Πότε μπορεί να βραχεί ένα τατουάζ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Πότε μπορεί να βραχεί ένα τατουάζ;

Καλησπέρα σε όλους!
    Πριν από ακριβώς 25 μέρες χτύπησα το 4ο μου τατουάζ. Δεδομένου του ότι ήταν μέσα Απριλίου, δεν περίμενα ο καιρός να φτιάξει τόσο απότομα και να έχουμε τέτοιες ζέστες από τώρα. Για να μην τα πολυλογώ θέλω να πάω θάλασσα τις επόμενες μέρες αλλά το τατουάζ μου δεν έχει κλείσει μήνα καλά-καλά. Βάζω ήδη αντηλιακό για να προστατεύεται το χρώμα και το σχέδιο, με το θαλασσινό νερό όμως τι γίνεται; Μπορώ να κάνω κανονικά μπάνιο ή μήπως πρέπει να περιμένω κάποιο καιρό ακόμα; Μου έχουν πει ότι συνήθως πρέπει να μείνει μακριά από νερό για κανένα 20ήμερο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Υπόψιν ότι σε 1-2 σημεία έχει ακόμα πετσούλες από το ξεφλούδισμα. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω να μου πει τι ισχύει κι αν υπάρχει κίνδυνος να φθαρεί αν πάω για κολύμπι σύντομα;

Banned
    Καταρχήν ηρέμησε.. Ναι είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα σου , αλλά κοιτά μην κάνεις καμία τρέλα !! Σε παρακαλώ για όνομα! Τι σταυρό κουβαλας και εσυ!!
    Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια απάντηση.. Νομίζω οτι πρέπει να καθυστερήσεις άλλο λίγο ακόμα τα μπάνια , δεν πρέπει να στο δει ήλιος ακόμα . Ρώτα και τον τατουατζη σου!
    Ελπίζω να σε βοήθησα..

Junior Member
    Μα δεν είπα ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα μου! Απλά μιας και θα το έχω πάντα πάνω μου, θέλω να το προστατέψω όσο περισσότερο μπορώ.
    Άρα προτείνεις να το καθυστερήσω λίγο ακόμα το πρώτο μπάνιο ε; Οκ, θα ρωτήσω και το παιδί που μου το χτύπησε.. Thanks!

Senior Member
    Τωρα αυτο που κολλαει με φορουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Περιμενε να κλεισεις 1 μηνα καλου κακου.Καλα μετα απο 4 τατου και ακομα να το μαθεις?

Quote Originally Posted by 66psy View Post
    Για να μαστε ειλικρινεις,τα μισα τουλαχιστον θεματα του φορουμ,εχουν να κανουν με χαζογκομενικα του στυλ 'Με παρατησε ο Χ,τι να κανω ειμαι πολυ στεναχωρημενη'.Και γω συμμετεχω σε αυτα για το χαβαλε και για να περναει η ωρα,αλλα ουτε αυτα κολλανε με το φορουμ.Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη που ανοιξες.

Banned
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    Αμα σου ξεβαψει το τατου μπορείς να χάσεις τη γη κάτω απο τα πόδια σου.. Να ανοίξουν οι πύλες της μαυριλας και της ψυχολογικής κατάρρευσης !

Junior Member
    Τα προηγούμενα τα είχα κάνει μεταξύ Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου οπότε είχαν περάσει πολλοί μήνες πριν τα βουτήξω στη θάλασσα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αμα σου ξεβαψει το τατου μπορείς να χάσεις τη γη κάτω απο τα πόδια σου.. Να ανοίξουν οι πύλες της μαυριλας και της ψυχολογικής κατάρρευσης !
    Γιατί τόση ειρωνεία ρε συ? Σου φαίνεται τόσο παράλογο που δε θέλω να καταστραφεί κάτι που είναι σημαντικό για μένα, θα έχω για πάντα πάνω μου και ακριβοπλήρωσα για να αποκτήσω?

Πρωτα απ'ολα εκανες βλακεια που χαραξες για παντα κατι στο σωμα σου,που σε μερικους μηνες ή χρονια μπορει να μη σου αρεσει.Και το χρυσοπληρωσες απο πανω.
    Εδω μια μπλουζα φορας μερικους μηνες και τη βαριεσαι.

Senior Member
    Το θεμα κλειδωνει γιατι ειναι ασχετο με την ψυχολογια.