Κοιταζω τον καθρευτη μου και απορω.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dmtx23 View Post
    δεν ανεφερα καθολου το θεμα τυχης, δεν εριξα καμια ευθυνη, δεν εβγαλα καμια ουρα. ολα ειναι θεμα επιλογων. απο μονη μου οπως γραφω απορω για το τι μπορει να κανω λαθος. ξερω πολυ καλα το ποσοστο που μ αναλογει, αλλα αυτο δε μπορω να το ξερω απ την αρχη οταν μεχρι στιγμης εχω πεσει σε ανθρωπους τερμα διπροσωπους. παρακαλω διαβαστε προηγουμενες αναρτησεις

Για να σου πει καποιος τι κανεις λαθος , πρεπει να σε γνωρισει . Το ποσοστο που σου αναλογει ειναι 100% . Παντως για να πεφτεις παντα σε ανθρωπους που οπως λες ' δεν σου αξιζουν ', γιατι ειναι ετσι , ειναι αλλιως , κατι φταιει σε σενα . Τι φταιει ? που να ξερω , πολλες ειναι οι περιπτωσεις , και δεν σε γνωριζω , οποτε ολα ειναι εικασιες . Καλυτερα να απευθυνθεις σε πολυ φιλικο σου προσωπο , που δεν φοβαται να σου πει αληθειες , εκ του μακροθεν , κανεις δεν μπορει να σου πει κατι που οντως ισχυει , μονο υποθεσεις .
    Δεν παει το μυαλο σου καπου ? καθολου ?

Senior Member
    Μπορει να εκανες κατι λαθος ... πραγμα το οποιο δεν μπορουμε να το γνωριζουμε.

Μπορει να μην εκανες και κανενα λαθος και να φταιν οι αλλοι , δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο σε οτι μας συμβαινει στη ζωη και σιγουρα δεν εχουμε τον ελεγχο στους αλλους. Σιγουρα θελει και τυχη , οπως και ολα

σχεδον στη ζωη μαζι με το "Αθηνα συν χειρα κινει".
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Ειμαι αρκετα εμφανισιμη συμφωνα με αυτα που ακουω και με τα δικα μου κριτηρια. Θεωρω πως ειμαι και νιωθω ομορφη. Μακρυ κοκκινο μαλλι ξερω γω, καμπυλες φςςς.. οχι ομως μονο στην εμφανιση, ακουω αρκετα καλα λογια και για τον χαρακτηρα μου και γενικα εχω μια προσωπικοτητα και ειμαι αρκετα συζητησιμη και ωριμη για την ηλικια μου. Ο γιατρος μου με χαρακτηρισε τις προαλλες δυναμικη και να μη μου κανει εντυπωση το οτι κομπλαρω τους αντρες η για το οτι προσπαθησαν καποιοι να με μειωσουν ωστε να ενισχυθει το εγω τους. που να με δεις και στην κουζινα, να ναι καλα η μπαρμπαριγου.
    Το γαμωτο μου ειναι το εξης: αρχικα να τονισω πως δεν ειναι μηνυμα απελπισιας, αν διαβασεις μεχρι το τελος καθως και προηγουμενες μου αναρτησεις θα καταλαβεις.. βλεπεις καποια παλικαρια, αξιολογα λεβεντοπαιδα για σπιτι, ειτε αμα βγεις εξω ειτε μες στον οικογενειακο κ φιλικο κυκλο να κυκλοφορουν η και να παντρευονται γυναικες που η δε θα βλεπονται, η ειναι αγγουρια με μυαλο φιρικι, η και τα δυο.Πλησίασαν γυναίκες όμορφες σαν εσένα αλλά έφαγαν χυλόπιτα ή τα φτιαξαν με γυναικές σαν κι εσενα όμως αυτες τους παρατησαν επειδη ήταν πολύ σοβαροί/ήσυχοι/δεν ήταν μάγκες σε στυλ αλητακι. Πόσες φορές εσύ απέρριψες τέτοιους άντρες? Προφανώς κάποιοι σαν κι αυτους κάποτε σε πλησίασαν! Και για να τα φτιαξουν με αυτές απλά συμβιβάστηκαν! Γυναικες που ζουν για να σου φανε ειτε τα δικα σου ειτε του πατερα τους τα φραγκα. Γυναικες διχως ηθος, αξιοπρεπεια και διχως προσωπικοτητα. Οπως βλεπεις δεν στεκομαι στην εμφανιση. Κ εγω να πεφτω στα ΣΚΑΤΑ. ΄Εσύ πας και πέφτεις! Γιατί? Δελεάζεσαι εύκολα από την πρώτη εντύπωση όταν σου παριστανουν τους δυναμικούς και τους μάγκες? Ή απ τα κορμιά τους? Ναι, ζηλευω! Δε μου λειπει τιποτα, εχω ξεπερασει τις αμφιβολιες που χα για τον εαυτο μου. και τι καταφερα? ο ενας gay, ο αλλος σατανιστης, ο αλλος ναρκωμανης κ ο τελευταιος ψυχοπαθης. ο δευτερος με επελεξε, τους αλλους τους επελεξα. μετανιωνω μονο για τον δευτερο κ τον τελευταιο.Απλά ήξεραν τον τροπο να σε καταφέρουν! Γι αυτο έκανες σχέση μαζί τους! Ηξεραν τον τροπο να κρύβουν τα ελαττώματα τους και να διογκώνουν τα προτερήματα τους Στην πορεια? αηδιαστικα πεσιματα απο αηδιαστικους ανθρωπους τυπου "τι μαναρι εισαι εσυ" λες κ εισαι κρεας η ανδρες ανασφαλεις που απλα βλεπουν και δε πραττουν. τι κανω τοσο λαθος, εχω βαρεθει αλλο να περνω κ αλλο να μου βγαινει. δε θελω να φτασω 30-35 και να μην εχω παρει κ εγω τον δρομο μου με εναν αξιολογο ανθρωπο..εχω περασει τοσα, εχω καταφερει αλλα τοσα, γιατι να μην το αξιζω κ εγω..?
    Χωρίς να έχω διαβασει τη συνέχεια της συζήτησης τα σχόλια μου με βάση τη δική μου εμπειρία. Εμείς φταίμε για τις επιλογές μας στον αισθηματικό τομέα! Βέβαια το φταίξιμο σε τι βαθμό αποδίδεται σε κάποιον ως προς τις επιλογές του είναι και ζήτημα ωριμότητας που δεν ξέρω αν και πόση διαθέτεις.
    Τα αντιφατικά ζευγαρια στα οποία αναφέρεσαι είναι κάτι που κι εγω παρατηρώ συχνά. Δεν ξέρω αν ειναι κανόνας πως τα αντίθετα έλκονται!
    Last edited by ioannis2; 22-05-2015 at 12:20.
    γιάννης

Senior Member
    ....... Γυναικες διχως ηθος, αξιοπρεπεια και διχως προσωπικοτητα. Οπως βλεπεις δεν στεκομαι στην εμφανιση. Κ εγω να πεφτω στα ΣΚΑΤΑ. Ναι, ζηλευω! Δε μου λειπει τιποτα, εχω ξεπερασει τις αμφιβολιες που χα για τον εαυτο μου. και τι καταφερα?...
    τι κανω τοσο λαθος, εχω βαρεθει αλλο να περνω κ αλλο να μου βγαινει. δε θελω να φτασω 30-35 και να μην εχω παρει κ εγω τον δρομο μου με εναν αξιολογο ανθρωπο..εχω περασει τοσα, εχω καταφερει αλλα τοσα, γιατι να μην το αξιζω κ εγω..?
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κοίτα θα σου πω 1 πράγμα που ξέρω στα σίγουρα κ ορισμένες υποθέσεις που μπορώ να κάνω:

Αυτό το οποίο μπορώ να σου πω ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος αληθινά αξιόλογος άντρας ή γυναίκα να έχει δίπλα του "σκάρτο" εμπόρευμα, υπό καθεστώς σοβαρής σχέσης κ πόσω μάλλον γάμου. Άλλο πχ κάποιος/α να είναι εν γνώσει του/της με κάποιο τσόλι/μ@λ@κ@ απλά για να περάσει καλά 1 βράδυ ή για 1 περιτετειούλα της πλάκας, οπότε κ οι απαιτήσεις πέφτουν στα λίαν απαραίτητα, ώστε να περάσει την ώρα του/της ευχάριστα χωρίς παρατράγουδα. ....

Από εκεί κ πέρα, οι υποθέσεις που μπορώ να κάνω για εσένα είναι οι εξής 3 : 1ον παίζει να κρίνεις πολύ εσφαλμένα τους ανθρώπους, δεν γίνεται πάντα να πέφτεις τόσο έξω (δεν ξέρω αν φταίει η έλλειψη αντίληψης ή εμπειριών),... 3ον, παίζει λόγω δικών σου ανασφαλειών η ίδια, έστω κ ασυναίσθητα να ρίχνεις υπερβολικά πολύ τα στάνταρ σου. Ή κ τα 3 μαζί. Ή μήπως βλέπεις στον κάθε άνθρωπο αυτό που θες εσύ να δεις (ιδίως άμα σου σερβίρει κ το παραμύθι που θέλεις να ακούσεις), κ έτσι άθελά σου, "παρακάμπτεις" κ κάποιες καλές ευκαιρίες από νορμάλ παιδιά........?
    ....
    ΥΓ: την καλή κουζίνα θα την εκτιμήσει η πεθερά...... ο γαμπρός θα εκτιμήσει άλλα, κ επειδή σε κόβω να έχεις αγχωθεί (κακώς για εμένα) για γάμο κ αποκατάσταση, τα σκαλιά της εκκλησίας δεν τα ανεβαίνεις με την πεθερά.......
    για να πεφτεις ΜΟΝΟ στα σκατα (οπως ειπες) κι οχι απλα να εχει τυχει κι αυτο, σημαινει οτι σου "αρεσουν" σε καποιο επιπεδο και για καποιον λογο. τον λογο πρεπει να τον βρεις εσυ. με δυο παραγραφους που εγραψες με το εντελως υποκειμενικο (και ισως πλανημενο) σου κριτηριο, δεν μπορουμε να κανουμε και ψυχαναλυση...
    εχε υποψιν επισης, οτι για πολλους αλλους μπορει να εισαι ΕΣΥ μια γυναικα "χωρις ηθος και κυριως χωρις ενδιαφερουσα προσωπικοτητα".
    ισως επισης να μην εχεις ξεπερασει ολα οσα νομιζεις, αλλα να υπαρχουν πιο βαθια εγκατεστημενα..

θα συμφωνησω σε οσα ειπε ο φουφουτος και σε μερικα που ειπε το μελος μαριποζα.
    διαφωνω εντονως με την καλη (απογειωτικη) μαγειρικη- ζαχαροπλαστικη, που ειναι μονο για την πεθερα.
    αν το κατεχεις το αθλημα, η φροντισεις να το μαθεις (δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη), κατεχεις την προκληση σε μερικες αισθησεις παραπανω απο τις δεδομενες, κι αυτο ειναι πολυ μεγαλο συν σε μια ερωτικη σχεση ;)

Page 2 of 2 FirstFirst 12