Results 31 to 45 of 76
Thread: Kομπλεξικη!!
-
14-05-2015, 23:56 #31
Καλά, mnimonio, αυτή η περίπτωση με την κοπέλα που μαχαίρωσε τα παιδιά δεν είναι καθόλου έτσι όπως την έβγαλαν τα κανάλια. Κι αυτό το ξέρω επειδή η νύφη μου είναι καθηγήτρια στη συγκεκριμένη σχολή. Η κοπέλα είναι βαριά περίπτωση ψύχωσης και είναι πολύ επικίνδυνη. Κανείς δεν της έκανε bulling. Εδώ και καιρό (από πέρσι) είχε παρουσιάσει δείγματα ακατανόητης συμπεριφοράς και απειλούσε τους καθηγητές της με αποτέλεσμα να υποκύπτουν σε διάφορους εκβιασμούς της σε σχέση με τις εξετάσεις και τους βαθμούς της ώστε να μην θυμώνει γιατί έβγαινε εκτός εαυτού και ήταν πολύ επιθετική. Οι καθηγητές της και ο Διευθυντής είχαν καλέσει επανειλημμένα τους γονείς και τους είχαν συμβουλεύσει να απευθυνθούν σε ψυχίατρο αλλά αυτοί αδιαφορούσαν. Κανείς δεν την είχε πειράξει και δεν μίλαγε με κανέναν από τη σχολή, αμίλητη πήγαινε, αμίλητη έφευγε. Απλά υπέθετε οτι την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της επειδή δεν ήθελε να επικοινωνεί με κανέναν. Όταν έγινε η επίθεση στη Σχολή η αίθουσα έμοιαζε με σφαγείο, παντού λίμνες αίματος. Στο ένα κορίτσι επιτέθηκε να την μαχαιρώσει στο στήθος και ευτυχώς έβαλε τα χέρια της μπροστά, σταυρωτά στο στήθος της και την πέτυχε στα χέρια. Μετά την επίθεση νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο για 17 μέρες και οι γιατροί είπαν ότι χρειάζεται πολύ καιρό νοσηλείας αλλά οι γονείς της επέμεναν να την πάρουν και υπέγραψαν υπ´ευθύνην τους να βγει ενώ δεν έπρεπε. Τώρα τρέμουν στη σχολή και δεν ξέρουν τί να κάνουν όταν γυρίσει πίσω. Αυτά άκουσα εγώ από τη νύφη μου. Οι δημοσιογράφοι παρουσίασαν πολύ διαστρεβλωμένη την πραγματικότητα επειδή ήταν ακόμη επίκαιρη η περίπτωση του Βαγγέλη από τη γαλακτοκομική Σχολή και "πούλαγε" πολύ το θέμα του bulling. Η Τατιάνα στην εκπομπή της ήθελε να παρουσιάσει "σώνει και ντε" μία εντυπωσιακή περίπτωση bulling για να κάνει νούμερα τηλεθέασης. Έπαιρναν και ξανάπαιρναν καθηγητές, παιδιά από το σχολείο και γείτονες της κοπέλας για να πουν την άποψή τους, την αλήθεια, και όταν τους ρωτούσαν από το τηλεφωνικό κέντρο να περιγράψουν τί θα πουν δεν τους έβγαζαν στον αέρα. Έβγαζαν μόνο ότι συμφωνούσε με αυτό που ήθελε να δείξει η εκπομπή.
Το θέμα είναι οτι η κοπέλα είναι αυτή τη στιγμή χωρίς θεραπεία και δεν ξέρει κανείς τί θα γίνει. Πριν περίπου μία εβδομάδα πήρε ο Διευθυντής τηλέφωνο τους γονείς της και τη μία έλεγαν οτι δεν είναι σπίτι και δεν ξέρουν που είναι και την άλλη οτι είναι σε μία θεία της.
Είμαι λίγο εκτός του συγκεκριμένου θέματος αλλά παρεπιπτόντως το ανέφερα για να δείτε πώς οτι βλέπουμε και ακούμε από τους δημοσιογράφους δεν είναι απαραίτητα αλήθεια, αλλά μπορεί να είναι αυτό που "πουλάει".
- 15-05-2015, 01:21 #32
Δεν ξερω τι να πω.. Δεν ξερω τι να πιστεψω απο αυτη την εκδοχη που παρεθεσες τωρα.. Γιατι δεν ξερω.
Παντως δεν συμφωνω καθολου με αυτο που εκανε , αν αντιμετωπιζαμε ολοι ετσι τα πραγματα δεν θα υπηρχε ψυχη στον πλανητη ζωντανη. Τατιανα δεν βλεπω , ενα μικρο αποσπασμα ειδα απο ενα site στο ιντερνετ.. Ολο αυτο να ειναι κατασκευασμενο απο μια ψυχωτικη μαθητρια που τις κανουν πλατες τα καναλια? Και τωρα ας πουμε ολοκληρη σχολη τρεμει την "ψυχωτικη" ? Σου κολλαει αυτο το σεναριο?
15-05-2015, 15:10 #33
Και όμως! Όλοι τρέμουν την ψυχωτική για το τί θα κάνει και τί θα κάνουν και οι ίδιοι γιατί θέλει μόλις ενάμιση μήνα να τελειώσει τη Σχολή της και από τη μία σκέφτονται τα άλλα παιδιά, για το τί θα γίνει αν επιστρέψει και "τα ξαναπάρει στο κρανίο" και ξανακάνει τα ίδια και από την άλλη τί θα γίνει με το πτυχίο της ως βοηθός νοσηλεύτρια, αν θα πρέπει να της το δώσουν ή όχι, δεδομένου οτι χωρίς θεραπεία θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και για κάποιον ασθενή. Επίσης φοβούνται και τους δημοσιογράφους και τα κανάλια. Να σημειώσω, οτι όπως μου είπε η νύφη μου η κοπέλα είναι έξυπνη και καλή στα μαθήματα, παρ´ όλ´αυτά όμως υποδείκνυε και εξεβίαζε τους καθηγητές για τα θέματα των τεστ, της εξεταστικής ύλης, και άλλα θέματα. Ήθελε να περνάει το δικό της και "το μάτι της γυάλιζε"για καβγά. Τώρα, είναι καμιά εβδομάδα που δεν έχω νέα. Θα ξαναρωτήσω όμως.
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς της θεωρούν οτι το παιδί τους δεν έχει τίποτα και δεν χρειάζεται θεραπεία.
15-05-2015, 15:31 #34
Συγνώμη βρε Κασσάνδρα αν υπάρχουν καταγγελίες απο καθηγητές και συμμαθητές της για βίαιη και παρανοϊκή συμπεριφορά , η αστυνομία τι κάνει;
Μιλάμε και για ενήλικη κοπέλα.. Σορρυ για το οφτοπικ θεματοθετρια.
15-05-2015, 16:02 #35
Η αστυνομία όταν έγινε το περιστατικό τη συνέλαβε υποθέτω. Πριν από αυτό οι καθηγητές της προσπαθούσαν να μην την εκνευρίζουν. Δεν είχε κάνει άλλη επίθεση, απλά φαινόταν ότι ήταν επιθετική από τον τρόπο που μιλούσε, καταλαβαίνεις όταν ένας άνθρωπος θυμώνει πολύ...
Με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες του ΟΑΕΔ δεν μιλούσε ποτέ. Υπέθετε όμως ότι λέγονταν πράγματα πίσω από την πλάτη της.
Τώρα τί να πω κι εγώ.... Αυτά έμαθα..
15-05-2015, 18:16 #36
Ο κοσμος δεν παει καλα παιδια..ποιος ξερει τι παρανοιες βαρανε και οι γονεις της και λενε οτι δεν εχει τιποτα..
Βεβαια στη δικη μου περιπτωση δε νομιζω οτι η κοπελα ειναι τοσο τρελη..καποιο κομπλεξ πρεπει να εχει και κανει αυτα που κανει..αλλα δεν την εχω ικανη να βγαλει και μαχαιρι..ποιος ξερει..
15-05-2015, 18:29 #37
δεν σου ακουστηκαν περιεργα ολα αυτα βρε κασσανδρα?
εμενα παντως μου ακουγονται παρα πολυ περιεργα .
συμφωνω οτι το θεμα με το μπουλιγκ ειναι φλεγον μετα τα προσφατα περιστατικα, οποτε, ας δεχτουμε οτι ισχυει αυτο το κομματι, οτι δηλαδη δεν υπηρξε μπουλιγκ και ηταν ολα στο μυαλο της.
το κομματι με τους καθηγητες αλλα και με το ψυχιατρειο δεν κολλαει με τπτ.
ας με διορθωσει οποιος εχει εμπειρια, αλλα πως ειναι δυνατον οταν νοσηλευτηκε μετα απο επιθεση και εν ολιγοις μπηκε στο ψυχιατρειο για νοσηλεια, αντι να μπει στην φυλακη, να υπογραψουν οι γονεις για να βγει???? τι ειναι το ψυχιατρειο? παιδικος σταθμος? δεν ειναι υποχρεωμενοι οι γιατροι εκει να υπογραψουν οτι δεν ειναι πλεον επικινδυνη???
δεν κολλαει κι αν εχω λαθος ας με διορθωσει οποιος γνωριζει.
και μετα, για την σχολη με τους καθηγητες.
μα τι θα πει εκαναν υποχωρησεις στους βαθμους για να μην νευριαζει? ειναι δυνατον? αν νευριαζε και γινοταν επιθετικη, δεν φωναζεις τους γονεις, φωναζεις τους γιατρους, την αστυνομια.
δεν εχουν μονο οι γονεις δικαιωμα σε μια καταγγελια ξερεις, εχει οποιοσδηποτε κινδυνευει.
δεν μου κολλαει το στορι των καθηγητων με τπτ.
κι αν ειχε απαραδεκτη επιθετικη η εκβιαστικη συμπεριφορα, ποιος τους απαγορευε να την αποβαλουν???????
15-05-2015, 18:37 #38
Ναι μια 22χρονη ηταν εναντιον ολων.. Δεν κολλαει! Εγω ειδα ενα αποσπασμα που κυκλοφορησε απο την εκπομπη και το κοριτσακι ειπε οτι πηγε και στην αστυνομια αλλα και στο νοσοκομειο υστερα απο καποια επιθεση που δεχτηκε.. Κυλικειο εστελνε καποιες φιλες που ειχε , δεν πηγαινε η ιδια.. Δλδ δεν μπορει να ειναι και αλλοι εμπλεκομενοι σε μια παρανοικη κατασταση.
Σαφως ειπε και η μανα οτι το παιδι ηταν ακοινωνητο .. Αλλα οκ μπορω να φανταστω γιατι θα ηταν ακοινωνητο.
15-05-2015, 21:26 #39
16-05-2015, 10:34 #40
το πιστευω οτι στο ειπε η φιλη σου, αυτο που δνε πιστευω ειναι οτι σου ειπε την αληθεια.
το γκουγκλαρα αυτο που προτεινεις, δεν μου βγαζει τπτ απο ολα αυτα που σου ειπε. μου βγαζει την ειδηση οπως την ξεραμε. δλδ οτι οντως υπηρξε μπουλιγκ, οτι αυτη ειχε και προβληματα, μπηκε ψυχιατρειο, βγηκε, δεν λεει καν για υπογραφη των γονιων της.
εχεις εσυ καποιο συγκεκριμενο δημοσιευμα που λεει κατι αλλο?
16-05-2015, 23:52 #41
Remedy, δεν έχω πρόβλημα να έχεις τη δική σου άποψη για το θέμα και να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις όποιον θέλεις. Απλά παρέθεσα και την μαρτυρία ενός ανθρώπου (της νύφης μου, της γυναίκας του αδελφού μου) που έζησε από κοντά τα γεγονότα. Αν μου είπε ψέμματα (για ποιό λόγο δηλαδή;) τότε ψέμματα σας λέω κι εγώ .
Απλά, να ξέρεις ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να πουλάνε, να γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο και εκπομπές και να "βγάζουν το ψωμί τους", με κάθε τρόπο όμως!
Θα σου διηγηθώ ένα περιστατικό από παλιά. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την υπόθεση "Σεχίδη", το 1996, ενός φοιτητή που ήταν κάπως παράφρων, είχε μπλέξει και με κάτι περίεργες τελετές και τελικά σκότωσε την οικογένειά του (5 άτομα) σε μια φοβερή κρίση ψύχωσης.
Στις Ειδήσεις λοιπόν, έδειξαν το δωμάτιό του και πάνω στο κρεββάτι του υπήρχε ένα βιβλίο με τον τίτλο: "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ".
Ο δημοσιογράφος τη στιγμή που έδειχνε αυτή την εικόνα έλεγε: "Ο δράστης είχε την εμμονή να σκοτώσει και αυτό φαίνεται και από αυτό το βιβλίο που διάβαζε, φαίνεται από τον τίτλο του βιβλίου!". Χωρίς όμως να μπουν στον κόπο να μάθουν ότι αυτό είναι ένα απλό βιβλίο της Νομικής που αφορά την "Αναγκαστική εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων" και συγκεκριμένα κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων!!! Απλά ήθελαν να προσθέσουν ό,τι μπορούσαν στο ρεπορτάζ χωρίς όμως να τους ενδιαφέρει η ποιότητα της είδησης.
17-05-2015, 00:29 #42
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ νομίζω οτι η Remedy δεν πιστεύει καν οτι η νύφη σου έιναι καθηγήτρια.Θα πρέπει να φέρεις το πτυχείο της και να στειλεις δυο επικυρωμένες φωτοτυπίες,μία για τους διαχειριστες και μια για την remedy.
real eyes realise real lies
17-05-2015, 01:15 #43
17-05-2015, 01:44 #44
Λιώνω,πόνεσε η κοιλια μου.Σταματα μανμαν,έφτυσα το νερό στην οθόνη
real eyes realise real lies
17-05-2015, 10:45 #45
σκεφτομαι τα στανταρ σημεια του πολυπροφιλου:
νο1 οφ ολ ταιμς.
μολις χαλαρωσει ξεχναει την περσονα που παριστανει και αρχιζει να χρησιμοποιει την αγαπημενη του φρασεολογια, 8χρονου αγοριου, παγιδευμενου στο διαδικτυο.
νο2 κλασικ.
"αν ημουν πολυπροφιλο θα το ηξερε η διαχειριση" αυτο το τελευταιο το λεει σχεδον με ολα του τα προφιλ!
ουπς ξεχασα! δεν ειναι εδω το 'τι σκεφτεσαι"!!!! :p
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....