Results 16 to 30 of 36
Thread: Νομίζω ότι είμαι κότα,δειλός!!!
-
08-05-2015, 23:18 #16
Κοιτάξτε να δείτε έχω κολωσει 3 φορές και τις 7 όχι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαι κότα!!
- 09-05-2015, 00:25 #17
Κοιτάξτε να δείτε έχω κολωσει 3 φορές και τις 7 όχι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαι κότα!!
09-05-2015, 04:46 #18
Εχω κολωσει κι εγω σε τσαμπουκαδες αλλα εχω δωσει και ξυλο.Το να χωνεσαι ΠΑΝΤΟΥ δεν σε κανει μαγκα σε κανει χαζο γιατι αυτοι που χωνονται παντου δεν σκεφτονται τι θα μπορουσαν να παθουν γι αυτο και δεν κολωνουν και οχι δεν εισαι κοτα χωθηκες και καποιες φορες.
09-05-2015, 07:52 #19
09-05-2015, 12:04 #20
Πολυ τσαμπουκας ρε παιδια , μυρισε τεστοστερονη !
Ωραια απαντηση , Αλαφ !!!
14-05-2015, 01:08 #21
Ρε παιδιά μετά από αυτά που σας είπα πιστεύετε ότι είμαι κότα ή όχι;;
14-05-2015, 13:23 #22
15-05-2015, 18:13 #23
Γειά σου GeoR34,
Εγώ θα σταθώ στα λεγόμενά σου περί διάγνωσης ΙΔΨ από στρατιωτικό γιατρό (Παρεμπιπτόντως είναι πολλοί καλοί γιατροί συνήθως αυτοί) αλλά και την αναφορά σου περί χειροτέρευσης της κατάστασής της σε παρόντα χρόνο. Αυτό για να το λες, υποθέτω γιατί κάτι θα έχεις κατά νου. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ρωτάς προκειμένου να καλύψεις το κενό της ανασφάλειας, μέσω του απρόσωπου διαδικτύου και ειδικά για μια τόσο ανούσια και υποκειμενική ερώτηση αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχεις ανάγκη να φτάσεις στο αντικειμενικό (που όμως δεν υπάρχει). Ως εκ τούτου εγώ πιστεύω ότι η ίδια η ερώτηση δεν είναι παρά ένας λαβύρινθος εμμονής. ΑΝ τα πράγματα είναι έτσι (επιφυλάσσομαι), το πράγμα χρειάζεται συζήτηση. Και μια συζήτηση που πιστεύω πρέπει να ξεκινήσει με την αναφορά σου στον γιατρό σου (θεωρώ ψυχίατρος) ότι η ιδέα σου αυτή, φτάνει μέχρι το επίπεδο του να κάνεις δημοσκόπηση στο διαδίκτυο για να πάρεις συγκεκριμένη επιθυμητή απάντηση. Ο γιατρός ή όποιος τελοσπάντων ειδικός σε ακούσει, πιστεύω θα σταθεί στο γεγονός ότι η ιδέα σου εμμένει και σε ταλαιπωρεί και θα εστιάσει βαθύτερα. Για μένα τουλάχιστον, έτσι πρέπει να κάνει.
Σε κάθε περίπτωση, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ερεθίσματα, τα δικά του βιώματα και τον δικό του τρόπο σκέψης. Το πιθανότερο είναι να καταλήξει στο να σου προτείνει ότι το δικό του συνειδητό ή ασυνείδητο εξυπηρετεί. ΔΕΝ το λέω για κακό. Απλά λέω ότι αυτή η ιστορία συνήθως έτσι πάει. Άρα λοιπόν τι??
Κάτι άλλο. Εδώ ξανασημειώνω. ΑΝ λέω ΑΝ η διάγνωση εκείνη ήταν σωστή… Συνήθως οι ιδεοψυχαναγκαστικοί χαρακτήρες, έχουν μανία ελέγχου σε πάρα πολλά πράγματα. Μήπως αισθάνεσαι ότι χάνεις τον έλεγχο αν εμπλακείς σε τσακωμό? Μήπως φοβάσαι τις συνέπειες? Δεν πιστεύω ότι δεν τις υπολόγισες. Σχεδόν τίποτα δεν γίνεται τυχαίο έτσι δεν είναι? Μήπως φοβάσαι μην φοβηθείς? Μήπως φοβάσαι να εξωτερικεύσεις το καθηλωμένο σου συναίσθημα και αντ αυτού (από άμυνα) στήνεις προσωπικό λαικό δικαστήριο κάνοντας δημοσκόπηση για να καλύψεις το κενό? Αυτά τα ρητορικά ερωτήματα μου όσον αφορά επί της διαδικασίας του τσακωμού. Όσον αφορά το καθαυτό ερώτημά σου δε ξέρω. Και φυσικά απαντώ στο ότι δεν ξέρω γιατί μπορεί να νιώθεις έτσι. Τώρα αν είσαι κότα… ποιός ξέρει? Τι είναι κότα καταρχήν? Αν δεν ήσουν κότα τι θα ήσουν? Καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή να μη γίνω σπασίκλας σε σένα και όποιον διαβάζει αυτό το μήνυμα (και να με συμπαθάς αν φαίνομαι έτσι) αλλά θέλω να καταλάβεις ότι κάνω ότι μπορώ για να σου εξηγήσω ότι αυτοί οι όροι και αυτές οι πεποιθήσεις δεν υπάρχουν. Είναι μια πλάνη. Δεν φταις ούτε εσύ ούτε κανείς μας για τα κόμπλεξ και τα ταμπού με τα οποία μεγαλώνουμε. Είναι στο χέρι μας πάντως να τα αλλάζουμε όλα. Με την ίδια ευκολία που θα έλεγε κάποιος ότι ‘μάγκας φίλε ας πούμε θα ήταν ένας να σταθεί όρθιος και να κοιτάξει τον απέναντί του κατάματα σε ένα τσακωμό’, μη την ίδια ευκολία εγώ θα υποστήριζα την προσπάθεια επικοινωνίας με το διάλογο. Δεν καταλαβαίνουν όλοι. Οκ φεύγεις και πας παρακάτω. Μέσα σε όλα και κλείνω εδώ γιατί πρέπει να κόψω την υπερανάλυση σε κάποια φάση, εγώ θα σου πρότεινα (αν μου επιτρέπεις) πάντα να επιδιώκεις να κάνεις παρέες και φίλους με ανοιχτούς ορίζοντες στο μυαλό τους και αυτό γιατί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ‘γινόμαστε’ κιόλας σ αυτή τη ζωή. Αυτό.
15-05-2015, 23:43 #24
Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες για να μου απαντήσεις αλλά δεν σε κατάλαβα απόλυτα!
16-05-2015, 11:53 #25
Οκ κανένα πρόβλημα. Θα προσπαθήσω ξανά με διαφορετικό τρόπο.
Αυτό που λέω, με πολύ λίγα λόγια ειναι οτι δεν έχει καμία σημασία αν είσαι δειλός ή μάγκας ή δε ξέρω γω τί. Αυτο που έχει σημασία ειναι να ψάξεις το για ποιό λόγο νιώθεις έτσι.
Να πάς να αναζητήσεις τις αιτίες του συμπτώματος.
Όσον αφορά το κομμάτι που μιλάω για κόμπλεξ και ταμπού, αυτό που σου λέω ειναι οτι με βάση τις προσωπικές μου πεποιθήσεις, οι όροι αυτοί (δειλία, μαγκιά, κλανιά) και οτι τους συσχετίζει δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα ή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Αν και ΔΕΝ ειναι άλλη ιστορία, ίσως να ήταν περιττό να αναφερθω σ αυτό και να πάρω ως δεδομένη την ύπαρξη αυτών και να μιλήσω μόνο σ αυτη τη βάση.
Όσο για την (πολύ φιλική) πρόταση μου σε σένα σε σχέση με τις επιλογές των φίλων και τις συναναστροφές, πολύ χύμα και με πολύ λίγα λόγια σου προτείνω να επιδιώκεις παρέες που δεν θα σου πρότειναν σαν πρώτη λύση (ούτε και σαν τελευταια κατά τη γνώμη μου) το να πας να γίνεις ninja και samurai προκειμένου να οχυρώσεις και να καλύψεις την ανασφάλεια ενός ενδεχόμενου τσακωμού. Οι φίλοι και γνωστοί παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μας όπως και εμείς σ αυτούς. Η αμφίδρομη επιρροή πιστεύω υπάρχει σε ένα βαθμό. Κατ επέκταση το να αρκεστείς σ αυτούς και μόνο ειναι νομίζω το καλύτερο.
17-05-2015, 01:17 #26
Δεν πιστευω οτι ειναι ενδειξη ανδρισμου ο τσαμπουκας . Αλλα πραματα συνιστουν τον ανδρισμο . Οχι το σκορ , ποσους ' εφαγα ' / ποσοι με ' φαγανε ' .
Αλλα αν αισθανεσαι κοτα , τοτε εισαι . Το θεμα ειναι , οπως αναφερει και ο muzzy , για ποιο λογο αισθανεσαι ετσι . Και για ποιο λογο εχεις εμπλακει σε τοσους καυγαδες !! αυτο ειναι πραματι περιεργο .
Σεναν καυγα , και θα χτυπησεις , και θα χτυπηθεις . Και θα μπλεξεις πιθανον με αστυνομιες . Οι καυγαδες/χειροδικια , δεν ειναι οπως βλεπουμε στις ταινιες , που ανταλλασουν αρκετα χτυπηματα . Αρκει ενα γερο χτυπημα , απο καποιον γεροδεμενο για να σε στειλει αδιαβαστο !!
Αυτους που τους παιρνει πραματι να πλακωσουν καποιον , δεν το κανουν ποτε , δεν εχουν αναγκη να αποδειξουν τιποτα .
17-05-2015, 01:27 #27
Αν και αντρικο το θεμα.. νομιζω οτι μεγαλυτερος μαγκας ειναι αυτος που θα κρατησει την ψυχραιμια του , αυτος που εχει αυτοελεγχο!
Με εξαιρεσεις παντα ετσι?Εννοειται δεν μπορεις παντα να εισαι ηρεμος και να μην σηκωσεις χερι αν και εφοσον στο σηκωσει ο αλλος.
17-05-2015, 08:23 #28
Πολλοι τσακομοι εχουν γινει για τα "ματια" καποιας ομορφης κοπελας!! Γενικα ,από οσους τσακομους γινονται την νυχτα σε μπαρ -κλαμπ η πιο συνηθης αφορμή είναι καποια ομορφα γυναικια ματια!!
Συμφωνω ότι είναι λαθος σε μια συγχρωνη κοινονια να υπαρχει αυτος ο τροπος επυλησης των δυφορων μας! προσωπικα νομιζω ότι ο λογος σπαει κοκαλα! μπορεις με τον λογο να λυσεις δυαφορες!!!
Όμως δεν μπορω να μην αναφερω ότι οι γυναικες αρεσκοντε να τσακονοντε για την ομορφια τους οι ανδρες!! δεν είναι λγες οι φορες που εχω ακουσει γυναικα να αναφερει με θαυμασμο κι με χαμογελο ότι καποτες επεξαν ξυλο ανδρες για αυτην! βεβαια συνεχως ανφερει ότι δεν της αρεσε!! ότι ξενερωνε κι αλλα τετοια! αλλα είναι κατι που πωτες δεν νομιζω να το ξεχασει!
Ευτηχως που σπανιζει η επιδιωξη από τις γυναικες για κατι τετοιο.
Δυστυχως καποια πραματα εχουν κρατηθρι λιγάκι! ένα από αυτά είναι κι η επιβεβαιωση! ητο "ανεβασμα" που νωθει καποια σαν μαθευτεί κατι τετοιο!! ε κορίτσια?? εχω αδικο?? δεν συμβαινει ?που και που?
17-05-2015, 10:35 #29
τι 3 αλβανοι και 5 ρουμανοι βρε παιδι μου?
ειναι μαγκια να τα βαζεις με τον υποκοσμο?
κι αν ειναι οπλισμενοι? θα κυκλοφορουμε με καλασνικοφ για να να πιουμε καφε?
στο 1) θεωρω οτι παρεξηγησες και αδικα φοβηθηκες.
το 2) ηταν δικο σου λαθος που δεν εξηγησες οτι αστειευοσουν και τον αφησες να παρεξηγηθει και δεχτηκες την προκληση να συναντηθειτε. επρεπε να εξηγησεις και να ζητησεις και συγνωμη αν φανηκες προκλητικος.
κατα τα αλλα , συμφωνω με μνημονιο.
δεν ειμαστε πιθηκοειδη να πλακωνομαστε στους δρομους.
αν θες να μιλησουμε για μαγκια, μια ματια και μια κουβεντα αρκουν απο τον πραγματικο μαγκα, για να μπουν ολοι στην θεση τους.
και δεν χρειαζεται να αναφερω οτι οποιος σηκωνει χερι σε γυναικες και παιδια οχι απλα δεν ειναι μαγκας, αλλα ειναι γυναικουλα του ελεους..
17-05-2015, 12:25 #30
σε καταλαβαίνω απολυτα
Σε καταλαβαίνω απολυτα κ εγω το ιδιο θεμα εχω,δεν μπορω να μπω σε καυγα με ξενο η να του κανω παρατηρηση σε καποιον που με ενοχλεί η να αναφερθω σε κατι που μου κανει καποιος και για μενα είναι ασχημο