τι θεωρειτε απιστια ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Banned
    παντως για μενα ακομα και το φλερτ με τα ματια σε μια κοινη παρεα σε αλλον ανδρα είναι ιδιαιτερα ενοχλητικο.. μου εχει τυχει και μου κατσε καπως στραβα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προσεχε τι ευχεσαι, γιατι μπορει να σου τυχει και να μην ξερεις απο που να φυγεις!!!! αχαχαχαχαχαχα!!!
    (δεν φανταζομαι να θελεις και να βλεπεται και να ακουγεται, αυτη που θα σε κυνηγαει ενω την διωχνεις, ε? ΑΥΤΟ, πραγματικα δεν γινεται ..)

σε ολα τα υπολοιπα, συμφωνω απολυτως. οταν εισαι σωστος απεναντι στον δεσμο σου, οσες και να σε κυνηγανε, δεν απιστεις.

φυσικα και δεν ειναι απιστια το βλεμμα και η σκεψη και ο καφες.
    αλλα το φιλι ειναι, κι αν οχι κερατο, ειναι σιγουρα προδοσια κι αν διαφωνεις μαγδαλενα, σκεψου το πολυ απλο.
    θα το ελεγες στον φιλο σου αυτο το "φιλι" με καποιον αλλο?
    για να φτασω εγω προσωπικα να φιλισω καποιον ενω εχω μια σχεση αναιρω τν ιδιο μου τον εαυτο και καταρριπτω οτι αρχες εχω.δεν μου αρεσουν τα περιπλοκα πραγματα θελω ξεκαραθα και σταθερα βηματα .το ερωτημα μου το εθεσα λογω του οτι βρεθηκα σε μια κατασταση που καποιος εκανε τν κινηση να με φιλησει ενω εχω σχεση και γω τραβηχτηκα ενω εξ αρχης γνωριζε οτι ειχα σχεση . βεβαια μετα απο αυτο το σκηνικο λεω για να εκανε τν κινηση θα αφησα περιθωρια δε μπορει εκτος κ αν ολος ο κοσμος θεωρει ολες τις κοπελες με σχεση χαμηλων ηθων.εν πασει περιπτωση ναι αν συνεβαινε θα το ελεγα το θεωρω προδοσια και θα το παραδεχομουν ακομα και αν αυτο σημαινε τερμα της σχεσης.δεν μπορω να ζησω μεσα σε ψεμα και με τυψεις των πραξεων μου.αν εκανα κατι λαθος θα υποστω τις συνεπειες. κ αν και παλαιοτερα ημουν τελειως καθετη οσον αφορα το συντροφο μου ισως και να το συνχωρουσα

Banned
    Θεωρώ απιστία το φιλί (στο στόμα) αλλά όχι την αγκαλιά! Τώρα αν εσύ δε θεωρείς απιστία το σεξ με άλλο άτομο τι να πω... Μόνο αν συναινούσαμε κι οι δύο ίσως :) Ή αν είσαι σε ανοιχτή σχέση, αλλά δε θα έκανα ποτέ ανοιχτή σχέση γιατί υπάρχουν τα ΣΜΔ.

Junior Member
    θεωρω τα παντα απιστια γιατι οτι καικ να κανεις θεσ ενα κοιταγμα ειναι θεσ ενα φιλι θες οτιδηποτε αλλο παει να πει οτι δεν το βρισκεις στο συντροφο σου και το ψαχνεις αλλου

Senior Member
    εγω παλι εχω προβλημα με φλερταρουν τα γκομενακια οπου παω γτ ειμαι ομορφοσ πενταπλουσιοσ
    και κυριωσ δεν εχω ψυχολογικα προβληματα σαν τα δικα σασ παλι καλα δλδ γτ δε θα αντεχα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    θα μπορουσες να εισαι ειλικρινεις σε μια σχεση οταν χρειαζεσαι οποιοδηποτε αγραφο συμβολαιο ? και ταυτοχρονα καταπιεζεις οποιοδηποτε συναισθημα η ενταση βοιωνεις μεσα σου?πως ενα φιλι με καποιον ανθρωπο μετατρεπεται σε προδοσια και γιατι?οταν σε πολλες σχεσεις υπαρχει πολλες φορες ελαχιστη σωματικη και γενικοτερη στοργικη επαφη πραγματικη επικοινωνια ...ειναι αυτο προδοσια προς τον εαυτο μας η οχι?

Quote Originally Posted by primal71 View Post
    θα μπορουσες να εισαι ειλικρινεις σε μια σχεση οταν χρειαζεσαι οποιοδηποτε αγραφο συμβολαιο ? και ταυτοχρονα καταπιεζεις οποιοδηποτε συναισθημα η ενταση βοιωνεις μεσα σου?πως ενα φιλι με καποιον ανθρωπο μετατρεπεται σε προδοσια και γιατι?οταν σε πολλες σχεσεις υπαρχει πολλες φορες ελαχιστη σωματικη και γενικοτερη στοργικη επαφη πραγματικη επικοινωνια ...ειναι αυτο προδοσια προς τον εαυτο μας η οχι?
    Ενταση...Συναισθημα...
    Μη χρησιμοποιεις τοσο βαριες λεξεις,για καυλα προκειται.
    Δεν τα πιστευω τοσο αυτα οτι απατανε καποιοι απο ερωτα και τα συναφη.
    Αν εισαι τοσο ερωτευμενος δεν υπολογιζεις τιποτα,χωριζεις και πας στον αλλον,δεν παιζεις διπλο ταμπλω,ουτε κρατας καβατζες.

Member
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    εσεις σε μια σχεση τι θεωρειτε απιστια ? το κοιταγμα το φιλι ?το σεξ με αλλο ατομο σιγουρα ειναι απιστια αλλα κατι πιο λαιτ ?θα το παραδεχοσασταν στο συντροφο σας?ακομα και αν αυτο τερματιζε τη σχεση σας?

Απιστία είναι οτιδήποτε βάλλει την κοινή εμπιστοσύνη του ζευγαριού. Άρα, αν νοιώσω πολύ όμορφα με κάποια σε σημείο που αυτή η «ομορφιά» ξεπεράσει την «ομορφιά» που νοιώθω με το ταίρι μου τότε ξεκίνησα την απιστία και πρέπει να κτυπήσω το καμπανάκι μου και να περιορίσω την «ομορφιά» που νοιώθω με τη νέα παρουσία σε χαμηλότερο επίπεδο.

Senior Member
    να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδες .λετε οτι οταν εισαι ερωτευμενος δεν θελεις να σε αγγιζει κανεις αλλος .το ιδιο ομως θες και για τον συντροφο σου .δηλαδη δε μπορει να σκεφτεσαι οτι καποιος αλλος τον αγγιζει η οτιδηποτε και να σου αρεσει αυτο ετσι ?τοτε μαλλον δεν εισαι τοσο ερωτευμενος ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδες .λετε οτι οταν εισαι ερωτευμενος δεν θελεις να σε αγγιζει κανεις αλλος .το ιδιο ομως θες και για τον συντροφο σου .δηλαδη δε μπορει να σκεφτεσαι οτι καποιος αλλος τον αγγιζει η οτιδηποτε και να σου αρεσει αυτο ετσι ?τοτε μαλλον δεν εισαι τοσο ερωτευμενος ?
    δεν ειναι καθολου σιγουρο αυτο.
    μπορει να μην εισαι καθολου ερωτευμενος η ακομα να απατας και ο ιδιος! τον συντροφο σου, αλλα να μην αντεχεις τετοιες σκεψεις για εγωιστικους λογους.
    οσο για το να αγγιζουν ΕΣΕΝΑ, ουτε αυτο ειναι απολυτο. ξερω πολλους ανδρες και μερικες γυναικες που τις εχουν αγγιξει πολλοι, ενω ηταν τρελα ερωτευμενες με αλλους.
    Last edited by Remedy; 22-07-2015 at 09:31.

Page 2 of 2 FirstFirst 12