Results 46 to 60 of 101
-
04-01-2008, 00:08 #46
NikosD,
Χαίρομαι που έσπασες τη σιωπή σου απέναντί μου και εγκαινίασες διάλογο. Δεν κατάλαβα γιατί μου τον είχες στερήσει; Τι κακό θα είχε γίνει αν συζητούσαμε;
Originally posted by NikosD.
εσύ έχεις στείλει περίπου 200 μηνύματα, το 95% των οποίων υβρίζουν, ειρωνεύονται συκοφαντούν.
************************************************** ********************************
Δείγματα πολιτισμού που δεν ενόχλησαν καθόλου τους υπεύθυνους του εν λόγω forum:
************************************************** **********************************
Originally posted by Reina
Α posteriori κύριε--> χα! (5 words οριζόντια)Originally posted by liberchild
Bρε καλέ μου, από πότε έχεις να κάνεις σεξ?Originally posted by interappted
ουνουφριε???????????????????????????????? ?????????????????????????????????
γιατι δεν πουλας την τρελλα σου σε πιο πιθανους πελατες????Originally posted by Kassi
Ναι ο Ονούφριος πορώθηκε περισσότερο και από εμένα σε κρίσεις Ocd....Ονούφριε Ονούφριε της μέρας σου αι ώραι ήτο κούφιαι....Το αρχαίο με μάρανε!!!Originally posted by krino
.......και τι προβλημα ειπαμε οτι εχεις??Originally posted by maria210800
αναμεσα στο ποδαρακια σου υπαρχει κατι αλλο για να παιζεις και οχι με τα νευρα αλλον
χαχαχα
Ονούφριε,
αν και δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο μαζί σου για λόγους που σου έχω εξηγήσει στο παρελθόν,Originally posted by NikosD.
Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι με τον θυμό που έχεις απέναντι μου, και να σου απαντήσω, δεν πρόκειται να ακούσεις.
Η εμμονή σου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που πιο εύκολα θα πίστευες αν σου έλεγα οτι το φόρουμ είναι ένα matrix, μέρος ενός γιγάντιου πειράματος εξωγήινων οντων από τον γαλαξία Ανδρομέδα, παρά αν σου έδινα μερικές απλές αποκρίσεις σχετικά με την ιστοσελίδα, εμένα, το φόρουμ.
Πριν στείλεις ενα σωρό βαρύγδουπα μηνύματα εντυπωσιασμού περί παρανομίας του e-psychology.gr και καταγγελίας στην παραπάνω αρχή, μήπως θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μάθεις γιατί τα φόρουμ όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν ψευδώνυμα δεν υπόκεινται στον νομο περί συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων???
[…………..T he CNIL reminded that, according to the French Data Protection Act, a personal data \'means information relating to a natural person who can be identified, directly or indirectly, by reference to an identification number or to one or more factors specific to him. This is the case with a car plate number, a telephone number or an IP address.\' The CNIL also noted that the Article 29 Working Party of EU DPAs, \'reminded in an opinion of 20 June 2007 on the concept of personal data, that the IP address attributed to an Internet user during her communications constitutes a personal data.\'
In the mean time, the Advocate General of the European Court of Justice, in an entirely separate case lodged for reference by a Spanish Court under the preliminary ruling procedure, took the position that the EU legislation on personal data protection should prevail on the Community law on e-commerce, copyright protection and IP enforcement. The CNIL has obviously duly noted how much these conclusions from the Advocate General - which usually are followed by the ECJ - may influence the future shape of copyright holders actions both when they collect IP addresses and when they undertake enforcement actions to subsequently have Internet users\' identity disclosed, making them far more difficult than they currently are in France and elsewhere in Europe. And wisely suggests that it would be appropriate to ask to further ask the ECJ for reference on the nature of the IP address.
Ο καθένας μας έχει τη δική του άποψη, και γι’ αυτό υπάρχει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν είναι δήμιοι οι άνθρωποι, λύνουν σε πολλές περιπτώσεις τις αμφισβητήσεις που υπάρχουν μεταξύ εταιρειών και πολιτών. Δεν επιμένω να λυθεί εδώ αυτό το θέμα. Δέξου όμως ότι με όλη αυτή τη συζήτηση έγιναν και ορισμένες αναφορές όπως οι παρακάτω, που είχαν δικαίωμα να ακουστούν, όπως επίσης και οι επιφυλάξεις της kassi που έχει γράψει σχετικό post.
Originally posted by gog_magog
Φιλε Ονουφριε, ο,τι κανεις στο internet μπορει να καταγραφεται πολυ ευκολα αυτοματα σε αρχεια υπολογιστων. Επισης, πολυ ευκολα, ο,τι δεν εχεις κανει ποτε στο internet μπορει να κατασκευαστει σε τετοια αρχεια με τοσο χαωτικο τροπο που για την αποδειξη του αντιθετου η προστασια των προσωπικων δεδομενων θα παει περιπατο και δεν θα βρεις και δικιο. Το θεμα ειναι οτι μερικοι ανθρωποι, μεσα σε μια πραγματικοτητα που τεινει να γινει Οργουελικη, ειτε απο αφελεια ειτε απο συνειδητη αντιδραση δεν φοβουνται να κανουν διαφορα. Για ποια προστασια μιλας; Οταν καποιος παιρνει συνδεση ADSL δινει και τα στοιχεια του. Εκει τελειωνουν ολα.
Απο την αλλη. Ο υπολογιστης που φιλοξενει το www.e-psychology.gr λογικα δεν ειναι στο σπιτι του ιδιοκτητη. Ειναι σε καποια εταιρια/χωρο, καπου και οι τεχνικοι εκει παιρνουν backups/αντιγραφα κλπ τα οποια κρατανε σε διαφορων ειδων αποθηκευτικα μεσα. Ευκολα μπορουν να βρεθουν στα χερια οποιουδηποτε. Και γενικα ευκολα μπορεις να παρεις τα δεδομενα ενος υπολογιστη οταν εχεις φυσικη προσβαση σε αυτον.
Οταν ενα forum ανηκει σε καποιον και οταν καποιοι χρηστες εχουν την δυνατοτητα να αλληλεπιδρουν με αυτο, τοτε απλα ολοι ευχονται να πανε ολα καλα.
Το συγκεκριμενο forum ασχολειται με ενα πολυ λεπτο θεμα. Αυτο της ψυχικης υγειας. Και αν τα δεδομενα που χρηστες δινουν χρησιμοποιηθουν για το κακο τους, αναρωτιεμαι ποιος φταιει περισσοτερο. Ο ιδιοκτητης του forum, οι χρηστες ή η κοινωνια που ζουμε; Το σιγουρο ειναι οτι η κοινωνια εχει ιδιοκτητες και χρηστες (πελατες) υπηρεσιων, μοντελο που δημιουργει καποια προβληματα.
Παντως, αν ο ιδιοκτητης ηθελε να εχει λιγοτερη ευθυνη για ο,τι μπορει να συμβει, θα ειχε φροντισει για ενα διαφορετικο σχεδιασμο του forum και της πλατφορμας του, δηλωνοντας το και στους ορους χρησης.
Αυτα για την ωρα. Πανω απο ολα ψυχραιμια και καλη χρονια.
εδώ να διαγράψεις όλα τα σχετικά μηνύματα σου που προκαλούν θόρυβο και δημιουργούν εντυπώσεις σε πολλούς αδαείς επισκέπτες, εις βάρος μου ή εις βάρος του e-psychology.gr?
Παράλληλα παρακαλώ να διαγράψεις τη δυσφημιστική για μένα ανακοίνωση της εταιρείας, αφού δεν στηρίζεται σε κανένα στοιχείο δυσφήμισης άλλων προσώπων, αλλά το αντίθετο συμβαίνει, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς.
************************************************** ********************************
Δείγματα πολιτισμού που δεν ενόχλησαν καθόλου τους υπεύθυνους του εν λόγω forum:
************************************************** **********************************
Originally posted by Reina
Α posteriori κύριε--> χα! (5 words οριζόντια)Originally posted by liberchild
Bρε καλέ μου, από πότε έχεις να κάνεις σεξ?Originally posted by interappted
ουνουφριε???????????????????????????????? ?????????????????????????????????
γιατι δεν πουλας την τρελλα σου σε πιο πιθανους πελατες????Originally posted by Kassi
Ναι ο Ονούφριος πορώθηκε περισσότερο και από εμένα σε κρίσεις Ocd....Ονούφριε Ονούφριε της μέρας σου αι ώραι ήτο κούφιαι....Το αρχαίο με μάρανε!!!Originally posted by krino
.......και τι προβλημα ειπαμε οτι εχεις??Originally posted by maria210800
αναμεσα στο ποδαρακια σου υπαρχει κατι αλλο για να παιζεις και οχι με τα νευρα αλλον
χαχαχα
Originally posted by Ονούφριος
Αγαπητέ Stavroschar,
Επειδή έχουν γραφτεί πολλά εναντίον μου, εσύ σαν επιστήμονας της Ψυχικής Υγείας, πως ερμηνεύεις επιστημονικά τα παρακάτω φαινόμενα:
1. Ψάξε όλη την ιστοσελίδα και πες μου, υπάρχει κάτι για το οποίο θα μπορούσα να κατηγορηθώ; Ποιόν δυσφήμησα; Την Ψυχολογία γενικά; Είδες εσύ καμία \"Ψυχολογία\" να περπατάει στο δρόμο με σκυμμένο το κεφάλι από ντροπή εξ αιτίας μου;
2. Πως ερμηνεύεται αυτό το μένος του NikosD (άλλως \"Dodoni\") εναντίον μου ενώ υπάρχουν μύριες όσες χυδαιότητες που γράφτηκαν εναντίον μου (βλ. παρακάτω) και δεν ίδρωσε το αυτάκι του; Ερμήνευσέ το με όρους της επιστήμης σου σε παρακαλώ.
3. Αυτοί οι ψυχολόγοι, θεραπευτές, γνωσιακοί, αντιγνωσιακοί που λέει ο NikosD ότι τον περιβάλλουν, τι δουλειά κάνουν; Δεν φαντάζομαι να προσλήφθηκαν ψυχολόγοι για την διακίνηση της ιστοσελίδας. Θα ήσαν πιο χρήσιμοι Ειδικοί της Πληροφορικής. Τι δουλειά κάνουν; Ψυχολόγου, στατιστικολόγου, απογραφέα; Μπορείς να ζητήσεις εσύ να μας δώσουν τα ονόματά τους; Οι περιγραφές τους δεν ταιριάζουν με το προσωπικό της εταιρίας που μόλις τώρα ανακαλύψαμε ότι ασχολείται με τα προσωπικά δεδομένα και τα αρχεία που δημιουργούνται από την ανταλλαγή απόψεών μας.
4. Πως εξηγείς αυτό το φαινόμενο τη ομαδικής παράκρουσης των ψυχασθενών εναντίον μου. Κάθε φορά που στρέφεται εναντίον μου ο NikosD σαν να ξεπετάγονται σκυλιά και ορμούν καταπάνω μου, λες και τους έκανα τίποτα. Αυτό δεν λέγεται \"ταύτιση προς τον επιτιθέμενο\" (identification with the attacker) στην Ψυχανάλυση;
5. Από την εμφάνισή μου στο e-psychology δεν παρατηρείς ότι έγιναν ορισμένα κοσμογονικά γεγονότα;
α) άρχισαν γόνιμες συζητήσεις στο Χώρο Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, δημοσιεύτηκαν άρθρα για τα όνειρα, έγινε η πρώτη συζήτηση round-table μεταξύ σου και του Alex 30 στην ιστορία της ιστοσελίδας (και ελήφθη απόφαση βαθειάς τομής και δημιουργίας κλειστού δωματίου για να μη βγαίνουν αυτά παραέξω),
β) Μάθαμε ότι εκτός από τον Σούπερ Αντμινιστρέιτορ υπάρχει και ένα επιτελείο συνεργατών Ειδικών της Ψυχικής Υγείας που εμείς δεν τους συναντάμε στην ιστοσελίδα, είναι άγνωστο τι κάνουνε, και δεν ταυτίζονται -σύμφωνα με την περιγραφή του NikosD με αυτούς που ανάφέρονται σε δυσπρόσιτο σημείο της ιστοσελίδας αυτής και δεν τους βλέπουν τα μέλη, αν δεν ψάξουν ειδικά για το σκοπό αυτό;
γ) ενώ εμείς υπογράψαμε μια δήλωση που δεν ανέφερε τίποτα για εταιρεία, ξαφνικά ξεπετάχτηκε με μια ανακοίνωση εναντίον μου, μια εταιρεία που σύμφωνα με το διαδίκτυο εκπαιδεύει σε δημιουργία ιστοσελίδων και ξαφνικά αποφασίζει να πάρει μέτρα κατά του Ονούφριου και να τον διαγράψει ή να τον αποκλείσει από ζουμερές συζητήσεις;
δ) …………. (συζητήθηκε)
ε) Εάν ο Σούπερ αντμινιστρέιτορ είναι ειδικός στην Ψυχολογία και μπορεί αυτός και μόνο να μιλάει έγκυρα και γι\' αυτό να αποκλείει τους άλλους από το μυστικό δωμάτιο, πως αισθάνεται ότι κατέχει τόσο καλά και τα θέματα της προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και συμβουλεύει άλλους ότι \"για να πάρετε κομμάτι της συζήτησης δεν χρειάζεστε μόνο άδεια του forum αυτού αλλά και καθενός ξεχωριστά εκ των συμμετασχόντων στη συζήτηση\"; Δεν τον συμβούλευσε κανένας ειδικός ότι από τη στιγμή που ο \"δημιουργός\" (μπορεί να είναι και \"υβριστής\") βγάλει τα κείμενά του στο διαδίκτυο, και δεν τα κρατήσει στο ντουλαπάκι του, γίνονται κοινό κτήμα της ανθρωπότητας, και η μόνη υποχρέωση που έχει αυτός που θα τα χρησιμοποιήσει είναι να αναφέρει την πηγή, δηλαδή τον \"δημιουργό\". Πως ερμηνεύεις εσύ σαν θεραπευτής τη συμπεριφορά του NikosD;
6. (συζητήθηκε)Originally posted by NikosD.
..........χαρακτηρισμός προς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι είναι ψυχοπαθείς κτλ). ...........................Οι συνεργάτες ασχολούνται με άλλα θέματα όπως συγγραφή άρθρων, μετάφραση, υποστήριξη, ενημέρωση ιστοσελίδας με διάφορα άλλα θέματα ψυχολογίας, ώστε να υπάρξει βελτίωση, χωρίς να κατηγορηθείτε ότι ασκήσατε ιατρική. Γιατί τέτοια αναλγησία μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, ενώ αποκαλείτε το forum αυτό «forum αλληλοβοήθειας». Δεν είδα ούτε ένα παράδειγμα «αλληλοβοήθειας», μόνο φράσεις πέντε το πολύ λέξεων. Οι περισσότερες λέξεις χρησιμοποιήθηκαν όταν, με δική σου ανοχή, ξεσηκώθηκαν 15 άτομα επί συνόλου 2003 άρχισαν να φωνάζουν «Αρον άρον σταύρωσον αυτόν», χωρίς καν να καταλαβαίνουν τι κάνουν και τι θα τους ξημερώσει αύριο σε ένα χώρο όπου υπάρχει «γενική απαγόρευση κάθε ερμηνείας συμπεριφοράς που θα τους βοηθούσε».
Originally posted by NikosD.να μάθεις γιατί τα φόρουμ όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν ψευδώνυμα δεν υπόκεινται στον νομο περί συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων???
Διευκρινίζω ότι είμαι Έλληνας πολίτης, και το γεγονός ότι μπήκα σε αυτό το φόρουμ δεν θα μου στερήσει κανένα δικαίωμα.
Originally posted by marina38
............δεν πείθομαι για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, άποψη που βεβαίως συνεχίζει να υφίσταται καθώς πέρα από προκλήσεις του τύπουOriginally posted by marina38
Δεν θα μπορούσα όμως να μη σχολιάσω τα βιογραφικά που αναγράφονται στο site (στο οποίο επαναλαμβάνω, εσύ παρέπεμψες μέσω μιας δημοσίευσης σου στο φόρουμ που βεβαίως έχουν όλοι πρόσβαση και δικαίωμα συμμετοχής μέσω ψευδωνύμων), καθώς θεωρώ πολύ σημαντικό ΠΟΙΟΣ παρέχει εκπαίδευση στους μελλοντικούς επαγγελματίες........................ ..... ............ ............................................... Ο λόγος είναι πως αναφέρεις ότι έχεις κάνει 2ετή εκπαίδευση στο ΙΕΘΣ (που δίνει απλά βεβαίωση θεωρητικής κατάρτισης), ενώ η πλήρης εκπαίδευση είναι 4ετής. Από την άλλη εν απουσία νομικού ή άλλου πλαισίου σαφώς μπορεί ο καθένας να δηλώνει ό,τι επιθυμεί, αλλά ναι εμένα με ενοχλεί.
Κάτι έχει έχει προκύψει εδώ μέσα, από την παρουσία μου. Ακόμα και αυτοί που με μισούν, τώρα γνωρίζουν περισσότερα, και φυσικά χάρη και στις δικές σου εξηγήσεις που είχες την καλοσύνη να δώσεις μόλις τώρα.
- 04-01-2008, 00:42 #47
ωραια κ τι σκατα θες?μην μπαινεις αμα σε χαλαει!!!ολο λες οτι αποχωρεις κι ολο μεσα εισαι!
εδω ειναι forum με ψυχολογια σχετικα!ΟΧΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ???ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ????ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΕ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ!ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-01-2008, 07:56 #48
Αν έχεις τέτοιο κείμενο διάταξης νόμου, ή ερμηνείας του από απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, θα ήταν καλό να το δημοσίευες, διότι εγώ γνωρίζω ότι δεν υπάρχει.
Υ.γ. Και σου ξανάεδειξα: οι δικές σου οι πληροφορήσεις ειναι εσφαλμένες! Έχεις εσύ τάχα μου πληροφορηση (βγαίνει ο καθείς στο νετ και λέει το μακρύ του και το κοντό του και το ενστερνίζεται ως πληροφόρηση επειδή έτσι σε συμφέρει και όποτε σε συμφέρει.
04-01-2008, 09:13 #49
Κύριε NikosD
Καθάρισε σε παρακαλώ εσύ την ιστοσελίδα, διότι αν βγάλω μόνο εγώ τα δικά μου, θα μείνουν ένα σωρό αηδίες που θα δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις.
Και σταμάτα να διατυπώνεις απειλές. Δεν με φοβίζουν. Ας επιστρέψουμε σε ένα forum διαλόγου. Δεν έχω σκοπό να παρεμβαίνω άλλο σε τέτοιες συζητήσεις. Θα παρακολουθήσω για λίγο την εξέλιξη των σοβαρών συζητήσεων μόνο, για να δω το τέλος τους, με ελάχιστες δικές μου παρεμβάσεις και μετά θα σας αφήσω. Αν όμως εσύ θέλεις να φύγω εγώ έτσι και να μείνουν οι αόριστες επικρίσεις εναντίον μου και οι χυδαιότητες, τότε πήγαινε στη Δικαιοσύνη. Εγώ διευκρίνισα ό,τι χρειαζόταν και όλα θα είχαν αποφευχθεί αν είχες μιλήσει νωρίτερα όταν χρειαζόταν, και αν είχες διαγράψει νωρίτερα τις χυδαιότητες που είχαν εκσφενδονιστεί εναντίον μου (τις οποίες, σημειωτέον τις αφήνεις, ακόμα, να στολίζουν την ιστοσελίδα) Στη δικαιοσύνη, πάντως, οι κριτές είναι Νομικοί και δεν αποφασίζουν με τα κριτήρια του forum.
Originally posted by interappted
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΕ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ!ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ!Originally posted by Globy
Πρώτα, αδαή, θα πας να ρωτήσεις ο ίδιος,
04-01-2008, 10:16 #50
Originally posted by Ονούφριος
και μετά θα σας αφήσω.
γιατι αυτα που λες τα εχουμε ξανακουσει???
Ξερεις ποσους κολιτσιδες σαν και εσενα εχω δει σε φορουμ???
Οπου αλλου να πας εξω να λες τετοια, θα σου πουν,
φιλε μου ονουφριε, η ωρα παει 50 ευρω.
Εδω τα λες και δεν πληρωνεις μια και εχεις και το κοινο να σε ακουει.....
Που να τρεχεις τωρα, κανει και κρυο.....
04-01-2008, 12:30 #51
με ολα αυτα που γραφεις θα επρεπε να περιμενεις χειροτερες αντιδρασεις
μας ζαλισες τα ουμπαλα με πραγματα που οπως λεει ο krino μας τα χουν ξαναζαλισει.Δεν εισαι υπευθυνος για αυτα που γραφεις??κ τι θες διαλογο???μετα ορεξεως κολοκυθοπιτα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-01-2008, 16:09 #52
Ονούφριε: το αδαής, στην ελληνική γλώσσα, σημαίνει «αμαθής, άπειρος» (από λεξικό: Τεγόπουλος - Φυτράκης). Δεν σημαίνει βλάκας, ηλίθιος, ή κανενός είδους άλλου βρισιά. Όμως, για να δεις πόσο κι εγώ (όπως κι εσύ υποστηρίζεις για σένα) νοιάζομαι πολύ περισσότερο για την κοινότητα παρά για την πάρτη μου, Νικο, παρακαλώ, διέγραψε αν θέλεις ότι συνέβη τις τελευταίες ημέρες (τουλάχιστο το δικό μου θέμα). Δικά μας και δικά του, με την ελπίδα και ευχή να μην επαναληφθούν, και να έχουμε ΞΑΝΑ ήρεμες ημέρες.
05-01-2008, 08:23 #53
Ας ηρεμησουμε λιγο.
Ονουφριε,μην χρησιμοποιεις επιχειρηματα που δεν στεκουν και εχουν απαντηθει απο τους συνομιλητες σου ως μη αληθη...ειναι σαν να τους αγνοεις.
Ασε τις αρχες προστασιας προσωπικων δεδομενων και τα συναφη...δεν καταλαβαινω οτι αφου ο ιδιος δεν εχεις εκμυστερευτει τιποτα προσωπικο γιατι σε απασχολει τοσο αυτο?
Για να προστατεψεις εμας (δεν νομιζω)?
Ειμαστε εδω με την ελευθερη βουληση μας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-01-2008, 17:30 #54
[…………..T he CNIL reminded that, according to the French Data Protection Act, a personal data \'means information relating to a natural person who can be identified, directly or indirectly, by reference to an identification number or to one or more factors specific to him. This is the case with a car plate number, a telephone number or an IP address.\' The CNIL also noted that the Article 29 Working Party of EU DPAs, \'reminded in an opinion of 20 June 2007 on the concept of personal data, that the IP address attributed to an Internet user during her communications constitutes a personal data.\'
In the mean time, the Advocate General of the European Court of Justice, in an entirely separate case lodged for reference by a Spanish Court under the preliminary ruling procedure, took the position that the EU legislation on personal data protection should prevail on the Community law on e-commerce, copyright protection and IP enforcement. The CNIL has obviously duly noted how much these conclusions from the Advocate General - which usually are followed by the ECJ - may influence the future shape of copyright holders actions both when they collect IP addresses and when they undertake enforcement actions to subsequently have Internet users\' identity disclosed, making them far more difficult than they currently are in France and elsewhere in Europe. And wisely suggests that it would be appropriate to ask to further ask the ECJ for reference on the nature of the IP address.
1. να διαγραφούν
α) όλο αυτό το κεφάλαιο,
β) Το κεφάλαιο \"Ονούφριος, αλήθεια και ψέματα\",
γ) η ανακοίνωση της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων,
δ) οι ύβρεις των μελών εναντίον μου (αφού τους κάνετε επίπληξη);
2. να περιμένω;
α) τη συμπλήρωση των απαντήσεων που υπέβαλα για τα θέματα της ψυχολογίας και
β) τη συνέχιση της αξιόλογης συζήτησης που έχει αρχίσει στο \"Χώρο των Επαγγελματιών\",
ώστε να μπορέσω στη συνέχεια να φύγω και να είστε και εσείς όλοι (δηλαδή οι 15 επί συνόλου 2003) ήσυχοι με το forum;
Άντε γιατί έχω και δουλειά και μελέτη και όμορφο φόρουμ, όπως είδατε (περιγράφει τα πράγματα με διαφορετικό λεκτικό από ότι η interrapted) που θα το ζηλεύετε αργότερα για τα ανέκδοτά του.
06-01-2008, 18:42 #55
ΑΓΑΠΗΤΗ Maria_ukc ,
ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ.Ο ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΧ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΩ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ.Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΡΟΠΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΕΡΓΑΤΟ ΠΑΤΕΡΩΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΟΥΤΕ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΠΟΥΝΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΟΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!
06-01-2008, 19:06 #56
αγαπητέ stavroschar,
Η δυσφήμιση είναι άσχημο πράγμα και βλάπει το επάγγελμα του ψυχολόγου, είτε γίνεται ανώνυμα είτε γίνεται επώνυμα, και στο παράπτωμα της δυσφήμισης πέφτεις τακτικά και εσύ.
Εδώ είναι ένα φόρουμ ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων και όχι χώρος συνάντησης ειδικών (απ\' ότι έχω καταλάβει δηλαδή). Επομένως, σημασία δεν έχει αν κάποιος είναι ειδικός, ή όχι, αλλά η γνώμη που εκφράζει. Τώρα, αν δεν έχουμε επιχειρήματα να αντιτάξουμε στη γνώμη αυτή ή έχουμε κάτι άλλο στο μυάλό μας, είναι πιθανό να προβαίνουμε σε γενικεύσεις και αφορισμούς, που εμένα τουλάχιστον δε μου λένε τίποτα.
06-01-2008, 19:20 #57
Αγαπητέ Stavorschar,
Πρώτα από ολα, θα παρακαλούσα ευγενικά «μήπως μπορείς να μη γράφεις με κεφαλαία διότι μας πονάνε τα μάτια μας»;
Εν συνεχεία, επώνυμος ή μη, κοινός θνητος ή μη (π.χ. ψυχολόγος), μήπως θα ήθελες να μας πεις: πως αποκαλείται κάποιος που τον ρωτάς «Πόσο θα μου κοστίσει να ανοίξω ενα βενζινάδικο;» και σου απαντάει «Καλύτερα άνοιξε ενα σουβλατζίδικο, κάνε κλικ στη σελίδα μου για να δεις περισσότερα»; Εγώ θα έλεγα πως προσπαθεί να «πουλήσει» τις υπηρεσίες του επειδή τυγχάνει να πουλά εξοπλισμό για σουβλατζίδικα και όχι για βενζινάδικα. Εσύ πως θα τον έλεγες;
Μηπως μία επίσημα δηλωμένη επιστημονική ταυτότητα, δικαιολογεί τα... αδικαιολόγητα (κατ\'εμέ τουλάχιστον); Η διαφήμιση με σκοπό προσέλκυση ανθρώπων και πιθανό ενδεχόμενο χειραγώγησης (όταν ο άλλος δε γνωρίζει και ρωτά να μάθει), είναι σεβασμός προς την επιστημονική μας ταυτότητα;
Τέλος, τι ήταν αυτό το «ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ»; Αν εγώ είμαι και δηλώσω μαθηματικός, εχω ενα Α πτυχίο μαθηματικών και μου καπνίσει να καταρρίψω το πυθαγόρειο θεώρημα με βάση τις... δικές μου θεωρίες (που δε στέκουν), θα έιμαι λιγότερο αεριτζής; Αν παω να μιλήσω και σε συνεδριο (λεμε, αν γίνω αποδεκτός), θα είμαι καλός; Οχι τιποτε αλλο, επειδή έχω ζήσει τέτοιες περιστάσεις γι\'αυτό ρωτώ.
Kαι επειδή δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις: εγώ, ο ανώνυμος, σου λέω πως ο SLE ειναι φλεγμονώδης, χρόνια και συστημάτική, αυτοάνοση πάθηση. Εσύ, αν θες, βρες εναν επώνυμο που να μπορεί να μου αποδείξει με τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα και όχι αερολογίες πως όσα σου ειπα ειναι ψευδή και δεν είναι και επιστημονικά δεδομένα.
06-01-2008, 19:51 #58
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞ ,
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ?
06-01-2008, 19:52 #59
όπως;
06-01-2008, 19:59 #60
ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΑΛΕΞ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΣΣΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία