Η υπομονή έχει και τα όρια της..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    θέλει και το φαγακι του και το μεζεδάκι του και τη σαλατα του. Δεν ήθελε να κάνουμε πρόχειρο δουλειές στο σπίτι και γι αυτό δεν έκανε τίποτα και από την άλλη η κατασκευή που πρέπει να γίνει είναι μεγάλη. Σύνολο εξόδων 20.000 ευρώ. Απλά όταν κάνεις υπόμονη με ένα μωρό 11 μηνών και ο άλλος σου πετάει κουβέντες από το σωρό, εκεί απλά επαναστατεις. Δεν αντέχεις. Έτσι πιστευω. Εδώ που ζούμε δύσκολα κάνεις κάτι επαγγελματικα και ανεξάρτητα από τον άντρα σου. Πολύ μικρή κοινωνία 100 ατόμων.
    Εντάξει, ανάμεσα στο να μην έχεις καθόλου κουζίνα και να πρέπει να έχεις κουζίνα 20 000 ευρώ, υπάρχει μεγάλη απόσταση!
    Επειδή είμαι της δουλειάς και γνωρίζω, μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό αρχικά και σιγά σιγά να το συμπληρώνεις.
    Πόσα μέτρα πια πρέπει να είναι αυτή η κουζίνα;
    Όταν δεν έχει κάποιος χρήματα, δεν βάζει τα πιο ακριβά υλικά και μηχανισμούς που υπάρχουν!
    Και μια χαρά μπορεί να λειτουργήσει μια κουζίνα με τα βασικά, που σταδιακά θα επεκτείνεται, είναι θέμα σωστού σχεδιασμού.
    Δεν ξέρω ποιον συμβουλευτήκατε, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό!

Αλέξανδρε μαζί σου, εκείνος δε θέλει πρόχειρο δουλειές στο σπίτι. Και κάτι άλλο. δε ζήτησα κουζίνα. Ζητάω από τον άντρα μου που τον υπεράγαπω και παρετησα τα πάντα για εκείνον, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και δε την έχω

Senior Member
    Εντάξει, έχω γνωρίσει άτομο που προτιμούσε να παγώνει το καταχείμωνο με καμπαρντίνα, προκειμένου να πάρει το παλτό της τάδε φίρμας που έκανε 800 ευρώ!
    Θέμα επιλογών είναι κι αυτό!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εντάξει, ανάμεσα στο να μην έχεις καθόλου κουζίνα και να πρέπει να έχεις κουζίνα 20 000 ευρώ, υπάρχει μεγάλη απόσταση!
    Επειδή είμαι της δουλειάς και γνωρίζω, μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό αρχικά και σιγά σιγά να το συμπληρώνεις.
    Πόσα μέτρα πια πρέπει να είναι αυτή η κουζίνα;
    Όταν δεν έχει κάποιος χρήματα, δεν βάζει τα πιο ακριβά υλικά και μηχανισμούς που υπάρχουν!
    Και μια χαρά μπορεί να λειτουργήσει μια κουζίνα με τα βασικά, που σταδιακά θα επεκτείνεται, είναι θέμα σωστού σχεδιασμού.
    Δεν ξέρω ποιον συμβουλευτήκατε, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό!
    Μαρία μου παρέλαβα ένα σπίτι 200 τετραγωνικά στους σοβαδες και το έκλεισα με 50000 πλακάκια είδη υγιεινής ηλεκτρικά υδραυλικά κουφώματα. Κόλλες εργατικά και τα σχετικά. πλακάκι 10 ευρώ το τετραγωνικό. ( αφού είσαι της δουλειάς θα ξέρεις τι εννοώ. ) μια κουζίνα 25 τετραγωνικών με τα απλά υλικά πάει στα 12000 μόνο ο μαραγκός. Ξέρω τι γίνεται στην αγορά εδώ η τοπική κοινωνία έτσι δουλεύει. Έχω γλιτώσει παααααααααρα πολλά χρήματα. Με χίλιους τρόπους

Senior Member
    Γεια σου Μαιρουλα . Εγω δεν ξερω πολλα απο κουζινες , αλλα οπως λεει και η mariam, 20.000 ειναι εξωφρενικο ποσον . Ειχα βαλει μια κουζινα , προ 15 ετων , κερασια , σουπερ , 22 τμ. , ολα 12.000 ευρω , πλην ψυγειου , που ειχα .
    Κατα τα αλλα εισαι ευχαριστημενη απο τον συντροφο σου ? η κουζινα ειναι η αιτια που πλακωθηκατε , η η αφορμη ?

Banned
    Αλέξανδρε μαζί σου, εκείνος δε θέλει πρόχειρο δουλειές στο σπίτι. Και κάτι άλλο. δε ζήτησα κουζίνα. Ζητάω από τον άντρα μου που τον υπεράγαπω και παρετησα τα πάντα για εκείνον, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και δε την έχω
    εγω βασικα δε θα περιμενα κατανοηση να σου πω αν δεν ηθελε θα επερνα μονος μου ενα ματι οσο οσο κ θα του ελεγα εσυ μαγειρευε στο υπογειο κανονικα... οσο πιο πολα περιμενεις τοσο περισσοτερο απογοητευεσαι.

μην έχεις καθόλου κουζίνα και να πρέπει να έχεις κουζίνα 20 000 ευρώ,
    ε εσυ ετοιμαζε κουζινες με 30.000ευρω σε μενα παντως αποκλειεται να τη πουλαγες χαχα..

ειναι εξοφρενικο αυτο που λες ενα ματι θα μπορουσες να το ειχες αγωρασει τοσο καιρο...

Senior Member
    Μαρία μου παρέλαβα ένα σπίτι 200 τετραγωνικά στους σοβαδες και το έκλεισα με 50000 πλακάκια είδη υγιεινής ηλεκτρικά υδραυλικά κουφώματα. Κόλλες εργατικά και τα σχετικά. πλακάκι 10 ευρώ το τετραγωνικό. ( αφού είσαι της δουλειάς θα ξέρεις τι εννοώ. ) μια κουζίνα 25 τετραγωνικών με τα απλά υλικά πάει στα 12000 μόνο ο μαραγκός. Ξέρω τι γίνεται στην αγορά εδώ η τοπική κοινωνία έτσι δουλεύει. Έχω γλιτώσει παααααααααρα πολλά χρήματα. Με χίλιους τρόπους
    Τότε μάλλον πήρατε σπίτι πάνω από τις δυνατότητές σας.
    Όποιος έχει τα γένια (πρέπει να) έχει και τα χτένια!

Τουαλετα εχετε μεσα στο σπιτι ή χεζετε σε μια τρυπα στην αυλη,περιφραγμενη απο μπαμπου?

Γενικα υπαρχετε ή ειστε απο αλλο πλανητη?

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου Μαιρουλα . Εγω δεν ξερω πολλα απο κουζινες , αλλα οπως λεει και η mariam, 20.000 ειναι εξωφρενικο ποσον . Ειχα βαλει μια κουζινα , προ 15 ετων , κερασια , σουπερ , 22 τμ. , ολα 12.000 ευρω , πλην ψυγειου , που ειχα .
    Κατα τα αλλα εισαι ευχαριστημενη απο τον συντροφο σου ? η κουζινα ειναι η αιτια που πλακωθηκατε , η αφορμη ?
    Αυτό εξηγώ. Ήταν η αφορμή. Μετά τη γέννα έχει γίνει υπερβολικός, είχε συνηθίσει να έχει ένα τραπέζι με τα πάντα επάνω και δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανταπεξελθω. Περάσαμε ένα πολύ κουραστικό χειμώνα και με πολύ πίεση στη δουλειά του, μεγάλωσε το παιδί έχει τις απαιτήσεις του, στη τουαλέτα φτιαχνω τα γάλατα και τις κρέμες, διανύω μια απόσταση 20 μέτρων 40 φορές τη μέρα για να φτιάξω το φαγητό μας και του παιδιού, κάτω δε μπορώ να πάρω το παιδί γιατί μουρμούριζει σηκώνεται, φοβάμαι και την εσωτερική σκάλα είναι λίγο στενή. Όλα κι όλα. Αλλά φοβάμαι, δε θέλω να ξεσπάσω στο παιδί καμιά μέρα. Γι αυτό απευθύνθηκα σε εσάς.

Όταν λέω υπερβολικός εννοώ με το παιδί. Μην κλάψει μη χεστει, μη χτυπήσει, γιατί κάνω κάτι έτσι γιατί αλλιώς γιατί αλλιώτικα, δεν το έχει βγάλει ακόμα από το δωμάτιο μας.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τότε μάλλον πήρατε σπίτι πάνω από τις δυνατότητές σας.
    Όποιος έχει τα γένια (πρέπει να) έχει και τα χτένια!
    Σίγουρα. Τα έχει απλά κάποια πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκαθαρισμενα. Τίθεται πλέον θέμα ψυχολογίας και όχι κατασκευής

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω βασικα δε θα περιμενα κατανοηση να σου πω αν δεν ηθελε θα επερνα μονος μου ενα ματι οσο οσο κ θα του ελεγα εσυ μαγειρευε στο υπογειο κανονικα... οσο πιο πολα περιμενεις τοσο περισσοτερο απογοητευεσαι.

ε εσυ ετοιμαζε κουζινες με 30.000ευρω σε μενα παντως αποκλειεται να τη πουλαγες χαχα..

ειναι εξοφρενικο αυτο που λες ενα ματι θα μπορουσες να το ειχες αγωρασει τοσο καιρο...
    Αλέξανδρε αν περνούσαν χρήματα από τα χέρια μου θα είχε γίνει ότι ήταν να γίνει και ακόμα περισσότερα. Αλλά δεν περνάνε. Δε μου στερεί τίποτα, δεν έχω παράπονο. είμαι από αυτές που έχουν 5 ρούχα στη ντουλάπα και 1 ζευγάρι παπούτσια και είμαι μια χαρά. Δεν είμαι του λουσου. Αλλά σίγουρα αν περνούσαν χρήματα από τα χέρια μου αυτή τη στιγμή δε θΑ διάβαζες αυτό το post.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τουαλετα εχετε μεσα στο σπιτι ή χεζετε σε μια τρυπα στην αυλη,περιφραγμενη απο μπαμπου?

Γενικα υπαρχετε ή ειστε απο αλλο πλανητη?
    Έχουμε και το αναφέρω πιο πάνω

Banned
    δηλαδη αυτος εχει γινει ο γενικος διαχειριστης των παντων κ ολα θα πρεπει να τα εγκρινει ο ιδιος για να γινουν? που ζει? ειναι φοβερα εγωιστης.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη αυτος εχει γινει ο γενικος διαχειριστης των παντων κ ολα θα πρεπει να τα εγκρινει ο ιδιος για να γινουν? που ζει? ειναι φοβερα εγωιστης.
    Δεν είναι γενικός διαχειριστής των πάντων απλά προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες στην οικογένεια του για να διεκδικήσει αυτΑ που θέλει όταν πρέπει

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast