Απορίες... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by bambollera View Post
    Παιδιά, ελάτε τώρα, δεν είναι όλα θέμα επιλογών, μην επαναλαμβάνουμε κλισέ ατάκες χρόνων. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να λέμε "α, είναι επιλογή σου, δεν το προσπαθείς" κλπ. Αλλά δεν είναι έτσι.

Για να μιλήσω για τον εαυτό μου, μονίμως είμαι σε μια κατάσταση όπου αρέσω σε άτομα που δεν μ αρέσουν και το αντίθετο. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό? Έχω μπει στη διαδικασία να προσπαθήσω με άτομα που δεν τρελαινόμουν και να δώσω μια ευκαιρία με την ελπίδα ότι θα μου βγει στην πορεία, όπως βλέπω ότι γίνεται συνήθως γύρω μου. Αλλά δεν πέτυχε ποτέ. Και δεν μ αρέσει να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία, με φθείρει ψυχολογικά. Θέλω να βρω έναν που να του αρέσω και να μου αρέσει εξίσου.

Αλλά δεν είναι διατεθειμένος ο κόσμος να γνωρίσει. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι περισσότεροι ψάχνουν το εφήμερο. Σε ένα άλλο θρεντ πριν λίγο καιρό μίλησα για ένα παλικαράκι που μ αρέσει. Ούτε μ αυτόν γίνεται τίποτα. Φταίει το ότι δεν δείχνω "εύκολη", δεν του το βγάζω? Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι ο κόσμος, και άντρες και γυναίκες, δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να προσπαθήσουν σε μια σχέση που να έχει και κάποιο νόημα.

Είπε κάποιος πιο πάνω ότι οι γυναίκες είναι πιο εύκολο να βρουν κάποιον. Ναι, αν εννοεί να έχουν κάποιον από δίπλα και να τον επιδεικνύουν, συμφωνώ, πάντα υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για αυτό το ρόλο. Αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι ουσιαστική σχέση όπως την έχω εγώ τουλάχιστον στο μυαλό μου. Κι επίσης, από πού προκύπτει αυτός ο διαχωρισμός??? Για να αποκτήσει εύκολα η γυναίκα σχέση, θα πρέπει να θέλει και ο άντρας. Δηλαδή τι? Οι άντρες ξαφνικά έγιναν οι ρομαντικοί και περιμένουν από τις γυναίκες να τους επιλέξουν? Μην τρελαθούμε τώρα...

Και δεν πιστεύω ούτε σε ρόλους κυνηγών και θηραμάτων ούτε σε τίποτα από όλα αυτά τα κλισέ. Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, ανεξάρτητα φύλου. Και πιστεύω ότι κατά βάθος φοβόμαστε να αφεθούμε, μήπως και πληγωθούμε.
    τον λογο τον ειπες μονη σου.
    ειναι το υπογραμμισμενο.
    πολλοι/ες μιλουν για την μοναξια τους, αλλα αυτο που δεν λενε ειναι οτι δεν θελουν παρεα απλως. εχουν απορριψει διαφορους/ες.
    θελουν καποιον που να τους αρεσει και μαλιστα σε αρκετα σημεια. και δεν βρισκουν καποιιον του γουστου τους που να ανταποκρινεται κι ολας (δηλαδη να του αρεσουν εξισου).
    αν ηθελες καποιον οποιονδηποτε, θα εβρισκες.
    το να βρεις ομως εναν του γουστου σου που να του αρεσεις και να μην σε θελει μονο περιστασιακα και μετα να φυγει, ειναι κατι αρκετα δυσκολο. γιαυτο δεν συμβαινει.
    δεν ειναι θεμα εποχης. παντα ισχυε αυτο.
    οσο περισσοτερα προτερηματα εχεις, συνολικα, τοσο πιο ευκολο να βρεθει. αλλα 'ευκολο', δεν ειναι.

Senior Member
    ρεμεντυ με προλαβες, αυτα ακριβως θα εγραφα και εγω. το να βρουμε καποιον/α ακριβως οπως θελουμε ειναι δυσκολο εως πολυ δυσκολο :P

Page 2 of 2 FirstFirst 12