ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    ειρωνακι δεν ειπα κατι εξωπραγματικο.πιο απλο απο το να συμβουλεψω οτι πρεπι κ λιγο απλα να μην σκεφτομαστε συνεχεια κ να μην προσπαθουμε να βρουμε συνεχως ξερω γω το μυστικο της ζωης .να ξεΚουραζουμε ειπα τον εγκεφαλο μας.εσυ τι ειρωνευεσαι το τσιτα που ειπα μιλας καλυτερα?κ ακομη χειροτερα τι ρωτας αν αυτος θεραπευτικε ειρωνικα κ ειρωνευεσαι δλδ την αρρωστεια μου?αν και οφειλω να πω οτι αυτο το κανεις διακριτικα.αντε μην σπαμε τα νευρα του αλλου τζαμπα χωρις να μας πειραξει... ΥΓ καποιος ελεγε κατι για να παμε ΑΜΕΡΙΚΗ για θεραπεια.βαριεμαι να ελεξω αν το ειπες εσυ αλλα αν το ειπες εσυ σηκωνει καποια ειρωνια...
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 21-05-2015 at 02:38.

.δεν εχω κατι προσωπικο παντως... ΥΓ εστω ας το πω αλλιως πιο εκλεπτυσμενα οτι [B]οτι ηταν να δωσει σε μενα τουλαχιστον το φορουμ το εδωσε[/B κ σας χαιρετω με τις καλυτερες ευχες που πραγματικα κανω για σας απο μεσα μου φιλοι κ συμπασχοντες
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 21-05-2015 at 03:09.

Banned
    ..............................................
    Last edited by Delmem080319a; 22-05-2015 at 16:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ειρωνακι δεν ειπα κατι εξωπραγματικο.πιο απλο απο το να συμβουλεψω οτι πρεπι κ λιγο απλα να μην σκεφτομαστε συνεχεια κ να μην προσπαθουμε να βρουμε συνεχως ξερω γω το μυστικο της ζωης .να ξεΚουραζουμε ειπα τον εγκεφαλο μας.εσυ τι ειρωνευεσαι το τσιτα που ειπα μιλας καλυτερα?κ ακομη χειροτερα τι ρωτας αν αυτος θεραπευτικε ειρωνικα κ ειρωνευεσαι δλδ την αρρωστεια μου?αν και οφειλω να πω οτι αυτο το κανεις διακριτικα.αντε μην σπαμε τα νευρα του αλλου τζαμπα χωρις να μας πειραξει... ΥΓ καποιος ελεγε κατι για να παμε ΑΜΕΡΙΚΗ για θεραπεια.βαριεμαι να ελεξω αν το ειπες εσυ αλλα αν το ειπες εσυ σηκωνει καποια ειρωνια...
    Ναι εγω σε κάποια περίπτωση είπα οτι για την συγκεκριμενη θεραπευτική μόνο Αμερικη ΜΠΟΡΕΊΣ να την κάνεις σωστά χωρίς να κιδυνεύεις απο κομπογιανήτες όπως εδώ (εχω προσωπική εμπειρία σε αυτό ) το ποσο μπορεί να σηκώνει ειρωνεία κάτι τέτοιο νομίζω οτι η ΒΡΕΑΤΗΕ το είπε πολύ καλά οτι είναι πολυ δύσκολο για πολύ κόσμο ...κανένα μυστικό της ζωής δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε σκεπτόμενοι .....προφανώς οι περισσοτεροι εδω βρισκόμαστε(ενννοειτε οχι ολοι) γιατί εχουμε οι ιδιοι προβλήματα .... αλλα νομίζω οτι το παραπάνω ψάξιμο και οτι καινουργιο δημιουργείτε αν μπορείς να ενημερώνεσε καλό κάνει ..και να το πω και αλλιως οποιος υποφέρει ελάχιστα την ημέρα του μπορεί να ξεφύγει απο αυτό το τσίτα ..η αλλιώς φορτωμα η οπως αλλιως ο καθενας μπορει να το πει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Καλημέρα,
    Δεν ξέρω γιατί έγραψες αυτά τα τελευταία μηνύματα Δημήτρη17817. Πάντως αν αφορά κάτι από τα δικά μου λεγόμενα ή τις ερωτήσεις μου προς τον primal71.
    Πρώτον δεν τις έκανα για να ειρωνευτώ κανέναν και τίποτα και καμία ασθένεια. Και γιατί να το κάνω, είμαι η ίδια ασθενής με ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά έχω και συγγενή με σοβαρή ψυχική πάθηση και έναν φίλο με σχιζοφρένεια.
    Αλλά και τίποτα από αυτά να μην είχα, δεν τίθεται θέμα ειρωνείας ή κάτι αντίστοιχου, γιατί την απεχθάνομαι.
    Τον primal τον ρώτησα αυτά για να μάθω πως λειτουργεί η θεραπεία που προτείνει σε πολλά θέματα εδώ στο φόρουμ και αν έχει ουσιαστικά αποτελέσματα τελικά.
    Και επειδή ανέφερα τη λέξη "ζημιά" στις μνήμες των κυττάρων είχα στο νου μου κυρίως το δικό μου προσωπικό πρόβλημα με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που με ταλαιπωρεί χρόνια και την κοινωνική φοβία, όπως αναπτύχθηκαν μάλλον από την παιδική ηλικία.
    Και για την τσίτα που είπαμε για τον εγκέφαλο συμφώνησα μαζί σου, το ίδιο σκέφτομαι και εγώ.
    Εν πάσει περιπτώσει δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά παρεξήγησες και αν έχει σχέση με μένα, αλλά από πλευράς μου δεν υπάρχει κάτι. Ίσως είναι η ώρα μου να αποχωρήσω και εγώ από αυτό το φόρουμ, μιας και δεν καταλαβαίνω απόλυτα πως λειτουργεί και δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις στο γραπτό λόγο και άλλα.
    Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σέβομαι τους ανθρώπους εδώ και υπάρχουν παιδιά που με έχουν βοηθήσει με τις κουβέντες τους και τους ευχαριστώ πολύ και θεωρώ γενικά σημαντική την όλη προσπάθεια του φόρουμ που υπάρχει για να συζητήσουμε ανοιχτά και να βρούμε λύσεις ή έστω μια κατανόηση στα προβλήματα που έχουμε. Αυτά, να είστε όλοι καλά.
    What Is More Important Genes or Epigenes?διάβασετο όποτε μπορέσεις αν θέλεις θα το βρεις εδώ μαζί με άλλα θέματα http://www.arthurjanov.com/ και για τη μεθυλιωση κυττάρου και γιατι καποια θεραπεια για να εχει αποτελεσμα πραγματικο πρεπει να αντιστρεψει αυτην την διεργασια https://www.nutritherapy.gr/blog/methyliwsi.html ...

Senior Member
    Μακαρι να δουλευει η primal therapy αλλα τι γινεται αμα ηδη παιρνεις φαρμακα.

Γιατι τοτε γινονται και πιο ευαισθητοι οι υποδοχεις ντοπαμινης (super sensitivity psychosis) και ειναι πολυ πιο δυσκολο να κοψεις τα φαρμακα οταν τα εχεις αρχισει
    παρα οταν δεν τα εχεις αρχισει καθολου.

Δηλαδη ειναι και θεμα οργανικο καθαρα νομιζω δηλαδη νοητικο και οχι συναισθηματικο μονο.

Για σχιζοφρενεια νομιζω περισσοτερο νοητικο ειναι το ζητημα παρα ψυχολογικο.

Μακαρι βεβαια να δουλευει η θεραπεια και να διαδοθει στο μελλον σε ολο τον κοσμο.
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    What Is More Important Genes or Epigenes?διάβασετο όποτε μπορέσεις αν θέλεις θα το βρεις εδώ μαζί με άλλα θέματα http://www.arthurjanov.com/ και για τη μεθυλιωση κυττάρου και γιατι καποια θεραπεια για να εχει αποτελεσμα πραγματικο πρεπει να αντιστρεψει αυτην την διεργασια https://www.nutritherapy.gr/blog/methyliwsi.html ...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

i asthenia einai to thema einai mporeis na to elenkseis?(signwmi den diabasa comments mono kai mono apo ton tilo apantisa)

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Μακαρι να δουλευει η primal therapy αλλα τι γινεται αμα ηδη παιρνεις φαρμακα.

Γιατι τοτε γινονται και πιο ευαισθητοι οι υποδοχεις ντοπαμινης (super sensitivity psychosis) και ειναι πολυ πιο δυσκολο να κοψεις τα φαρμακα οταν τα εχεις αρχισει
    παρα οταν δεν τα εχεις αρχισει καθολου.

Δηλαδη ειναι και θεμα οργανικο καθαρα νομιζω δηλαδη νοητικο και οχι συναισθηματικο μονο.

Για σχιζοφρενεια νομιζω περισσοτερο νοητικο ειναι το ζητημα παρα ψυχολογικο.

Μακαρι βεβαια να δουλευει η θεραπεια και να διαδοθει στο μελλον σε ολο τον κοσμο.
    In the field of shrinks we usually mean his emotional makeup is askew; his views and perceptions are off, and he can’t be counted on for stability and reliability. He is damaged.

But do we also mean that he is physically damaged? Do we take into account the physical aspects of the damage? Or does it find itself limited to the emotional? In Shrinkdom never the twain shall meet; it is all rather ephemeral. But we usually confine ourselves to the emotional. But what about when the “emotional has physical effects? And physical origins? Usually it is a long leap from the emotional damage to the physical. That is why doctors spend their lives studying diabetes, high blood pressure, migraines and asthma, and it still eludes them. It is as if the symptoms spring de novo apart from their roots and are taken as complete entities by themselves. So we go on studying the minutia of the symptoms separated from their origins. The result of all this study is to try to control the symptom not cure it. Big Pharma is not so interested in cure when crushing symptoms is so powerful a choice; an incentive which can go in into infinity. And sadly, patients who suffer so much are willing to accept the control of the symptom as the main goal of treatment.

πολλες φορες τα φαρμακα χρεισιμοποιουντε στη θεραπεια σε πολλες περιπτωσεις αλλα κυριως για να μπορεσει το ατομο να αφαιθει σιγα σιγα στο συαισθημα και οχι αποτομα που θα προκαλεσει κατι σαν εμεπιρια με LSD ....ΨΕΥΔΑΙΣΥΗΣΕΙς ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΤΛ

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΑΤΩΣΩ βασικα καπνισμα κ να χασω κιλα ταυτοχρονα...ΥΓ ο καλος ο στρατηγος ομως λεει η παροιμια βαζει 1 στοχο την φορα
    Αν δεν μπορείς ταυτόχρονα μαζί, κάνε και εσύ πρώτα το ένα και μετά το άλλο.

συγχαρητηρια που επιμενες στο τσιτα κ επισης συγχαρητηρια που εβγαλες κ διαγνωση οτι εγω δεν υποφερω στοιχειωδως καν....ετσι ειναι οποιος δεν συμφωνει με μας ας υποτιμησουμε αυτο που παιρναει....

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Αν δεν μπορείς ταυτόχρονα μαζί, κάνε και εσύ πρώτα το ένα και μετά το άλλο.
    ευχαριστω δελφινι για την απαντηση.το θεμα ειναι οτι εγω τουλαχιστον δεν θα αισθανομαι πληρης αν κανω μονο το ενα κ μετα το αλλο.κ τα δυο μαζι βεβαια οπως λες εσυ δεν γινεται οποτε δυσκολα τα πραματα...

Quote Originally Posted by primal71 View Post
    Ναι εγω σε κάποια περίπτωση είπα οτι για την συγκεκριμενη θεραπευτική μόνο Αμερικη ΜΠΟΡΕΊΣ να την κάνεις σωστά χωρίς να κιδυνεύεις απο κομπογιανήτες όπως εδώ (εχω προσωπική εμπειρία σε αυτό ) το ποσο μπορεί να σηκώνει ειρωνεία κάτι τέτοιο νομίζω οτι η ΒΡΕΑΤΗΕ το είπε πολύ καλά οτι είναι πολυ δύσκολο για πολύ κόσμο ...κανένα μυστικό της ζωής δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε σκεπτόμενοι .....προφανώς οι περισσοτεροι εδω βρισκόμαστε(ενννοειτε οχι ολοι) γιατί εχουμε οι ιδιοι προβλήματα .... αλλα νομίζω οτι το παραπάνω ψάξιμο και οτι καινουργιο δημιουργείτε αν μπορείς να ενημερώνεσε καλό κάνει ..και να το πω και αλλιως οποιος υποφέρει ελάχιστα την ημέρα του μπορεί να ξεφύγει απο αυτό το τσίτα ..η αλλιώς φορτωμα η οπως αλλιως ο καθενας μπορει να το πει
    συγχαρητηρια που επιμενες στο τσιτα κ επισης συγχαρητηρια που εβγαλες κ διαγνωση οτι εγω δεν υποφερω στοιχειωδως καν....ετσι ειναι οποιος δεν συμφωνει με μας ας υποτιμησουμε αυτο που παιρναει....

Senior Member
    ποιος εβγαλε διαγνωση ..... η μηπως πρεπει να συμφωνω σε οσους λενε μην το αναλυεται τοσο ολα ειναι στο μυαλο κτλ .... τα οσα λες για το οτι σε υποτιμω για οσα περνας δε ξερω πως συνεχεια φτανεις σε αυτο το συμπερασμα καλημερα

οκ καλημερα.αλλα μην υποτιμας την νοημοσυνη του αλλου το προοδευτικε δεν το εγραψα εγω...

σε παρακαλω ομως μην το συνεχισουμε

Page 2 of 2 FirstFirst 12