Kομπλεξικη!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    Λοιπόν είναι πολύ αστείο γιατί έχω διαπληκτιστεί για παρόμοιο λόγο με τον white και ένα άλλο μέλος σε παλιότερο θέμα. Μπαίνοντας στο θέμα για να δω αν είναι ο ίδιος που μου τόνιζε την άλλη φορά ότι είναι διδάκτορας, ανακάλυψα ότι το άλλο μέλος έχει διαγραφεί. Τι κάνει νιάου νιάου. Εντάξει, μην τον στεναχωρείς μπορεί να πήρε διδακτορικό σε κάποια ειδίκευση που η ορθογραφία δεν ήταν σημαντική.

Senior Member
    Τι στα ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικής δεν μπορείς να πάρεις διδακτορικό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Λοιπόν είναι πολύ αστείο γιατί έχω διαπληκτιστεί για παρόμοιο λόγο με τον white και ένα άλλο μέλος σε παλιότερο θέμα. Μπαίνοντας στο θέμα για να δω αν είναι ο ίδιος που μου τόνιζε την άλλη φορά ότι είναι διδάκτορας, ανακάλυψα ότι το άλλο μέλος έχει διαγραφεί. Τι κάνει νιάου νιάου. Εντάξει, μην τον στεναχωρείς μπορεί να πήρε διδακτορικό σε κάποια ειδίκευση που η ορθογραφία δεν ήταν σημαντική.
    οταν τα λεω εγω βγαινουν οι "γιατροι" κατα φαντασιαν και με βριζουν.
    βρε θα με παρακαλατε να σας γλυτωνω απο τους κουτοπονηρους, αλλα θα ειναι αργα!!!
    :p

Senior Member
    α και μιας και ειπες "διδακτορας". υπαρχει μελος εδω που διαφημιζει οτι ειναι διδακτορας , αλλα για εναν περιεργο λογο δεν υπαρχει στο μητρωο διδακτορικων.....
    (ναι, κακομοίρη υπαρχει μητρωο..)
    τεσπα. πειτε κι οτι ειστε στην νασα, προσωπικα χεστηκα.
    εχω θεμα μονο με ειδικοτητες υγειας, λογω του χωρου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α και μιας και ειπες "διδακτορας". υπαρχει μελος εδω που διαφημιζει οτι ειναι διδακτορας , αλλα για εναν περιεργο λογο δεν υπαρχει στο μητρωο διδακτορικων.....
    (ναι, κακομοίρη υπαρχει μητρωο..)
    τεσπα. πειτε κι οτι ειστε στην νασα, προσωπικα χεστηκα.
    εχω θεμα μονο με ειδικοτητες υγειας, λογω του χωρου.
    Εγώ πάντως θα ήθελα να είμαι κτηνίατρος...και θα το επέλεγα αλλά δεν αντέχω τα χειρουργεία...

Είναι λίγο άσχετο αλλά ήθελα να το πω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλά μιλάμε η σάρα και η μάρα κυριολεκτικά..Για να πούνε ουσιαστικά τίποτα...Γεια σου ρε Remedy σε εσένα ελπίζαμε όλοι να μας σώσεις από τους κουτοπόνηρους.Melissa είχες διαπληκτιστεί μαζί μου γιατί διαφώνησα μάλλον και όχι για τον ίδιο λόγο...Προφανώς εμφανίζεσαι μονο για να διαπληκτιστείς.Το αν έχω άλλο profile είναι αστείο να το σχολιάσω.Μονο στην δίκια σας ζωή είναι τόσο σημαντικό ένα forum και έχετε εμμονες ότι σας παρακολουθούν με αλλα profiles.Η μια κλαίγεται που την χώρισε ο ιεχωβάς και μετά σβήνει το post,η άλλη αν μείνει έγκυος θα αμφιβάλλει αν το παιδί είναι δικό της...Αν περνάτε κλιμακτήριο κορίτσια δεν σας φταίνε τα μέλη του forum.Αν πάλι τα πράγματα δεν σας πήγαν καλά στην ζωή,δεν χρειάζεται να μισείτε τους υπολοιπους επειδή είστε losers.Υπάρχουν τόσοι πολλοί ψυχολόγοι εκεί έξω να συζητήσετε το πρόβλημα σας και να νοιώσετε καλύτερα.Φαίνεστε να περνάτε πολύ άσχημα.Συγγνώμη αν έκανα κάποιο ορθογραφικό λάθος σε αυτό το κείμενο,πάντως αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν αλλάζει τίποτα στην μίζερη ζωή σας.Κλασικά εδώ θα επιτίθεστε στον κόσμο,θα αμφισβητείται τα λεγόμενα τους και θα ποστάρετε ανούσια θέματα.Πραγματικά εσείς θα έπρεπε να είστε υπέρμαχοι μιας συνάντησης.Ποτε θα σας ξανακάνει κάποιος πρόταση να βγείτε.Ποτε...Έχω γνωρίσει και αλλα άτομα σαν εσάς.Σύντομα θα την βγάζετε στο μπαλκόνι να μαλώνετε με τους περαστικούς γιατί το σκυλί τους γάβγισε τις γάτες σας.Περαστικά.

υ.γ Διατίθεμαι Remedy να ανταλλάξουμε ονοματεπωνυμα να δούμε ποιος ειναι σε ποια μητρώα :) Στειλε pm αμα θες.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Α, εγώ θέλω να πω κάτι για τις γάτες...έχουμε στην αυλή μας και μερικοί περνάν με τα σκυλιά λυτά και τυχαίνει αυτά να δείχνουν ενδιαφέρον για τις γάτες κι όχι για καλό σκοπό μιας και γάτα και σκύλος δεν τα πάνε και πολύ καλά...εκεί τους λέω ευγενικά να μαζέψουν το σκυλί πριν σκοτώσει καμία...δεν έχω μαλώσει με κανέναν πάντως κι ελπίζω να μην χρειαστεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τώρα άρχισαν και οι παρατηρήσεις για παλιά ποστ μου...Ρε παιδιά μπανάρετε οποιον διαφωνεί μαζί σας να μείνει το παρεάκι...
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Καλά μιλάμε η σάρα και η μάρα κυριολεκτικά..Για να πούνε ουσιαστικά τίποτα...Γεια σου ρε Remedy σε εσένα ελπίζαμε όλοι να μας σώσεις από τους κουτοπόνηρους.Melissa είχες διαπληκτιστεί μαζί μου γιατί διαφώνησα μάλλον και όχι για τον ίδιο λόγο...Προφανώς εμφανίζεσαι μονο για να διαπληκτιστείς.Το αν έχω άλλο profile είναι αστείο να το σχολιάσω.Μονο στην δίκια σας ζωή είναι τόσο σημαντικό ένα forum και έχετε εμμονες ότι σας παρακολουθούν με αλλα profiles.Η μια κλαίγεται που την χώρισε ο ιεχωβάς και μετά σβήνει το post,η άλλη αν μείνει έγκυος θα αμφιβάλλει αν το παιδί είναι δικό της...Αν περνάτε κλιμακτήριο κορίτσια δεν σας φταίνε τα μέλη του forum.Αν πάλι τα πράγματα δεν σας πήγαν καλά στην ζωή,δεν χρειάζεται να μισείτε τους υπολοιπους επειδή είστε losers.Υπάρχουν τόσοι πολλοί ψυχολόγοι εκεί έξω να συζητήσετε το πρόβλημα σας και να νοιώσετε καλύτερα.Φαίνεστε να περνάτε πολύ άσχημα.Συγγνώμη αν έκανα κάποιο ορθογραφικό λάθος σε αυτό το κείμενο,πάντως αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν αλλάζει τίποτα στην μίζερη ζωή σας.Κλασικά εδώ θα επιτίθεστε στον κόσμο,θα αμφισβητείται τα λεγόμενα τους και θα ποστάρετε ανούσια θέματα.Πραγματικά εσείς θα έπρεπε να είστε υπέρμαχοι μιας συνάντησης.Ποτε θα σας ξανακάνει κάποιος πρόταση να βγείτε.Ποτε...Έχω γνωρίσει και αλλα άτομα σαν εσάς.Σύντομα θα την βγάζετε στο μπαλκόνι να μαλώνετε με τους περαστικούς γιατί το σκυλί τους γάβγισε τις γάτες σας.Περαστικά.

υ.γ Διατίθεμαι Remedy να ανταλλάξουμε ονοματεπωνυμα να δούμε ποιος ειναι σε ποια μητρώα :) Στειλε pm αμα θες.
    γουαιτ
    κανεις δεν σου φταιει, εσυ ξεκινησες να λες παπαριες περι ορθογραφιας, ο ΠΛΕΟΝ ανορθογραφος εδω μεσα.
    μην αλλαζεις θεμα τωρα να κανεις νταβαντουρι, να ξεχαστει η πατατα που εκανες...
    ας προσεχες...
    τα διδακτορικα (που εξακριβωμενα δεν υπαρχουν) δεν αφορουν εσενα, αλλα εναν σαν εσενα (και με καρμπον αποψεις και μισογυνισμο) που ειναι χρονια εδω μεσα.
    το ποιος περναει ομορφα και ποιος ασχημα, φαινεται απο τις ολου του 24ωρου απαντησεις που δινεις εδω μεσα και το λεξιλογιο 8χρονου τρολ που ζει στο διαδικτυο, ασε μας winner "γιατρε" που το καλυτερο που εχεις να κανεις τα βραδια σου ειναι να απαντας στο ι ψυ...

δεν τρελαθηκα ακομα, να γνωριστω μαζι σου, ευχαριστω για την προταση (!!!)

Banned
    Υπάρχουν τόσοι πολλοί ψυχολόγοι εκεί έξω να συζητήσετε το πρόβλημα σας
    Ο ψυχαναλυτής θα πρέπει να είναι εντελώς ανέκφραστος προς τον ασθενή και -όπως ένας καθρέφτης- δεν θα πρέπει να δείχνει τίποτε άλλο πέρα από αυτό που του δείχνουν.
    Ζίγκμουντ Φρόυντ.

δεν τρελαθηκα ακομα, να γνωριστω μαζι σου, ευχαριστω για την προταση (!!!)
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ πάντως θα ήθελα να είμαι κτηνίατρος...και θα το επέλεγα αλλά δεν αντέχω τα χειρουργεία...

Είναι λίγο άσχετο αλλά ήθελα να το πω...
    εγω θα ηθελα να ειχαμε σκυλο και το δουλευω, αλλα δεχομαι αντιστασεις... για κτηνιατρος δεν το βλεπω, γιατι και πολλα αλλα δεν αντεχω ...

Senior Member
    εγω θα ηθελα να ειχαμε σκυλο και το δουλευω, αλλα δεχομαι αντιστασεις... για κτηνιατρος δεν το βλεπω, γιατι και πολλα αλλα δεν αντεχω ...
    Εγώ έχω έναν γάτο οπότε προς το παρόν ο σκύλος αποκλείεται...κι είναι μια παρηγοριά για μένα αυτός ο γάτος...

Τί δεν αντέχεις; Την ευθανασία και το να μην τα καταφέρουν κάποια άρρωστα ζωάκια που θα σου φέρνουν; Γιατί κι αυτά τα δύο θα μου ήταν πρόβλημα αλλά στο χειρουργείο έστω και για μια απλή στείρωση θα λιποθυμούσα οπότε δεν κάνω για τη δουλειά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ έχω έναν γάτο οπότε προς το παρόν ο σκύλος αποκλείεται...κι είναι μια παρηγοριά για μένα αυτός ο γάτος...

Τί δεν αντέχεις; Την ευθανασία και το να μην τα καταφέρουν κάποια άρρωστα ζωάκια που θα σου φέρνουν; Γιατί κι αυτά τα δύο θα μου ήταν πρόβλημα αλλά στο χειρουργείο έστω και για μια απλή στείρωση θα λιποθυμούσα οπότε δεν κάνω για τη δουλειά...
    ολα αυτα δεν τα αντεχω...
    τα γατια κι εγω τα αγαπω πολυ και ειχα παλια, αλλα επειδη εχουν αποκλειστει απο την αλλη πλευρα, ελπιζω σε σκυλακι...

Senior Member
    ολα αυτα δεν τα αντεχω...
    τα γατια κι εγω τα αγαπω πολυ και ειχα παλια, αλλα επειδη εχουν αποκλειστει απο την αλλη πλευρα, ελπιζω σε σκυλακι...
    Σίγουρα ένα σκυλάκι είναι καλύτερο από το τίποτα κι ίσως και καλύτερος φίλος από τη γάτα...

Senior Member
    καθολου, ηταν ευκολο.
    κανεις παλλα ορθογραφικα λαθη, ενα στην τυχη, εγραψα που το θυμομουν απο χθες . πχ "πολυ πιθανΩν" που το εχεις γραψει πολλες φορες , αρα δεν ηταν εκ παραδρομης.τον πληθυντικο τυπου "πολλοι ασθενΗς" το κανεις και με αλλες λεξεις με τον ιδιο τροπο.
    γενικα δεν το χεις πολυ με την ορθογραφια, πραγμα που δεν συναδει με πτυχιουχο (κατα τα λεγομενα σου).
    εξ αρχης το ειχα προσεξει, αλλα δεν ειχα καμια ορεξη μεχρι τωρα να σου κανω μαθημα ορθογραφιας, αλλα οχι και να μας την λες για τα ελληνικα μας εσυ ο ανορθογραφος....
    οσο για το πτυχειο που κατ εσενα ειναι ...εξαρτημα (το εξαρτημα του πτυχιουχου), ειναι οντως η αρχικη γραφη της λεξης, αλλα που να το ξερεις εσυ?
    αυτα για το σχολιο σου οτι οποιος ξερει ορθογραφια περναει στις πανελληνιες και γινεται πτυχιουχος (σαν εσενα)...

για να μην παρεξηγηθω, βεβαιως κανω κι εγω ποτε- ποτε λαθη, αλλα απο εσενα τουλαχιστον, ξερω καλυτερα ελληνικα..

τουλαχιστον κουμπαρε, οχι τουλαχιστΩν...
    εμενα μου λες που δεν εχεις προβληματα δυστηχισμενη εισια μπαμ κανει αλλιως θασουν ηρεμος ανθρωπος και δεν εισαι αγαπητη μου ολα σε ενοχλουν και δε πιστευεις οτι και να σου λενε υπαρχουν μελη εδω μεσα που εχουν προβληματα και ειναι πιο ηρεμα απο σενα

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast