Results 106 to 120 of 150
Thread: ουτε ενα μυνημα δε ντρεπεστε;;
-
16-05-2015, 14:52 #106Senior Member
- 16-05-2015, 15:02 #107Banned
παρεα με τη ρεμεντη δε θα κανω γιατι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες ετσι κ αλλιως
μεχρι τωρα εχει επιτεθει σχεδον στους παντες κ περιμενεις κ να σε συναντησουμε κ χωρις να σε ξερουμε κ ολας.
16-05-2015, 15:38 #108Banned
5 εναντίον ενός.. Λοιπόν μανμαν ξανακανε μας την πρόταση σε αλλη χρονική περίοδο , να το σκεφτούμε και λίγο ρε παιδι μου!! Είμαστε και ντροπαλοί μην νομίζεις! Και όσο θα παρακαλαω να κλειδώσει το θέμα ξαναδιαβασε αυτά οου σου έγραψε η ρεμεντι είναι αυτά που σου είπα εγώ σε μια αλλη βερσιόν! Σταμάτα και την καραμέλα του ''έχεις πρόβλημα μεγαλο'' επίσης.. Εδώ δεν μπαίνουν μονο ασθενείς, στην κατηγορία γενικά μας έχουν τρελάνει με τα γκομενικα τους , αυτοι είναι ασθενείς; η τρίχα τριχιά χωρίς λόγο! Καλό σουκου!
16-05-2015, 15:46 #109Senior Member
Που την είδες την διαφήμιση άνθρωπε μου.Το γεγονός ότι κάποια άτομα με έχουν επισκεφτεί δεν σημαίνει ότι είναι ασθενής μου.Στην ιατροδικαστική είμαι,πως θα μπορούσα να ψαρέψω πελάτες;Αυτό που σβήστηκε ήταν μια λαϊκή ρήση και αφορούσε εσένα η οποια όπως λες δεν είσαι ψυχικά ασθενής.Το ότι είμαι ένας από τους εβδομήντα χιλιάδες γιατρούς τις χώρας δεν με κάνει πιο μορφωμένο.Aλλωστε η κοινωνική μόρφωση είναι πιο σημαντική.Δεν ξέρω αν είσαι παραμορφωμένη πάντως πτυχίο δεν έχεις γιατί δεν ξέρεις καν πως γράφεται.
real eyes realise real lies
16-05-2015, 16:06 #110Senior Member
[QUOTE=mnimonio;537518]5 εναντίον ενός.. Λοιπόν μανμαν ξανακανε μας την πρόταση σε αλλη χρονική περίοδο , να το σκεφτούμε και λίγο ρε παιδι μου!! Είμαστε και ντροπαλοί μην νομίζεις! Και όσο θα παρακαλαω να κλειδώσει το θέμα ξαναδιαβασε αυτά οου σου έγραψε η ρεμεντι είναι αυτά που σου είπα εγώ σε μια αλλη βερσιόν! Σταμάτα και την καραμέλα του ''έχεις πρόβλημα μεγαλο'' επίσης.. Εδώ δεν μπαίνουν μονο ασθενείς, στην κατηγορία γενικά μας έχουν τρελάνει με τα γκομενικα τους , αυτοι είναι ασθενείς; η τρίχα τριχιά χωρίς λόγο! Καλό σουκου

Reply With Quote

Υποστήριξη στην φίλη μου
04-11-2025, 16:50 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία