Απογοητευση! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Senior Member
    μου ειπε πως ειμαι πονηρος και επιπολαιος

Senior Member
    Τα πραματα αυτη σου ειπε να της τα πας?

Senior Member
    κατι ρουχα που δεν μπορουσε να παρει χθες και ενα λαπτοπ

Senior Member
    Καλα πηγαινε τα και κοιτα να σαι ηρεμος. Μη της λες τιποτε αλλο για οσα γινανε, παιχτο ανετος και θα σε συμβουλεψω εγω πιο μετα που θα γυρισεις πως να το ανατρεψεις το παιχνιδι. Κοιτα να εισαι cool οχι μουτρα και ανακυκλωση του καβγα και αστη να λεει.

Senior Member
    δεν ειχα σκοπο να κανω μουτρα αλλα ουτε και να αναφερθω στα χθεσινα, θα αφησω τα πραγματα της και θα φυγω. Σε ευχαριστω πολυ kerasi μου

Banned
    Quote Originally Posted by deus View Post
    μου ειπε πως ειμαι πονηρος και επιπολαιος
    εμ καλα το ειχα καταλαβει εγω τοση ωρα που ειναι το κολημα αυτη μπορει να θελει οι αλλοι να την αντιμετωπιζουν με μια ευθυτητα κ οχι προφανως με το τροπο που της μηλας συνηθως σε αυτα τα ατομα τους αρεσει η ηλικρινια που καπιες φορες φτανει τα ορια του κινησμου κ γω στη θεση της το ιδιο θα σου ελεγα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμ καλα το ειχα καταλαβει εγω τοση ωρα που ειναι το κολημα αυτη μπορει να θελει οι αλλοι να την αντιμετωπιζουν με μια ευθυτητα κ οχι προφανως με το τροπο που της μηλας συνηθως σε αυτα τα ατομα τους αρεσει η ηλικρινια που καπιες φορες φτανει τα ορια του κινησμου κ γω στη θεση της το ιδιο θα σου ελεγα....
    Αλεξανδρε παντα υπηρχε ειλικρινεια μεταξυ μας, οι ανασφαλειες μαλλον ειναι το θεμα

Banned
    εγω θα σου πω γιατι σου λεει οτι εισαι πονηρος γιατι της λες συνεχεια τη φραση σε αγαπαω κ σε αγαπαω κ στη συνεχεια κανεις πραγματα που την εκνευριζουν κ αυτη το παιρνει οτι της το λες ετσι για να τη ριξεις
    τα λογια καπιου ποιητη μου θυμιζουν ολα αυτα που λες που ηδη εχει βρει κ τι ακριβως εχει συμβει... το ξερεις αυτο το τραγουδακι?
    https://www.youtube.com/watch?v=lpMrY2jHDaE

Senior Member
    Αλεξανδρε σε εχασα στο σημειο με τον ποιητη.. δεν ειμαι πιτσιρικας για να λεω τετοια λογια για να ριξω γκομενα (βασικα δεν τα ελεγα ουτε οταν ημουν πιτσιρικας)

Banned
    εγω θα σου πω τωρα σαν μια αναπαρασταση του τι ακριβως θα ειχε συμβει αν ειμουν γυναικα κ τα ειχαμε για να καταλαβεις τι ακριβως προσπαθω να σου πω τοση ωρα
    αρχικα θα μου ελεγες μα εγω σε αγαπαω σε αγαπαω σε αγαπαω κλπκλπ στη συνεχεια μετα απο κανενα 5 ωρο θα σε πετυχαινα να εισαι αλλου κ μαλον να μη μου δινεις σημασια στη συνεχεια θα ακουγες τον εξαψαλμο ολη νυχτα αφου δε θα εβαζα γλωσσα μεσα μου κ θα σε ειχα βγαλει κλαρινο κ στη συνεχεια εσυ δεν θα ακουγες καν το τι θα ελεγα αλλα θα εψαχνες πορισματα στο ιντερνετ για το τι παθηση εχω...
    sorry αλλα δε μπορω να μη γελασω με ολα αυτα που γραφω....

Senior Member
    σκεψου οτι η κοπελα σημερα απο το πρωι θα σκεφτεται οτι θα πας κανονικα στο ραντεβου του καφε και θα τα παιρνει ακομα περισσοτερο. Τωρα που θα πας για τα ρουχα πες της οτι δεν πηγες κιολας μη κανει σεναρια

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    σκεψου οτι η κοπελα σημερα απο το πρωι θα σκεφτεται οτι θα πας κανονικα στο ραντεβου του καφε και θα τα παιρνει ακομα περισσοτερο. Τωρα που θα πας για τα ρουχα πες της οτι δεν πηγες κιολας μη κανει σεναρια
    μου ειχε πει να παω σπιτι της για τα πραγματα μετα τις 8 (θεωρησα οτι το εκανε επιτηδες για να δει αν θα πηγαινα η οχι στο ραντεβου, λαθος σκεψη?) της ειπα πως θα πηγαινα στις 8.30 για να πηγαινα μετα για προπονηση crossfit που τυχαινει να ειναι κοντα στο σπιτι της, βασικα μενουμε 2χλμ μακρια. Οταν πηγα σπιτι της ηταν τερμα ψυχρη, μου ανοιξε την πορτα και απλα μου εδειξε που να αφησω τα πραγματα πηγαινοντας στην κουζινα. τα αφησα στο δωματιο της, βουτηξα και μια φωτογραφια μου που την ειχε στον τοιχο της και εφυγα. Μετα την προπονηση περνοντας εξω απο το σπιτι της για να παω στο αυτοκινητο μου, δεν κρατηθηκα και την πηρα τηλ να μιλησουμε, μου ανοιξε και ανεβηκα σπιτι της. Δεν ειπαμε πολλα, μονο επαναληψη βασικα καναμε (kerasi ξερω τι θα πεις αλλα δεν κρατηθηκα) του τη εγινε χθες. ΤΟ διαλυσαμε οριστικα απ οτι φαινεται, :( ειμαι στεναχωρημενος αλλα δυστηχως δεν ξερω πως να της δωσω να καταλαβει πως δεν τρεχει τιποτα και πως ειλικρινα ειμαι ερωτευμενος μαζι της.

Αλεξανδρε δεν την απατησα την κοπελα ρε φιλε, δεν ξερω γιατι εχεις αυτο στο μυαλο σου, παρεξηγηση εγινε και προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου

Senior Member
    Προβλεπομενα φιλε μου γι αυτο στα ειπα απο νωρις γτ ξερω τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις. Κατανοητο βεβαια λογω της εντασης. Με τα πραγματα ενταξει?

Senior Member
    δεν ξερω καν αν τα ειδε, μου ειπε να τα αφησω καπου στο δωματιο της και εφυγα. εκανα μ@λ@κι@ που πηρα την φωτογραφια μου λες? ανωριμοτητα φουλ ε?

Senior Member
    Τι εννοεις πηρες τη φωτο σου?

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast