Results 1 to 13 of 13
-
22-05-2015, 06:48 #1
ποσος καιρος χρειαζεται για να ' γνωρισεις ' καποιον
Πιστευω οτι ειναι ενα ερωτημα που απασχολει ολους μας . Οπωσδηποτε παιζει ρολο η κριτικη ικανοτητα του καθενος . Αλλα και παλι , αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου , οχι μονον των γυναικων , αυτες ειναι ακομα πιο δυσκολο να τις 'ψυχολογησεις ' , ειναι στον τομεα αυτον πιο εξυπνες απο τους αντρες . Ως γνωστον , απο τις λεπτομερειες ' τσιμπας ' τον αλλον , στα μεγαλα ελατωμματα , ' ξερει ' να κρυφτει .
Πιστευω οτι η πρωτη εντυπωση κατι μπορει να σου πει , λιγα πραματα ομως , αν και εχω εμπιστοσυνη στην διαισθηση μου , οτι ' κατι δεν μου παει κατι καλα εδω ' .
Χρειαζεται ( σεμενα ) κανα 20ημερο για να σχηματισω ενα 50% του τι ειναι ο αλλος , το υπολοιπο 20 % σε μερικους μηνες , ακομη καλυτερα και αν υπαρξει καποια κριση στην σχεση , το 30% που απομενει , μπορει να μην το καταλαβεις ποτε , η μετα απο χρονια . Η μηπως οχι ? !!
- 22-05-2015, 08:38 #2
εμενα με απασχολει αυτον τον καιρο κ θα μοιραστω τις σκεψεις μου μαζι σου
οι γυναικες δεν ειναι κ τοσον δυσκολο να τις διαβασεις τουλαχιστον για μενα .κ ναι ειναι ποιο καλες απο μας να ψυχολογουν .
σε αντιθεση με τους περισσοτερους που μενουν με την πρωτη εντυπωση κ γω δεν πολυδινω σημασια γιατι πχ μπορει τον αλλον να τον πετυχεις σε μαυρη μερα
κ στο περι χρονου συμφωνω μαζι σου .
22-05-2015, 09:49 #3
σχετιζετε με το αν σε αφησει να τον γνωρισεις η οχι κ αν κολας με αυτον η οχι
δηλαδη..
αν δε κολας μαζι του κ δε σε αφησει να τον γνωρισεις δε θα τον γνωρισεις ποτε
αν κολας μαζι του κ δε σε αφησει να τον γνωρισεις θα σου παρει μηνες
αν κολας μαζι του κ σε αφησει να τον γνωρισεις ελαχιστο διαστημα..
ομως αυτο που θα εχει μελον θα ειναι το δευτερο
το πρωτο κ το τριτο συνηθως καταληγουν στο τιποτα..
22-05-2015, 09:57 #4
Αλεξ , εκτος του οτι ολοι κρυβουν τα ελατωμματα τους , αλλοι δεν τα γνωριζουν , η δεν τα παραδεχονται , η και τα δυο !!. Οποτε πρεπει ΕΣΥ να κανεις ολη την δουλεια .
22-05-2015, 10:23 #5
Οι ανθρωποι αλλαζουν με τα χρονια και τις συνθηκες , καθως ειναι και ευμεταβλητοι αναλογα τις στιγμες.
Συνηθως μπορεις να καταλαβεις παρα πολλα απο την πρωτη στιγμη για τον αλλον. Τωρα αναλογα και ποσα θες να μαθεις. Εαν πχ δεν συγκατοικησεις μαζι του , δεν μπορεις να μαθεις τι συνηθειες εχει στο νοικοκυριο , ας τον κανεις παρεα και πολλα χρονια.
Απο κει και περα μαλλον σε ενδιαφερει , εαν μπορεις να εμπιστευτεις καποιον για τον α ή β λογο ... αυτο δυσκολο να απαντηθει παλι.
Για παραδειγμα ειπες καποιο μυστικο και διαδοθηκε , αρα λες δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης.
Του δανεισες λεφτα και δεν τα επεστρεψε και πολλα αλλα παραδειγματα.
Και παλι δεν μπορεις να βγαλεις επαρκη συμπερασματα ... μπορει να ειναι τοσο χαλια οικονομικα που νη μη μπορει να τα επιστρεψει ή μπορει αυτο που του ειπες να το ειπε μονο στο ταιρι ρου σε μια αφελη συζητηση και αυτο να το ειπε σε ολο τον κοσμο...
Δυσκολο να ξερεις ποιον να εμπιστευτεις , εαν δεν τον γνωριζεις πολυ καιρο και η σχεση σας ειναι πολυ επιφανειακη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-05-2015, 10:46 #6
μαγκ εχει συζητηθει προσφατα το θεμα και μαλιστα το ξεκινησες εσυ.
εδω: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B9%CE%B1/page2
εγω, δεν εχω αλλαξει αποψεις. ισχυουν οσα ειπα και σε εκεινο
22-05-2015, 11:56 #7
αυτοι που γνωριζονται πολυ γρηγορα συνηθως ειναι διαφωρετικοι χαρακτηρες ενω εχουν καπια κοινα χαρακτηριστικα ετσι το πιο πιθανο σεναριο ειναι να γνωριστουν κ να μεινουν απλα γνωστοι...
οι ανθρωποι παντως που εχουν θεληση παραμενουν σταθεροι
αν σκοπευεις να γνωρισεις καπιον που πραγματι εχεις κοινα μαζι του ο δρομος αρχικα θα ειναι ανηφορηκος γιατι οσο επειρεαζεσε πολυ απο καπιον στην αρχη νιωθεις πολυ περιεργα ενω εισαι μαζι του κ μεχρι αυτο να το συνηθισεις θα τραβας το γιακα σου κ θα βγαινουν υδρατμοι στη συνεχεια ομως οταν αυτο σου περασει θα τα καταλαβεις οτι αξιζε το κοπο...
22-05-2015, 19:27 #8
εξαρταται!
ποσο συχνα βλεπεις τον αλλον και υπο ποιες συνθηκες τον βλεπεις.
επισης απο το κατα ποσο αυτος/η ανοιγετα...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
23-05-2015, 07:44 #9
25-05-2015, 10:43 #10
25-05-2015, 10:50 #11
μαλον δεν εχουμε τιποτα κοινο εμενα με εχει πιασει το αλτσχαιμερ απο κουνια χαχαχαχαχα αφου καπια πραγματα δε τα θυμαμαι με τιποτα οπως αυτο πχ...
25-05-2015, 19:32 #12
πιστευω η πρωτη εντυπωση που σχηματιζουμε για καποιον ειναι η πιο σωστη αρκει να διαθετουμε κριση
26-05-2015, 10:55 #13
Πιστευω οτι οταν γνωριζεις εναν ανθρωπο,μπορεις να καταλαβεις αρκετα πραγματα,και μονο που θα τον δεις το πως κινειται,μετα μεσα απο συζητηση,λιγα παραπανω,αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που υποκρινονται παρα πολυ καλα και μπορει και ποτε να μην μπορεσεις να τους καταλαβεις,ας πουμε εχω εναν "φιλο" ο οποιος οποτε παμε για καφε ποτε μα ποτε δεν μου λεει για τα προσωπικα του,ενω εγω του λεω αρκετα πραγματα(βεβαια δεν μπορουμε σε ολους να τα λεμε)και γενικα σε αλλες συζητησεις παντα ριχνει το μπαλακι σε εμενα και προσπαθει να τις αποφευγει η μιλαει γι αλλους!τωρα απο εκει και περα για να γνωρισεις εναν ατομο,καποια βασικα πραγματα μπορεις πολυ γρηγορα,μετα παιζει ρολο το τι ατομο εχεις μπροστα,γιατι υπαρχουν πολλοι που υποκρινονται παρα πολυ καλα χωρις να τους παρεις χαμπαρι,εναν ανοιχτο ατομο που τα εχει καλα με τον εαυτο του που ειναι εξω καρδια που λεμε,μπορει και απο μονο του ανοιχτει!για μενα προσωπικα παιζει ρολο ποσο συναναστρεφεσαι με αυτο το ατομο,οποτε δεν υπαρχει στανταρ χρονος,εχω εναν αλλον φιλο που μετα απο 9 χρονια μου ανοιχτηκε για πραγματα προσωπικα του που γινοταν μεσα στο σπιτι του και αυτο επειδη ζοριστηκε πολυ με ενα αλλο θεμα,και ηθελε να μιλησει και απλα του σταθηκα σε ολο αυτο"και λεω δλδ αν δεν γινοταν αυτο δεν θα ελεγε τιποτα"
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"