ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Senior Member

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!

παιδιά γειααα σαςς! Η xritaf είμαι πάλι! Και ΝΑΙ είχα εξελίξεις με το παιδί που σας έλεγα την προηγούμενη φορά! Τον είδα αρκετές φορές τυχαία έξω τις τελευταίες μέρες και ομολογώ πω ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός! Δηλαδή αγκαλιές που να εχουν μεγάλη διάρκεια ,φιλιά και ενδιαφέρθηκε να δει αν είμαι καλά!Ρωτούσε για μένα! Μάλιστα τις τελευταίες μέρες νοσηλεύτηκα και ομολογώ πως με εξέπληξε ο τρόπος που με αντιμετώπισε..Μόλις του το είπα παρόλο που ήταν κουρασμένος έκατσε μέχρι το πρωί να μου κάνει παρέα για να είμαι μόνη μου,επίσης ρωτούσε συνέχεια για το πως είμαι,πως το έπαθα αυτό που έπαθα (άλλη ιστορία βέβαια το τι έπαθα),να προσπαθεί να με κάνει συνέχεια να γελάσω και να νιώσω καλύτερα..Και την επομένη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο μου έστειλε να δει αν είμαι καλά και αν χρειά2ομαι κάτι! Και μάλιστα παρατήρησα ότι σταμάτησε κάθε επαφή με όσες μιλούσε και βεβαίως πλέον δεν πατάει κανένα μα κανένα λαικ σε όμορφες(σχετικά) κοπέλες που συνήθως πατούσε! Όλαα αυτα δεν ειναι καλα σημαδια? Δεν σημαίνουν τίποτα??

Senior Member
    Τι επαθες κοπελα μου? ατυχημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τι επαθες κοπελα μου? ατυχημα?
    οχι δεν ηταν ατυχημα...τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρούμαι απο δυσπνοια και ταχυπαλμιες και πολυ υψηλή πιεση! Οι γιατροι δεν μου εχουν βρει ακομα τι στο καλο εχω! Και που λες kerasi προχθες το βραδυ ανεβασα πιεση 18 και σφυγμους καπου στους 130 χωρις λογο και φυσικα δυσπνοια,χωρις να εχω κανει καποια δραστηριοτητα ή κατι τετοιο με κρατησαν μεσα μου εκανες εξετασεις,καρδιογραφημα και μου εβαλαν ενα μηχανημα για καπου 24 ωρες για να δουν καθε ποτε κανω εκτακτες! αυτα επαθα! αλλα παλι καλα τωρα ειμαι καλυτερα

Senior Member
    Μηπως ειναι απο αγχος?

Senior Member
    Μηπως ειναι απο αγχος?
    Δεν ειναι απο αγχος οχι..Δεν νιωθω αγχωμενη οταν το παθαινω ή οταν εχω αγχος έχω τελειως διαφορετικα συμπτωματα..και γενικοτερα δεν ειμαι τοσο αγχωδης ανθρωπος..τα βλεπω ολα πολυ ψυχραιμα και ουδέτερα...δεν ξερω απο τι ειναι πραγματικα...

Senior Member
    Οι γιατροι τι σου πανε? απο τι μπορει να ειναι?

Senior Member
    Οι γιατροι τι σου πανε? απο τι μπορει να ειναι?
    δεν ξερουν! με παρέπεμψαν σε ενα καρδιολογο (που ηδη ειχα δικο μου) και μου ειπαν καθε ποτε κανω εκτακτες,μου έκαναν γενική αίματος και μου είπαν να κάνω μια εξέταση για θυρεοειδή τιποτα αλλο!

Senior Member
    Μαλιστα. Παντως οτι ενδιαφερθηκε το παιδι τωρα που αρρωστησες, ειναι θετικο σημαδι.

Senior Member
    Μαλιστα. Παντως οτι ενδιαφερθηκε το παιδι τωρα που αρρωστησες, ειναι θετικο σημαδι.
    πιστευω οτι τον νοια2ει λιγακι..τον ενδιαφερει αν ειμαι καλα ή οχι..

Junior Member
    Διάβασα και το προηγούμενο θέμα σου.Θετικά σημάδια είναι αυτά,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνει κίνηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Big-N View Post
    Διάβασα και το προηγούμενο θέμα σου.Θετικά σημάδια είναι αυτά,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνει κίνηση.
    Ολα αυτα δειχνουν εναν ανθρωπο που δεν ενδιαφερεται? η που θελει κατι φιλικο με μενα? εχω μπερδευτει...αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι κακο εγω και δεν κανει κινηση....

Junior Member
    Quote Originally Posted by xritaf View Post
    Ολα αυτα δειχνουν εναν ανθρωπο που δεν ενδιαφερεται? η που θελει κατι φιλικο με μενα? εχω μπερδευτει...αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι κακο εγω και δεν κανει κινηση....
    Φιλικά ή ερωτικά,ότι και αν είναι,δείχνει να ενδιαφέρεται.Αλλά μήπως παίζει και αλλού;

Senior Member
    Φιλικά ή ερωτικά,ότι και αν είναι,δείχνει να ενδιαφέρεται.Αλλά μήπως παίζει και αλλού;
    Δινουμε και οι δυο πανελλήνιες ..να παι2ει αλλου το αποκλειω! μου το εχει πει και ο ιδιος! ψαχνει μια σοβαρη κοπελα για μονιμη σχεση αλλα ειναι σε φαση διαβασματος! αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τα κανει οοολα αυτα μα2ι μου!

Junior Member
    Quote Originally Posted by xritaf View Post
    Δινουμε και οι δυο πανελλήνιες ..να παι2ει αλλου το αποκλειω! μου το εχει πει και ο ιδιος! ψαχνει μια σοβαρη κοπελα για μονιμη σχεση αλλα ειναι σε φαση διαβασματος! αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τα κανει οοολα αυτα μα2ι μου!
    Πιστεύω πως το καλύτερο θα είναι να του ξηγηθείς ώστε να βγεις απο αυτό το τρυπάκι.Εκτός αν περιμένεις να κάνει κίνηση αυτός πρώτα.

Senior Member
    Πιστεύω πως το καλύτερο θα είναι να του ξηγηθείς ώστε να βγεις απο αυτό το τρυπάκι.Εκτός αν περιμένεις να κάνει κίνηση αυτός πρώτα.
    αυτο περιμενω! και πιστεψε με δεν θελω να κανω κατι και να βιαστω και να τον χασω αυτον τον ανθρωπο...ειναι οτι ακριβως ψαχνω! με λιγα λογια..ερωτευτηκα...αλλα οχι..ειμαι τοσο ντροπαλη που δεν μπορω να του δειξω τι νιωθω...με κομπλαρει απιστευτα παρα πολυ! και ειναι ο μονος ανθρωπος που το κανει σε μενα..που μεχρι τωρα ολοι με θεωρουσαν μια πολυ δυναμικη και ακομπλεξαριστη κοπελα...αλλα πλεον οχι...

Page 1 of 4 123 ... LastLast