Results 16 to 20 of 20
-
07-05-2015, 12:48 #16
Αγορια και κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που μπηκατε στην διαδικασια να γραψετε και να ψαξετε για μενα. Καταλαβα απο ολα αυτα την εννοια της αυτοεκτιμησης και πως χτιζεται . Επισης καταλαβα και τον ουσιαστικο ρολο που παιζει η οικογενειακη αποδοχη. Στην περιπτωση μου λοιπον ξερω γιατι δεν παρουσαζω αυτοεκτιμηση. Την παλευω ομως με ψυχοθεραπεια. Δεν νομιζω ομως οτι ολα πανε χαμενα πλεον. Ειμαι σιγουρη οτι σιγα σιγα θα γινω ενα κανονικο ατομο. Ηδη παρατηρω διαφορες σε μενα κι εδω παμε σε αλλο θεμα κατα ποσο βοηθαει η ψυχοθεραπεια. Ε λοιπον δεν ξερω αν επεσα απλα σε καλη θεραπευτρια αλλα απο τοτε που αρχισα θεραπειες δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου ( με την καλη εννοια) εγω κανω θεραπεια περιπου 1 χρονο μαζι με φαρμακευτικη αγωγη και καταληγω να πω οτι τα χρονια που περασαν πριν την θεραπεια μου ηταν σκοτεινα. Τωρα νομιζω οτι βλεπω ξεκαθαρα και εχει τραβηχτει η κουρτινα που ειχα μπροστα στα ματια μου και με εκανε να βλεπω τα πραγματα θολα. Εχω πολυ δρομο μπροστα μου ακομα ομως αλλα εχω πολυ ορεξη για εσωτερικη αλλαγη. Αδημονω για την καινουρια γνωριμια με τον εαυτο μου
- 07-05-2015, 12:53 #17
αιφελ, δεν μπορω να περιγραψω ποσο ευοιωνα και ευχαριστα ειναι αυτα που μας λες.
να ξερεις οτι σε καθε μεγαλη προσπαθεια και η αρχη ειναι αρκετη για να αλλαξει η διαθεση μας, δεν ειναι απαραιτητο να φτασεις συντομα στην κορυφη για να νοιωσεις καλα.
κουραγιο και δυναμη και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου.
07-05-2015, 13:44 #18
καλησπερα....λες ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ οτι ΞΕΡΕΙΣ γιατι δεν εχεις ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ....Τι ψυχοθεραπεια κανεις συμπεριφορικη? λες παλι κανονικο άτομο για σένα τι σημαίνει κανονικο ατομο?γιατι λές ότι έχεις ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σου?ΠΙΣΤΕΎΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΞΕΡΕΙΣ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΙΑ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΙΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΜΒΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .
και κατι αλλο γενικότερο μπορεί να αναγνωρίσουμε την τοξικότητα μόνον αν αναγνωρίσουμε το βαθύτερο πρώτυπο της συμπεριφοράς μας (αναβιωνοντας λιγο λιγο τους πονους)που μας κυριαρχεί και μας κανει να συμπεριφερόμαστε ετσι που συμπεριφερόμαστε.....καταντ� �ει λοιπον στα ορια του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ...η αναφορα σε ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ....οταν ΑΥΤΟΙ που το γράφουν αυτο νομίζουν οτι είναι απαλλαγμένοι απο τα πρωτογενή τραύματα τους ας πουμε ενα τραυμα οξυγονοσης κατα την γεννηση μπορει καληστα να εχει επειρεασει συνολικα την προσωπικοτητα σε ολα .... αλλο ομως να το αναβιωνεις ο ιδιος
08-05-2015, 09:49 #19
08-05-2015, 11:45 #20
Η Αυτοεκτίμηση τονώνεται επίσης όταν κάνουμε αυτό που λένε οι Άγγλοι Feedback, δηάδή επαναφέρω στη μνήμη μου, κι αυτό το κάνω όσο πιο συχνά γίνεται ώστε να μου γίνει συνήθειο, τα θετικά της ζωής μου πχ επιτυχίες, ένας καλός λόγος που μου είπαν, ευχάριστα γεγονότα.
γιάννης