Results 91 to 105 of 150
Thread: ουτε ενα μυνημα δε ντρεπεστε;;
-
13-05-2015, 11:38 #91
- 13-05-2015, 11:47 #92
Πω ρε κακία...αν θελήσει κανείς να σε συναντήσει, γράψε μου...και όχι, δεν το κάνω για να υποστηρίξω την ρέμεντυ μπορώ να σχηματίζω και προσωπική μου άποψη...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-05-2015, 11:52 #93
για ποιο μπαναρισμα μιλας και για ποιο τσατ? δεν καταλαβαινω.
αν αποκαλεις "μπαναρισμα" το οτι σου εσβησαν τις προσβολες σου προς τα μελη του φορουμ στο δευτερο μολις μηνυμα σου, αυτου του θρεντ, πολυ πριν εμπλακω στην συζητηση, αυτο δεν λεγεται μπαναρισμα. λεγεται τροποποιηση λογω παραβιασης των ορων χρησης..
13-05-2015, 12:11 #94
13-05-2015, 12:21 #95
κι εσυ να εισαι καλα, μανμαν
14-05-2015, 14:32 #96
15-05-2015, 00:08 #97
Όλα καταλήγουν στο τι δουλειά κάνω.Το λες και το ξαναλές γιατι απο επιχειρήματα...Λες και ειμαι ή δεν είμαι γιατρός αλλάζει κάτι στα λεγόμενα.Είμαι σαν ασθενής εδώ,σαν ασθενής γράφω και αυτά που λέμε στο πόστ δεν έχουν καμία σχέση με το τι επάγγελμα κάνει ο καθένας.Αν το πιο έξυπνο που έχεις να πεις είναι να υπονοήσεις οτι κάπου ανέφερα οτι είμαι γιατρός αλλά συμπεραίνεις οτι δεν είμαι,γίνε μέντιουμ ή ντετεκτιβ.Γέλα καλή μου...το γέλιο απενοχοποιει
real eyes realise real lies
15-05-2015, 12:01 #98
εγω ειμαι σαν ανθρωπος, εδω.
δεν χρειαζονται επιχειρηματα γι αυτο.
αν δεν εχεις την ικανοτητα να το αντιληφθεις, ειναι δικο σου το προβλημα, οχι δικο μου, να στο εξηγησω...
ουτε φταιω σε κατι, αν εσυ εισαι ασθενης, ουτε χρειαζεται να ειμαι κι εγω, για να συμμετεχω σε ενα φορουμ.
για το επαγγελμα σου που αναφερεις, αναρωτιεμαι , εφοσον εισαι σαν ασθενης εδω, και μαλιστα τοσο λιγο διαστημα, τι λογο εχεις να εχεις αναφερει τοσες φορες οτι εισαι γιατρος και μαλιστα οτι σε γνωριζουν επαγγελματικα καποιοι απο εδω?
εγω που συμμετεχω 10 χρονια στο φορουμ (που λες κι εσυ), δεν εχω αναφερει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, σε κανενα ποστ τι δουλεια κανω, και δεν ειναι για να ντρεπεσαι, η δουλεια μου....
και βεβαια το αν οντως εισαι η δεν εισαι , ειναι η διαφορα μεταξυ αληθειας και ψεματος, οποτε "κατι" αλλαζει....
16-05-2015, 00:16 #99
16-05-2015, 03:03 #100
Ήρθα εδώ για να μάθω κάποιες πληροφορίες για τις παρενέργειες κάποιου φαρμάκου,σαν ασθενής.Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλα βρισκόμαστε σε ένα forum που συζητιούνται θέματα υγείας.Αν χαλιέσαι που λύνω κάποιες απορίες σχετικά με ιατρικά θέματα,μπορείς να πας λύκειο,να δώσεις πανελλαδικές να σπουδάσεις και εσύ.Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η εμμονη για το επάγγελμα μου.Σε ένα post που κάποιος μιλάει για συνάντηση και αναλύουμε ένα θέμα,εσύ λες για το τι δουλειά κάνω.Δεν ξέρω αν είναι ψυχοπαθολογικό πάντως σίγουρα περνάς άσχημα για να χαλιέσαι τόσο με τα πάντα.Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο έλεγε η marian_m για μια κοπέλα που ήταν αεροσυνοδός και θυμάμαι ότι της λέγανε ότι είναι το alternative account της remedy.Τότε δεν είχα καταλάβει.Τώρα που βλέπω το ίδιο κόμπλεξ κατωτερότητας και μου έρχονται στο μυαλό εκείνα τα posts,καταλαβαίνω ότι ένα account δεν σου φτάνει για να γεμίσεις τον χρόνο σου...Περαστικά και ας μην είσαι ασθενής.
Last edited by white; 16-05-2015 at 03:33.
real eyes realise real lies
16-05-2015, 10:15 #101
βλεπω το τραβας, δεν εχω κανενα προβλημα να σου απαντησω.
πρωτα απ ολα ειναι φανερο (εδω και καιρο,οχι σημερα) οτι εχεις απωθημενα απο συγκεκριμενα μελη του φορουμ, κι αυτο συμβαινει παντα και μονο σε παλια μελη, ειδικα σε πολυπροφιλα...εσυ μπηκες εξ αρχης ξυνος και ερριστικος με συγκεκριμενους.
ακριβως αυτα που αναφερεις ειναι το προβλημα, αν δεν το καταλαβες.
το να ειναι ενα μελος αστροναυτης (πολυ δυσκολοτερο απο το γιατρος), δεν ειναι κανενα προβλημα. ακομα κι αν δεν ειναι αληθεια, ειναι απλα ενα ψεμα.
ΑΚΡΙΒΩΣ ομως επειδη ειναι ενας χωρος με ατομα ΚΑΠΟΙΑ απο τα οποια εχουν προβληματα υγειας, το να μπαινει μελος που λεει οτι ειναι επαγγελματιας ψυχολογος ενω ειναι διαταραγμενος (εστω και με πτυχειο ψυχολογιας) και να ψαρευει πελατες, η να λεει οτι ειναι γιατρος και να ειναι μηχανικος υπολογιστων (τυχαιο παραδειγμα) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αφενος γιατι καποιοι θα τον εμπιστευθουν και μπορει να λεει καποιες προσωπικες του αποψεις σαν ασθενης, που ομως δεν ταιριαζουν σε αλλους ασθενεις, αφετερου γιατι αν ειναι οχι και πολυ καλος γιατρος, αυτο που κανει ειναι διαφημιση και απαγορευεται εδω μεσα. εσυ μας ειπες οτι σε γνωριζουν και επαγγελματικα καποια μελη.
κατα τα αλλα, δεν υπαρχει καλος γιατρος που να εκφραζεται με τον απαραδεκτο τροπο που το εκανες εσυ για ψυχικα ασθενεις (αναφερομαι σε ολα τα μηνυματα σου που σου εχουν σβησει ως αναρμοστα) κι αυτο ακριβως, ειναι που με κανει να πιστευω οτι παραπληροφορεις, ποιος ξερει γιατι...
οσον αφορα την δικη μου μορφωση, ασε να ανησυχουν οι φιλοι και οι συνεργατες μου. δεν ειμαι εδω με την επαγγελματικη μου ιδιοτητα...
οποιος εχει κομπλεξ κατωτεροτητας φωναζει 'ειμαι αστροναυτης", μπορω να πω κι εγω μια παπαρια αν θελω να κανω την παραμορφωμενη. εσενα που τα λες, σου ζητησε κανεις πτυχειο?
για την ασθενεια σου, περαστικα.Last edited by Remedy; 16-05-2015 at 10:42. Reason: κορεατικα
16-05-2015, 12:07 #102
ρεμεντυ ειλικρινα εχεις σοβαρο προβλημα και μαλον δε το ξερεις τα ιδια που λες σε μενα τα λες σε οποιον δεν συμφωνει μαυτα που λες θελεις να βαλεις υποψιφιοτητα για πρωθυπουργος θα σου πηγαινει πιστευω η να σε κανουμε προεδρο του φορουμ μηπως και νοιωσεις καλυτερα ;περαστικα στο εαυτο σου οχι στους αλλους εμεις ξερουμε πως να αντιμετωπιζουμε τα προβληματα μας μαθαμε πλεον
16-05-2015, 13:15 #103
εγω παντως δε συμφωνω σε αυτο που λες οι ανθρωποι δε κανουν αυτο που οι αλλοι τους διχνουν αλλα κανουν αυτο που θελουν αν καπιος εχει σκοπο πχ να ψαρευτει θα ψαρευτει αργα η γρηγορα με τη θεληση του αν πχ ετοιμαζετε καπιος να καβατζωσει το πρωτο περαστικο που ετυχε να περασει απο διπλα του ετσι κ αλλιως θα το κανει αν δεν εχει σκοπο να το κανει οτι κ να δει θα το αγνωησει
αυτοι συνηθως που ειναι καλοι σε ενα πραγμα δε δηλωνουν απολυτως τιποτα κ δε τους ενδιαφερει κ ολας οι αλλοι τι πιστευουν για αυτους...
εγω πχ μια μερα εψαχνα ενα προιον για μια συσκευη που ειχα κ πηρα οτι να ναι αφου δε με ενιαζε κ πολυ θα μπορουσε κανενας να μου αλαξει γνωμη? οχι...
16-05-2015, 13:18 #104
16-05-2015, 13:38 #105
η συκοφαντικη δυσφημιση χαρακτηριζει εσενα κ τους ομιους σου στη προκειμενη περιπτωση ειχε δικιο η ρεμ που ελεγε οτι το θεμα αυτο που ελεγες με τις συνατησεις επρεπε να σβηστει εισαι παντελως ακαταληλος για συναντησεις πριν το υποπτευομουν αλλα τωρα μου το επιβεβαιωσες.