Results 16 to 19 of 19
-
22-05-2015, 05:47 #16
Για να σου πει καποιος τι κανεις λαθος , πρεπει να σε γνωρισει . Το ποσοστο που σου αναλογει ειναι 100% . Παντως για να πεφτεις παντα σε ανθρωπους που οπως λες ' δεν σου αξιζουν ', γιατι ειναι ετσι , ειναι αλλιως , κατι φταιει σε σενα . Τι φταιει ? που να ξερω , πολλες ειναι οι περιπτωσεις , και δεν σε γνωριζω , οποτε ολα ειναι εικασιες . Καλυτερα να απευθυνθεις σε πολυ φιλικο σου προσωπο , που δεν φοβαται να σου πει αληθειες , εκ του μακροθεν , κανεις δεν μπορει να σου πει κατι που οντως ισχυει , μονο υποθεσεις .
Δεν παει το μυαλο σου καπου ? καθολου ?
- 22-05-2015, 10:32 #17
Μπορει να εκανες κατι λαθος ... πραγμα το οποιο δεν μπορουμε να το γνωριζουμε.
Μπορει να μην εκανες και κανενα λαθος και να φταιν οι αλλοι , δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο σε οτι μας συμβαινει στη ζωη και σιγουρα δεν εχουμε τον ελεγχο στους αλλους. Σιγουρα θελει και τυχη , οπως και ολα
σχεδον στη ζωη μαζι με το "Αθηνα συν χειρα κινει".[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-05-2015, 10:56 #18
Χωρίς να έχω διαβασει τη συνέχεια της συζήτησης τα σχόλια μου με βάση τη δική μου εμπειρία. Εμείς φταίμε για τις επιλογές μας στον αισθηματικό τομέα! Βέβαια το φταίξιμο σε τι βαθμό αποδίδεται σε κάποιον ως προς τις επιλογές του είναι και ζήτημα ωριμότητας που δεν ξέρω αν και πόση διαθέτεις.
Τα αντιφατικά ζευγαρια στα οποία αναφέρεσαι είναι κάτι που κι εγω παρατηρώ συχνά. Δεν ξέρω αν ειναι κανόνας πως τα αντίθετα έλκονται!Last edited by ioannis2; 22-05-2015 at 12:20.
γιάννης
22-05-2015, 11:12 #19
για να πεφτεις ΜΟΝΟ στα σκατα (οπως ειπες) κι οχι απλα να εχει τυχει κι αυτο, σημαινει οτι σου "αρεσουν" σε καποιο επιπεδο και για καποιον λογο. τον λογο πρεπει να τον βρεις εσυ. με δυο παραγραφους που εγραψες με το εντελως υποκειμενικο (και ισως πλανημενο) σου κριτηριο, δεν μπορουμε να κανουμε και ψυχαναλυση...
εχε υποψιν επισης, οτι για πολλους αλλους μπορει να εισαι ΕΣΥ μια γυναικα "χωρις ηθος και κυριως χωρις ενδιαφερουσα προσωπικοτητα".
ισως επισης να μην εχεις ξεπερασει ολα οσα νομιζεις, αλλα να υπαρχουν πιο βαθια εγκατεστημενα..
θα συμφωνησω σε οσα ειπε ο φουφουτος και σε μερικα που ειπε το μελος μαριποζα.
διαφωνω εντονως με την καλη (απογειωτικη) μαγειρικη- ζαχαροπλαστικη, που ειναι μονο για την πεθερα.
αν το κατεχεις το αθλημα, η φροντισεις να το μαθεις (δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη), κατεχεις την προκληση σε μερικες αισθησεις παραπανω απο τις δεδομενες, κι αυτο ειναι πολυ μεγαλο συν σε μια ερωτικη σχεση ;)