Βάζω κιλά σε μία μέρα. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 134
    Senior Member
    στο εχω πει πολλες φορες κοριτσι μου:κανε πολυ σεξ!!! και θερμιδες καις,αλλα και δεν ανησυχεις πολυ για αυτες!εσυ δεν ακους!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Banned
    Το σολιάν σε παχαίνει!! Όλα σχεδόν τα ψυχιατρικά φάρμακα μας παχαίνουν ως παρενέργεια!!

Senior Member
    εχεις σκεφτει οτι μπορει να παιρνεις κιλα επειδη εκλεψες τον γκομενο μιας φιλης σου?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    εχεις σκεφτει οτι μπορει να παιρνεις κιλα επειδη εκλεψες τον γκομενο μιας φιλης σου?????
    Μπορεί λόγω των ψυχολογικών να αφέθηκα!

Senior Member
    Πάντως δεν μπορώ να χάσω έχω μείνει εκεί στα 80.......

Senior Member
    πρεπει να ασκηθεις

αν δεν θελεις ---> πηγαινε στα bodyline
    αν θελεις ---> γραψου γυμναστηριο ή κανε γυμναστικη μονη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    Κλαίω.. :D :D :D

Δελφίνι δοκίμασε να μετράς θερμίδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    στο εχω πει πολλες φορες κοριτσι μου:κανε πολυ σεξ!!! και θερμιδες καις,αλλα και δεν ανησυχεις πολυ για αυτες!εσυ δεν ακους!
    αχαχαχαχαχαχαχααχχα!!!
    ακριβως αυτο, να κανεις! ;)

Senior Member
    Λέτε να παίρνω τίποτα χάπια αδυνατίσματος;

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λέτε να παίρνω τίποτα χάπια αδυνατίσματος;
    Εγώ λέω όχι. Έπαιρνε ένας γνωστός μου και έχασε πολλά κιλά αλλά μετά έπαθε λευχαιμία και πέθανε. Δεν είναι σίγουρο ότι το έπαθε από τα χάπια αλλά είναι πιθανό. Ο αδελφός μου μία φορά δοκίμασε (και μάλιστα του τα έγραψε γιατρός) και είχε φοβερούς ιλίγγους από την δεύτερη μέρα και τα πέταξε. Νομίζω είναι φάρμακα με πολλές παρενέργειες.
    Υπάρχουν βέβαια και κάποια φυτικά, όπως ο πράσινος καφές σε χάπια. Αλλά αυτά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά είναι. Νομίζω είναι απλά μία μικρή βοήθεια.

favvel
    Guest
    παιδιά μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρικ για να μην τρώω τόσο πολύ?
    τρώω συνέχεια και βάζω κιλά κι εγώ σε μια μέρα αλλά όλως περιέργως εδώ και 2 χρόνια είμαι στα ίδια κιλά ένα πάνω ένα κάτω..
    δεν ξέρω πώς τα καταφέρω ενώ τρώω πάρα πολύ μπορεί να πάρω 3 κιλά σε μια βδομάδα αλλά μετά δεν τρώω τόσο πολύ και τα χάνω μετά αρχίζω ξανατρώω τα ξαναπαίρνω μετά τα ξαναχάνω κλπ..κουράστηκαααααα!!!
    είμαι τώρα 3 χρόνια σε αυτήν την κατάσταση,από τότε δλδ που έγινα καλά μετά το ψυχωτικό επεισόδιο..
    έχω κουραστεί από το πολύ φαί..
    να ρωτήσω τα διαλυτικά και ο τόνος πώς μπαίνουνε στο φαι?

είμαι απελπισμένη..δεν ξέρω πώς να γεμίσω τη ζωή μου και από τη βαρεμάρα μου κυρίως,επειδή δλδ δεν έχω τι να κάνω και επειδή βαριέμαι το ρίχνω στο φαι..
    αντί να γεμίσω την ώρα μου με δραστηριότητες γεμίζω το στομάχι μου!!
    πώς θα ξεφύγω από αυτόν τον κύκλο που έχω παγιδευτεί?

εν τω μεταξύ όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι είναι χειρότερα..εκεί τρελαίνομαι απ'την ησυχία και τρώω για να σπάσω την ησυχία και τη βαρεμάρα..
    και πολλές φορές περιμένω να φύγουν όλοι από το σπίτι για να φάω..
    έχω ξεφύγει!!

τι να κάνω εν τέλει??

Senior Member
    Γιατί δεν ξεκινάς μια διατροφή με έναν διατροφολόγο? Θα σε βοηθήσει να μ'αθεις πως να τρέφεσαι σωστά. Πολλοί κάνουν πολλά τραγικά λάθη όπως να τρώνε μια φορά την ημέρα...άλλοι να τρώνε 1 μικρό τυροπιτάκι κάθε μια ώρα ..άλλοι να τρώνε πριν κοιμηθούν...και στο τέλος απορούν γτ μένουν στα ίδια ή γτ παχαίνουν. Επίσης, favvel δεν γίνεται να μην έχεις κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σου...σκέψου! υπάρχουν τόσα πολλά γύρω μας από δραστηριότητες που σίγουρα κάτι από αυτα θα σου αρέσει...Πρέπει να δραστηριοποιηθείς..πρέπει να ενεργοποιήσεις με κάποιον τρόπο τον εαυτό σου...βρες τον! Όσο θα τεμπελιάζεις θα περνάνε τα χρόνια και θα αναρωτέσαι συνεχώς για τα ίδια πράγματα. Μόνο εσύ ξέρεις τον τρόπο..κανείς άλλος! Βρες κάτι που να σε ευχαριστεί..αν δεν ξέρεις τι είναι απλά προσπάθησε να δοκιμάσεις διάφορα και θα βρεις αυτο που ελκύει.
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

favvel
    Guest
    σ'ευχαριστώ Christina!όντως περνάν τα χρόνια και είμαι στα ίδια και στα ίδια..και περνάνε γρήγορα τα άτιμα..
    έχω δοκιμάσει δυο τρία πράγματα αλλά δεν έμεινα σε κανένα από αυτά..
    δεν ξέρω τι θα μου άρεσε..συνήθως ενθουσιάζομαι με μία ιδέα στην αρχή και όταν είναι να καταπιαστώ με αυτό λαγγάω..
    έχω στο μυαλό μου από του χρόνου να ξεκινήσω κάτι σαν θεατρικό εργαστήρι που ίσως με βοηθούσε να κοινωνικοποιηθώ και λίγο..

απλά το πρόβλημα είναι ότι μέσα μου δεν περιμένω να ζήσω τίποτα παραπάνω από όσα έχω ζήσει μέχρι τώρα..
    έχω ζήσει διάφορες έντονες καταστάσεις στο παρελθόν και είναι σαν να μην έχω το λόγο πια και το κίνητρο να ξαναζήσω κάτι ενδιαφέρον..
    κι έτσι έχω βολευτεί με τα λίγα,με τα ελάχιστα,τα απολύτως απαραίτητα..
    πραγματικά δεν ξέρω τι θα μου έδινε χαρά,δεν ξέρω πού να την ψάξω..
    στους ανθρώπους?στα βιβλία και στη γνώση?σε δραστηριότητες και χόμπι?στα ζώα?

τα αντιμετωπίζω όλα με κρύα καρδιά και με άδειο μυαλό..ίσως φταίει που έχω περάσει τόσα και που παίρνω ακόμα φάρμακα,μπορεί κι αυτά να σε κάνουν απαθή..μας το'χε πει κι ένας καθηγητής στη σχολή που πάω ότι σε κάνουν απαθή..

Όσο για τη διατροφή είχα ξεκινήσει παλιά διατροφή αρκετές φορές,μόνο μία φορά κατάφερα να την τηρήσω..συνήθως τη χάλαγα..μου είναι πολύ δύσκολο να πειθαρχήσω σε ένα συγκεκριμένο μενού..αισθάνομαι ότι με περιορίζει..
    Θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να κάνω μόνη μου διατροφή τώρα το καλοκαίρι,απλά δλδ να μειώσω τις ποσότητες και να κάνω και λίγη άσκηση..

Senior Member
    κανε καμια δραστηριοτητα, ενταξου σε καμια ομαδα πχ ποδηλασια το freeday (αν εισαι απο Αθηνα) για παραδειγμα αριθμει πανω απο 1000 ατομα σε καθε βολτα και θα αθληθεις και θα ανοιξεις τον κοινωνικο σου κυκλο. Επισης υπαρχουν διαφορες εκδρομικες ομαδες οπως η combo που κανει εκδρομες σε ολη την ελλαδα.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast