Results 16 to 18 of 18
Thread: Η μαμά μου κι εγώ
-
19-05-2015, 12:37 #16
Ευτυχώς έχω mp3 :) Πρέπει να το φορτίσω τώρα που μου το θύμησες, μπαταρία γιοκ!
Τώρα όσο για το να βγαίνω είναι λίγο πρόβλημα γιατί αν δεν έχω κάπου να πάω, κάποιον προορισμό νιώθω άσχημα να γυρνάω σαν χαμένη χωρίς σκοπό χώρια που δεν μου αρέσει κιόλας δηλαδή δεν βρίσκω ενδιαφέρον...εκτός αυτού επειδή έχω κατάθλιψη δεν έχω όρεξη να βγαίνω ούτε καν για να πάω να πάρω ψωμί που λέει ο λόγος...κι αν κάποια μέρα βγω για ώρες όπως για παράδειγμα τις προάλλες που πήγα με τη μαμά μου να ψωνίσω παπούτσια την επομένη νιώθω την ανάγκη να κάτσω σπίτι μου και να ηρεμήσω, με τρομάζει ο πολύ κόσμος ειδικά όταν έχει σκοτεινιάσει κι ακόμα περισσότερο αν είμαι μόνη μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 19-05-2015, 12:46 #17
μαλλον το βασικο ειναι οτι δεν εχεις την ορεξη να βγεις.
αν καταφερνες να υπερνικησεις αυτη την "βαρεμαρα" που οφειλεται στην διαθεση σου και οχι σε σωματικη κουραση,μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα μονη σου και κυριως κατι που θα βοηθησει πολυ την διαθεση σου. ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ.
βαλε μια φορμα και βγες στην παραλια για περπατημα η τρεξιμο η ποδηλατο.
κατσε σε ενα αναψυκτηριο για εναν συντομο χυμο. δες καποιες πολιτιστικες εκδηλωσεις. δεν χρειαζονται παρεα αυτα.
μπορει η παρεα με την μανα σου και οι εξοδοι μαζι της να σε στρεσαρουν περισσοτερο (για τους παραπανω λογους), απο το να βγαινεις μονη σου
19-05-2015, 13:10 #18
Βασικά ίσως να έχεις δίκιο...αν σκεφτώ πριν 2 χρόνια περίπου που δούλευα ακόμα ήμουν λίγο πιο δραστήρια...ένα πολύ μικρό παράδειγμα είναι ότι μερικές φορές έβγαινα Σάββατο πρωί μέχρι το πάρκο για να δω τ' αδέσποτα σκυλιά που συχνάζουν εκεί... :p Θα ήθελα να έχω έναν σκύλο αλλά κι ο γάτος μου είναι καλή παρηγοριά...μπορώ ν' αρχίσω να το ξανακάνω και σιγά σιγά να κάνω κι άλλα πράγματα...πήγαινα σε μια λέσχη ανάγνωσης και μου άρεσε πολύ αλλά δυστυχώς σταμάτησε γιατί ήταν πολύ λίγα τα άτομα...τώρα μιαν άλλη σκέψη που έκανα χθες είναι το ανοιχτό πανεπιστήμιο του δήμου, έψαξα τα τηλέφωνα για να πάρω να ρωτήσω πληροφορίες...
Όσο για τις εξόδους και τη μαμά μου έχεις ένα δίκιο, είμαι λίγο σφιγμένη όταν βγαίνω μαζί της γιατί όλο και κάποια παρατήρηση θα βρει να κάνει, είτε για τα μαλλιά μου είτε για το ότι δεν στέκομαι ίσια είτε για κάτι στη συμπεριφορά μου...από μικρή έκανε τέτοια γι' αυτό και βγήκα χωρίς αρκετή αυτοπεποίθηση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...