Η υπομονή έχει και τα όρια της..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Απο τα λιγα που διαβασα,απ'οτι καταλαβαινω μονο ισορροπιες δεν εχετε,και σε εχει ριξει εντελως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    Αυτό εξηγώ. Ήταν η αφορμή. Μετά τη γέννα έχει γίνει υπερβολικός, είχε συνηθίσει να έχει ένα τραπέζι με τα πάντα επάνω και δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανταπεξελθω. Περάσαμε ένα πολύ κουραστικό χειμώνα και με πολύ πίεση στη δουλειά του, μεγάλωσε το παιδί έχει τις απαιτήσεις του, στη τουαλέτα φτιαχνω τα γάλατα και τις κρέμες, διανύω μια απόσταση 20 μέτρων 40 φορές τη μέρα για να φτιάξω το φαγητό μας και του παιδιού, κάτω δε μπορώ να πάρω το παιδί γιατί μουρμούριζει σηκώνεται, φοβάμαι και την εσωτερική σκάλα είναι λίγο στενή. Όλα κι όλα. Αλλά φοβάμαι, δε θέλω να ξεσπάσω στο παιδί καμιά μέρα. Γι αυτό απευθύνθηκα σε εσάς.
    Ε , τοτε το προβλημα δεν ειναι η κουζινα , ειναι η σχεση σας . Και κουζινα να φτιαξετε , μαλλον το προβληματα θα συνεχιστουν . Χρηματα φερνει σπιτι ? δλδ ειναι προκομενος ? η απλως δυστροπος / δυσκολος ?

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Απο τα λιγα που διαβασα,απ'οτι καταλαβαινω μονο ισορροπιες δεν εχετε,και σε εχει ριξει εντελως.
    Τι εννοείς με έχει ρίξει εντελώς

Banned
    Ε όχι να ξεσπασεις στο παιδί..
    Λοιπον μην είσαι τόσο υποταγμένη.. Άφησε τον νηστικό ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ( αν με πιανεις..) και θα δεις για ποτε θα στην φτιάξει :p

Τι εννοείς με έχει ρίξει εντελώς
    Σε αφηνει και ταλαιπωρεισαι με ολη αυτη την κατασταση,επειδη εχει κολλημα με το σπιτι.Λες και χτιζει τον Παρθενωνα.
    Μου φαινεται αδιανοητο να βαζει τα ντουβαρια πανω απο τη γυναικα και μανα του παιδιου,ενω εχει οικονομικη ανεση να σε βοηθησει.Και σου τι λεει και απο πανω.

Επισης,απο την πλευρα σου,κακως κατα τη γνωμη μου εχεις απομακρυνθει απο οικογενεια και φιλους.Και αυτο ασχετα με το πως τα πατε,ή αν ηταν η επιλογη σου.Αυτο μπορει να σου γυρισει σε κακο αργα ή γρηγορα.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , τοτε το προβλημα δεν ειναι η κουζινα , ειναι η σχεση σας . Και κουζινα να φτιαξετε , μαλλον το προβληματα θα συνεχιστουν . Χρηματα φερνει σπιτι ? δλδ ειναι προκομενος ? η απλως δυστροπος / δυσκολος ?
    Κοίτα όταν θα πάω στη πόλη (κάθε 10-15 μερες) θα μου δώσει αρκετα χρήματα. Κι εγώ με τη σειρά μου είμαι πολύ συντηρητική στις επιλογές μου και όταν γυρίσω βάζω κάτι στην άκρη (50 ευρω) για τη περίοδο του "δεν εχω"

Banned
    Δεν είναι γενικός διαχειριστής των πάντων απλά προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες στην οικογένεια του για να διεκδικήσει αυτΑ που θέλει όταν πρέπει
    δεν εχει ξανακουστει αυτο να υπαρχει οικογενεια χωρις εστω ματια κουζινας εγω αυτο δε θα το δεχομουνα θα πηγενα μαζι με τα παιδια σε κανενα σπιτι φιλου μου να μαγειρεψω κ αυτον θα τον αφηνα μπουκαλα στο σπιτι κ θα επεστρεφα αργοτερα.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ε όχι να ξεσπασεις στο παιδί..
    Λοιπον μην είσαι τόσο υποταγμένη.. Άφησε τον νηστικό ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ( αν με πιανεις..) και θα δεις για ποτε θα στην φτιάξει :p
    ε δεν είναι κ αυτό λύση

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Σε αφηνει και ταλαιπωρεισαι με ολη αυτη την κατασταση,επειδη εχει κολλημα με το σπιτι.Λες και χτιζει τον Παρθενωνα.
    Μου φαινεται αδιανοητο να βαζει τα ντουβαρια πανω απο τη γυναικα και μανα του παιδιου,ενω εχει οικονομικη ανεση να σε βοηθησει.Και σου τι λεει και απο πανω.

Επισης,απο την πλευρα σου,κακως κατα τη γνωμη μου εχεις απομακρυνθει απο οικογενεια και φιλους.Και αυτο ασχετα με το πως τα πατε,ή αν ηταν η επιλογη σου.Αυτο μπορει να σου γυρισει σε κακο αργα ή γρηγορα.
    Με υπολογίζει αλλά όχι καθολικά . Και ναι κακώς έπραξα με την απομάκρυνση

Banned
    ε δεν είναι κ αυτό λύση
    Δεν είναι και λύση όμως να σου γίνονται τα νεύρα κουρέλια.. Ούτε και να τραβάς καθημερινά τόση ταλαιπωρία για να μαγειρέψεις και με ένα μωρό στην αγκαλιά.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν εχει ξανακουστει αυτο να υπαρχει οικογενεια χωρις εστω ματια κουζινας εγω αυτο δε θα το δεχομουνα θα πηγενα μαζι με τα παιδια σε κανενα σπιτι φιλου μου να μαγειρεψω κ αυτον θα τον αφηνα μπουκαλα στο σπιτι κ θα επεστρεφα αργοτερα.
    Ξεκίνησε για μικρό διάστημα και πολιογινε. 5 φορές το έχω ακυρώσει του μαραγκου. Αλέξανδρε εδώ είμαστε πολύ μικρή κοινωνία. Δε γουστάρεις να δώσεις δικαίωμα σε κανένα θα σε φάνε λάχανο.

Senior Member
    Μαιρουλα! Μηπως να πηγαινατε σε καποιο μαγαζι που κατασκευαζει κουζινες και οχι σε μαραγκο? Γιατι τα 20000 ειναι παρα πολλα. πηγαινετε να σας βγαλουν ενα σχεδιο και νομιζω θα βγει πιο λιγα

Senior Member
    Mηπως να παταγες λιγο ' ποδι ' , η αισθανεσαι οτι δεν σε παιρνει ? δεν ξερω τον τροπο , γιατι δεν σας γνωριζω , και λιγα καταλαβαινεις απο μερικες αραδες .

Quote Originally Posted by aifel View Post
    Μαιρουλα! Μηπως να πηγαινατε σε καποιο μαγαζι που κατασκευαζει κουζινες και οχι σε μαραγκο? Γιατι τα 20000 ειναι παρα πολλα. πηγαινετε να σας βγαλουν ενα σχεδιο και νομιζω θα βγει πιο λιγα
    Έχω πάει στα ίδια επίπεδα παραμένει η τιμή και πιο ψηλά. Απλάμε το ντόπιο έχεις διευκόλυνσεις στην αποπληρωμή.

Banned
    Ξεκίνησε για μικρό διάστημα και πολιογινε. 5 φορές το έχω ακυρώσει του μαραγκου. Αλέξανδρε εδώ είμαστε πολύ μικρή κοινωνία. Δε γουστάρεις να δώσεις δικαίωμα σε κανένα θα σε φάνε λάχανο.
    εγω απ οτι καταλαβα εσυ θες να παρεις κουζινα με ολα τα κομφορ το εχουν λιγο αυτο οι γυναικες οταν αγοραζουν πραγματα εγω να σου πω πρεπει να μου ειναι κατι απολυτως απαραιτητο για να πληρωσω τοσα πολα αλλιως κ δε τα εχω κ δε τα δινω..
    επισης νεα εισαι τωρα τι να τη κανεις τη περιοδο του δε τα εχω αν δε ξοδεψεις λεφτα τωρα που εισαι νεα ποτε θα τα ξοδεψεις οταν πας 70 φοροντας ισως μασελες? τα λεφτα δεν ειναι για να τα αποθηκευεις για την επομενη ζωη αλλα για να τα δινεις απλα υπολογιζεις ποσα χρειαζεσε για να τη βγαλεις ισα ισα ετσι οστε να υπαρχει ενας προιπολογισμος παντα η καλυτερη επιλογη...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast