Ανοιχτή επιστολή προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ!) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Senior Member
    Originally posted by krino
    ΥΓ.... σκεψου οτι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που δεν παιρνουν ακομα φαρμακα, δεν ειναι κριμα να τα αρχισουν?
    Γειά σου μεγάλε krino!!!!!!!!!!!!!!!!Είσαι άπαιχτος!!!Είναι η πρώτη φορά που διαβάζοντας ένα από τα ποστ αυτής της αισχιλιάδας, όπως λες, γέλασα με την ψυχή μου!
    Να σαι καλά!
    Μάκια...

Senior Member
    Ονουφριε στο βαθμο που σε απασχολει βρισκω τα ποστ σου ακρως ενοχλητικα.
    Krino
    Αφού σε ενοχλούν γιατί τα διαβάζεις, γιατί δίνεις συνέχεια, γιατί παρεμβαίνεις σε κάτι που δεν σε αφορά;

Εγώ ξεκίνησα μία κριτική για το χώρο της ψυχολογίας και μου έγινε μια γενική επίθεση από ένα σωρό κρυπτο-επαγγελματίες, που δεν αντέτειναν επιχειρήματα της επιστήμης τους αλλά γενικούς αφορισμούς και απειλές διαγραφών κλπ. Παράλληλα εσύ και οι άλλοι ενοχλείστε υπερβολικά με την έννοια της κριτικής. Παλιότερα, ήταν όλα καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Αφότου εμφανίστηκα εγώ, δεν άρχισαν να αποκαλύπτονται ορισμένα πράγματα; Τώρα, αν αυτό εσένα σε ενοχλεί, λυπάμαι. Μην διαβάζεις τα posts μου και μην παρεμβαίνεις. Υπάρχει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που θα απαντήσει στις ερωτήσεις μου, δεν περιμένω φυσικά να μου απαντήσεις εσύ ή ο Super Administrator, το έχω καταλάβει.

Moderator
    Originally posted by Ονούφριος
    Krino
    Αφού σε ενοχλούν γιατί τα διαβάζεις, γιατί δίνεις συνέχεια, γιατί παρεμβαίνεις σε κάτι που δεν σε αφορά;

Εγώ ξεκίνησα μία κριτική για το χώρο της ψυχολογίας και μου έγινε μια γενική επίθεση από ένα σωρό κρυπτο-επαγγελματίες, που δεν αντέτειναν επιχειρήματα της επιστήμης τους αλλά γενικούς αφορισμούς και απειλές διαγραφών κλπ. Παράλληλα εσύ και οι άλλοι ενοχλείστε υπερβολικά με την έννοια της κριτικής. Παλιότερα, ήταν όλα καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Αφότου εμφανίστηκα εγώ, δεν άρχισαν να αποκαλύπτονται ορισμένα πράγματα; Τώρα, αν αυτό εσένα σε ενοχλεί, λυπάμαι. Μην διαβάζεις τα posts μου και μην παρεμβαίνεις. Υπάρχει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που θα απαντήσει στις ερωτήσεις μου, δεν περιμένω φυσικά να μου απαντήσεις εσύ ή ο Super Administrator, το έχω καταλάβει.

Διαβάζεις τι λες άνθρωπέ μου; ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; Ποια ήταν η κριτική στον ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ; Ποια πράγματα αποκαλύφθηκαν από όταν ήρθες εσύ; Μήπως πρέπει να σε αποκαλούμε σωτήρα μας και να σε παρομοιάσουμε με τα Θεία (έχεις μια τάση με τη Αγία Γραφή); Δε ζητούσες απαντήσεις από τη διαχείριση της σελίδας; ΔΕΝ ΕΛΑΒΕΣ απαντήσεις; Έκανες τον κόπο να επικοινωνήσεις με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που σου ζήτησε ο administrator;

Τι να μη διαβάζουμε τα posts σου ρε, που σε κάθε θέμα που βρεις και σταθείς έχεις αραδιάσει τις φαντασίες σου και μας τα\'χεις κάνει (τα νεύρα) τσατάλια, ε; Πως δεν τον αφορα, δε με αφορά, δε μας αφορά; Πάρε τα τσανάκια σου και περιορίσου σε 1 ΣΧΕΤΙΚΟ θέμα, και να δεις πως δε μας αφορά. Κάτσε εκεί και γράααααψε τις φιλοσοφίες σου σε σελίδες επί σελίδων, αλλα αν όποιο θέμα ανοίγω να δω είσαι απο κάτω, και οτι βρεις προσπαθείς να το ενστερνιστείς και να το κάνεις επιχείρημά σου για να αποδείξεις τις θεωρίες συνομωσίας σου, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.

Δεν είσαι σπίτι σου, είσαι σε online δημόσιο χώρο, το\'χεις αντιληφθεί; Κατάλαβες; Ε;

By the way, το θέμα που άνοιξα το είδες; Είδες τα ψεματάκια σου πως πέφτουν σα τραπουλάχαρτα που τα κάνεις... «φου»; Κι άλλη φορά, τον κόπο των άλλων να φτιάχνουν tutorials για να μπορεί ο καθείς να έχει δικαίωμα και πρόσβαση στην ελεύθερη γνώση (ξέρεις σε τι αναφέρομαι, αυτά που απέδωσες σε λάθος ατομα, τα κείμενα για δημιουργία ιστοσελίδων), δε θα τα αποδίδεις σε λάθος ατομα. Αν μη τι άλλο, ενα ευχαριστώ ζητούν όσοι τα φτιάχνουν, είναι η δύναμή τους για να συνεχίσουν να τα φτιάχνουν δωρεάν, να σπαταλούν κόπο και χρόνο από τον χρόνο τους για να μπορείς εσύ κι εγώ να μαθαίνεις και να μαθαίνω.

Banned
    Krino

κοτα πως εχει το κολπο,
    οταν μπαινω εδω μεσα, αναγκαστικα με αφορα γιατι τα διαβαζω.

Εκτος αν νομιζεις οτι εισαι σε καποιο βουνο και απλως ρητορευεις....

Αφότου εμφανίστηκα εγώ, δεν άρχισαν να αποκαλύπτονται ορισμένα πράγματα; Τώρα, αν αυτό εσένα σε ενοχλεί, λυπάμαι.

Μην λυπασαι καθολου, χαιρομαι πολυ για τις παρεμβασεις σου οι οποιες ασχετως αν δεν συμφωνει κοσμος καποια στιγμη θα δειξει ποια ειναι η κρυμενη αληθεια....
    Παρολα αυτα δεν νομιζεις οτι εχει φτασει η στιγμη να εκφρασει ο κοσμος τις αποριες του για τα οσα εχεις γραψει???
    Οποτε να αρχισουε ενα διαλογο τροπο τινα???

Μην διαβάζεις τα posts μου και μην παρεμβαίνεις. Υπάρχει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που θα απαντήσει στις ερωτήσεις μου, δεν περιμένω φυσικά να μου απαντήσεις εσύ ή ο Super Administrator, το έχω καταλάβει.

εχεις δικαιο σε αυτο, εγω δεν μπορω να σου απαντησω, ουτε ο σουπερ ντουπερ αντμιν....
    Το προβλημα ειναι οτι αυτο το site δεν εχει καμια σχεση με το
    ΑΠΔΠΔ, και δυστυχως δεν εχω κανενα κοννε....
    Δεν πας να τους τα πεις ενα χερακι και μετα να μας γραψεις τα νεα????

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Ανοιχτή επιστολή προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ!)
    Ονούφριε,
    περάσαμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί, δε νομίζω όμως ότι θα κάνουμε και Θεοφάνεια μαζί,
    μιας και συνεχίζεις να απειλείς (να μην διανοηθούμε να διαγράψουμε το μήνυμα σου),
    συνεχίζεις να συκοφαντείς και να στέλνεις ειρωνικά και υποτιμητικά μηνύματα κατά παράβαση των όρων χρήσης αυτής της κοινότητας
    (παραλληρισμός με το βιβλίο της γέννεσης, χαρακτηρισμοί προς εμένα ότι είμαι αρχιερέας, Θεός, με δικτατορικές συμπεριφορές τύπου Ουγκάντας, χαρακτηρισμός προς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι είναι ψυχοπαθείς κτλ).

Σου έχω αποκριθεί μόλις 5-6 φορές ως τώρα και ελπίζω αυτή να ειναι η τελευταία μου. Την ίδια στιγμή, εσύ έχεις στείλει συνολικά, ως στοχαστής ή ως ονούφριος περίπου 200 μηνύματα, το 95% των οποίων υβρίζουν, ειρωνεύονται συκοφαντούν.
    Αλήθεια, πως μπορείς να μιλάς για δικτατορικές συμπεριφορές τύπου ουγκάντας και για φίμωση της ελευθεροτυπίας στο ίδιο το φόρουμ που σου δίνει βήμα να τα λες αυτά επί 3 μήνες?
    Εχεις προλάβει σε πολλά φόρουμ να φτάσεις τα 200 τέτοιου τύπου μυνήματα ή μήπως ή σύνηθης πρακτική είναι η διαγραφή μετά από μερικά μόνο από δαύτα? Πες μου επίσης σε παρακαλώ, έχεις βρει πολλά φόρουμ που σε 5 χρόνια δεν έχουν προβεί σε καμία διαγραφή χρήστη?

Βεβαίως, γράφω τα παραπάνω, αλλά δεν έχω πρόθεση να συνεχίσω να ανέχομαι τις απειλές σου, τις συκοφαντίες που διαχέεις στο φόρουμ και αφήνεις να αιωρούνται.
    Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι με τον θυμό που έχεις απέναντι μου, και να σου απαντήσω, δεν πρόκειται να ακούσεις. Η εμμονή σου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που πιο εύκολα θα πίστευες αν σου έλεγα οτι το φόρουμ είναι ένα matrix, μέρος ενός γιγάντιου πειράματος εξωγήινων οντων από τον γαλαξία Ανδρομέδα, παρά αν σου έδινα μερικές απλές αποκρίσεις σχετικά με την ιστοσελίδα, εμένα, το φόρουμ.

Ωστόσο, επειδή σήμερα εντόπισα ένα μήνυμα σου που λέει πως θα σταματήσεις ή ακόμη καλύτερα θα αποχωρήσεις αν ποτέ πάρεις απαντήσεις, θα σου δώσω μερικές απαντήσεις ευχόμενος οτι θα σε καλύψουν και ότι θα κρατήσεις τον λόγο σου.

Λοιπόν, διάβασε, έστω και εν τάχει, αυτά που έχω να σου πω:
    το φορουμ αποτελεί μόλις το 1/10 του e-psychology.gr. Έτσι, οι συνεργάτες δεν ασχολούνται με το φόρουμ, δεν είναι μυστικοί πράκτορες με καμπαρντίνες και καπέλα, δεν κυκλοφορούν στο σκοτάδι συλλέγοντας πληροφορίες για ψευδώνυμα και φακελώνοντας 2000 άμοιρα πειραματοζωα που εν μέσω άγνοιας, βρέθηκαν στον λάθος τοπο τη λάθος στιγμή.
    Οι συνεργάτες ασχολούνται με άλλα θέματα όπως συγγραφή άρθρων, μετάφραση, υποστήριξη, ενημέρωση ιστοσελίδας με διάφορα άλλα θέματα ψυχολογίας όπως συνέδρια, ημερίδες κτλ. Στο φόρουμ, βλέπεις κυρίως εμένα, γιατί πανάθεμα με, επέλεξα να αναλάβω την διαχείρηση του, τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του, την παρέμβαση σε κρίσιμα ζητήματα, την επικοινωνία με διάφορους Στοχαστές-Ονούφριους.

Η ιστοσελίδα αυτή, ανήκει σε μια εταρεία, δε φύτρωσε. Οφείλει να ανήκει σε μια εταρεία, από τη στιγμή που έχει έσοδα, έξοδα κτλ.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό σου φαίνεται τόσο εξωφρενικό. Μήπως θα έπρεπε να παρελάσουν εμπρός σου, όλοι της εταιρειας, για να μην μπαίνεις σε σενάρια συνομωσίας?
    Ο υποφαινόμενος NikosD. είναι ένας εκ των ιδιοκτητών αυτής της εταιρείας και ως ψυχολόγος, έτυχε να οραματιστεί πριν 5 χρονια την ιδέα μιας ιστοσελίδας ψυχολογίας που θα έχει και ένα φόρουμ αυτοβοήθειας, όπου οι ανθρώπινες υπάρξεις θα συναντιούνται για να ανταλλάσουν εμπειρίες και συναισθήματα με όσο κουράγιο, δύναμη και βοήθεια μπορεί αυτό να δίνει.
    Δεν ειναι φόρουμ ειδικών, δεν είναι φόρουμ που οι ειδικοί δίνουν απαντήσεις και υποκαθιστούν μια θεραπεία. Είναι ένας χώρος που δίνει ένα μήνυμα: ότι κι άλλες ανθρώπινες υπάρξεις αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου. The unique is universal.

Ανέφερες κάπου ότι η σελίδα που αναφέρεται στο ποιοι βρίσκονται πίσω απ το e-psychology, είναι εσκεμμένα κρυμμένη σε δυσπρόσιτο σημείο. Το είπες και αυτό, στη λυσσώδη προσπάθεια σου να βρεις ψεγάδια.
    Η σελίδα αυτή, βρίσκεται ένα μόλις κλικ από την κεντρική σελίδα, και αυτό στα δικά μου μάτια, οχι μονο δεν αποτελεί δυσπρόσιτη θέση, απεναντίας αποτελεί περίοπτη θέση.

Και έρχομαι στην σαπουνόπερα που διαλαλείς περί της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Πριν στείλεις ενα σωρό βαρύγδουπα μηνύματα εντυπωσιασμού περί παρανομίας του e-psychology.gr και καταγγελίας στην παραπάνω αρχή, μήπως θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μάθεις γιατί τα φόρουμ όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν ψευδώνυμα δεν υπόκεινται στον νομο περί συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων???

Και σε ρωτω, αν δεήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και διαπιστώσεις του λόγου το αληθές, θα επιστρέψεις εδώ να διαγράψεις όλα τα σχετικά μηνύματα σου που προκαλούν θόρυβο και δημιουργούν εντυπώσεις σε πολλούς αδαείς επισκέπτες, εις βάρος μου ή εις βάρος του e-psychology.gr?
    Θα στείλεις άλλα τόσα εντυπωσιακά και βαρύγδουπα μηνύματα, δηλώνοντας ότι άδικα ξεσήκωσες τόσο θόρυβο και πως το e-psychology είναι καθόλα νόμιμο και ΕΝΤΙΜΟ?

Και να το πάω πιο μακρυά?
    Θα δικαιούμαι σε αυτή την περίπτωση εγώ και η εταιρεία μου να προβούμε σε κάθε νομιμο μέσο για την διεκδίκηση ηθικής και οικονομικής αποζημίωσης για για όλη αυτή την άδικη και άστοχη φασαρία που προκάλεσες δημόσια?

Ονούφριε,
    δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να διαβάσεις το μήνυμα μου με ψύχραιμη σκέψη.
    Αν δε σε κάλυψα, ρώτα για ότι κενό άφησα, μήπως και βγάλουμε μια άκρη εδώ μέσα.
    Μετά, ελπίζω απλώς να αποχωρήσεις έτσι όπως περίπου κατάλαβα ότι δήλωσες.
    λυπαμαι αν χρησιμοποιησες τις λεξεις \"γιατί πανάθεμα με, επέλεξα να αναλάβω την διαχείρηση του\"
    κ επισης\" έτυχε να οραματιστεί πριν 5 χρονια την ιδέα μιας ιστοσελίδας ψυχολογίας που θα έχει και ένα φόρουμ αυτοβοήθειας, όπου οι ανθρώπινες υπάρξεις θα συναντιούνται για να ανταλλάσουν εμπειρίες και συναισθήματα με όσο κουράγιο, δύναμη και βοήθεια μπορεί αυτό να δίνει.
    Δεν ειναι φόρουμ ειδικών, δεν είναι φόρουμ που οι ειδικοί δίνουν απαντήσεις και υποκαθιστούν μια θεραπεία. Είναι ένας χώρος που δίνει ένα μήνυμα: ότι κι άλλες ανθρώπινες υπάρξεις αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου.\"....(σαν να το μετανιωσες)

απο εναν αχαρακτηριστο τυπακο που πουλησε η μαλλον πηγε να πουλησει πνευμα λες κι εμεις εχοντας χ διαταραχες δεν εχουμε iq να σκεφτουμε κ να επιλεξουμε να ειμαστε μελη αυτου του forum
    εδω μεσα υπαρχουμε μελη τα οποια ειμαστε ευγνομωνες γιατι ο στοχος σου εχει επιτευχθει
    ανταλασσουμε αποψεις ,παρομοια συναισθηματα,παιρναμε μαζι κι ας μη γνωριζομαστε απο κοντα τα \"δυσκολα\"κ ειμαι απο τα μελη που εχουν παρει αρκετες φορες κουραγιο απο δω μεσα
    θα σου πω οτι κι ο ψυχιατρος μου εχει διακρινει οτι βοηθιεμαι εδω μεσα μιας κ δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες on-line μαζι του καθως μοιραζομαι κομματια του εαυτου μου με ατομα που μπορουν να με καταλαβουν κ μπορω κι εγω απλα δεν ξερω αν εχω δωσει σε καποιον εστω κ λιγο κουραγιο!η υπαρξη του forum προσωπικα κ λογικα κ για αλλους εχει γινει σωτηρια σε στιγμες που λες δεν μπορω αλλο..κ καποιος αλλος δεν μπορει κ μαζι το παλευουμε
    ενα πχ θα σου πω οταν επεσε ο keep κ σηκωθηκε ηταν για αρκετους απο μας κ μια νικη δικη μας που σηκωθηκε οπως κι εμεις οταν πεφτουμε!
    επειδη μπορει να γινει καποιες φορες μπαινουν μελη που ταραχοποιουν τις προσπαθειες μας σε οποιαδηποτε αναστατωση εχεις επεμβει
    κατα τα αλλα ειμαστε υπευθυνοι για τις καταχωρησεις μας κ δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε εκτος απο τις στιγμες που δηθεν μελη ξεφευγουν παρεμβαση απο καποιον εφοσον προσπαθουμε να σεβαστουμε το χωρο κ να τηρησουμε το μεγιστο δυνατο τους ορους
    ειμαστε μελη με διαταραχες με ψυχολογικα προβληματα κ καμια φορα παραστρατουμε κ κει πονταρουμε στην κατανοηση σου

λοιπον ενας ουνοφριος δεν θα ηθελα να σε κανει να νιωσεις ετσι οταν ο αντιποδας ειναι εινα ατομα που εδω μεσα παιρνουμε κ θελουμε να δωσουμε βοηθεια κ κουραγιο
    ειναι πιο ουσιαστικες στιγμες κ με πιο βαθος απο την αδικαιολογητη υπαρξη στο χωρο ενος ουνουφριου
    Προσωπικα θελω να σε ευχαριστησω για το οραμα σου κι αν ψαξεις στις σελιδες του forum θα δεις οτι δεν ειναι πια οραμα αλλα εχει πλεον υποσταση
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by gog_magog
    Φιλε Ονουφριε, ο,τι κανεις στο internet μπορει να καταγραφεται πολυ ευκολα αυτοματα σε αρχεια υπολογιστων. Επισης, πολυ ευκολα, ο,τι δεν εχεις κανει ποτε στο internet μπορει να κατασκευαστει σε τετοια αρχεια με τοσο χαωτικο τροπο που για την αποδειξη του αντιθετου η προστασια των προσωπικων δεδομενων θα παει περιπατο και δεν θα βρεις και δικιο. Το θεμα ειναι οτι μερικοι ανθρωποι, μεσα σε μια πραγματικοτητα που τεινει να γινει Οργουελικη, ειτε απο αφελεια ειτε απο συνειδητη αντιδραση δεν φοβουνται να κανουν διαφορα. Για ποια προστασια μιλας; Οταν καποιος παιρνει συνδεση ADSL δινει και τα στοιχεια του. Εκει τελειωνουν ολα.

Απο την αλλη. Ο υπολογιστης που φιλοξενει το www.e-psychology.gr λογικα δεν ειναι στο σπιτι του ιδιοκτητη. Ειναι σε καποια εταιρια/χωρο, καπου και οι τεχνικοι εκει παιρνουν backups/αντιγραφα κλπ τα οποια κρατανε σε διαφορων ειδων αποθηκευτικα μεσα. Ευκολα μπορουν να βρεθουν στα χερια οποιουδηποτε. Και γενικα ευκολα μπορεις να παρεις τα δεδομενα ενος υπολογιστη οταν εχεις φυσικη προσβαση σε αυτον.

Οταν ενα forum ανηκει σε καποιον και οταν καποιοι χρηστες εχουν την δυνατοτητα να αλληλεπιδρουν με αυτο, τοτε απλα ολοι ευχονται να πανε ολα καλα.

Το συγκεκριμενο forum ασχολειται με ενα πολυ λεπτο θεμα. Αυτο της ψυχικης υγειας. Και αν τα δεδομενα που χρηστες δινουν χρησιμοποιηθουν για το κακο τους, αναρωτιεμαι ποιος φταιει περισσοτερο. Ο ιδιοκτητης του forum, οι χρηστες ή η κοινωνια που ζουμε; Το σιγουρο ειναι οτι η κοινωνια εχει ιδιοκτητες και χρηστες (πελατες) υπηρεσιων, μοντελο που δημιουργει καποια προβληματα.

Παντως, αν ο ιδιοκτητης ηθελε να εχει λιγοτερη ευθυνη για ο,τι μπορει να συμβει, θα ειχε φροντισει για ενα διαφορετικο σχεδιασμο του forum και της πλατφορμας του, δηλωνοντας το και στους ορους χρησης.

Αυτα για την ωρα. Πανω απο ολα ψυχραιμια και καλη χρονια.
    Συμφωνώ τόσο πολύ σε αυτό και νόμιζα πως ανήκει στις φοβίες μου..Και ποιός μου λέει ότι αύριο μεθαύριο δεν θα χρησιμοποιήσει κατά μου τα δεδομένα που έγραψα στο φόρουμ κάποιος στυλ:Ακραία,επιθετική προσωπικότητα δυνητικά κοινωνικά επικίνδυνη ή Οριακή προσωπικότητα με αυξημένο κίνδυνο για εγκληματική πράξη;Εδώ διάβαζα σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι οι άνθρωποι θα συλλαμβάνονται μόνο και μόνο για τις επικίνδυνες σκέψεις τους......Λοιπόν ένας χώρος σκέψεων σαν και αυτόν όπου ο καθένας κάνει τις στατιστικές του αναλύσεις για την ψυχοπαθολογία στην ελληνική κοινωνία θα μπορούσε δυνητικά να στραφεί εναντίον του καθένα ξεχωριστά που παρασσυρόμενος από το όποιο κίνητρο που εν τέλει θα μπορούσε να είναι και στοιχείο της διαταραχής του...(π.χ. έντονος παρορμητισμός). Αναρωτιέμαι εν τέλει..Γράφω τόσο ανώνυμα;;;;Ευελπιστώ στις καλές προθέσεις και την κοινωνική ευαισθησία των δημιουργών αυτής της σελίδας που τελούν ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σκοπό έχει να καλυτερεύει και να ξεμπερδεύει την ζωή του ασθενή-πελάτη και όχι να της δημιουργεί επιπρόσθετες σκοτούρες......

Senior Member
    το ειπες και μονη σου βρε κασσι..<σεναριο επιστημονικης φαντασιας> μην αφηνεις τετοιες κουφιες απειλες να σε τρομαζουν..
    ναι ενταξει θελει προσοχη το ιντερνετ εν γενει ..αλλα το ιδιο θελει προσοχη και οταν βγαινεις εξω στο δρομο πχ..αυτο τι σημαινει?οτι δεν θα ξαναβγουμε εξω απο το σπιτι μας?προς θεου..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by Helena
    το ειπες και μονη σου βρε κασσι..<σεναριο επιστημονικης φαντασιας> μην αφηνεις τετοιες κουφιες απειλες να σε τρομαζουν..
    ναι ενταξει θελει προσοχη το ιντερνετ εν γενει ..αλλα το ιδιο θελει προσοχη και οταν βγαινεις εξω στο δρομο πχ..αυτο τι σημαινει?οτι δεν θα ξαναβγουμε εξω απο το σπιτι μας?προς θεου..
    Πολύ φοβάμαι Έλενα ότι δεν μοιάζει ούτε τόσο ιδεοληπτικό ούτε συνομωτικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι αρέσκονται να παρακολουθούν-να ελέγχουν κ.τ.λ.....Διάβαζα σε αυτή την ιστοσελίδα πως ο ψυχολόγος ενδιαφέρεται για την ψυχολογία της κοινωνικής μάζας κ.τ.λ......Να πω επίσης ότι πολλοί διαταραγμένοι και διαστροφικοί κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες για \"Νορμάλ\",αν αυτό σημαίνει κάτι....Οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν προσέρχονται σε ειδικό......Αν περιμένουν να με φακελώσουν ή να βγάλουν τα όποια συμπεράσματά τους για την περσόνα μου μέσω ίντερνετ εδώ είμαι...Δεν είμαι πάντως αφελής για να πιστεύω ότι όλα γίνονται για την ψυχή της μάνας μου.......Δεν γίνεται επουδενεί ψυχοθεραπεία μέσω ίντερνετ...Η ψυχοθεραπεία ασκείται μόνο στο ιατρείο τους έχοντας προσωπική επαφή με τον εκάστοτε πελάτη....

Υ.Γ. Το ίντερνετ θέλει πράγματι πολλή προσοχή!!!!

Senior Member
    αρεσκονται ....να παρακολουθουν....χμ... ενα καβγα πχ ?ναι..μερικες φορες ξυπναει η κατινα μεσα μας... ε ναι λοιπον..αλλα να ελεγχουν?να παρακολουθουν??και ποιον?εμενα και εσενα?σορρυ ..αλλα δεν νομιζω οτι ειμαστε τοσο σημαντικοι για την ανθρωποτητα..ωστε να καθισει κανεις να καταπιαστει με κατι τετοιο..σημαντικοι ..οπως πχ ενα δημοσιο προσωπο..απλοι αν8ρωποι ειμαστε..φανταζομαι δηλαδη ..:P:P
    ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω..
    οσο για το φορουμ...δεν ειπε κανεις το αντιθετο..βασικα η κοινοτητα αυτη εγινε για ανταλλαγη αποψεων <πασχοντων>?ομοιοποθουν� �ων ας το πω καλυτερα..
    απο κει κει περα αν εσυ δεν θελεις να εχεις παρε δωσε με <αγνωστους>δινοντας μαιλ σου πχ σιγα μην κατσει κανεις να ασχολη8ει να βρει προσωπικα σου στοιχεια..και αντε και εκατσε σου λεω...η αργια καμια φορα βλαπτει σοβαρα τον εγκεφαλο...μην σου πω καιει και φλαντζα...σιγα μην τα βρει και τοσο ευκολα ..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    oποιος φοβαται γιατι να εκτιθεται κ γιατι να μπαινει????
    δεν νιωθω κανενα φοβο ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΕΚΤΙΘΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ
    σιγα μη με φακελωσουν κι ολας
    εεεεε

αλλιως ειναι λιγο μλκα το θεμα
    σορυ κι ολας
    αλλα γραφω αλλα φοβαμαι
    εκτιθομαι κ γιατι το κανω??
    αν δεν εισαι για κατι που κανεισ σιγουρος καλυτερα μην το κανεις κι ολας
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    oποιος φοβαται γιατι να εκτιθεται κ γιατι να μπαινει????
    δεν νιωθω κανενα φοβο ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΕΚΤΙΘΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ
    σιγα μη με φακελωσουν κι ολας
    εεεεε
    Αυτό προσπάθησα να προσδώσω..Στην αρχή είχα τις αναστολές μου....Όσο αντέχει ο καθένας να εκτίθεται...Εγώ όχι πολύ στην πραγματική μου ζωή..Απλά είπα ότι δεν έχω να φοβηθώ κάτι.....Παντού πάντως πιστεύω ότι μας φακελώνουν..Πείτε με παρανοική ή ό,τι αλλά ένα φακέλωμα το τρώμε....Τα νέα μέτρα περί καμερών στο δρόμο παίρνουν σιγά σιγά θέση...Μας στερούν την ελευθερία μας......Αλλά θα πω και ότι είναι δική μου επιλογή να εκτεθώ..Ας πληρώσω τις συνέπειες και αν δεν μου αρέσει ας μην το κάνω........ Το Big Brother και τα λοιπά τι ήταν;;;Ένα μάτι στην προσωπική ζωή του άλλου..Γουστάρουμε την κατινιά γι\'αυτό και υποστηρίζουμε εκπομπές στυλ Τατιάνας-Λαμπίρης και τα λοιπά........Πάντως αν από μια ταμπέλα ψυχικής διαταραχής μου έχει κάποιος προβλέψει το μέλλον μου τότε μάλλον αυτος χρειάζεται ειδικό.....Παρά ταύτα απαιτώ την ανωνυμία μου.......και ευελπιστώ ότι την έχω..Αλλιώς θα έπαιρνα βόλτα τα κανάλια για ψυχολογική υποστήριξη-ξεκατίνιασμα..Και ευελπιστώ το παραπάνω μου σενάριο επιστημονικής φαντασίας να παραμείνει διαχρονικά ως έχει...

Senior Member
    τα ψυχω ρε συ kassi με τον ο Πασχαλης κερατωσε τη γυναικα του η οχι τι σχεση εχουνε?????
    λες να ηταν καλο θεμα σε Λαμπιριδες το οτι ειμαι οριακη??δεν νομιζω οτι ειμαι η λαχταρα της κατινας!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Αγάπη η Πάνια έχει όλα τα διαταραγμένα μαζέψει και αντί να τα στείλει σε ψυχίατρο να βρουν την υγειά τους τα έχει και περιφέρονται για να βγάζει λεφτά....(Βγάζουν και αυτοί βέβαια)...Η κάθε \"πονεμένη\" που κλαίγεται στις εκπομπές της δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή;;;;;Πιστεύω ότι καλό είναι να αναζητάμε την κατανόηση μέσα από πραγματικές σχέσεις και όχι μέσω ενός διαδικτύου.....Πιστεύω επίσης ότι καλό είναι να επιλέγουμε σε ποιους ανοιγόμαστε......Φρίκη αυτό για την γυναίκα του Πασχάλη...Αυτό και αν ήταν ανεπανόρθωτο χτύπημα όταν σε προηγούμενη εκπομπή υποστήριζε ότι ο Πασχάλης ήταν άτομο για οικογένεια...Ο Πασχάλης δε προσπάθησε να βγάλει την γυναίκα που τον κατηγορούσε ψυχασθενή...Κατάλαβες;;Και επειδή ήταν ο Πασχάλης θα έληγε εκεί το θέμα...

Senior Member
    ενω για εναν ασημο δεν θα νοιαζοταν κανενας!!!αυτο λεω
    τωρα να σου πω τι διαταραχη κουβαλανε της Πανιας με τη δικια μου δεν κολλαει
    κ αφου θελουν να εκτεθουν με αυτον τον τροπο δικαιωμα τους κ με γεια τους κ χαρα τους ολοι ειχανε νταλκα να τραγουδησουν κ κανανε το ονειρο πραγματικοτητα
    εγω πχ θελω απλα ν αμοιραζομαι τα εσω μου εδω μεσα
    ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ!κ ειμαι πολυ ικανοποιημενη κ πολυ υπευθυνη για αυτα που εκθετω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Αγαπητέ Ονούφριε,

λυπάμαι πραγματικά που τα γράφεις όλα αυτά. Συγχώρεσέ με αλλα δεν έχω καταλάβει με ποιά ακριβώς ιδιότητα γράφεις όλες αυτές τις σοφιστείες? Είσαι νομικός, πληροφορικάριος, ψυχολόγος, ένας σωτήρας που ήρθε να σώσει όλους τους χρήστες του forum απο κάποιους ανίδεους (κατα την γνώμη σου) ειδικούς ή απλώς κάποιος ανικανοποίητος απο την ζωή του?
    Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι έχεις το δικαίωμα να κρίνεις και να κατακρίνεις επαγγελματίες που αφιερώνουν χρόνο στο να γράφουν αρθρα προς ενημέρωση του κοινού και να απαντούν σε δημόσια posts ατόμων που ίσως έχουν την ανάγκη τούς?
    Ποιος ακριβώς σου είπε πως όταν κάποιος επαγγελματίας δώσει μια απάντηση σ\'ένα post ( απαντηση ή πληροφορια και οχι διαγνωση) χάνει την επιστημονική του εγκυρότητα?
    Μήπως έχεις δει να διαξάγεται online ψυχοθεραπεια κάπού και σε καίει που δεν υπάρχουν γνωσιακοί ψυχοθεραπευτές?
    Πιστευείς οτι σ\'αυτό το forum κυκλοφορούν άτομα τόσο χαμηλής νοημοσύνης που θα έδιναν απροκάλυπτα και χωρις την θελησή τους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα? Και αν ναι, είναι επιλογή τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη.
    Για ποιον ακριβώς λόγο θα ήθελες να εμφανίζονται τα στοιχεία των ψυχολόγων? Μήπως να λέγαμε και πόσο χρεώνουμε την συνεδρία? Αυτό δεν θα ήταν εκμετάλλευση? Να βοηθήσουμε προσπαθούμε όπως και όσο μπορούμε ο καθένας απο το πόστο του...αν αυτό σου λέει κάτι.
    Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να ξέρεις οτι υπάρχουν κάποιοι ειδικοί που θα σου δώσουν μια έγκυρη πληροφορία ( επιστημονικής φύσεως) και κάποιοι συμπάσχοντες με σένα που μπορούν να σε καταλάβουν. Αυτός είναι ο σκοπός του forum σε περιπτωση που δεν το κατάλαβες. Κακεντρεχή σχόλια απλά δηλώνουν την ανεπάρκεια όσων τα κάνουν.
    Φυσικά και όλες οι παραπάνω ερωτήσεις είναι ρητορικές και δεν περιμένω καμία απάντηση παρα μόνο την ιδιότητά σου θα ήθελα να ξέρω αν αυτό δεν παραβαίνει τα προσωπικά δεδομένα που τόσο πολύ προσπαθείς να υπερασπιστείς.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast