Δεν είμαι ευτυχισμένη!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
    Senior Member

Unhappy Δεν είμαι ευτυχισμένη!

Είμαι 39 χρονών και δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου, δεν δουλεύω ούτε οικογένεια έχω κάνει. Πάω στην εκκλησία και βλέπω τα παντρεμένα ζευγάρια με τα παιδιά τους και ζηλεύω. Κοπέλες που έλεγα ότι ποτέ δεν θα παντρευτούνε είναι εκεί με τα παιδιά τους και τους άντρες τους κάθε Κυριακή. Εγώ είχα μια αποτυχημένη σχέση στα 20 μου με ένα παιδί πολύ πλούσιο που με δούλευε και με ήθελε μόνο για το σεξ και εξαιτίας του απέρριψα ένα πολύ καλό παιδί από την εκκλησία αστυνομικό που τον βλέπω κάθε Κυριακή με την γυναίκα του και τα παιδιά του και μουτζώνω τον εαυτό μου που δεν προχώρησα μαζί του πιο σοβαρά και είναι πολύ μεγάλος ο πόνος μου και η ζήλια μου που τον απέρριψα λόγω του άλλου του αλήτη που με κορόιδευε. Τώρα θα ήμουνα και εγώ μια παντρεμένη γυναίκα με τα παιδιά μου μέσα στην εκκλησία με το παλιό μάλιστα! Έχω τελειώσει το τει νοσηλευτικής και από το 2012 είμαι άνεργη και δεν μπορώ να βρω δουλειά. Δεν έχω κανένα πόρο ζωής και δεν έχω τίποτα στο όνομά μου. Δεν ξέρω τι θα απογίνω στην ζωή μου και το μέλλον μου είναι αβέβαιο. Δόξα τω Θεώ έχω δύο υπέροχους γονείς που με συντηρούν είναι και δυο συνταξιούχοι αυτό είναι το μόνο καλό στην ζωή μου και τουλάχιστον έχω και παρέα. Έχω έναν αδελφό πολύ αλήτη, παλιότερα έπαιρνε και ναρκωτικά και από 14 χρονών παίρνει χάπια γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και μας δέρνει όλους στο σπίτι. Έχει τελειώσει και αυτός το λύκειο μόνο και δεν εργάζεται ούτε οικογένεια έχει κάνει και ούτε πρόκειται γιατί είναι περίεργος χαρακτήρας και δεν τον θέλει καμιά γυναίκα. Φοβάμαι πολύ το μέλλον αν πεθάνουν οι γονείς μου και μείνω μόνο με τον αδελφό μου που είναι 33 χρονών. Αλλιώς ονειρεύτηκα την ζωή μου με οικογένεια, παιδιά και μια καλή δουλειά αλλά δυστυχώς ατύχησα και δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει τώρα δεν ονειρεύτηκα την ζωή μου έτσι. Ζω την χειρότερη εκδοχή της ζωής μου και είμαι πολύ δυστυχισμένη!

Member
    εισαι 39 ε και τι να λεει δεν εισαι 69.χανεις τα κιλα σου οχι στο σπιτι τρεξιμο αλσος γηπεδο καπου τελως παντων.για να μην βαριεσαι κανεις εθελοντισμο κατηχητικο κτλ αν βρεις δουλεια ακομα καλυτερα.και μετα το μεγαλο κολπο φεις βοοκ λογικα τηα εχεις ανεβαζεις φωτογραφιες χαμογελαστη εννοειται και ας μην σου βγαινει αναδεικνυεις και το δυνατο σου σημειο στηθος ποδια οπισθια οτι εχεις και την πεφτεις σε οτι σου κανει κλικ ενας δυο πεντε δεκα καπου θα βρεις τον καταλληλο.μην του λες για τα προβληματα σου ειδικα στην αρχη τον απομακρυνεις το 80%δεν ενδιαφερεται και το 20%το ευχαριστιεται.δες που δινω και συμβουλες εγω που 2 χρονια ειμαι στην αδρανεισ γ...ω την καταθλιψη και την ψυχωση μαζι.κανεις δεν εχει την ζωη που ονειρευται να το ξερεις ο ανθρωπος απο την φυση του ειναι ανικανοποιητος

Senior Member
    Έπρεπε να παντρευόμουνα τότε εκείνο τον αστυνομικό. Πόσο το μετάνιωσα τώρα! Θα είχα και μεγάλα παιδιά

Senior Member
    Συγκεντρωσου στην διαιτα σου , και θα γινεις κι ευτυχισμενη .

Senior Member
    αυτο ακριβως ετοιμαζομουν να σου πω.
    (του μαγκ)
    μην σκεφτεσαι ολα τα θεματα σου, τωρα που εισαι πανω στην προσπαθεια.
    περιμενε να χασεις 20 κιλα και θα δεις οτι θα τα βλεπεις πολυ διαφορετικα τα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ακριβως ετοιμαζομουν να σου πω.
    (του μαγκ)
    μην σκεφτεσαι ολα τα θεματα σου, τωρα που εισαι πανω στην προσπαθεια.
    περιμενε να χασεις 20 κιλα και θα δεις οτι θα τα βλεπεις πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
    Ναι βέβαια συνεχίζω την δίαιτα. Κατέβηκα στα 78 από τα 81,6! Έχω δρόμο ακόμη αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι και όσα με απασχολούν. Πηγαίνω στο χωριό της μαμάς και ζηλεύω γιατί ο θείος μου 56 χρονών και αγρότης παντρεύτηκε πρόσφατα μια γυναίκα μικρότερή του κατά πολύ 45 χρονών και έχουνε τώρα 3 παιδιά και λέγαμε ότι ο θείος μου δεν θα παντρευτεί γιατί παντρεύτηκε πολύ μεγάλος στα 45 και ήτανε πολύ καιρός εργένης. Ενώ για μένα λέγανε όλοι ότι θα παντρευόμουνα γιατί ήμουνα όμορφη και τσαχπίνα μικρή. Και όλοι στο χωριό παντρευτήκανε μέχρι και τα μικρά τα 25χρονα. Όλοι μα όλοι μόνο εγώ έμεινα στο ράφι και κανένα δύο άλλες που ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι βέβαια συνεχίζω την δίαιτα. Κατέβηκα στα 78 από τα 81,6! Έχω δρόμο ακόμη αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι και όσα με απασχολούν. Πηγαίνω στο χωριό της μαμάς και ζηλεύω γιατί ο θείος μου 56 χρονών και αγρότης παντρεύτηκε πρόσφατα μια γυναίκα μικρότερή του κατά πολύ 45 χρονών και έχουνε τώρα 3 παιδιά και λέγαμε ότι ο θείος μου δεν θα παντρευτεί γιατί παντρεύτηκε πολύ μεγάλος στα 45 και ήτανε πολύ καιρός εργένης. Ενώ για μένα λέγανε όλοι ότι θα παντρευόμουνα γιατί ήμουνα όμορφη και τσαχπίνα μικρή. Και όλοι στο χωριό παντρευτήκανε μέχρι και τα μικρά τα 25χρονα. Όλοι μα όλοι μόνο εγώ έμεινα στο ράφι και κανένα δύο άλλες που ξέρω.
    μπραβο ρε ντολφιν!!!
    αντε και εις κατωτερα!!!
    κοιτα, δεν μπορεις να σβησεις τις εννοιες σου, αλλα εχε στο πισω του μυαλου σου, οτι οταν χασεις μερικα ακομα, θα νοιωθεις αλλιως. ακου με που σου λεω.
    θα το θυμηθεις.

ειδες που υπαρχει ζωη και μετα τα 39?
    η θεια του θειου, τον βρηκε στα 45.
    ποτε δεν ξερεις τι σου μελλεται.
    εσυ κοιτα την υγεια σου και την ομορφια σου και εχε πιστη στην ζωη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειδες που υπαρχει ζωη και μετα τα 39?
    η θεια του θειου, τον βρηκε στα 45.
    ποτε δεν ξερεις τι σου μελλεται.
    εσυ κοιτα την υγεια σου και την ομορφια σου και εχε πιστη στην ζωη.
    όχι στα 33 τον βρήκε τώρα είναι 45 ο θείος μου ήτανε 42

Senior Member
    όχι στα 33 τον βρήκε τώρα είναι 45 ο θείος μου ήτανε 42
    αλλες τον βρηκαν στα 40. μην μοιρολογιεσαι μονη σου, γιατι θα χασεις και τα υπολοιπα.
    κοιτα να εισαι καλα και τπτ αλλο. οτι εγινε, εγινε.

Senior Member
    Αν και είμαι μικρότερη από ακόμη πιο μικρή είχα αυτό το χαζο συνήθειο να κοιτάω πίσω και να λέω αχ δεν έκανε εκείνο ή έκανα αυτό αντί του άλλου και αν ήμουν με εκείνον αντί τον άλλον θα ημουν τώρα καλύτερα και μπούρδες κατσαρές. Μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάμε και στην τελική αν είχες πάρει τον μπάτσο δε ξέρεις τι θα είχε γίνει μπορεί να χωρίζατε μπορεί να τον βαριόσουν μπορεί να ήσασταν ευτυχισμένοι μπορεί μπορεί μπορεί.. κανείς δε ξέρει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα είναι παρελθόν τέλος τίποτα δεν αλλάζει. Τα καλύτερα και τα χειρότερα έρχονται γιατί όσο υπάρχει ζωή υπάρχει συνέχεια για αυτό πάρε απόφασεις για το τώρα χάσε τα κιλά σου νιώσε καλά με τον εαυτό σου και με φίλους ψάξε δουλειά και αν βρεθεί και κάποιος αξιόλογος παντρέψου. Τον αδερφό σου νη τον αναφέρεις κοίτα τη ζωή σου αγάπα τους γονείς σου δώσε τους χαρά με το να σε δουν να στέκεσαι στα πόδια σου αρκέτα τραβάνε με τον αδερφό σου. Και τι αν κάναν παιδιά οι άλλοι εσύ κάνε κάτι άλλο μέχρι να βρεις δουλειά κάνε εθελόντισμο βοήθα παιδιά ορφανά άρρωστα οτιδήποτε ακόμη πιο αξιέπαινο από το να τα κάνεις, απλά μη ξοδεύεις άλλο χρόνο αρκετό έφαγες ως τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dcat View Post
    Αν και είμαι μικρότερη από ακόμη πιο μικρή είχα αυτό το χαζο συνήθειο να κοιτάω πίσω και να λέω αχ δεν έκανε εκείνο ή έκανα αυτό αντί του άλλου και αν ήμουν με εκείνον αντί τον άλλον θα ημουν τώρα καλύτερα και μπούρδες κατσαρές. Μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάμε και στην τελική αν είχες πάρει τον μπάτσο δε ξέρεις τι θα είχε γίνει μπορεί να χωρίζατε μπορεί να τον βαριόσουν μπορεί να ήσασταν ευτυχισμένοι μπορεί μπορεί μπορεί.. κανείς δε ξέρει με σιγουριά. α.

Aυτο λοιπον ειναι η φιλοσοφια μου . Η θεωρια του χαους . Πες οτι γυριζεις πισω , και αλλαζεις καποιο γεγονος που θαθελες . Αμεσως πυροδοτειται μια αλυσιδα γεγονοτων , τελειως διαφορετικη απο αυτην που βιωσες , με αγνωστα αποτελεσματα , ειτε καλυτερα , ειτε χειροτερα . Δεν ξερεις .
    Οποτε δεν εχει νοημα να μετανιωνεις για πραματα που συνεβησαν στο παρελθον .
    Δεν ξερεις το τελικο αποτελεσμα .

Senior Member
    ακριβως μαγκ.
    βαζουμε παντα την καλυτερη εκδοχη στο μυαλο μας, για οσα δεν καναμε, για να μαζοχιζομαστε.
    κανεις δεν σκεφτεται οτι μπορει να ζουσε ακομα χειροτερα η να τυχαινε και η καταστροφη?
    πχ, σκεψου να παντρευοσουν τον αστυνομικο και να εκανες ενα παιδι που πεθαινε, η με σοβαρα προβληματα υγειας, η να χωριζατε και να εγκλωβιζοσουν να μεγαλωνεις μονη σου δυο δυσκολα παιδια, η τοσα αλλα ασχημα ενδεχομενα..
    εσυ σκεφτεσαι οτι θα εκανες δυο υγειεστατα παιδιακια και θα ζουσατε ευτυχισμενοι μεχρι τα βαθια γεραματα.
    δεν λεω οτι θα συνεβαιναν τα παραπανω, λεω οτι δεν υπαρχει κανενα νοημα να τα σκεφτεσαι γιατι δεν ξερεις απολυτως τπτ.

σκεψου μονο το πιο απλο.
    θα ζουσες μια ζωη χωρις ερωτα, δεν θα ηξερες οτι ο αλλος ηταν αλητης και θα μας εγραφες οτι καποτε σε ερωτευτηκε ενας κουκλος που τρελαινοσουν μαζι του και σε ηθελε σαν τρελος, αλλα εσυ προτιμησες την σιγουρια επειδη ο αλλος σου προτεινε γαμο με το καλημερα και τωρα ζεις δυστυχισμενη σε σεναν γαμο που δεν ηθελες ποτε, εχεις γινει 150 κιλα και βλεπεις τα παιδια σου και σου ρχεται να τα κλωτσας...

Senior Member
    Ωραία τα λέτε αλλά εγώ τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί και σκέφτομαι ότι δεν έκανα τίποτα στην ζωή μου και ότι δεν κάνω τίποτα και απελπίζομαι. Δεν έχει σκοπό και νόημα η ζωή μου και σκέφτομαι μακάρι να γύριζε πίσω το παρελθόν και να έκανα άλλες επιλογές που θα έδιναν νόημα στο παρόν μου. Μπορεί τον αστυνομικό να τον ερωτευόμουνα, ήμουνα πολύ μικρή τότε και να ζούσαμε ευτυχισμένοι με τα παιδιά μας, μεγάλα παιδιά. Εγώ αυτήν την εκδοχή σκέφτομαι και απελπίζομαι. Αν παντρευόμουνα στα 18 μου τώρα θα είχα 20 χρόνων παιδιά. Ο αστυνομικός είναι ήσυχος άνθρωπος, οικογενειάρχης, σέβεται τον άλλον και ποτέ δεν θα με κορόιδευε. Τώρα υπάρχει ανεργία και οι δουλείες είναι πολύ δύσκολες και εγώ δεν κατάφερα να στεριώσω σε καμία και οι σχέσεις έχουνε γίνει πολύ δύσκολες και εγώ πλέον δεν το έχω με τις σχέσεις. Η τελευταία μου ήτανε στα 33 μου και τελείωσε άδοξα, άλλωστε και εγώ δεν τρελαινόμουνα. Τόσα χρόνια είμαι μόνη μου κλεισμένη στο σπίτι , δεν έχω κύκλο γνωριμιών για να γνωρίσω κάποιον. Φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου έτσι όπως πάνε τα πράγματα ότι θα μείνω μόνη χωρίς δουλειά και θα πεθάνω στην ψάθα.

Senior Member
    Ωραία τα λέτε αλλά εγώ τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί και σκέφτομαι ότι δεν έκανα τίποτα στην ζωή μου και ότι δεν κάνω τίποτα και απελπίζομαι. Δεν έχει σκοπό και νόημα η ζωή μου και σκέφτομαι μακάρι να γύριζε πίσω το παρελθόν και να έκανα άλλες επιλογές που θα έδιναν νόημα στο παρόν μου. Μπορεί τον αστυνομικό να τον ερωτευόμουνα, ήμουνα πολύ μικρή τότε και να ζούσαμε ευτυχισμένοι με τα παιδιά μας, μεγάλα παιδιά. Εγώ αυτήν την εκδοχή σκέφτομαι και απελπίζομαι. Αν παντρευόμουνα στα 18 μου τώρα θα είχα 20 χρόνων παιδιά. Ο αστυνομικός είναι ήσυχος άνθρωπος, οικογενειάρχης, σέβεται τον άλλον και ποτέ δεν θα με κορόιδευε. Τώρα υπάρχει ανεργία και οι δουλείες είναι πολύ δύσκολες και εγώ δεν κατάφερα να στεριώσω σε καμία και οι σχέσεις έχουνε γίνει πολύ δύσκολες και εγώ πλέον δεν το έχω με τις σχέσεις. Η τελευταία μου ήτανε στα 33 μου και τελείωσε άδοξα, άλλωστε και εγώ δεν τρελαινόμουνα. Τόσα χρόνια είμαι μόνη μου κλεισμένη στο σπίτι , δεν έχω κύκλο γνωριμιών για να γνωρίσω κάποιον. Φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου έτσι όπως πάνε τα πράγματα ότι θα μείνω μόνη χωρίς δουλειά και θα πεθάνω στην ψάθα.
    Δελφίνι μην σε παίρνει από κάτω έχουν δίκιο και ο Άγγελος και η Remedy, ποτέ στην ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, ζωή χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει! Δεν είναι ένας γάμος που θα έκανε τη διαφορά. Και κάτι ακόμα ειδικά όταν κάνεις οικογένεια τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και οι ευθύνες! Α και για να σε ενθαρρύνω κι εγώ άργησα να παντρευτώ και τώρα είμαι 43 και τα παιδιά μου τεσσάρων, επίσης έχω φίλη ελεύθερη μεγαλύτερη σου έξι χρόνια και κουνιάδα ελεύθερη μεγαλύτερη σου πέντε χρόνια αλλά δεν το βάζουν κάτω! Κι επιτέλους δεν είναι απαραίτητο όλοι να κάνουν παιδιά!!!! Σήμερα ήρθαν δυο κυρίες σπίτι να μοιράσουν κάτι φυλλάδια, η μια μου έλεγε για τα παιδιά της και η άλλη για τις γάτες της! Ήταν και δυο ικανοποιημένες!!!!!!!

Senior Member
    Δελφίνι μην σε παίρνει από κάτω έχουν δίκιο και ο Άγγελος και η Remedy, ποτέ στην ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, ζωή χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει! Δεν είναι ένας γάμος που θα έκανε τη διαφορά. Και κάτι ακόμα ειδικά όταν κάνεις οικογένεια τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και οι ευθύνες! Α και για να σε ενθαρρύνω κι εγώ άργησα να παντρευτώ και τώρα είμαι 43 και τα παιδιά μου τεσσάρων, επίσης έχω φίλη ελεύθερη μεγαλύτερη σου έξι χρόνια και κουνιάδα ελεύθερη μεγαλύτερη σου πέντε χρόνια αλλά δεν το βάζουν κάτω! Κι επιτέλους δεν είναι απαραίτητο όλοι να κάνουν παιδιά!!!! Σήμερα ήρθαν δυο κυρίες σπίτι να μοιράσουν κάτι φυλλάδια, η μια μου έλεγε για τα παιδιά της και η άλλη για τις γάτες της! Ήταν και δυο ικανοποιημένες!!!!!!!

Page 1 of 4 123 ... LastLast