Φίλοι και fail - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Big-N View Post
    Θα του πω σίγουρα ότι έκανε βλακεία,και θα δω τι θα γίνει τελικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου :)
    ναι να του το πεις! δεν ειναι καλο να αφηνεις πραγματα που σε πειρα2ουν και να τα κρατας μεσα σου!
    τιποτα :) βασικα αν θες ριξε μια ματια στο δικο μου θεματακι γιατι εχω αναγκη απο μια αντρικη γνωμη

Senior Member
    Παντως οταν στελνεις σε καποιον και δεν εισαστε φιλοι παει στα αλλα οποτε παιζει και να μη το εχει δει. Πρεπει να ψαξει ο αλλος το φακελο εκεινο, αλλιως δεν τον ειδοποιει το φβ. Εγω μια μερα κατα τυχη το εψαξα και ειδα να μου χουνε στειλει απο καιρο καποια ατομα. Σωστο ειναι κι αυτο που λεει η χριτα οτι μπορει μια γνωριμια μεσω φβ να γινει κ στο ασχετο, αλλα εδω αφου εισαστε συμμαθητες μπορουσες να το αξιοποιησεις για να γινει πιο smooth η προσεγγιση. Παρασυρθηκες φαινεται απ το οτι σου λεγανε οτι σε κοιταγε.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Παντως οταν στελνεις σε καποιον και δεν εισαστε φιλοι παει στα αλλα οποτε παιζει και να μη το εχει δει. Πρεπει να ψαξει ο αλλος το φακελο εκεινο, αλλιως δεν τον ειδοποιει το φβ. Εγω μια μερα κατα τυχη το εψαξα και ειδα να μου χουνε στειλει απο καιρο καποια ατομα. Σωστο ειναι κι αυτο που λεει η χριτα οτι μπορει μια γνωριμια μεσω φβ να γινει κ στο ασχετο, αλλα εδω αφου εισαστε συμμαθητες μπορουσες να το αξιοποιησεις για να γινει πιο smooth η προσεγγιση. Παρασυρθηκες φαινεται απ το οτι σου λεγανε οτι σε κοιταγε.
    Με είχε δεχτεί σαν φίλο,και τοτέ της έστειλα.Επίσης έχει πολλές επιλογές σύμφωνα με την εμφάνιση της,οπότε ένα δικό μου μήνυμα δεν ήταν και μεγάλης σημασίας,τόσοι τύποι θα της στέλνουν.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Senior Member
    Και νομιζω επρεπε να στειλεις κατι αλλο, οχι αυτο μονο που εστειλες.

Junior Member
    Και νομιζω επρεπε να στειλεις κατι αλλο, οχι αυτο μονο που εστειλες.
    Δηλαδή σαν τι;

Senior Member
    Kαταρχην σιγουρα θα της μιλουσα στη σχολη με αφορμη τα μαθηματα, στη βιβλιοθηκη, σ ενα διαλειμμα, εκει στην αιθουσα, με καποιο τροπο τελοσπαντων. Θα μου πεις δεν εχεις το θαρρος, αλλο θεμα αυτο. Απλα το θεωρω καλυτερο και μετα να ερθει το φβ. Στο φβ εννοω αφου δε σε ξερει απ τη σχολη προσωπικα, να ελεγες ειμαι ο ταδε απο σχολη να καταλαβει δηλαδη. Μηπως εισαι σε σχολη θετικων επιστημων?

Junior Member
    Kαταρχην σιγουρα θα της μιλουσα στη σχολη με αφορμη τα μαθηματα, στη βιβλιοθηκη, σ ενα διαλειμμα, εκει στην αιθουσα, με καποιο τροπο τελοσπαντων. Θα μου πεις δεν εχεις το θαρρος, αλλο θεμα αυτο. Απλα το θεωρω καλυτερο και μετα να ερθει το φβ. Στο φβ εννοω αφου δε σε ξερει απ τη σχολη προσωπικα, να ελεγες ειμαι ο ταδε απο σχολη να καταλαβει δηλαδη. Μηπως εισαι σε σχολη θετικων επιστημων?
    Σε ιδιωτικό ΙΕΚ είμαι.Ίσως με την ιδέα που μου έβαλε ο άλλος το είδα αλλιώς το θέμα,και έφαγα "άκυρο".Δεν ξέρω τώρα πως θα το συνεχίσω,δηλαδή να δηλώνω την παρουσία μου με χαζο-like μήπως και απαντήσει ή να μην κάνω τίποτα απολύτως.

Senior Member
    Αλλη σχεση εχεις κανει ή δυσκολευεσαι γενικοτερα?

Junior Member
    Αλλη σχεση εχεις κανει ή δυσκολευεσαι γενικοτερα?
    Έχω κάνει,αλλά τελευταία δεν είμαι στα καλύτερά μου.

Senior Member
    Γιατι παλικαρι μου?

Junior Member
    Γιατι παλικαρι μου?
    Απο κάποιες άλλες προσωπικές καταστάσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου :)

Banned
    Έχω κάνει,αλλά τελευταία δεν είμαι στα καλύτερά μου.
    Βρε κορόϊδο, άσε αυτές τις βλακείες χέσε και τους φλώρους που την περιβάλουν και χύμα της σαν τον λέοντα που μόλις εντοπισε την νοστιμη γαζέλα του...Πες το κουταμάρα αυτό που λέω, πες το παρακινδυνεμενο, πες το ακατορθωτο, εσύ απλά κάν'το, έτσι και αλλιώς μέσα στα φέρετρα σας(όταν κάποτε μπείτε) θα τα έχετε ξεχάσει προφανώς όλα, οπότε no problem no stress...:cool:

Junior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Βρε κορόϊδο, άσε αυτές τις βλακείες χέσε και τους φλώρους που την περιβάλουν και χύμα της σαν τον λέοντα που μόλις εντοπισε την νοστιμη γαζέλα του...Πες το κουταμάρα αυτό που λέω, πες το παρακινδυνεμενο, πες το ακατορθωτο, εσύ απλά κάν'το, έτσι και αλλιώς μέσα στα φέρετρα σας(όταν κάποτε μπείτε) θα τα έχετε ξεχάσει προφανώς όλα, οπότε no problem no stress...:cool:
    Θα δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες,και θα πράξω αναλόγως.

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Senior Member
    Θα δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες,και θα πράξω αναλόγως.

Ευχαριστώ για την απάντηση :)
    οχι μην εκδηλωσεις την παρουσια σου με λαικ και τετοια! βρες μια ευκαιρια και μιλα της απο κοντα! προσπαθησε να την πετυχεις μονη της και εκει πηγαινε και μιλα της χωρις ντροπες και τετοια! πες της κατι για την εμφανιση της,για το προσωπο της,για ενα ωραιο χαρακτηριστικο της και μετα εξαφανισου! εκει ειναι που θα την στειλεις! πες της κατι που να την εντυπωσιασεις και μετα εξαφανισου!

Banned
    ^Και γρήγορα πες του γιατί το ρολόϊ του χρόνου χτυπάει αντίστροφα...Όχι <<θα δούμε>> και <<ξερω εγώ>> και μπλα μπλα, μπορεί αύριο κιόλας να είναι κάποιος από τους δύο νεκρός και να μην προλάβει να κανει την πρώτη κινηση...:(

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast