Η υπομονή έχει και τα όρια της..... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    Με υπολογίζει αλλά όχι καθολικά . Και ναι κακώς έπραξα με την απομάκρυνση
    Σε τι σε υπολογιζει ας πουμε?

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mηπως να παταγες λιγο ' ποδι ' , η αισθανεσαι οτι δεν σε παιρνει ? δεν ξερω τον τροπο , γιατι δεν σας γνωριζω , και λιγα καταλαβαινεις απο μερικες αραδες .
    Δεν υπάρχει λόγος. Με τον άντρα μου δε διαφωνούμε γενικότερα. Απλά έχει πρότυπο τη μητέρα του και έχει κάποιες απαιτήσεις από τη γυναίκα του. Αλλά όπως το είπα στη πεθερά μου, κανενα παιδί της δε πρόκειται να κάνει ούτε το 1/1000 από όσα έχει κάνει εκείνη.

Senior Member
    Εγω καταλαβα οτι εχει γινει καθεστως ο αντρας σου να εχει τον πρωτο λογο , πολυ κακο . Χρειαζεται επιμονη , προσπαθεια και δυναμισμος για νανατρεψεις την κατασταση , και παλι , με αμφιβολα αποτελεσματα . Τουλαχιστον να ειστε επι ισοις οροις .
    Και τωρα που διαβασα οτι εχει προτυπο την μητερα του , αστα να πανε . Δυσκολη περιπτωση .

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω απ οτι καταλαβα εσυ θες να παρεις κουζινα με ολα τα κομφορ το εχουν λιγο αυτο οι γυναικες οταν αγοραζουν πραγματα εγω να σου πω πρεπει να μου ειναι κατι απολυτως απαραιτητο για να πληρωσω τοσα πολα αλλιως κ δε τα εχω κ δε τα δινω..
    επισης νεα εισαι τωρα τι να τη κανεις τη περιοδο του δε τα εχω αν δε ξοδεψεις λεφτα τωρα που εισαι νεα ποτε θα τα ξοδεψεις οταν πας 70 φοροντας ισως μασελες? τα λεφτα δεν ειναι για να τα αποθηκευεις για την επομενη ζωη αλλα για να τα δινεις απλα υπολογιζεις ποσα χρειαζεσε για να τη βγαλεις ισα ισα ετσι οστε να υπαρχει ενας προιπολογισμος παντα η καλυτερη επιλογη...
    Κοίτα νέα είμαι αλλά δεν τα αποθηκεύω για πάντα αλλά για κανένα μήνα με δύο για να καταλάβεις. Δε προλά βαίνουν να παλιωσουν

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Σε τι σε υπολογιζει ας πουμε?
    Σε όλα με ρωτάει για όλα πλην των Οικογενειακων του. Απόλυτα λογικό

Senior Member
    Σε όλα με ρωτάει για όλα πλην των Οικογενειακων του. Απόλυτα λογικό

Σε ρωταει σε ολα , αλλα η κουζινα παραμενει γιαπι . Το χωριο εχει delivery ?

Γειά σου Μαιρούλα! Γιατί δεν του λες να φτιάξετε τον νεροχύτη μόνο και τον πάγκο του και να βάλετε και την κουζίνα με τον αποροφητήρα; και τα άλλα ντουλάπια, πάγκους κλπ να τα φτιάξετε αργότερα. Αυτό δεν είναι προχειροδουλειά.

Senior Member
    Μπα , ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , δεν θα βγαλεις ακρη . Απλως η κοπελα ηθελε να τα πει καπου . Να ξεδωσει . Διοτι λυση δεν διαφαινεται .
    Τωρα που ξαναδιαβασα το θρεντ , μου φαινεται απιστευτο μια οικογενεια να μην εχει κουζινα .
    Οποιος κανει κουμαντο στο σπιτι , δεν το κανει καλα .
    Εχει η Μαιρη υπερβολικες απαιτησεις ? και ο αντρας της δεν μπορει ναντεπεξελθει ?
    Ιδου η απορια . Να εχεις κανεις ακριβη κουζινα , η να μην εχει καθολου ? ( μεχρι να μπορεσει να φτιαξει ακριβη κουζινα )
    Last edited by Macgyver; 10-05-2015 at 04:00.

Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Γειά σου Μαιρούλα! Γιατί δεν του λες να φτιάξετε τον νεροχύτη μόνο και τον πάγκο του και να βάλετε και την κουζίνα με τον αποροφητήρα; και τα άλλα ντουλάπια, πάγκους κλπ να τα φτιάξετε αργότερα. Αυτό δεν είναι προχειροδουλειά.
    Είναι σου λέει θέμα εικόνας. Η κουζινα ξεκίνησε πλέον με τα χίλια ζόρια και μεγάλη φασαρία. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά και δε το καταλαβαίνει. Έχω κουραστεί, μέχρι πριν 2 μήνες ανέβαβαζα πιάτα με το φαγητο, έφτιαχνα γλυκα. Όλα καλά. Ε κάποια στιγμή δεν άντεξα και άρχισα να ξεσπάω. Το άλλο θέμα είναι ότι είμαι κουρέλι. Σήμερα έσπασα μια πόρτα του υπόγειου με τζάμι. Μου είπε κάτι πολύ μικρό κι εγώ απλά φόρτωσα.

Μπα , ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , δεν θα βγαλεις ακρη . Απλως η κοπελα ηθελε να τα πει καπου . Να ξεδωσει . Διοτι λυση δεν διαφαινεται .
    Τωρα που ξαναδιαβασα το θρεντ , μου φαινεται απιστευτο μια οικογενεια να μην εχει κουζινα .
    Οποιος κανει κουμαντο στο σπιτι , δεν το κανει καλα .
    Εχει η Μαιρη υπερβολικες απαιτησεις ? και ο αντρας της δεν μπορει ναντεπεξελθει ?
    Ιδου η απορια . Να εχεις κανεις ακριβη κουζινα , η να μην εχει καθολου ? ( μεχρι να μπορεσει να φτιαξει ακριβη κουζινα )
    Καλημέρα, τα ξεσπάσματα μου είναι το πρόβλημα πλέον. Σήμερα έσπασα μια τζάμένια πόρτα του υπόγειου. Μου είπε κάτι πολύ μικρό φόρτωσα και τσακωθηκαμε. Μου είπε να φύγω κι εγώ ξέσπασα στη πόρτα

Senior Member
    Καλημέρα, τα ξεσπάσματα μου είναι το πρόβλημα πλέον. Σήμερα έσπασα μια τζάμένια πόρτα του υπόγειου. Μου είπε κάτι πολύ μικρό φόρτωσα και τσακωθηκαμε. Μου είπε να φύγω κι εγώ ξέσπασα στη πόρτα

Καλημερα Μαιρη ( καλημερα κατ ευφημισμον ) , αφου αρχισες την ' κατεδαφιση ' του οικοδομηματος . Βλεπω γενικευεται η συρραξη , κακο αυτο . Τουχεις πολλα μαζεμενα , και φυσιολογικο ειναι να ξεσπας καπου . Ευτυχως σε αψυχα . Μαλλον πρεπει να κανετε μια κουβεντα εφ ολης της υλης , ωστε να εκτονωθει η κατασταση , και ναποφευχθουν τα χειροτερα . Ετσι νομιζω . Αγγελος .

Καλημερα Μαιρη ( καλημερα κατ ευφημισμον ) , αφου αρχισες την ' κατεδαφιση ' του οικοδομηματος . Βλεπω γενικευεται η συρραξη , κακο αυτο . Τουχεις πολλα μαζεμενα , και φυσιολογικο ειναι να ξεσπας καπου . Ευτυχως σε αψυχα . Μαλλον πρεπει να κανετε μια κουβεντα εφ ολης της υλης , ωστε να εκτονωθει η κατασταση , και ναποφευχθουν τα χειροτερα . Ετσι νομιζω . Αγγελος .
    Καλά τα λες Αγγελε και σ ευχαριστώ. Τώρα πριν βάλει μπροστά στη δουλειά του τον κάλεσα για 5 λεπτά και του είπα ότι είμαι πολύ χάλια, και ότι ο λόγος που νευριάζω είναι ότι απλά δεν με ακούει όταν του μιλάω. Δε νευριάζω επειδή δεν έχω κουζίνα αλλά επειδή δε μου δείχνει λίγη κατανόηση. Λίγη υπομονή για 1 μήνα ακόμα. Του είπα όταν με βλέπεις χάλια μη μου μιλάς, έλα να με πάρεις αγκαλιά και τίποτε άλλο.

Senior Member
    Του είπα όταν με βλέπεις χάλια μη μου μιλάς, έλα να με πάρεις αγκαλιά και τίποτε άλλο.

Kαλη κινηση , Μαιρη . Δειχνεις διαθεση ειρηνικης διευθετησης . Ας ελπισουμε οτι θα εκτιμηθει .
    Χρονια Πολλα , μαμα-Μαιρη !!

Senior Member
    Μαίρη πως άντεξες τόσο καιρό χωρίς κουζίνα??? Είσαι ηρωίδα!!! Εγώ χωρίς κουζίνα δεν θα άντεχα! Θα μπορούσατε να πάρετε προσωρινά μικρό κουζινάκι για να μην ανεβοκατέβαινες πάνω κάτω! Έχεις και μικρό παιδάκι! Τι να πω? Γιατί θα χαλάγατε το ντεκόρ του σπιτιού? Τέλος πάντων! Πάντως νοικοκυριό χωρίς κουζίνα δεν νοείται

Αποδιδεις καποια προτερηματα στπν αντρα σου,που ομως με βαση αυτα που λες,φαινεται να μην τα εχει τελικα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast