Η γνώση απελευθερώνει! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    Senior Member
    @περ το θεμα δεν ειναι ψυχωση το εχεις μπερδεψει με την εμμονη...
    επισης ισχυει οτι μας βομβαρδιζουν με θρησκειες αλλα εχουμε το δικαιωμα να τις απορριψουμε μολις ειμαστε σε ηλικια καταλληλη οποτε και εσυ και γω την απορριπτουμε αλλα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα των παιδιων να πιστευουν και δεν εχεις δικαιωμα σε καποιον που στηριζει ολο του το ειναι στη θρησκεια να του την απορριπτεις.. καλο ειναι να κραταμε τις αποψεις μας για τους εαυτους μας

Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    που μας το παιζουν πανεξυπνοι κ οτι γνωριζουν τα παντα σε επιστημονικο επιπεδο,υποτιμουν την αρρωστεια μας εμας τους ιδιους κ προσπαθουν να μας πεισουν βιαια οτι δεν υπαρχει κατι το μαγικο σε αυτην την ζωη?(ενω αυτοι οι ιδιοι οι 'πραγματιστες' πιστευοπυν σε φαντασματα κτλ).δεν θα κοψετε το θεμα αυτο απο την διευθυνση κ δεν θα τους λογοκρινετε?
    Απλα εκθέτουμε αποψεις δημητρη... αν κοψουν καποιους λογικα θα πρεπει να είναι αυτους που ειρωνευοντε και αυτοι δεν ειμαστε ουτε εγω ουτε και ο φιλος που εχει ιδιες αποψεις

Senior Member
    παιδια οκ ειρηνη ημιν λετς αγκρι του ντισαγκρι

Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    http://forum.atheia.gr/viewforum.php?f=43 ΑΝΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ ΑΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΦΟΡΟΥΜ... ΥΓ μην στεναχωρεθειται πολυ ομως αν εκει δεν σας βερθουν κ με το γαντι οπως εμεις...
    είμαι μελος στο φορουμ των αθεων μην το λες σαν κατι καινουργιο.. και ηρεμησε θα παθεις κανα εμφραγμα... αληθεια σε ποιο σημειο ακριβως υποτιμησα την αρρωστεια σου?? ή απλα το αναφέρεις για λογους εντυπωσιασμου

Banned
    Κοιτα δεν μπορεις να φιμωνεις τον αλλον.. Αλλα τουλαχιστον ας αλλαξει κατηγορια το θεμα , ας παει στα "Γενικα" δεν ειμαστε ψυχωτικοι οσοι πιστευουμε . Ειναι γελοιος ο προσδιορισμος αυτος.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ποσο εξυπνα την ερμηνευεις.. Με εχεις αφησει αφωνη ! Δλδ και ο Χριστος οταν ειπε "Λαβετε φαγετε τουτο εστι το σωμα μου" μαλλον θα μιλουσε σε κανιβαλους!
    πεστα βρε μνιμονιο μπραβο

Senior Member
    Περαστικε , θα σε παρακαλουσα να αφησεις στην ακρη τους προσβλητικους χαρακτηρισμους.
    Μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου χωρις να μειωνεις τους αλλους.

Banned
    Αλήθεια εσείς που είστε moderators θα μπορουσατε να μετακινησετε το topic σε άλλη κατηγοριά, τα Γενικά που λένε???:o

Senior Member
    Εγω δεν ειμαι μοντ σε αυτο το φορουμ και δεν μπορω να το μεταφερω.

Banned
    Παντως με μια μικρη ματια παρατηρησα οτι σε ολα τα θεματα που εχεις ανοιξει ή απαντησει καταληγεις παλι στο θρησκευτικο.. Δεν νομιζω πως προκειται για προβληματισμο περι της θρησκειας , εισαι απλα απογοητευμενος απο την ζωη σου και λογικα θυμωμενος και τα εχεις βαλει με την πιστη. Σε λαθος μερια εξαντλεις το οποιο μενος σου θα ελεγα ακομα και αν δεν σε εκφραζει ο Χριστιανισμος που ειναι και απολυτο και αναφαιρετο δικαιωμα σου.
    Εχω ξαναπει ο Χριστος διδαξε μια σταση ζωης , δεν εχει λογικη να τον ακυρωσεις επειδη οι ανθρωποι την ειδαν Θεοι και για να μην χασουν το αξιωμα αυτο , παρερμηνευσαν ολη την διδασκαλια του σπερνωντας τρομο και μισος. Αυτα και αυτια!

Senior Member
    Το παρον νημα κλειδωνει προσωρινα μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα , καθως και μεταφερθηκε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το παρον νημα κλειδωνει προσωρινα μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα , καθως και μεταφερθηκε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Διεγραψα ολα τα μηνυματα που μετετρεπαν το θρεντ σε flame war και το ανοιγω παλι.

Banned
    Thanks αγαπητοί μοντερατορς!! Και σορρυ που ξεφυγα λιγο προς το τελος, στην πραγματικοτητα δεν ειχα τετοιο σκοπο...

Banned
    τι εγινε τι εχασα χαμος εγινε?? φτου εχασα το καλο χα..
    παντως η γνωση οντως απελευθερωνει... ειθε στα χρονια που θα ερθουν να λυθουν επιστημονικα όλα τα ζητήματα κυριως της υπαρξης του ανθρωπου...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast