Results 16 to 30 of 48
Thread: σκοτωνει ο γαμος τον ερωτα;
-
04-12-2007, 21:47 #16
Originally posted by Kleiw
Originally posted by krino
kleiw,
να κοψεις τα αρλεκιν τουλαχιστον το βραδυ.
Λειτουργουν σαν τα φασολια και καθονται βαρια.
:P
αντε για πες....
πολυ με ενδιαφερει να μαθω.....
:cool:
- 04-12-2007, 22:12 #17
γιατι να τον σκοτωνει ? μπορει γυρω μας να βλεπουμε διαζυγια και χωρισμους αλλα σιγουρα υπαρχουν καλοι γαμοι ..εγω εχω δει ζευγαρια 50-60 χρονων να περπατανε χερι χερι... σπανιο αλλα υπαρκτ
αμα βρεις τον/την κατάλληλη αμα προσπαθησεις και εσυ και ο αλλος αμα κανεις λιγες θυσιες και εσυ και ο αλλος αμα ριξεις λιγο και εσυ και ο αλλος τον εγωισμος σας κατι μπορει να γινει.. πολλά \"αμα\" θα μου πειτε.. οτι αξιζει ομως.. αλλιως δε θα αξιζε
ισως στο κατω κατω να μη μετραει το αποτελεσμα αλλα στο τελος της ζωης σου να αισθανεσαι ικανοποιηση μονο και μονο με το γεγονος οτι προσπαθησες οσο μπορουσες και οτι δεν παραιτηθηκες απο αυτο που ηθελες τοσο πολυ [ αμα το θελεις], γιατι η ζωη εχει και ατυχιες/απροβλεπτα που ειναι περα απτις δυναμεις μας [ ισως].
επισης ειναι πολυ :cool: να τα βλεπεις ολα μαυρα και να ισχυριζεσαι οτι εισαι σιγουρος γιαυτο που λες και να λες παντα και ποτε και σιγουρα.. το :cool: ομως ειναι επιφανειακο νομιζω..πολυ βιαστικο. φιλικα:p
04-12-2007, 23:22 #18
lef,
να θυμασαι κατι.......
ο φοβος ειναι που τρωει τα σωθικα,
Bon nuit
04-12-2007, 23:26 #19
Κι ο φόβος φυλάει τα έρμα. Όπως τα λες οι παθούντες πρέπει για καλό και για κακό να μείνουμε μόνοι μας για να μην την ξαναπατήσουμε. Ή λάθος κατάλαβα πάλι?
04-12-2007, 23:31 #20
τις παρεμβολές τρίτων προσωπων στη κατα τα άλλα ανθόσπαρτη συμβίωση μας τις σκεφτήκατε καθόλου? κι αμα είναι και κακόβουλες, ε τότε αστα να πάνε. Για τα πεθερικά λεω και γενικα τα σόγια. Εκεί να δείς δολοφονία εν ψυχρω του έρωτα.
Που να κάνεις αγαπούλες οταν απο κάτω μένει η ανυπαντρη κουνιάδα και παρακάτω η εξαρτημένη πεθερα. Μετακομίζεις θα μου πεις κι αφήνεις πίσω σου συντρίμια.
Και παίρνεις μαζί σου ενοχες του τύπου μπήκε η κακια νύφη η γαμπρος αντίστοιχα και μας το χάλασε το οικογενειακό μαγαζακι. Αντε μετά κατάρες και ξόρκια. Που να τ αντέξει κι αυτός ο έρμος ο γαμος
04-12-2007, 23:37 #21
Αν υπάρχει αληθινός έρωτας καμιά παρεμβολή δεν μπορεί να τον καταστρέψει. Όταν κάποιος θέλει ν\'αφήσει τους τρίτους ν\'αναμειχούν τους αφήνει. Διαφορετικά τους γράφει όλους στα παλιά του τα παπούτσια και συνεχίζει τη ζωή του. Έχω την εντύπωση ότι αν ένα ζευγάρι ψάχνει αφορμές να μαλώσει ή να χωρίσει βρίσκει. Το ζευγάρι δίνει χώρο στους τρίτους. Προφανώς γιατί υπάρχει \"τρύπα\" στη σχέση.
04-12-2007, 23:44 #22
μην ορκίζεσαι magda. Yπάρχουν διάφορα τερτίπια παρεμβολών έμεσα και αποτελεσματικά. Εκείνη τη χαρακτηριστική πεθερα του Λαζόπουλου στους 10 μικρούς μήτσους τη θυμάσαι?Αμα υποψιαστω πως..........ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. Πες μου εσύ τώρα σου πάει καρδιά να της πεις ε πέθανε επιτελους
04-12-2007, 23:45 #23
Οι τρίτοι μπορεί να κάνουν ζημιά ! Να δημιουργήσουν κάποια επιπλέον ένταση και νευρα ....... εχουν και αυτοί το μερίδιο ευθύνης τους , οχι μόνο το ζευγάρι !
04-12-2007, 23:46 #24
και ξέρεις κατι? τρύπες δημιουργούνται κι απ το μαρτυριο της σταγόνας
04-12-2007, 23:49 #25
ναι κλειω μου μπορούν. απ οτι διάβασα είσαι ανύπαντρη. ε πριν παντρευτείς γνώρισε το σοι του άντρα σου πολύ καλά και μετα δέξου να τον παντρευτείς;)
04-12-2007, 23:52 #26
Να αναφέρω μια προσωπική εμπειρία. Σαββατοκύριακα η πρωην πεθερά μου δούλευε και αναλάμβανα εγώ το σπίτι, το μαγείρεμα και διάφορα στο σπίτι. Αφού δεν έβρισκε τι να πει και αφού με είπε αρκετές φορές αχαίρευτη, γύρισε και είπε ότι δεν την ψάχνω να πιούμε καφεδάκι. Μιλάμε για μέρες που δεν είχα χρόνο ν\'ανασάνω. Τώρα, αν ο πρωην σύζυγος την άκουγε και μου την έλεγε κι από πάνω, μάλλον δεν έφταιγε η πεθερά αλλά αυτός που ψαχνότανε να βρει αφορμές να μαλώσουμε.Απαράδεκτη συμπεριφορά και αχαριστία που τη χρεώνω στον πρωην σύζυγο και όχι στην πεθερά.Αν μ\'αγαπούσε έστω και λίγο θα τη μάλωνε κι ούτε θα την άφηνε να πει αυτά τα πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ποιος φταίει?
Να μην πω κι άλλα να φρίξετε. Αρραβωνιασμένη είμουνα και τον έστειλε σε batselor party κοριτσιών!!!! Και μου είπε καλά κάνει, να βγαίνει και όχι μόνο.......(καταλαβαίνετε) μπροστά στα μούτρα μου του έφερνε κοπέλες που εκείνη γούσταρε να του πασάρει. Αλλά και πάλι, ποιος φταίει? Η πεθερά ή αυτός που τα δεχότανε?Αντε πάλι, θα μου ανέβει η πίεση στο 200.
Τι πιστεύετε? Ότι ένας άντρας που αγαπάει την κοπέλα του δέχεται τέτοια συμπεριφορά απ\'τη μάνα του? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
04-12-2007, 23:53 #27
Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Αυτοί που αφήνουν τα σόγια να ανακατευτούν είναι εκείνοι που έχουν προαποφασίσει το τελείωμα της σχέσης υποσυνείδητα.
04-12-2007, 23:58 #28
Κάποτε τα έριχνα όλα στους τρίτους. Τώρα που έχω ηρεμήσει κάπως κατάλαβα πολλά πράγματα. Ο άνθρωπος ψαχνότανε για συμμάχους που ήταν εναντίον μου για να μου σπάσουν όλοι μαζί τα νεύρα. Πιστεύω ότι ένας άντρας που αγαπάει υπερασπίζεται. Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα.
05-12-2007, 00:03 #29
διαφωνώ. Σου ξαναλέω για το μαρτυριο της σταγόνας. Εσύ μιλάς για επιθετική συμπεριφορά πεθερας που ναι έφταιγε ο πρωην ΄συζυγος που δε της έκοβε τον αέρα. Τι θα έλεγες όμως για μια πεθερα που απλώς είναι μόνιμα θεωρητικά ανύμπορη και το μόνο που ζητάει ειναι αγάπη αγάπη αγάπη κολλημα κολλημα κολλημα να τις περνάν οι πόνοι. Που να βρεί το ζευγάρι καιρό ν ασχοληθεί με τη σχέση του?
05-12-2007, 00:08 #30
Τη φράση ενα σπίτι είμαστε βρε παιδια τη ξέρεις? Φοράς εσύ το νεγκλιζέ σου, προετοιμαζεσαι ψυχολογικα και τσουπ.......το κουδούνι. Επίμονα σπαστικά και φωνές του τύπου παιδια μου ανοιξτε δεν είμαι καλά. Μετα μένεις η δε μένεις με τη φόρμα στο σπίτι για όλη σου τη ζωή. Πάει η μαγεία πέταξε!
Γιατί γράφω τόσο πολλά (lol)
26-06-2025, 20:25 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή