χαος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 87

Thread: χαος

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @αιφελ στην κλινικη αν αντισταθεις σε δενουν και σου κανουν ενεσιμα..αν δεν αντισταθεις σε φαρμακωνουν και τους λες και ευχαριστω... χαλια ολο αυξανουν τις δοσεις και μετα στη λενε που κοιμασαι και γενικα σου τη οι νοσηλευτες λενε κ σε αντιμετωπιζουν σαν τρελο ψυχοπαθη
    στο παπαγεωργειου καλυτερα αλλα στο αχεπα με ειχαν απομονωση στο δωματιο χωρις ρευμα και με ανοιχτες πορτες χωρις ντουζ χωρις οδοντοκρεμα και με δεκα κιλα αλοπεριντιν για αυτο μετα πηγα στο παπαγεωργειου
    Για το δήθεν δωμάτιο ηρεμίας μιλάς;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ΕΙΝΑΙ απαραδεκτο πως φερονται στους ψυχικα ασθενεις.αυτο με την εισαγγελικη επρεπε δια νομου να καταργηθει...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο για μενα την εμπειρια μου απο το νοσοκομειο να μην την κριτικαρω αλλα κριμα που δεν ημουν σκυλακι γτ θα με φερονταν πολυ καλυτερα.τι να πω απο τους ψυχομπατσους λειτουργους ως την κωλοκομμωτρεια που φωναζε κ ως την καθαριστηρστρια που οταν καθαριζε αλιμονο σου να πηγαινες τουαλετα....ηταν ο χωρος που πληρωνονταν ολα τα κομπλεξ της εκει ενοιωθε οτι κ αυτη ειναι ανωτερη απο αλλους ανθρωπους,απο εμας.τα δεσιματα η φωνες το κωλοαλλοπεριντιν κ η ψυχοθεραπεια του κωλου εξοντωσης τι να πω?μιλαω για την σταυρουπολη

οφειλω ομως να πω οτι στην κλινικη του αχεπα τα πραματα ηταν ανθρωπινα κ οτι εκει! ισως κ να βοηθηκα ακομη ακομη

Senior Member
    Εχω εκνευριστει! Δηλ σαν να λεμε ουτε να αρρωστησουμε δεν μπορουμε. Αυτο το αλλοπεριντιν τι ειναι παλι?

Banned
    Όλα αυτά-ότι μας βλέπουν χειρότερα και από ζώα- τα βιώνουμε καθημερινά, εγώ τουλάχιστον. Απλά στο νοσοκομείο είναι σαν φυλακή, υπάρχουν κανόνες και δεν μπορείς να τους παραβείς. Σε μας βαράγανε μια γιαγιά, έναν άλλον που είχε αρκετά σοβαρό πρόβλημα του φωνάζανε συνέχεια για να βγάλουν τα απωθημένα τους, μόνο οι γιατροί σου φέρονταν σχετικά καλά και αυτοί δεν μπορούσαν συνέχεια να είναι από πάνω σου, ίσα ίσα, μια φορά τη βδομάδα και αν. Τραγική εμπειρία, όπως τραγική είναι και η ζωή μας όσοι έχουμε αυτό το πρόβλημα.

Senior Member
    Pillow εννοεις την ωρα της κρισης ειναι γενικα στην καθημερινη σου ζωη? Οταν βγαινεις εξω? Οι οικειοι σου? Γινε πιο συγκεκριμενος

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Εχω εκνευριστει! Δηλ σαν να λεμε ουτε να αρρωστησουμε δεν μπορουμε. Αυτο το αλλοπεριντιν τι ειναι παλι?
    Ισχυρό φάρμακο, νομίζω για περιπτώσεις σαν της εσωτερικής σήψης συγγνώμη αν κάνω λάθος...Κι είναι το αγαπημένο μου αλλά δυστυχώς ο ψυχίατρος μου μου το επιτρέπει μόνο όταν με πιάνει κρίση και θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου...παλιά πήγαινα σ' έναν γιατρό ψυχοσωματικής ιατρικής που κάποιες φορές όταν φοβόμουν να βγω έξω από το ιατρείο του μετά το πέρας της συνεδρίας και το ζητούσα μου το έκανε ένεση, τι καλά ήταν τότε ήταν λες κι όλα μου τα προβλήματα εξαφανίζονταν, ένιωθα υπέροχα...ελπίζω να μην θεωρηθεί σαν προτροπή για τη λήψη του, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου αλλά αν θεωρεί η διαχείρηση ότι το μήνυμα μου είναι επιβλαβές ας το τροποποιήσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Όλα αυτά-ότι μας βλέπουν χειρότερα και από ζώα- τα βιώνουμε καθημερινά, εγώ τουλάχιστον. Απλά στο νοσοκομείο είναι σαν φυλακή, υπάρχουν κανόνες και δεν μπορείς να τους παραβείς. Σε μας βαράγανε μια γιαγιά, έναν άλλον που είχε αρκετά σοβαρό πρόβλημα του φωνάζανε συνέχεια για να βγάλουν τα απωθημένα τους, μόνο οι γιατροί σου φέρονταν σχετικά καλά και αυτοί δεν μπορούσαν συνέχεια να είναι από πάνω σου, ίσα ίσα, μια φορά τη βδομάδα και αν. Τραγική εμπειρία, όπως τραγική είναι και η ζωή μας όσοι έχουμε αυτό το πρόβλημα.
    Τι ντροπή, να χτυπάνε τους ανθρώπους! Όχι ότι τα άλλα είναι αμελητέα αλλά η βία είναι ασυγχώρητη...πάντως έχεις δίκιο, μου θυμίζεις τη δικιά μου νοσηλεία που ο βασικός λόγος που έφυγα ήταν η απαίσια συμπεριφορά των νοσηλευτών κι ενός ειδικευόμενου γιατρουδάκου κι η απουσία της ψυχιάτρου που θα με παρακολουθούσε...εγώ μπήκα μέσα Πέμπτη μεσημέρι αν θυμάμαι καλά κι έφυγα Παρασκευή γιατί μου είπε η ψυχίατρος ότι εφόσον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε Σαβ/κο δεν θα ήταν εκεί συνεπώς εγώ θα ήμουν στο έλεος της άθλιας συμπεριφοράς των νοσηλευτών και του γιατρουδάκου χωρίς να υπάρχει κανείς να τους μαζέψει...

Banned
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Pillow εννοεις την ωρα της κρισης ειναι γενικα στην καθημερινη σου ζωη? Οταν βγαινεις εξω? Οι οικειοι σου? Γινε πιο συγκεκριμενος
    Όλοι, εκτός από τους οικείους μου ανθρώπους! Πολλά άτομα τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά ακόμα και οι οικείοι τους, τους λένε τρελούς, τους διώχνουν από το σπίτι, εγώ ευτυχώς στάθηκα τυχερή σε αυτό. Αλλά βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους να υποφέρουν σιωπηλά κι εγώ το ίδιο και ακόμα χειρότερα, γιατί εκτός από την αρρώστια έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον περίγυρο. Υπάρχει τεράστιο στίγμα στην Ελλάδα, παντού μιλάνε για εμάς που έχουμε αυτή την αρρώστια -δεν βάζω ταμπέλες- σαν να είμαστε κάτι το κακό, το κατώτερο, το χυδαίο, το εξωπραγματικό, γενικά σαν ένα σκουπίδι. Και όλα αυτά γιατί δεν μπορούνε να δεχτούνε την διαφορετικότητα και το "έξω από τα όρια της λογικής", και στην τελική εμείς μπορεί σε πολλά θέματα να έχουμε πολύ καλύτερη αντίληψη από πολλούς δήθεν λογικούς. Απλά μας έτυχε αυτή η αρρώστια, τι να κάνουμε τώρα. Είναι τρελό και μόνο που υπάρχει το στίγμα, δεν είναι κολλητική η ασθένεια, αλλά ακόμα και εκεί θέλει άλλη αντιμετώπιση, πόσο μάλλον σε εμάς.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ισχυρό φάρμακο, νομίζω για περιπτώσεις σαν της εσωτερικής σήψης συγγνώμη αν κάνω λάθος...Κι είναι το αγαπημένο μου αλλά δυστυχώς ο ψυχίατρος μου μου το επιτρέπει μόνο όταν με πιάνει κρίση και θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου...παλιά πήγαινα σ' έναν γιατρό ψυχοσωματικής ιατρικής που κάποιες φορές όταν φοβόμουν να βγω έξω από το ιατρείο του μετά το πέρας της συνεδρίας και το ζητούσα μου το έκανε ένεση, τι καλά ήταν τότε ήταν λες κι όλα μου τα προβλήματα εξαφανίζονταν, ένιωθα υπέροχα...ελπίζω να μην θεωρηθεί σαν προτροπή για τη λήψη του, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου αλλά αν θεωρεί η διαχείρηση ότι το μήνυμα μου είναι επιβλαβές ας το τροποποιήσει...
    Το Αλοπεριντίν είναι αντιψυχωτικό φάρμακο, το δίνουν σε όλες τις περιπτώσεις ψυχικής ασθένειας, αλλά μεταβάλλεται η δόση ανάλογα τη σοβαρότητα της ασθένειας. Όσοι έχω ακούσει έχουν σοβαρά προβλήματα με αυτό το φάρμακο, εμένα σε ένα βαθμό με βοήθησε, αλλά ως προς την κατάθλιψη που έχω με έκανε να αισθάνομαι χειρότερα και επίσης έβαλα κιλά, παρόλο που θεωρείται ουδέτερο σε αυτό το θέμα, με όλα τα αντιψυχωτικά μπορείς να βάλεις κιλά. Άσε, μαρτύριο όπως όλα τα αντιψυχωτικά αν δεν κάνουν για κάποιον. Συν η προοπτική της όψιμης δυσκινησίας όπου μπορεί όλο το σώμα σου να κινείται κυκλικά και το Αλοπεριντίν αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες! Συν πολλά άλλα.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τι ντροπή, να χτυπάνε τους ανθρώπους! Όχι ότι τα άλλα είναι αμελητέα αλλά η βία είναι ασυγχώρητη...πάντως έχεις δίκιο, μου θυμίζεις τη δικιά μου νοσηλεία που ο βασικός λόγος που έφυγα ήταν η απαίσια συμπεριφορά των νοσηλευτών κι ενός ειδικευόμενου γιατρουδάκου κι η απουσία της ψυχιάτρου που θα με παρακολουθούσε...εγώ μπήκα μέσα Πέμπτη μεσημέρι αν θυμάμαι καλά κι έφυγα Παρασκευή γιατί μου είπε η ψυχίατρος ότι εφόσον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε Σαβ/κο δεν θα ήταν εκεί συνεπώς εγώ θα ήμουν στο έλεος της άθλιας συμπεριφοράς των νοσηλευτών και του γιατρουδάκου χωρίς να υπάρχει κανείς να τους μαζέψει...
    Μια μέρα δεν είναι τίποτα. Εγώ περίμενα 2,5 μήνες να έρθει η γιατρός μου να με δει (με έβλεπαν άλλοι γιατροί και όχι τόσο συχνά) ώστε να πάρω το εξιτήριο. Κατά τη γνώμη μου δεν θα 'πρεπε να υπάρχουν ψυχιατρεία. Τους περισσότερους ασθενείς δεν τους πιάνουν 100% τα φάρμακα και πολλές φορές έχουν κάποια ξεσπάσματα, σαν υποτροπές αλλά κρατάνε για λίγο. Οπότε ποιό το νόημα να πας σε ένα ψυχιατρείο; Τι παραπάνω θα σου κάνουν εκεί; Εγώ που παίρνω Ρισπερντάλ, και με τα 3mg και με τα 7 το ίδιο νιώθω! Απλά εκεί σε φορτώνουν με φάρμακα για το θεαθήναι αλλά δεν γίνεσαι καλά! Αν γινόσουν θα γινόσουν και από πριν, απλά εκεί σε κάνουν να παίρνεις μεγάλες δόσεις χωρίς αποτέλεσμα, αυτό έγινε σε μένα τουλάχιστον.

το αλλοπεριντιν ειναι απλα διατυπωμενα,λαικα,χωρις περιστροφες κ ακριβολογωντας SKATA

Senior Member
    Το Αλοπεριντίν είναι αντιψυχωτικό φάρμακο, το δίνουν σε όλες τις περιπτώσεις ψυχικής ασθένειας, αλλά μεταβάλλεται η δόση ανάλογα τη σοβαρότητα της ασθένειας. Όσοι έχω ακούσει έχουν σοβαρά προβλήματα με αυτό το φάρμακο, εμένα σε ένα βαθμό με βοήθησε, αλλά ως προς την κατάθλιψη που έχω με έκανε να αισθάνομαι χειρότερα και επίσης έβαλα κιλά, παρόλο που θεωρείται ουδέτερο σε αυτό το θέμα, με όλα τα αντιψυχωτικά μπορείς να βάλεις κιλά. Άσε, μαρτύριο όπως όλα τα αντιψυχωτικά αν δεν κάνουν για κάποιον. Συν η προοπτική της όψιμης δυσκινησίας όπου μπορεί όλο το σώμα σου να κινείται κυκλικά και το Αλοπεριντίν αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες! Συν πολλά άλλα.

Μια μέρα δεν είναι τίποτα. Εγώ περίμενα 2,5 μήνες να έρθει η γιατρός μου να με δει (με έβλεπαν άλλοι γιατροί και όχι τόσο συχνά) ώστε να πάρω το εξιτήριο. Κατά τη γνώμη μου δεν θα 'πρεπε να υπάρχουν ψυχιατρεία. Τους περισσότερους ασθενείς δεν τους πιάνουν 100% τα φάρμακα και πολλές φορές έχουν κάποια ξεσπάσματα, σαν υποτροπές αλλά κρατάνε για λίγο. Οπότε ποιό το νόημα να πας σε ένα ψυχιατρείο; Τι παραπάνω θα σου κάνουν εκεί; Εγώ που παίρνω Ρισπερντάλ, και με τα 3mg και με τα 7 το ίδιο νιώθω! Απλά εκεί σε φορτώνουν με φάρμακα για το θεαθήναι αλλά δεν γίνεσαι καλά! Αν γινόσουν θα γινόσουν και από πριν, απλά εκεί σε κάνουν να παίρνεις μεγάλες δόσεις χωρίς αποτέλεσμα, αυτό έγινε σε μένα τουλάχιστον.
    Μάλιστα...κι εγώ παίρνω αντιψυχωτικό αλλά το seroquel σε καθημερινή βάση...γι' αυτό και μου έκανε την ένεση ο παλιός γιατρός λοιπόν...τότε (και τώρα το έχω αλλά σ' αυτή τη φάση όχι τόσο συχνά και τόσο έντονα) πίστευα ότι αν βγω έξω θα μου κάνει ξανά κακό κάποιο άτομο από το παρελθόν και φοβόμουν πάρα πολύ...τώρα για τις παρενέργειες δεν τις έχω νιώσει ίσως επειδή το έχω πάρει ελάχιστες φορές...

Πω πω, 2,5 μήνες...θα είχα πνιγεί με το σουτιέν μου (αστειάκι για να χαλαρώσει λίγο το κλίμα)...Εγώ για λίγες φορές στη ζωή μου μίλησα έτσι, σχεδόν το απαίτησα το εξιτήριο τόσο είχα αγανακτήσει κι ας με είχε απειλήσει το γιατρουδάκι προηγουμένως ότι επειδή είχα κάνει απόπειρα μπορούσε να με κρατήσει με εισαγγελική εντολή...βρε ουστ! Αλλά πραγματικά ήταν ένας κύριος που έσπασε τη τζαμαρία του σπιτιού του και κόπηκε άσχημα κι όταν τον ρώτησα γιατί σε κάποια φάση που μιλούσαμε μου είπε ότι δεν ήξερε γιατί το έκανε κι αυτόν τον είχε φέρει η αστυνομία είπε...
    Έχεις δίκιο όσον αφορά τις υποτροπές και την αύξηση των δόσεων, η θεραπεία αν δεν επιχειρείς συνέχεια να βλάψεις τον εαυτό σου μπορεί να γίνει και στο σπίτι...εγώ για εισαγωγή σε ψυχιατρείο (στο παπαγεωργίου με τίποτα ξανά, στο αχέπα που είναι κι ο γιατρός μου) το σκεφτόμουν πριν κάνα μήνα γιατί μου είχε έρθει πάλι έντονη η επιθυμία να κοπώ αλλά όταν πήγα επίσκεψη και με είδε ευτυχώς έκρινε ότι μπορούμε να το παλέψουμε με φάρμακα κι όντως τώρα είναι πιο ήπιες αυτές οι σκέψεις...αλλά δυστυχώς κιλά έχω βάλει από τότε που έπαιρνα το zypefar και προσπαθώ να τα χάσω...
    Το risperdal είναι επίσης αντιψυχωτικό;

Banned
    Sorry που άργησα να απαντήσω, αλλά μιλούσα με κάποιον. Ναι, το Ρισπερντάλ είναι επίσης αντιψυχωτικό, χαίρομαι να μιλάμε γι'αυτά, για να μη νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε τίποτα φρικιά όσοι έχουμε την αρρώστια που παίρνουμε κάτι περίεργα φάρμακα που δεν τα παίρνουν κι άλλοι με άλλες παθήσεις, για να μαθαίνουν. Πραγματικά, είναι πολύ παρεξηγημένες οι ψυχώσεις, όπως και η διπολική αν δεν ανήκει σε αυτές, χωρίς λόγο.

Senior Member
    Sorry που άργησα να απαντήσω, αλλά μιλούσα με κάποιον. Ναι, το Ρισπερντάλ είναι επίσης αντιψυχωτικό, χαίρομαι να μιλάμε γι'αυτά, για να μη νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε τίποτα φρικιά όσοι έχουμε την αρρώστια που παίρνουμε κάτι περίεργα φάρμακα που δεν τα παίρνουν κι άλλοι με άλλες παθήσεις, για να μαθαίνουν. Πραγματικά, είναι πολύ παρεξηγημένες οι ψυχώσεις, όπως και η διπολική αν δεν ανήκει σε αυτές, χωρίς λόγο.
    Δεν πειράζει... :) Και ναι, φυσικά κι είναι καλό να μιλάμε γι' αυτά για να φαίνεται έστω και σ' αυτό το χώρο τουλάχιστον σε όσους μπαίνουν είτε χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας είτε με διαφορετικό από το δικό μας ώστε να φαίνεται ότι κι εμείς άνθρωποι είμαστε απλά με κάποια προβλήματα κι όχι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι (μην προσβληθείτε παρακαλώ όσοι αντιμετωπίζετε αυτή την πάθηση, αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που προσωπικά εμένα με κάνει να γελάω)...
    Θα το έβαζα αλλά μην ξεφτιλίσω το θέμα...

Banned
    Ναι έλα ντε, για γέλια είναι η φράση! Απλά ο άνθρωπος έχει μάθει να καταλαβαίνει κάτι μόνο αν το αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλιώς το διαφορετικό το περιφρονεί.
    Last edited by Deleted240217a; 16-05-2015 at 14:47.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast