χαος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 87

Thread: χαος

Senior Member
    Μα τι λετε τωρα παιδια! Απο ο.τι εχω συνειδητοποιησει δεν εχετε λειτουργικο προβλημα. Εγω τουλαχιστον απο τις απαντησεις που δινετε δεν βλεπω καμια διαφορα με τους ανθρωπους που δεν ειναι ψυχικα αρρωστοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ναι έλα ντε, για γέλια είναι η φράση! Απλά ο άνθρωπος έχει μάθει να καταλαβαίνει κάτι μόνο αν το αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλιώς το διαφορετικό το περιφρονεί.
    Σωστά μιλάς αλλά αν ω μη γένοιτο τύχει και το πρόβλημα χτυπήσει και τη δικιά τους πόρτα τότε δεν νομίζω να το αντιμετωπίσουν με περιφρόνηση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Μα τι λετε τωρα παιδια! Απο ο.τι εχω συνειδητοποιησει δεν εχετε λειτουργικο προβλημα. Εγω τουλαχιστον απο τις απαντησεις που δινετε δεν βλεπω καμια διαφορα με τους ανθρωπους που δεν ειναι ψυχικα αρρωστοι
    Να 'σαι καλά aifel! :) Εγώ τουλάχιστον νιώθω καλύτερα διαβάζοντας τα όσα λες...αν και σε περιόδους κρίσης δεν είμαι πάντα τόσο ψύχραιμη κι όσο να ΄ναι κάτι φαίνεται... :o
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Aifel, κι εγώ το πιστεύω αυτό, ότι φαινόμαστε και είμαστε ως ένα βαθμό λογικοί, και στην τελική όπως εμείς είμαστε παράλογοι κάποιες στιγμές, έτσι και οι υπόλοιποι είναι παράλογοι σε άλλα θέματα. Είναι λόγος αυτός να μας περιθωριοποιούν; Δεν νομίζω.
    Κύκνε, το ίδιο ακριβώς λέμε.
    Last edited by Deleted240217a; 17-05-2015 at 18:29.

Senior Member
    @αιφελ το αλοπεριντιν το επαιρνα σε μεγαλη δοση για 2μιση χρονια.. με εκανε κυριολεκτικα χαλια..
    @κυκνε το ησυχο δωματιο στο παπ το εχουν μονο για οσους καναμε ενεσιμα η καρδιογραφηματα δεν βαζανε κανενα μεσα
    οσο για το αχεπα ημουν στο δωματιο απεναντι απο το γκισε για να με βλεπουν
    @πιλοου ναι συμφωνω εχοντας κατσει και γω για αρκετα μεγαλα διαστηματα συμφωνω οτι οι αρχιγιατροι μας βλεπαν οποτε να ναι και η ψυχοθεραπεια που γινοταν ηταν του κωλου

@κυκνε προτιμω το παπαγεωργιου γιατι με πρακολουθουν απο το '12 και οπως ειπε στην επισκεψη ολων των γιατρων ο διευθυντης η (σηψη) γνωστη ασθενης με κλοζαπινη.... οποτε εχουν ιστορικα εξετασεις και τους εμπιστευονται και οι γονεις μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @αιφελ το αλοπεριντιν το επαιρνα σε μεγαλη δοση για 2μιση χρονια.. με εκανε κυριολεκτικα χαλια..
    @κυκνε το ησυχο δωματιο στο παπ το εχουν μονο για οσους καναμε ενεσιμα η καρδιογραφηματα δεν βαζανε κανενα μεσα
    οσο για το αχεπα ημουν στο δωματιο απεναντι απο το γκισε για να με βλεπουν
    @πιλοου ναι συμφωνω εχοντας κατσει και γω για αρκετα μεγαλα διαστηματα συμφωνω οτι οι αρχιγιατροι μας βλεπαν οποτε να ναι και η ψυχοθεραπεια που γινοταν ηταν του κωλου

@κυκνε προτιμω το παπαγεωργιου γιατι με πρακολουθουν απο το '12 και οπως ειπε στην επισκεψη ολων των γιατρων ο διευθυντης η (σηψη) γνωστη ασθενης με κλοζαπινη.... οποτε εχουν ιστορικα εξετασεις και τους εμπιστευονται και οι γονεις μου...
    Α, οκ...εγώ πάντως σε κάποια φάση το κοίταζα από περιέργεια από την πόρτα γιατί με τρόμαζαν αυτοί οι φουσκωτοί τοίχοι και φοβόμουν να μπω πιο μέσα μήπως με κλείσει κανένας εκεί...
    Η κλοζαπίνη σε ποιό φάρμακο βρίσκεται; (αυτό που παίρνεις εσύ εννοώ)

Ο εγκλεισμός μου σε δημόσιο ψυχιατρείο μου προκάλεσε Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες που κατ' εμέ είναι χειρότερη απο σχιζοσυναισθηματική διαταραχή... Θυμάμαι που με είχαν συνοδεύσει αστυνομικοί στο ψυχιατρείο βέβαια χωρίς να αντισταθώ και πήρα ταξί παριστάνωντας τον επισκέπτη και γύρισα σπίτι μου έπινα τον καφέ μου και όλα ήταν εντάξει αλλά με ξανασυνόδευσαν στο ψυχιατρείο.... Ακόμα, μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι σαν εγκληματίας αν και δεν έχω κάνει το παραμικρό που να συνδέεται με παραβατική και με βίαιη συμπεριφορά(λ.χ. ούτε κλήση με το Ι.Χ. δεν μου έχουν κόψει)... Το συμπέρασμα μου: μερικές φορές σε κλείνουν μέσα και χωρίς να είναι τελείως απαραίτητο αψηφόντας τις επιπτώσεις που θα 'χει αυτή τους η πράξη στη ψυχολογία σου και στην μετέπειτα πορεία της ασθένειας σου. Απλά για αυτούς είσαι μία υπόθεση ρουτίνας.

Υ.Γ. : @Kύκνος :Αν θες να αφήνεις μηνύματα του τύπου "Θέλω να αυτοκτονήσω" καλύτερα κάνε εγκατάσταση τον Tor Browser σε usb stick και πάνε σε ένα νετ καφέ χωρίς κάμερες. Αν σε βρουν, κάνε μου λοβοτομή ^_^. Τα "αποχαιρετιστήρια μηνύματα" δεν πρέπει να περνάνε από λογοκρισία...ελευθερία του λόγου έχουμε, δεν απείλησες και κανέναν...
    Last edited by NeurobiologicallyImpaired; 17-05-2015 at 10:32.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeurobiologicallyImpaired View Post
    Ο εγκλεισμός μου σε δημόσιο ψυχιατρείο μου προκάλεσε Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες που κατ' εμέ είναι χειρότερη απο σχιζοσυναισθηματική διαταραχή... Θυμάμαι που με είχαν συνοδεύσει αστυνομικοί στο ψυχιατρείο βέβαια χωρίς να αντισταθώ και πήρα ταξί παριστάνωντας τον επισκέπτη και γύρισα σπίτι μου έπινα τον καφέ μου και όλα ήταν εντάξει αλλά με ξανασυνόδευσαν στο ψυχιατρείο.... Ακόμα, μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι σαν εγκληματίας αν και δεν έχω κάνει το παραμικρό που να συνδέεται με παραβατική και με βίαιη συμπεριφορά... Το συμπέρασμα μου: μερικές φορές σε κλείνουν μέσα και χωρίς να είναι τελείως απαραίτητο αψηφόντας τις επιπτώσεις που θα 'χει αυτή τους η πράξη στη ψυχολογία σου και στην μετέπειτα πορεία της ασθένειας σου. Απλά για αυτούς είσαι μία υπόθεση ρουτίνας.

Υ.Γ. : @Kύκνος :Αν θες να αφήνεις μηνύματα του τύπου "Θέλω να αυτοκτονήσω" καλύτερα κάνε εγκατάσταση τον Tor Browser σε usb stick και πάνε σε ένα νετ καφέ χωρίς κάμερες. Αν σε βρουν, κάνε μου λοβοτομή ^_^. Τα "αποχαιρετιστήρια μηνύματα" δεν πρέπει να περνάνε από λογοκρισία...ελευθερία του λόγου έχουμε, δεν απείλησες και κανέναν...
    Καλημέρα! :) Χαίρομαι που κάποιος είναι εδώ τόσο πρωί...
    Όχι, εντάξει, τώρα την έχω ξεπεράσει αρκετά αυτή τη φάση αλλά παλιότερα είχα τέτοια θέματα αν ανατρέξεις στο ιστορικό μου θα τα βρεις και τότε είχα τσατιστεί που μου κλείδωσαν το θέμα, γκρρ! Έχεις δίκιο για τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα χώρια, κανείς δεν πρέπει ν' ανακατεύεται σ' αυτά εκτός από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεσαι ακόμα κι αν γράφεται δημόσια εφόσον δεν σχολιάζονται ούτε τα μηνύματα των άλλων μελών...αλλά μερικοί με το πρόσχημα ότι νοιάζονται για σένα σου στέλνουν τη ΔΗΕ για να σου κάνουν κακό...
    Ξέρεις καλά υπολογιστές, ε;
    Επειδή είπες για λοβοτομή κάτι θυμήθηκα, μήπως έχεις δει το Shutter Island? :p
    Όσο για την περίπτωση σου καταλαβαίνω ότι έπεσες σε άτομα που τους ένοιαζε απλά και μόνο να κάνουν στεγνά το καθήκον τους, χωρίς ανθρωπιά...ευτυχώς στη δική μου περίπτωση ο ψυχολόγος που ήρθε ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος και με άφησε στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού μου (τουλάχιστον σε σχέση μ' αυτό του ψυχιατρείου)

Έχω τις βασικές γνώσεις Η/Υ. To Shutter Island δεν το χω δει αλλά θα το δω μιας που το ανέφερες και θα επιμείνω στο γεγονός ότι όλοι οι ασθενείς τοποθετούνται ανάκατα στο ίδιο σακούλι και αντιμέτωπιζονται με τον ίδιο τρόπο σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία περί της ακούσιας νοσηλείας των ψυχικά ασθενών. Καλημέρα.
    Last edited by NeurobiologicallyImpaired; 17-05-2015 at 10:17.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα! :) Χαίρομαι που κάποιος είναι εδώ τόσο πρωί...
    Όχι, εντάξει, τώρα την έχω ξεπεράσει αρκετά αυτή τη φάση αλλά παλιότερα είχα τέτοια θέματα αν ανατρέξεις στο ιστορικό μου θα τα βρεις και τότε είχα τσατιστεί που μου κλείδωσαν το θέμα, γκρρ! Έχεις δίκιο για τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα χώρια, κανείς δεν πρέπει ν' ανακατεύεται σ' αυτά εκτός από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεσαι ακόμα κι αν γράφεται δημόσια εφόσον δεν σχολιάζονται ούτε τα μηνύματα των άλλων μελών...αλλά μερικοί με το πρόσχημα ότι νοιάζονται για σένα σου στέλνουν τη ΔΗΕ για να σου κάνουν κακό...
    Ξέρεις καλά υπολογιστές, ε;
    Επειδή είπες για λοβοτομή κάτι θυμήθηκα, μήπως έχεις δει το Shutter Island? :p
    Όσο για την περίπτωση σου καταλαβαίνω ότι έπεσες σε άτομα που τους ένοιαζε απλά και μόνο να κάνουν στεγνά το καθήκον τους, χωρίς ανθρωπιά...ευτυχώς στη δική μου περίπτωση ο ψυχολόγος που ήρθε ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος και με άφησε στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού μου (τουλάχιστον σε σχέση μ' αυτό του ψυχιατρείου)
    ρεσυ κυκνε γραφε με μαυρα γραμματα γτ αυτα κουραζουν τα ματια

Senior Member
    @νευρο γενικα συμφωνω με οσα γραφεις!
    εγω ειχα στειλει αποχαιρετιστηριο μηνυμα σε κινητο και οχι σε ιντερνετ για να μη μου ερθει ουρανοκατεβατη!

@κυκνε η κλοζαπινη ειναι το λεπονεξ και δεν το παιρνει κανεις αλλος εδω μεσα για να δω πως τα παει και αυτος

@νευρο τι παιρνεις εσυ και τι διαγνωση εχεις αν επιτρεπεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @νευρο γενικα συμφωνω με οσα γραφεις!
    εγω ειχα στειλει αποχαιρετιστηριο μηνυμα σε κινητο και οχι σε ιντερνετ για να μη μου ερθει ουρανοκατεβατη!

@κυκνε η κλοζαπινη ειναι το λεπονεξ και δεν το παιρνει κανεις αλλος εδω μεσα για να δω πως τα παει και αυτος

@νευρο τι παιρνεις εσυ και τι διαγνωση εχεις αν επιτρεπεται
    Να σε ρωτήσω η σχιζοσυναισθηματική διαταραχή τί ακριβώς είναι;

Δημήτρη σόρρυ για τα ροζ γράμματα αλλά μου φτιάχνουν την διάθεση ενώ τα μαύρα με μελαγχολούν όπως και τα ολόμαυρα ρούχα που φοράμε όταν πενθούμε...

@εσωτερική_σήψη:Σχιζοσυναι� �θηματική Διαταραχή μεικτού τύπου έχω και παίρνω πολλά φάρμακα... invega, depakene, lamictal και ladose
    @Κύκνος: Για την σχιζοσυναισθηματική διαταραχή μπορείς να διαβάσεις στο google. Γενικά είναι μία ασθένεια μεταξύ σχιζοφρένειας και διαταραχών της διάθεσης
    Εδώ το λινκ από wikipedia http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%...B1%CF%87%CE%AE

Quote Originally Posted by NeurobiologicallyImpaired View Post
    @εσωτερική_σήψη:Σχιζοσυναι� �θηματική Διαταραχή μεικτού τύπου έχω και παίρνω πολλά φάρμακα... invega, depakene, lamictal και ladose
    @Κύκνος: Για την σχιζοσυναισθηματική διαταραχή μπορείς να διαβάσεις στο google. Γενικά είναι μία ασθένεια μεταξύ σχιζοφρένειας και διαταραχών της διάθεσης
    JKHJDFJFSHDF

Κόπηκε το μήνυμα μου για κάποιο λόγο. Τέσπα, αυτό είχα γράψει

@εσωτερική_σήψη: Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή μεικτού τύπου(f25.2 στο DSM). Παίρνω invega,ladose,lamictal και depakene. Ισχυρό φαρμακευτικό κοκτέιλ. Παρ'όλα αυτά η κατάσταση μου είναι σταθερή τα τελευταία 3 χρόνια.
    @Κύκνος: Για την σχιζοσυναισθηματική διαταραχή μπορείς να διαβάσεις στο google. Γενικά είναι μία ασθένεια μεταξύ σχιζοφρένειας και διαταραχών της διάθεσης αν και γενικά είναι καλύτερα αυτά να τα διαβάζουν οι γιατροί/ψυχολόγοι, άτομα δηλαδή με τις προαπαιτούμενες γνώσεις και τις σχετικές σπουδές.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast