Ειμαι χαμενος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    εδω που μεγαλωσα ειμαι

Senior Member
    Μακάρι να υπήρχε χάπι αναισθησίας να το παίρναμε όλοι εμείς που βιώνουμε με αρνητικό και αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη τις πιο απλές και καθημερινές καταστάσεις. Ετσι είμαι και εγω, τα βάζω μέσα μου τοσο πολύ που παθαίνω ψυχοσωματικά και υποφέρω και πονάω τόσο πολύ....όπως το είπε ο βασίλης κάποτε και μένα μια γνωστή μέσω FB εκφράστηκε αρνητικά για το άτομο μου και εκτοτε έχει αρχίσει κύκλος προβλημάτων, κατάθλιψη, στομάχι και πάει λέγοντας...μια γυναίκα ασήμαντη για μενα που ίσως δε θα συναντήσω ποτέ πολύς διαφορετικής πνευματικής υπόστασης....και όμως συμβαίνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis19 View Post
    την σχολη δεν την σταματησα μονο για τα μαθηματα αλλα και για ενα αλλο περιστατικο που μου εριξε την ψυχολογια...οπως ειπα ξεχασα να δηλωσω τα μαθηματα,, και ο φιλος μου ο Γιωργος που πηγαινουμε μαζι ξεχασε και εκεινος....εγω εχω μεινει σε 6-7 μαθηματα αυτος μονο σε ενα...ειμασταν στην ταξη λοιπον ολα τα παιδια της σχολης γυρω στα 40-50 και συζητουσαμε για αυτο το θεμα..και μου λεει ενα παιδι δυνατα : εσυ μου λεει εισαι σκουπιδι γι αυτο τα ξεχασες, ο γιωργος ειναι υπευθυνος πως ξεχασε να τα δηλωσει...δεν καταλαβα καν γιατι ειχε τετοιο μισος αυτο το παιδι και τετοιο θαρρος για να με χαρακτηρησει ετσι..αλλα το χειροτερο ειναι οτι τα πιστεψα αυτα που μου ειπε και ακομα τα πιστευω..
    Ρε Βασίλη νέο παιδί τι είναι αυτά που πιστεύεις για σένα?? Από όσα γράφεις φαίνεται ότι είσαι μεγαλωμένος με αρχές, ότι σέβεσαι και ότι συμμερίζεσαι τους άλλους. Δίνεις αγώνα μόνος σου και δεν θες να στενοχωρείς τους δικούς σου!!! Μπράβο σου αγόρι μου!!! Τι πυροδότησε όμως τις κρίσεις πανικού δεν μας είπες .Γιατί παιδιά καλώς ή κακώς οι κρίσεις αυτές πυροδοτούνται από κάπου... αυτό πρέπει να εντοπίσεις και να το παλέψεις. Επίσης θα σου πρότεινα να το συζητήσεις και με τους δικούς σου, να μην τα βάζεις όλα μέσα σου. Εγώ νομίζω ότι το γεγονός ότι είσαι σε ένα σημαντικό στάδιο αλλαγών, όπου πρέπει να πάρεις τη ζωή στο χέρια σου και να αναλάβεις σοβαρές ευθύνες ίσως σου δημιουργεί όλη αυτή τη πάλη μέσα σου

Senior Member
    glamshine4ever ετσι ακριβως ειναι..βλεπω τους φιλους μου που τα εχουν γραμενα ολα στα παλια τους τα παππουτσια(μην πω τπτ αλλο)..δεν τους νοιαζει αμα θα σπουδασουν αμα θα βρουν δουλεια κ.λ.π και τους θαυμαζω..καλυτερα να ημουν τεμπελης και αναισθητος παρα ετσι πως ειμαι τωρα..γιατι ετσι κανω κακο στον εαυτο μου...σκεφτομαι το οτιδηποτε μου συμβαινει 100 φορες..τα αναλυω ολα μεχρι αηδιας..και αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν εχω αγανακτησει και να πω : απο δω και περα δεν θα με νοιαζει τιποτα..αλλα δεν γινεται να αλλαξουμε τον χαρακτηρα μας ετσι γεννηθηκαμε...

Senior Member
    απο το δημοτικο ειχα κρισεις πανικου γιατι η μαμα μου ειχε παθει καρκινο και με ειχε επηρεασει πολυ αυτοο...δεν ειχα την καλυτερη παιδικη ηλικια δεν εβγαινα για να ειμαι με την μαμα μου συνεχεια μηπως παθει κατι...δεν πηγαινα πουθενα γιατι συνεχεια ακουγα οτι θα πεθανει και ηθελα να ειμαι μαζι της να μην χασω ουτε ενα λεπτο για να την χορτασω τελος παντων..ολο αυοτ εξελιχθηκε σε αγοραφοβια την οποια ξεπερασα σε εναν βαθμο αλλα μου εχουν μεινει ολα αυτα δεν μπορω να τα ξεπερασω τελειως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis19 View Post
    απο το δημοτικο ειχα κρισεις πανικου γιατι η μαμα μου ειχε παθει καρκινο και με ειχε επηρεασει πολυ αυτοο...δεν ειχα την καλυτερη παιδικη ηλικια δεν εβγαινα για να ειμαι με την μαμα μου συνεχεια μηπως παθει κατι...δεν πηγαινα πουθενα γιατι συνεχεια ακουγα οτι θα πεθανει και ηθελα να ειμαι μαζι της να μην χασω ουτε ενα λεπτο για να την χορτασω τελος παντων..ολο αυοτ εξελιχθηκε σε αγοραφοβια την οποια ξεπερασα σε εναν βαθμο αλλα μου εχουν μεινει ολα αυτα δεν μπορω να τα ξεπερασω τελειως
    άρα εχεις τους λόγους σου Βασίλη για αυτά που νοιώθεις. Τελικά η μαμα σου ειναι καλα?

Senior Member
    Βασιλάκη πέρασες τόσα με τη μητέρα σου!!! Αχ μωρέ!! συγκινήθηκα....... Λοιπόν τι άλλο να πω από ξανά μπράβο! Βασίλη είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις!!!!

Senior Member
    μια χαρα ειναι...εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε...δεν ξερω δεν βλεπω μελλον μπροστα μου..απο μικρος μου ελεγαν ολοι..η οικογενεια μου οι συμαθητες μου οι καθηγητες μου οι προπονητες ολοι οτι θα γινω ποδοσφαιριστης αλλα λογω αγοραφοβιας σταματησα..το παλεψα να μην σταματησω αλλα δεν τα καταφερα...και επειδη νομιζα οτι θα γινω ποδοσφαιριστης δεν ειχα σκεφτει κατι αλλο που να μου αρεσει..και τωρα εχω χαθει..μιλησα για τα δημοσια ιεκ στους γονεις μου αλλα δεν με αφηνουν να παω γιατι ειναι ανοργανωτα και επειδη ειναι 2 ωρες μακρια...ειμαι παλι στο 0 απο οτι καταλαβατε

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;538143]Ο τρόπος αντίδρασης του θεματοθέτη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τωρα περνάει μέσα απο το χαρακτηρα του όπως τον διαμόρφωσαν τα βιωματα της ζωης του. Γι αυτό λεω πως αλλοι τα ίδια αυτα προβληματα (πχ ανεργία, φτωχεια, αποτυχίες στη σχολή) τα αντιμετωπιζουν διαφορετικά. Κι αν βιωνει αυτον τον κατηφορο που περιγραφεις (συμφωνω μ' αυτα με τα οποια τον περιγράφεις) τότε η αντιμετωπιση των εν λόγω προβλημάτων ειναι ακόμα χειρότερη, ήτοι φαινονται όλα βουνό και η καταστροφικότητα παιζει ως βασικό σενάριο. Κάποιες καλές προσπάθειες (αμα το ατομο βρει πρωτα το κουραγιο) και η διαψευση της καταστροφικότητας επενεργουν θετικά, κι αυτο μακροπροθεσμα δρα αποφασιστικα στο να ξεπερασει το άτομο τα θεματα του (νοουμενου πάντα ότι η κατασταση ακόμα, έστω ελάχιστα, ελέγχεταιΑ

Ακριβώς ότι λες! Ο καθείς διαμορφώνει χαρακτήρα-προσωπικότητα σύμφωνα με το τι έχει βιώσει. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα στην κατάσταση αυτή σήμερα! Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει και το παιδί έχει βυθιστεί σε κάτι χαοτικό, χρειάζεται βοήθεια από τρίτους ξεκάθαρα, ο σωτήρας του εννοείται είναι ο ίδιος του ο εαυτός αλλά θέλει βοήθεια. Επίσης Βασίλη αντιλήφθηκα σωστά, θα αφήσεις τη σχολή?

Senior Member
    [QUOTE=dcat;538238]
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο τρόπος αντίδρασης του θεματοθέτη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τωρα περνάει μέσα απο το χαρακτηρα του όπως τον διαμόρφωσαν τα βιωματα της ζωης του. Γι αυτό λεω πως αλλοι τα ίδια αυτα προβληματα (πχ ανεργία, φτωχεια, αποτυχίες στη σχολή) τα αντιμετωπιζουν διαφορετικά. Κι αν βιωνει αυτον τον κατηφορο που περιγραφεις (συμφωνω μ' αυτα με τα οποια τον περιγράφεις) τότε η αντιμετωπιση των εν λόγω προβλημάτων ειναι ακόμα χειρότερη, ήτοι φαινονται όλα βουνό και η καταστροφικότητα παιζει ως βασικό σενάριο. Κάποιες καλές προσπάθειες (αμα το ατομο βρει πρωτα το κουραγιο) και η διαψευση της καταστροφικότητας επενεργουν θετικά, κι αυτο μακροπροθεσμα δρα αποφασιστικα στο να ξεπερασει το άτομο τα θεματα του (νοουμενου πάντα ότι η κατασταση ακόμα, έστω ελάχιστα, ελέγχεταιΑ

Ακριβώς ότι λες! Ο καθείς διαμορφώνει χαρακτήρα-προσωπικότητα σύμφωνα με το τι έχει βιώσει. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα στην κατάσταση αυτή σήμερα! Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει και το παιδί έχει βυθιστεί σε κάτι χαοτικό, χρειάζεται βοήθεια από τρίτους ξεκάθαρα, ο σωτήρας του εννοείται είναι ο ίδιος του ο εαυτός αλλά θέλει βοήθεια. Επίσης Βασίλη αντιλήφθηκα σωστά, θα αφήσεις τη σχολή?

ναι θα την παρατησω..γιατι κοροιδευω εμενα και τους αλλους

[QUOTE=Vasilis19;538307]
    Quote Originally Posted by dcat View Post

ναι θα την παρατησω..γιατι κοροιδευω εμενα και τους αλλους
    Όχι, δεν θα την παρατήσεις. Βασίλη. Θα την τελειώσεις τη Σχολή σου, έστω κι άμα σου πάρει ένα ή δύο χρόνια ακόμη. Νομίζεις οτι είναι εύκολο να βρεις δουλειά με το απολυτήριο του Λυκείου; Καθόλου εύκολο δεν είναι. Θα ψάχνεις καναδυό χρόνια, τόσο διάστημα όσο να τελείωνες τη Σχολή σου. Γιατί να επιβεβαιώσεις μέσα σου, στην ψυχή σου αυτόν που σε είπε "σκουπίδι"; Πρέπει να έχεις αυτοεκτίμηση. Γιατί να λες "κοροϊδεύω εμένα και τους άλλους;""; Κανέναν δεν κοροϊδεύεις, σταμάτα να έχεις τύψεις και απλά συνέχισε την προσπάθεια, μην τα παρατάς[QUOTE=Vasilis19;538307][QUOTE=dcat;538238]

,
    Last edited by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ; 21-05-2015 at 08:05.

Senior Member
    χθες παλι 6 κοιμηθηκα...ζαλιζομουν συνεχεια και μολις πηγαινε να με παρει υπνος σηκωνομουν τρομαγμενος...επισης δεν εβλεπα τπτ ..ειχα θολη οραση για 10-15 λεπτα..μετα περασε...και δεν αγχωθηκα καθολου χθες περασε πολυ χαλαρα η μερα μου..

Page 2 of 2 FirstFirst 12