Results 1 to 15 of 76
Thread: Kομπλεξικη!!
-
13-05-2015, 22:23 #1
Kομπλεξικη!!
Καλησπερα!!
Στη σχολη μου ειναι μια κοπελα, απο αλλο τμημα, η οποια νομιζει οτι εγω κ οι φιλες μου την κοιταμε περιεργα και γελαμε..πραγμα που ΔΕΝ ισχυει!!
Εμεις με αυτη δεν εχουμε μιλησει ποτε..ουτε τα τυπικα..δεν ξερω τι κολλημα εχει φαει..
Πηγε κι εστειλε το προφιλ μου σε ενα κοινο καθηγητη μας κ τον ρωτουσε αν με εχει μαθητρια κ οτι την κοροιδευουμε και τετοια.. Σκεφτηκα να της στειλω στο facebook πολυ ηρεμα και πολιτισμενα τι ακριβως εχει παθει αλλα δε ηθελα να με περασει για κοτα που της τα λεω με μηνυματα κι οχι απο κοντα..τελοσπαντων της εστειλα τελικα μηνυμα ηρεμα πριν λιγο αλλα δεν εχει απαντησει ακομα..και δεν ξερω αν θα το κανει
Οι φιλες μου λενε να μην ασχοληθω αλλα δε θελω να λενε κουταμαρες χωρις να εχουμε κανει κατι και να δινουμε λαθος εντυπωσεις γιατι πραγματα δεν εχουμε ασχοληθει ποτε μαζι της..
Ξερω οτι εχει πει κ για αλλες δυο κοπελες απο το τμημα μου οτι την μισουν αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερες απο εμας και δε νομιζω να καθονται να ασχολουνται και να "μισουν" 20χρονα..ελεος!
Θεωρω οτι εχει καποιος κομπλεξ και μαλλον νομιζει οτι ολοι την σχολιαζουν αρνητικα..δεν ξερω!
Αν δε μου απαντησει στο μηνυμα να την πιασω αυριο απο κοντα ή να το αφησω ετσι? Γενικα ειμαι πολυ νευρικη σαν ατομο και για αυτο της εστειλα απο facebook..γιατι απο κοντα δεν ξερω κατα ποσο θα κρατιομουν να μη τη βρισω..ειδικα αν με ειρωνευοταν
Ποια ειναι η αποψη σας? Τι με συμβουλευετε?
- 13-05-2015, 23:04 #2
Tι της έστειλες εσυ στο fb;
13-05-2015, 23:06 #3
Της ειπα "Μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως σου εχω κανει κι εχεις παρεξηγηθει?" και δε μου απαντησε ακομα..δε νομιζω κιολας να απαντησει αλλα δεν ξερω γιατι πιστευει οτι την κοροιδευουμε..να της μιλησω αυριο απο κοντα?
13-05-2015, 23:08 #4
Να της μιλησεις αυριο απο κοντα και ευγενικα , δωσε της να καταλαβει οτι εχει παρεξηγησει.. Αν δεν καταλαβει στειλε την για καστανα!
Εσυ ομως κοιτα να εισαι ωραια μην πας με μαγκια - κλανια.
13-05-2015, 23:11 #5
Οχι, εννοειται οτι δε θα παω με τσαμπουκα..για αυτο προτιμησα να στειλω πρωτα μηνυμα..Αλλα αν με βρισει πρωτη αυτη ή μιλαει με ειρωνια και υφακι δεν ξερω ποσο θα κρατηθω..Παντως και το μηνυμα που εστειλα νομιζω ηταν μια χαρα..ουτε επιθετικο, ουτε υφακι ουτε τιποτα..
13-05-2015, 23:14 #6
Καλά έκανες και της έστειλες μνμ στο φβ που της εξηγείς. Τώρα αν από κοντά νομίζεις ότι δεν θα κρατηθείς και την βρίσεις μην το κάνεις, μην της μιλήσεις από κοντά.
13-05-2015, 23:15 #7
13-05-2015, 23:17 #8
Θα δω βασικα τι αντιδραση θα εχει κι αυτη αυριο οταν με δει..μπορει να μου μιλησει μονη της..αν δω οτι ψαχνεται για φασαρια δε θα συνεχισω..δεν ξερω, οπως μου βγει..δεν εχω προβλημα παντως να τσακωθω μαζι της..αλλα να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος, οχι επειδη ξυπνησε ενα πρωι και νομιζε οτι την κοροιδευω με τις φιλες μου..αυτα τα καναμε στο δημοτικο
13-05-2015, 23:19 #9
13-05-2015, 23:25 #10
Δεν ειμαστε κωλοπαιδα..και γιαυτο ακριβως ζηταω τη γνωμη σας..για να μη σχηματιζει λαθος εντυπωσεις! Αν οντως την κοροιδευαμε δε θα με ενοιαζε να της εξηγησω..αλλα τωρα ειναι αδικο..και με χαλασε πολυ που αντι να μιλησει σε μενα να το λυσουμε, εστειλε το προφιλ μου στον καθηγητη μας και του ελεγε βλακειες..λες κ αν θελω να την κοροιδεψω κ μου πει ο καθηγητης μη το κανεις, εγω θα σταματησω σαν να ειμαι 5 χρονων..αυτα ειναι αηδιες! Τι προσπαθει να καταφερει ετσι?
13-05-2015, 23:37 #11
επιτηδες το κανει για να τραβηξει τη προσοχη οπως συνηθιζουν ολοι του ειδους της ειναι πρωτοι στην αρνητικη διαφημιση
αλλα αν ηξερε να τραβα τη προσοχη με σκοπο ολοι να τη θαυμασουν δε θα εκανε ετσι κ δε θα πειραζε κ ολας.
14-05-2015, 22:07 #12
Κοιταξα σημερα να την βρω στη σχολη αλλα δεν την πετυχα καπου..ισως αυριο..
Στο μηνυμα μου δεν απαντησε ποτε..ουτε ξερω αν το εχει διαβασει..δεν ξερω πραγματικα τι ζορια τραβαει..αρχιζει και με ριχνει ομως αυτη η κατασταση..ετσι χωρις λογο να λεει οτι της κατεβει κ ειδικα σε καθηγητες μου..να νομιζουν οι ανθρωποι οτι να ναι
14-05-2015, 22:17 #13
Αν δεν την έχεις φίλη στο fb τότε απλά μπορεί να μην το έχει δει γιατί το μυνημα σου θα εχει βρεθεί σε άλλο φακελο χωρις ειδοποιηση, συμβαίνουν αυτά...Και αν ακόμη το έχει δει γιατί να σου απαντούσε μέσω του fb εάν όντως έχει αυτήν την εντύπωση??
Ποιός ξέρει τι τσόλι είσαι και εσύ και λόγου σου....Γιατί πως αλλιως να εξηγήσω ότι στόχευσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ εσένα και όχι και τις άλλες φίλες σου ή κάποιο άλλο άτομο από την σχολή σου....Κάτι τέτοια θα λένε για τα υπόλοιπα παιδιά θύμα bulling, ότι καλέ δεν του κάναμε τίποτα, χωρίς λόγο δεν μας μιλούσε κλπ κλπ...Καρακαηδόνες...
14-05-2015, 22:22 #14
Εστω οτι ειμαι τσολι, εστω οτι την κοιταω και γελαω και την προκαλω..θα εμπαινα εδω μεσα να ζητησω συμβουλες και θα το παιζα αθωα? Θα καθομουν ηρεμα και ωραια και θα λεγα στο εαυτο μου οκ, σε πηρε χαμπαρι οποτε σταματα εδω..Η συγκεκριμενη δε μου φαινεται και τοσο θυμα..κατι αλλο θελει να καταφερει..δεν ξερω τι..για ολες ειπε οτι την κοροιδευουμε αλλα εστειλε μονο το δικο μου προφιλ και ειπε οτι εγω και οι φιλες μου την ενοχλουμε..ουτε καν την ξερουμε μωρε..απο τοσα παιδια στη σχολη γιατι να κοροιδεψω αυτη που φαινεται ψιλοαντιδραστικη και οχι καποιο αλλον που θα καθεται να με ανεχτει?
Και θα σε παρακαλουσα να μιλας λιγο πιο ομορφα! :p
14-05-2015, 22:29 #15
Μπορει να τρελαθηκες επειδη το κοριτσι μιλησε σε καθηγητες και φοβασαι μην σου χαλασει την εικονα..
Ελπιζω να μην εισαι κωλοπαιδακι και αν εισαι αλλαξε τωρα!!
Ετσι και το αλλο το κοριτσι που αναγκαστηκε να αρπαξει τα μαχαιρια το βγαλανε τρελο , ενω τα τσοκαρα που το "ετρωγαν για πρωινο" καθε μερα ηταν φυσιολογικες.
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....