Βάζω κιλά σε μία μέρα. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 134
    Senior Member
    Πολυ καλες ιδεες Χριστινα και χορταστικο το βλεπω, μπραβο σου!

Senior Member
    Kerasaki είναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται να πεινάς για να χάσεις κιλά η απλά να διατηρηθείς σε αυτά που είσαι με μια καλή διατροφή... καλό για την υγεία μας είναι! Απλά πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πως τι και πότε να τρώνε και έτσι χάνουν την μπάλα..
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Έχω παρατήσει την δίαιτα και το έχω ρίξει στο πολύ φαΐ ....θέλω να ξαναρχίσω δίαιτα και δεν μπορώ . Σκέφτομαι να κάνω tast and diet αλλά είναι πολλά τα χρήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω αυτά τα 20 κιλά για να βλέπομαι γιατί τώρα δεν βλέπομαι. Τι να κάνω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Έχω παρατήσει την δίαιτα και το έχω ρίξει στο πολύ φαΐ ....θέλω να ξαναρχίσω δίαιτα και δεν μπορώ . Σκέφτομαι να κάνω tast and diet αλλά είναι πολλά τα χρήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω αυτά τα 20 κιλά για να βλέπομαι γιατί τώρα δεν βλέπομαι. Τι να κάνω;
    Μάλλον δεν σε βοήθησα ή αρνήσε να μπείς στη διαδικασία γτ μάλλον δεν είσαι έτοιμη. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά μάλλον τα θέλεις όλα έτοιμα χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα...όμως εκεί είναι η ουσία. Οτι και να κάνουμε στη ζωή μας αξία έχει να κοπιάσουμε και λίγο και μετά θα είμαστε περήφανοι με τον εαυτό μας οτι τα καταφέραμε...Όταν λοιπόν θα είσαι έτοιμη να δεχτείς τότε ξεκίνα το οτιδήποτε. Τώρα οτι και να κάνεις θα τα κάνεις μισα ή με μισή καρδιά.. Αυτα λοιπόν καταλαβαίνω από το τελευταίο σου μνμ... Συγνώμη αν κάνω λάθος! Σου εύχομαι να βρεις βοήθεια όταν πραγματικά θα μπορείς να την δεχτείς... Τώρα είσαι τόσο εγκλωβισμένη που δεν είσαι ανοιχτή...
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Βγες από το σπίτι και περπάτησε για βόλτα ή σε διάφορες δουλειές. Βοηθάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Kerasaki είναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται να πεινάς για να χάσεις κιλά η απλά να διατηρηθείς σε αυτά που είσαι με μια καλή διατροφή... καλό για την υγεία μας είναι! Απλά πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πως τι και πότε να τρώνε και έτσι χάνουν την μπάλα..
    βασικο θεμα (εκτος απο την διαθεση) ειναι και ο χρονος που εχει καποιος για να μαγειρεψει αυτα που πρεπει για μια σωστη διατροφη. Το τζανκ φουντ αποτελει λυση σε πολλους που δεν εχουν ελευθερο χρονο για μαγειρεματα (κυριως οι εργενηδες)

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    βασικο θεμα (εκτος απο την διαθεση) ειναι και ο χρονος που εχει καποιος για να μαγειρεψει αυτα που πρεπει για μια σωστη διατροφη. Το τζανκ φουντ αποτελει λυση σε πολλους που δεν εχουν ελευθερο χρονο για μαγειρεματα (κυριως οι εργενηδες)
    Κάνεις λάθος! Αν θες βρίσκεις χρόνο να μαγειρέψεις...όπως εγώ. Έχω φουλ πρόγραμμα κι όμως θα βρώ τρόπο να κάνω την διατροφή μου σωστα. Δλδ δεν μπορείς να μαγειρέψεις 2 μπιφτέκια ή 1 ψάρι??? πόσο δύσκολο είναικαι πόσο χρόνο θα σου φάει??? Γιατί βάζεται εμπόδια στον εαυτό σας που δεν υπάρχουν?Μόνο το μυαλό μας μπορεί να μας εμποδισει και όχι ο χρόνος...

Senior Member
    συμφωνω, αν εισαι ομως κουρασμενος πως θα βρεις την διαθεση να μαγειρεψεις? ημουν 67 κιλα και εχω ανεβει στα 75 επειδη δεν εχω χρονο-διαθεση (λογω κουρασης) να μαγειρεψω

Senior Member
    συμφωνω, αν εισαι ομως κουρασμενος πως θα βρεις την διαθεση να μαγειρεψεις? ημουν 67 κιλα και εχω ανεβει στα 75 επειδη δεν εχω χρονο-διαθεση (λογω κουρασης) να μαγειρεψω
    γιατί εργάζεσαι; τι δουλειά κάνεις;

Senior Member
    Εγώ διάθεση έχω και μόνο που κάνω κάτι καλό για μένα. Τον χρόνο τον βρίσκεις. Δεν είναι δύσκολο να φτιάξει κοτόπουλο, ψάρι ή μπιφτέκια. Ή τα φτιάχνεις από το βράδυ ή μια ώρα που θα καθήσεις και το βάζεις στο φούρνο να γίνει...δεν χρειάζεται να είσαι από πάνω του...Αν δεν έχεις διάθεση τότε δεν έχεις χρόνο. Αν έχεις διάθεση χρόνος υπάρχει. Άρα πρώτα από όλα βρειτε την διάθεση και το κίνητρο...

Senior Member
    Εγώ διάθεση έχω και μόνο που κάνω κάτι καλό για μένα. Τον χρόνο τον βρίσκεις. Δεν είναι δύσκολο να φτιάξει κοτόπουλο, ψάρι ή μπιφτέκια. Ή τα φτιάχνεις από το βράδυ ή μια ώρα που θα καθήσεις και το βάζεις στο φούρνο να γίνει...δεν χρειάζεται να είσαι από πάνω του...Αν δεν έχεις διάθεση τότε δεν έχεις χρόνο. Αν έχεις διάθεση χρόνος υπάρχει. Άρα πρώτα από όλα βρειτε την διάθεση και το κίνητρο...
    βασικα δεν εχω διαθεση να καθαρισω αυτα που λερωσα για να μαγειρεψω. Στα 67 κιλα μου ημουν πολυ γυμνασμενος με προσεγμενη τερμα την διατροφη μου, ετρωγα μαγειρεμενα φαγητα στον ατμο, τωρα λογω αυξημενων υποχρεωσεων βλεπω τον ατμομαγειρα να καθεται :P

γιατί εργάζεσαι; τι δουλειά κάνεις;
    ντολφιν ναι εργαζομαι, μηχανικος δικτυων υπολογιστων ειμαι

Senior Member
    deus δεν χρειάζεται να κάνεις οτι έκανες κάποτε και δεν χρειάζεται να κάνουμε υπερβολές...υγιεινή διατροφη ναι αλλά με όρια. Το καθάρισμα κάντο άλλη στιγμή..χαλάρωσε και κάνε το κάποια στιγμή...είναι απλά αυτά τα φαγητά,δεν έχουν μεγάλη διαδικασία και ούτε λερώνεις πολύ όσο άλλα...Σου εύχομαι να βρεις την διάθεση να μαγειρεύεις ξανα!

Senior Member
    deus αν τρως έξω προτιμησε να τρως όσο πιο υγιεινα γίνεται...μια σαλάτα με καλαμάκια κοτόπουλο...ή πιτα σουβλάκι με αλάδωτη πιτα,κοτόπουλο και χωρίς σως ή πατάτες..υπάρχουν τρόποι!

Senior Member
    ! Απλά πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πως τι και πότε να τρώνε και έτσι χάνουν την μπάλα..

Bρε παιδια , δεν χρειαζονται ειδικες γνωσεις , μην το κανουμε επιστημη . Ο πατερας μου , 90 χρ. , ασχετος απο διατροφες και λοιπα , απλως μειωσε τις ποσοτητες φαγητου , και σενα χρονο εχασε 10 κιλα , τρωγωντας και ζαχαρες , και τηγανητα , αλλα λιγο . Αλλα παραμενει δραστηριος , δεν καθεται ολημερις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Bρε παιδια , δεν χρειαζονται ειδικες γνωσεις , μην το κανουμε επιστημη . Ο πατερας μου , 90 χρ. , ασχετος απο διατροφες και λοιπα , απλως μειωσε τις ποσοτητες φαγητου , και σενα χρονο εχασε 10 κιλα , τρωγωντας και ζαχαρες , και τηγανητα , αλλα λιγο . Αλλα παραμενει δραστηριος , δεν καθεται ολημερις .
    Ένας δραστήριος άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα να τρώει τα πάντα. Μιλάμε για υγιεινη διατροφή όμως και για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα να μειώσουν το φαγητό και που δεν είναι δραστήριοι. Εδω χρειάζεται η επιστήμη ή τα κόλπα διατροφής ωστε να μην πεινας και να χάσεις κιλά ή έστω για καλή υγεία. Μπορεί ο καθένας να τρώει τα πάντα με μέτρο. Το μέτρο και η πειθαρχία σε κάποιους ανθρώπους δεν υπάρχουν και χρειάζονται βοήθεια. Υπάρχει και η επιλογή να τρως υγιεινά τις 6 μέρες και την 7η να φας οτι θες..τηγανιτα, γλυκά κλπ

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast