Kομπλεξικη!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Banned
    Σε ποιά σχολή πας? Κρήτη??...

Junior Member
    Αν ημουν κωλοπαιδακι θα το εβλεπαν οι καθηγητες μου τοσο καιρο..θα ειχα ενοχλησει κι αλλους, θα εκανε κι αλλες μαλακιες..δεν της εχω κανει απολυτως τιποτα! Πραγματικα!! Ηταν μια εποχη που χαιρετιοταν με μια κοπελα απο την παρεα μου αλλα ξαφνικα σταματησε να της μιλαει χωρις κανενα λογο..μετα απο λιγο καιρο μαθαμε οτι ειπε για δυο κοπελες απο το τμημα μου (ασχετες απο την παρεα μου) οτι την μισουν..και μετα απο 1μιση μηνα κανει αυτο σε μενα..Αυτη εχει καποιο προβλημα..οχι εμεις..δε γινεται ενα ολοκληρο τμημα να εχει αυτη τη συγκεκριμενη κοπελα στο ματι και να την ενοχλουμε..τι ειμαστε?! δε μπορω να σκεφτω πως τα φτιαχνει αυτα στο μυαλο της..
    Να πω επισης οτι οι δυο κοπελες που λεει οτι την μισουν ειναι 30φευγα..δεν ειναι 20 οπως εμεις..δηλαδη οι 30χρονες δεν ειχαν τι να κανουν κι ειπαν την κοροιδεψουν?
    Κι αν εφταιγα δε θα ηθελα να την πιασω να το λυσουμε ουτε θα της εστελνα..θα σταματουσα επιτοπου με το που μαθαινα για τον καθηγητη..

Junior Member
    Αν ημουν κωλοπαιδακι θα το εβλεπαν οι καθηγητες μου τοσο καιρο..θα ειχα ενοχλησει κι αλλους, θα εκανε κι αλλες μαλακιες..δεν της εχω κανει απολυτως τιποτα! Πραγματικα!! Ηταν μια εποχη που χαιρετιοταν με μια κοπελα απο την παρεα μου αλλα ξαφνικα σταματησε να της μιλαει χωρις κανενα λογο..μετα απο λιγο καιρο μαθαμε οτι ειπε για δυο κοπελες απο το τμημα μου (ασχετες απο την παρεα μου) οτι την μισουν..και μετα απο 1μιση μηνα κανει αυτο σε μενα..Αυτη εχει καποιο προβλημα..οχι εμεις..δε γινεται ενα ολοκληρο τμημα να εχει αυτη τη συγκεκριμενη κοπελα στο ματι και να την ενοχλουμε..τι ειμαστε?! δε μπορω να σκεφτω πως τα φτιαχνει αυτα στο μυαλο της..
    Να πω επισης οτι οι δυο κοπελες που λεει οτι την μισουν ειναι 30φευγα..δεν ειναι 20 οπως εμεις..δηλαδη οι 30χρονες δεν ειχαν τι να κανουν κι ειπαν την κοροιδεψουν?
    Κι αν εφταιγα δε θα ηθελα να την πιασω να το λυσουμε ουτε θα της εστελνα..θα σταματουσα επιτοπου με το που μαθαινα για τον καθηγητη..

Banned
    Ο ταχυδρόμος χτυπάει παντα δυο φορές, έτσι και αυτός που κάνει bulling....Προφανώς μέσα στο διαστροφικό μυαλό σου σκοπεύεις να δημιουργήσεις άλοθι μέσω του ιντερνετ...Επειδή προφανώς κάνετε την ζωή της κοπέλας πατίνι και σκοπευετε να την ωθησετε σε σημειο αυτοκτονίας, λογικά θα πρέπει να απολογηθείς κάτι στην δίωξη, οπότε να σου τα φιλικά μυνηματα στο fb να σου και οι συζητησεις σε ασχετα θεματα περι ψυχολογιας...Τσς τσς αυτά εγώ τα μυριζομαι από χιλιομετρα μακριά όπως ο διάολος το λιβανι...

Banned
    Θα την βρεις αυριο , μην αγχωνεσαι. Γκομενιστε , περαστε ωραια και αφηστε αυτες τις βλακειες..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Θα την βρεις αυριο , μην αγχωνεσαι. Γκομενιστε , περαστε ωραια και αφηστε αυτες τις βλακειες..
    Εννοείς να τα φτιάξουν?? :p

Junior Member
    Καλα εσυ αντε γραψε κανα σεναριο και μετα ελα παλι..το εχεις φτασει αλλου

Junior Member
    δε θα λεγα οχι :p

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Εννοείς να τα φτιάξουν?? :p
    Οχι .. Να γκομενισουν με τους συμμαθητες τους..

(τωρα αμα την βρισκουν και αναμεταξυ τους.. δεν μας πεφτει λογος) :P

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οχι .. Να γκομενισουν με τους συμμαθητες τους..

(τωρα αμα την βρισκουν και αναμεταξυ τους.. δεν μας πεφτει λογος) :P
    E ας τα βρουμε πρωτα, να λυσουμε το μπερδεμα και τα αλλα ερχονται :p

Banned
    Quote Originally Posted by Anastasia800 View Post
    Καλα εσυ αντε γραψε κανα σεναριο και μετα ελα παλι..το εχεις φτασει αλλου
    Τύφλα να έχουν ο Σέρλοκ Χολμς και ο Ηρακλής Πουαρό...Καλό το "παιχνιδακι" σου να το παίξεις αθώα στις αρχές μα εγώ είμαι τζιμανι και δεν ξεγελιεμαι ευκολα...Άσε που μου περναει και μια άλλη θεωρια από το μυαλό!! Ίσως να είσαι διχασμενη προσωπικοτητα και ό,τι άσχημο κάνεις απλά να το ξεχνάς ή να προσποιησαι ότι το ξεχνας...Πρέπει κατεπειγοντως να σε δει ειδικος ψυχολογος!! SOS!!!

Banned
    E ας τα βρουμε πρωτα, να λυσουμε το μπερδεμα και τα αλλα ερχονται :p
    Μπορώ αν θελετε να κανω τον παρτενερ...:p

Junior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Μπορώ αν θελετε να κανω τον παρτενερ...:p
    Eνταξει αλλα διαλεξε ποιον εαυτο να εχω..τον αθωο ή αυτον που κανει εγκληματα? Οτι θες εσυ :P

Banned
    Eνταξει αλλα διαλεξε ποιον εαυτο να εχω..τον αθωο ή αυτον που κανει εγκληματα? Οτι θες εσυ :P
    Το μπουλινγκ στο κρεβατι δεν νομιζω να τον ενοχλει! :P

Banned
    Αυτόν που κάνει τα εγκλήματα...Εγώ θα σου φέρω τις χειροπεδες...:p

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast