Το σπιτι μασ, καταφυγιο.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Το σπιτι μασ, καταφυγιο.

Σασ συμβαινει?

Μου συμβαινει πολυ πολυ συχνα χμμμ...

απο την ωρα που θα ξυπνησω να αναμενω την στιγμη που θα ξαναβρεθω στο σπιτι μου ωστε να μπορω να ξαπλωσω και παλι...οχι απαρετητα να κοιμηθω...αλλα να ειμαι εκει..

στο κρεβατι ,ξαπλωμενη..να διαβαζω η εστω να εχω τα ματια κλειστα και να σκευτομαι.
    Να ειμαι παλι κουκουλωμενη στα ζεστα,να νιωθω τοσο ελευθερη και ασφαλησ.

Ειναι τρελο κανεισ να σκευτετε ολη μερα την ωρα και την στιγμη που θα μπει στο σπιτι θα πεταξει απο πανω του τα ρουχα του και θα χουχουλιασει στο κρεβατι.

Καμια φωρα συμβαινει να μην τελειωνω ολεσ τισ δουλειεσ μου εξω απο την λαχταρα να γυρισω στο σπιτι..

και να φανταστειτε πωσ τα παω πολυ καλα με τον εξω κοσμο, ειμαι κοινωνικη, αγαπαω τουσ ανθρωπουσ δεν τουσ φοβαμαι,
    αλλα αν μπορουσα νωμιζω πωσ θα εμενα ξαπλωμενη για μεεεεεεεεεεερεσ....ετσι απλα ζεστα...

νομιζω πωσ θα μπορουσα να κοιμαμαι...συναιιιιιιχια....

αυτη η μοναχικοτητα...που ισωσ ανηκει στην ιδιοσυγκρασια μου... μπορει να αλαξει?..

εσεισ νιωθετε καμια φωρα ετσι?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Eγώ Ad νιώθω έτσι όταν είμαι ερωτευμένη..:P
    να μένω ώρες μέσα να σκέφτομαι με την ησυχία μου..

Senior Member
    Νομίζω ότι όλοι νιώθουν έτσι αρκετές φορές.Κυρίως όταν είμαστε προβληματισμένοι,δεν θέλουμε να μας ενοχλεί τίποτα και πρωτίστως αναζητάμε την ησυχία μας.
    Εγώ πολλές φορές σκέφτομαι το σπίτι μου και κυρίως το κρεββάτι μου,όταν είμαι στη δουλειά και γίνεται ο κακός χαμός!

Senior Member
    XM... το προβλημα μαλλον ειναι που εγω το σπιτι το παπλωμα και το χουχουλιασμα το σκεφτομαι παααρα πολυ συχνα...:P
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Junior Member
    Εγώ πάλι είμαι ακόμη χειρότερα!!!

Αν και έχω απελευθερωθεί από το κρεβάτι μου,δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το δωμάτιο μου...

Αν μπορούσε όλος ο κόσμος να χωρέσει σε αυτό το δωμάτιο θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη,αρκεί να μην χρειάζεται να βγαίνω από αυτό!!!

Senior Member
    Αλλες φορες το βλεπω ως καταφυγιο...αλλες φορες το βλεπω ως κλουβι...αναλογως τις ψυχολογικες μεταπτωσεις που παιρνω.
    Συνηθως οταν ειμαι πολυ χαρουμενος ή πολυ δυστυχισμενος το βλεπω ως κλουβι...θελω να βγω εξω.
    Την μεγαλυτερη περιοδο παντως ειμαι σπιτογατος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]