δεν ειμαι καλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Κοντα ενα μηνα ρεμεντυ. Ποτε περισσοτερο ποτε λιγοτερο αναλογα με το τι σκεφτομαι
    οκ, εξηγεις παρακατω οτι κανεις θεραπεια, οποτε δεν εχω κατι αλλο να πω σχετικα.

να επανερθω σε αυτα που περιεγραφες για την πρωην σχεση σου.
    ξερω οτι ειναι δυσκολο οταν ενδιαφερεσαι για καποιον, αλλα σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ, πως να στο πω! οτι αν δεν επιδιωκεις να μαθαινεις νεα του, θα εισαι καλυτερα.
    σβησε τον απο παντου, σβησε και αδιαφορους κοινους γνωστους και οσους δεν μπορεις να σβησεις γιατι ειναι φιλοι σου, ζητα τους να μην αναφερουν ποτε τπτ σχετικο, ουτε να σου λενε νεα του.
    προσπαθησε οσο γινεται να διωχνεις τις σκεψεις που σχετιζονται με εκεινον οταν σου ερχονται. αν γινεται και οσο γινεται.
    θα ειναι καλυτερα θα δεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οκ, εξηγεις παρακατω οτι κανεις θεραπεια, οποτε δεν εχω κατι αλλο να πω σχετικα.

να επανερθω σε αυτα που περιεγραφες για την πρωην σχεση σου.
    ξερω οτι ειναι δυσκολο οταν ενδιαφερεσαι για καποιον, αλλα σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ, πως να στο πω! οτι αν δεν επιδιωκεις να μαθαινεις νεα του, θα εισαι καλυτερα.
    σβησε τον απο παντου, σβησε και αδιαφορους κοινους γνωστους και οσους δεν μπορεις να σβησεις γιατι ειναι φιλοι σου, ζητα τους να μην αναφερουν ποτε τπτ σχετικο, ουτε να σου λενε νεα του.
    προσπαθησε οσο γινεται να διωχνεις τις σκεψεις που σχετιζονται με εκεινον οταν σου ερχονται. αν γινεται και οσο γινεται.
    θα ειναι καλυτερα θα δεις.
    Ρεμεντυ ποσο δικιο εχεις. Δεν ειμαστε πουθενα φιλοι! Μονο που καποιος πηγε κι ανεβασε μια φωτο που ηταν κι αυτος μεσα και θεωρησα οτι καλοπερναει και απο τουε εχω πεσει πολυ. Θεωρω οτι αυτος ειναι παντα χαρουμενος και ευτυχισμενος ενω εγω εχω τα χαλια μου τα μαυρα. Η φωτο ηταν τραβηγμενη σε μια καφετερεια. Μια χαρα αυτος χωρισαμε και συνεχιζει τη ζωουλα του. Σιγα μην ειχε θλιψη, αν ηταν στο ελαχιστο στεναχωρημενος θα με αναζητουσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Παιδια βλεπω και ψυχολογο και ψυχιατρο. Ψυχοθεραπεια κανω εναμιση χρονο. Στον ψυχιατρο πηγα οταν χωρισα και μετα οπου μου βρηκε καταθλιψη και οτι ειμαι οιστριονικη προσωπικοτητα. Κανω και φαρμακευτικη αγωγη. Σημερα δεν πηγαινε αλλο και τον πηρα τηλ οπου μου αυξησε τα αντικαταθλιπτικα. Δεν νομιζω ομως να κανουν κατι! Εμενα βλεπω τιποτα δε με ευχαριστει αν και πραγματικα το προσπαθω. Βγαινω μιλαω γελαω και καθε φορα αδημονω να γυρισω σπιτι να ξαπλωσω και να μεινω εγω και οι σκεψεις μου ή καλυτερα εγω η θλιψη μου και οι σκεψεις μου. Ειναι πολυ δυσκολο και πολυ σκληρο αυτο που περναω και ολοι οι υπολοιποι γυρω δεν το καταλαβαινουν. Μολις παω λιγο να πω κατι ή να παραπονεθω η γνωστη καραμελιτσα εισαι μια χαρα τα χεις ολα. Πραγματικα ο επομενος που θα μου πει οτι δεν εχω λογο να στεναχωριεμαι και ειμαι μια χαρα θα φαει μπουνια και θα πληρωσει για ολους τους υπολοιπους. Μου ρχεται να φωναξω.
    θα να κανει τον κυκλο της η καταθλιψη και θα περασει αλλα μεχρι τοτε οχι δεν θα εισαι καλα σκεψου τουλαχιστον ομως οτι ειναι κατι παροδικο

Page 2 of 2 FirstFirst 12