ΠΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 10 ΧΡΟΝΩΝ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Junior Member
    Δεν ήμουν καθόλου επιεικής με την κόρη μου τα πράγματα της τα πήραμε πίσω θα πουληθούν αύριο και όπου πηγαίνει θα την συνοδεύει ο πατέρας της και βέβαια το χαρτζιλίκι κομμένο μέχρι νεοτέρας. Για τα λεφτά το κάνει έχει ένα θέμα σχετικά με τα λεφτά από πάντα αλλά τώρα αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Banned
    Quote Originally Posted by stmaria2 View Post
    Δεν ήμουν καθόλου επιεικής με την κόρη μου τα πράγματα της τα πήραμε πίσω θα πουληθούν αύριο και όπου πηγαίνει θα την συνοδεύει ο πατέρας της και βέβαια το χαρτζιλίκι κομμένο μέχρι νεοτέρας. Για τα λεφτά το κάνει έχει ένα θέμα σχετικά με τα λεφτά από πάντα αλλά τώρα αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
    Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είναι άδικο να τερματίσεται εφόσον είσασταν καλά όπως λες πριν...
    Κοίτα υπολόγιζε γύρω στα 1200 να πάρεις ε τώρα για ένα 300 θα σ συγχωρέσει..

Senior Member
    Τοτε του χτυπηθηκε το ευαισθητο σημειο του που ειναι τα χρηματα. Η γνωμη μου ειναι οτιπρεπει να τον διαβεβαιωσεις οτι θα του τα επιστρεψετε ολα. Προφανως για να κανει ετσι δεν σε πιστευει ή φοβαται μηπως δεν τον εχεις παρει στα σοβαρα. Μη του δειχνεις οτι τον φοβασαι και πες του οτι εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα και δεν χρειαζονται απειλες. Μπορεις βεβαια και να το αντιστρεψεις το θεμα και να του πεις οτι δεν καταλαββαινεις ολο αυτο το θεμα που εκανε την στιγμη που ειπαμε οτι θα τα παρει πισω. Ρωτα τον αν ολο αυτο ειναι απωθημενο που το βγαζει πανω σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είναι άδικο να τερματίσεται εφόσον είσασταν καλά όπως λες πριν...
    Κοίτα υπολόγιζε γύρω στα 1200 να πάρεις ε τώρα για ένα 300 θα σ συγχωρέσει..
    Σιγά μη με συγχώρεσει και αύριο να του έδινα τα 500€ επί 10 πάλι δε θα με συγχωρούσε

Senior Member
    Επισης εγω αναρωτιεμαι ο πατερας γιατι δεν πρεπει να συμμετεχει σε ολο αυτο? Αν τα λεφτα ηταν καποιου αγνωστου θα ηταν μονο δικη σου ευθυνη να του τα ξεπληρωσεις? Δεν νομιζω!!!! Θα συμμετειχε και ο πατερας. Μηπως πρεπει να του το αναφερεις κι αυτουνου οτι ειναι απαραιτητο να βαλει το χερι στην τσεπη?

Banned
    Πότε μιλήσατε τελευταία φορά?

Banned
    Ναι βεβαίως και από τον πατέρα πρέπει να ζητήσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by stmaria2 View Post
    Σιγά μη με συγχώρεσει και αύριο να του έδινα τα 500€ επί 10 πάλι δε θα με συγχωρούσε
    Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να σε συγχωρεσει! Εκανες εσυ κατι??? Γιατι πρεπει να ευθυνεσαι εσυ για οτι εκανε η κορη σου. Αυτος κανει λες και την συμβουλευσες να παει να του τα κλεψει. Βγες απο αυτο το τρυπακι και μη τον κοιτας σαν φοβισμενο γατακι γιατι παιρνει και περισσοτερο θαρρος. Σηκωσε το κεφαλι ζητα του συγνωμη εκ μερους της κορης σου, βαλε και την κορη σου να ζητησει συγνωμη και διαβεβαιωσε τον οτι το ζητημα θα λυθει. Αν αρχισει παρολα αυτα να φωναζει εσυ με ψυχραιμια και σοβαροτητα να του πεις οτι αυτο που λες το εννοεις και δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε προσβαλει με την σταση του. Να εισαι απολυτη.

Senior Member
    stmaria2 εσύ έκανες ότι μπορούσες να κανεις.Και την μικρή τιμώρησες και τα λεφτά κανεις τα αδύνατα δυνατά για να τα επιστρέψεις.Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η αντίδραση του συντρόφου σου.Δεν είναι καθόλου σωστή η αντίδραση του.Δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που είστε μαζί δέκα χρονια.Παιδιά το πρόβλημα δεν είναι αν τιμωρήθηκε η μικρή η αν θα τσοντάρει ο μπαμπάς.Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος που ήταν μαζί μια δεκαετία την πετάει έξω από το σπίτι ξέροντας ότι δεν έχει στήριγμα.Μιλάμε για άνθρωπο ώριμης ηλικίας που θα έπρεπε να σκέφτεται πιο ψύχραιμα και υπεύθυνα.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    stmaria2 εσύ έκανες ότι μπορούσες να κανεις.Και την μικρή τιμώρησες και τα λεφτά κανεις τα αδύνατα δυνατά για να τα επιστρέψεις.Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η αντίδραση του συντρόφου σου.Δεν είναι καθόλου σωστή η αντίδραση του.Δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που είστε μαζί δέκα χρονια.Παιδιά το πρόβλημα δεν είναι αν τιμωρήθηκε η μικρή η αν θα τσοντάρει ο μπαμπάς.Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος που ήταν μαζί μια δεκαετία την πετάει έξω από το σπίτι ξέροντας ότι δεν έχει στήριγμα.Μιλάμε για άνθρωπο ώριμης ηλικίας που θα έπρεπε να σκέφτεται πιο ψύχραιμα και υπεύθυνα.
    Φαινεται δεν μπορει να σκεφτει ουτε ψυχραιμα ουτε ωριμα. Στην προκειμενη περιπτωση βλεπει την συντροφο του καθαρα και μονο ως τη μητερα του παιδιου που τον εκλεψε. Σε ο.τι αφορα τα χρηματα πολλοι εχουν φτασει σε αυτο το σημειο. Θυμηθειτε το ρητο: αδερφια σκοτωνονται για ενα κομματι γης

Junior Member
    Ξέρει ότι δεν έχω κανέναν ξέρει ότι είναι δύσκολο να βρω δουλειά στην ηλικία μου (οι γνώσεις μου και η προϋπηρεσία μου με κάνουν κάπως ακριβή) και μόνο να υποαπασχολούμαι μπορώ από μόνη μου και να κάνω ότι μπορώ για ανέβει η δουλειά μου. Μακάρι να ήμουν οικονομικά πιο άνετη να μπορούσα να τα επιστρέψω τα χρήματα σήμερα και ας αποφάσιζε αυτός για το τι θα γίνει με εμάς εγώ πια έχω χάσει το κουράγιο μου δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!!!

Banned
    Συμφωνω με white και Κασσανδρα.. Ειναι δυνατον να σου φερεται ετσι ο επι δεκα χρονια ανθρωπος σου? Δικαιολογημενος ο θυμος του ηταν και μεγαλο το ποσο , αλλα οχι και ετσι κοπελα μου!
    Καλα αυτη η κορη σου τι αγορασε με 1.5 χιλιαρικο?? Φανταζομαι κανενα i phone και ενα i pad ετσι? πεσμου επεσα μεσα?? :D

Junior Member
    ναι μέσα έπεσες

Banned
    Κοιτα να της βαλεις το μυαλο στην θεση της γιατι σημερα εκλεψε εσενα και τον συντροφο σου..αυριο??

Junior Member
    Όλα αυτά καλά αυτά που λέτε αλλά η σχέση καταστράφηκε και ότι και να γίνει δε γυρίζει πίσω. Εγώ δεν έχω που να πάω ούτε χρήματα αυτά από εδώ και πέρα η ζωή μου καταστράφηκε.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast