Απογοητευση!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
    Senior Member

Απογοητευση!

Ποσο ποναει ενας χωρισμος και μαλιστα οταν υπηρχε αγαπη και ονειρα για το μελλον. Εγινα μελος της κοινοτητας ψαχνοντας πληροφοριες για την διπολικη διαταραχη μιας και η κοπελα μου (πρωην πλεον) πασχει απο αυτην. Προεβαλλα καποιες ανησυχιες μου για τυχον προβληματα που θα μπορουσαν να υπαρξουν στην σχεση μου λογω της διπολικης διαταραχης γιατι πιστεψα πως ο μοναδικος λογος που θα με απασχολουσε θα ηταν αυτος. Η ειρωνια ομως μου χτυπησε την πορτα και εγω ο μ@λ..ας της ανοιξα, αγαπω την κοπελα μου και δεν με ενδιεφερε τι ειχε, μαζι θα το παλευαμε, ελα ομως που ο χωρισμος ηρθε και οχι λογω των προβληματισμων μου αλλα για ενα λογο εντελως ακυρο και χαζο που οποιοδηποτε ζευγαρι θα χωριζε. Εκνευριζομαι που μια παρεξηγηση μπορει να καταστρεψει τα παντα. Η συζητηση ειναι το μονο μεσο για την επιλυση των παρεξηγησεων αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι ματαιο.
    Νιωθω τερμα απογοητευμενος απο τον εαυτο μου, στεναχωρησα εναν ανθρωπο που ειχε επενδυσει σε μενα και εγω σε εκεινην φυσικα.
    Ολα αυτα για μια γ@μημ....νη παρεξηγηση!

(Θα σκεφτειτε -Ωραια και τι μας τα λεει τωρα αυτα.. και δικιο θα εχετε, ηθελα να εκφρασω ενα συναισθημα απλα)

Senior Member
    Κανε υπομονη φιλε. Και εγω που δεν ειχα καμια σχεση με ψυχολογια για ενα τετοιο ατομο βρηκα αυτο το φορουμ. Δυσκολες περιπτωσεις και σε καταλαβαινω. Εγω περασα μεσες ακρες αυτα που περνας και μαλιστα χωρις ουσιαστικα να υπαρχει καμια περιπτωση να προχωρησει ολο αυτο απλα ενημερωθηκα απο ενδιαφερον. Ειναι μερικοι ανθρωποι που σε μαγευουν και σε στιγματιζουν για μια ζωη. Υπομονη.

Senior Member
    Ποια ειναι αυτη η παρεξηγηση ντεους? τι εγινε?

Senior Member
    διαβασε ενα μηνυμα στο κινητο μου που ειχα στειλει σε μια χρονια φιλη μου που την προσκαλουσα να πιουμε ενα καφε να τα πουμε. Απο τοτε που ξεκινησε η σχεση ειχα αποτραβηχτει απο παρεες μονο και μονο για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις που θα ειχαν ασχημες επιπτωσεις στην σχεση μου.

Senior Member
    Και τι εγινε, πηγες για τον καφε εκεινο με τη φιλη σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    διαβασε ενα μηνυμα στο κινητο μου που ειχα στειλει σε μια χρονια φιλη μου που την προσκαλουσα να πιουμε ενα καφε να τα πουμε. Απο τοτε που ξεκινησε η σχεση ειχα αποτραβηχτει απο παρεες μονο και μονο για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις που θα ειχαν ασχημες επιπτωσεις στην σχεση μου.
    Ενταξει , και γιατι ηρθε η καταστροφη με αυτο? αν ηταν παρεξηγηση, συνεχισε τις προσπαθειες να της εξηγησεις τι ηταν αυτο που παρεξηγησε.

Senior Member
    Εχω να πω οτι κι εγω θα παρεξηγιομουνα με αυτο το μνμ αν και ξερω οτι ειναι αθωο. Τεσπα να ξερεις οτι η παρεξηγηση αυτη θα περασει. Ειναι κατι που γινεται σχεδον σε ολους. Εγω λεω κανε την πρωτη κινηση και παρτην τηλεφωνο.

Senior Member
    Με την κοπελα του μηνυματος δεν ειχαμε ποτε τιποτα και ουτε προκειται να γινει μιας και η σχεση μεταξυ μας ηταν καθαρα φιλικη, παρολα αυτα αποκαλουσε ο ενας τον αλλο "αγαπη" χωρις αυτο να σημαινει κατι. Στο μηνυμα μου την αποκαλω ετσι και γιαυτο εγινε η παρεξηγηση. Δεν λεω, και εγω να διαβαζα κατι τετοιο στο κινητο της θα στραβωνα αλλα ρε παιδια δεν εκανα κατι κακο και ουτε το σκεφτομουν καν. Προσπαθησα να με καθε τροπο να της εξηγησω (τηλεφωνο, μηνυματα, μαιλ, σηματα καπνου, σηματα μορς) αλλα ματαια, ειναι ανενδοτη, δεν θελει να με ακουσει καν. Αντε τωρα να αποδειξω πως δεν ειμαι ελεφαντας.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Και τι εγινε, πηγες για τον καφε εκεινο με τη φιλη σου?
    Οχι δεν πηγα και ουτε προκειται ετσι οπως εγιναν τα πραγματα

Senior Member
    κατανοητη και η συγχιση της φιλης σου παντως, αν δεν ηξερε ουτε για το "αγαπη", αλλα ουτε ειχες φροντισει να της το πεις ο ιδιος το θεμα του φιλικου καφε..
    ωστοσο, αν γινοταν μια ηρεμη κουβεντα θα μπορουσες να τα εξηγησεις ολα αυτα. εγινε καποια ηρεμη κουβεντα να εξηγηθεις, η μεταξυ φωνων και καυγαδων σε ξαπεστειλε?

Senior Member
    ηξερε πως γενικα μιλαω ετσι (ειχαμε τσακωθει κιολας γιαυτο στις αρχες της σχεσης μας). Την καλεσα και εκεινη να ερθει μαζι μας για να γνωρισει κιολας την φιλη μου. Σαφως και εχει δικιο, και εγω να διαβαζα κατι παρομοιο θα τρελαινομουν. Προσπαθησα να της εξηγησω με ηρεμια αλλα δεν ηθελε να ακουσει, δεν καυγαδισαμε, δεν φωναξαμε, απλα τελειωσαμε :(

Senior Member
    ηξερε πως γενικα μιλαω ετσι (ειχαμε τσακωθει κιολας γιαυτο στις αρχες της σχεσης μας). Την καλεσα και εκεινη να ερθει μαζι μας για να γνωρισει κιολας την φιλη μου. Σαφως και εχει δικιο, και εγω να διαβαζα κατι παρομοιο θα τρελαινομουν. Προσπαθησα να της εξηγησω με ηρεμια αλλα δεν ηθελε να ακουσει, δεν καυγαδισαμε, δεν φωναξαμε, απλα τελειωσαμε :(
    το οτι μιλας ετσι γενικα, ειναι και καλο και κακο...
    καλο, γιατι ειναι πιστευτο το οτι δεν σημαινει τπτ ιδιαιτερο, κακο γιατι πολλοι που "μιλανε ετσι γενικως", το κανουν γιατι επισης την ψιλοπεφτουν χαζα-χαζα στο χαλαρο "γενικως" και οτι αρπαξουν....
    τι να πει, κανεις? αν πραγματι δεν ειχες σκοπο να κρυψεις κατι, ουτε κανενα ενδιαφερον για την αλλη κοπελα, κανε κι αλλες προσπαθειες να της εξηγησεις, κι οτι γινει...

Senior Member
    δεν ειναι απολυτο αυτο, το να εισαι διαχυτικος με ανθρωπους που σου βγαζουν μια οικειοτητα δεν σημαινει οτι τους την πεφτεις κιολας.
    Remedy μου πραγματικα δεν εχω να κρυψω απολυτως τιποτα και την κοπελα μου την αγαπω πραγματικα, προσπαθω να μαζεψω τα αμαζευτα αλλα απ οτι φενεται θα ειναι ματαιος κοπος

Senior Member
    δεν ειναι απολυτο αυτο, το να εισαι διαχυτικος με ανθρωπους που σου βγαζουν μια οικειοτητα δεν σημαινει οτι τους την πεφτεις κιολας.
    Remedy μου πραγματικα δεν εχω να κρυψω απολυτως τιποτα και την κοπελα μου την αγαπω πραγματικα, προσπαθω να μαζεψω τα αμαζευτα αλλα απ οτι φενεται θα ειναι ματαιος κοπος
    δεν ειπα οτι ειναι απολυτο, ειπα οτι το κανουν πολλοι..
    οπως σε αντιμετωπισε η κοπελα σου, δειχνει να εχει την εντυπωση οτι εισαι απο αυτους.
    μπορει να σε αδικει. εσυ, ξερεις.

το πιο ενδεικτικο επι του θεματος, ειναι το αν το κανεις και σε ανδρες.
    αν το κανεις μονο σε γυναικες, μαλλον εισαι στους πολλους και δεν το συνειδητοποιεις, καν..
    αν την αγαπας πραγματικα και την θελεις, να επιμεινεις, μεχρι να σου επιτρεψει να της εξηγησεις.αν ειναι αμετακινητη μετα απο πολλη δικη σου προσπαθεια, ε, με το ζορι δεν γινεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειπα οτι ειναι απολυτο, ειπα οτι το κανουν πολλοι..
    οπως σε αντιμετωπισε η κοπελα σου, δειχνει να εχει την εντυπωση οτι εισαι απο αυτους.
    μπορει να σε αδικει. εσυ, ξερεις.

το πιο ενδεικτικο επι του θεματος, ειναι το αν το κανεις και σε ανδρες.
    αν το κανεις μονο σε γυναικες, μαλλον εισαι στους πολλους και δεν το συνειδητοποιεις, καν..
    ναι με ολο τον κοσμο μιλαω ετσι, ισως ειναι προβλημα τελικα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν την αγαπας πραγματικα και την θελεις, να επιμεινεις, μεχρι να σου επιτρεψει να της εξηγησεις.αν ειναι αμετακινητη μετα απο πολλη δικη σου προσπαθεια, ε, με το ζορι δεν γινεται.
    Το σιγουρο ειναι οτι θα επιμεινω οσο μπορω, δεν θελω να την πιεζω. Με το ζορι σιγουρα δεν γινεται τιποτα.

Senior Member
    Deus ενα τετοιο ιδιο μνμ ειχα δει κι εγω στο κιν του πρωην με τη διαφορα οτι την αποκαλουσε αγαπουλα οχι αγαπη. Μου ειπε βεβαια οτι ετσι γενικα μιλαει και το καταλαβα αλλα και παλι τον χωρισα. Γιατι με πειραξε το αγαπουλα ακομα και στο φιλικο. Πιο συγκεκριμενα με πειραξε που η κοπελα ξερει οτι αυτος εχει σχεση και παρολα αυτα την λεει αγαπουλα. Ενιωσα οτι εδωσε δικαιωμα στη συγκεκριμενη κοπελα να με σκεφτεται και να λεει μεσα της οτι εγω για εκεινον δεν ειμαι κατι σημαντικο. Να φανταστεις ακομα και τωρα που μου το θυμησες νευριασα παλι και στεναχωρεθηκα. Σου τα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι η κοπελα σου μπορει να εχει καταλαβει οτι λες την αληθεια αλλα να την πειραξε γενικα το οτι ειπες τη λεξη αγαπη σε αλλη και εδωσες δικαιωματα ακομα κι αν εσγ δεν ειχες τετοια προθεση. Τωρα αυτο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις να ξεθυμωσει και να μη φοβασαι θα ξαναγυρισει

Page 1 of 6 123 ... LastLast