Σκυλακι.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: Σκυλακι.

Σκυλακι.

Εχω ενα σκυλακι Μαλτεζικο κανις ,αρσενικο,4 χρονων και δυστηχως μου αρρωσταινει συχνα συνηθως το καλοκαιρι εμφανιζει προβληματα.Πρωτα επαθε επιπεφυκιτιδα στο ενα του ματακι (πηγαμε στον κτηνιατρο και ολα καλα) μετα επιασε σκουληκακια εκανε θεραπεια με αποπαρασιτικα χαπακια αλλα συχνα πυκνα ξανακολλαει.Επαθε φαρυγγιτιδα εκανε θεραπεια με αντιβιωση.Τωρα κανει θεραπεια με augmentin σιροπι γιατι το ενα ποδαρακι του ειχε πιασει πυον και δωξα το Θεο πα ει πολυ καλα.Εδω και 2 μερες ομως δεν εχει ενεργηθει καθολου μονο τσισα.Ειμαι μεσ'το αγχος γιατι τον αγαπαω και δεν θελω να αρρωσταινει.Θυμαμαι το πρωτο μου σκυλι ηταν θυληκο mix breed τσιουαουα με πομερανιαν.Εζησε 16 χρονια και ηταν η καλυτερη μου φιλη! οταν πεθανε για 3 μηνες εκλαιγα ασταματητα και δεν ετρωγα.Αν εχετε και εσεις ζωακι σας παρακαλω πειτε μου αν ειναι φυσιολογικο που δεν εχει ενεργηθει 2 μερες τωρα.Λετε να φταιει το augmentin? η απλα να ειναι μια δυσκοιλιοτητα? επισης να σας πω οτι η συμπεριφορα του δεν εχει αλλαξει ειναι πολυ ζωηρος! τρεχει,παιζει,τρωει το φαγητο του,πινει νερο,πηγαινουμε βολτες και κοιμαται ησυχα αλλα εγω εχω αγχωθει με ολα αυτα.

Senior Member
    Από που το πήρες το σκυλάκι σου; Από pet shop; Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω ένα ροτβάιλερ 5 χρονών θηλυκό και το αγαπώ πάρα πολύ και στενοχωριέμαι όταν αρρωσταίνει. Το ότι δεν ενεργείται δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Ίσως να είναι παρενέργεια από κάποιο φάρμακο. Να το πας στον κτηνίατρο.

Banned
    Bulletproof, καλημέρα. Καλύτερα να πάρεις το κτηνίατρο τηλέφωνο να τον/την ρωτήσεις! Εμείς δεν μπορούμε να σου δώσουμε απάντηση, γιατί μπορεί να είναι λάθος, επίσης δεν θα έλεγα να τον πας από κει γιατί ίσως να μην έχεις χρήματα, οπότε πάρε τηλέφωνο καλύτερα! Εξάλλου, είσαι συχνός "πελάτης", γιατί να μη σε βοηθήσει; Αυτά, ελπίζω να βοήθησα. Λυπάμαι που έκλαιγες 3 μήνες για το προηγούμενο σκυλάκι!!!!

Δελφινι το σκυλακι το πηρα απο αγγελια που ειχανε βαλει σε γειτονικο κτηνιατρειο,δυστηχως δεν γνωριζω που συγκεκριμενα γεννηθηκε.Τον πηρα στα χερια μου εναμιση μηνων και τον ταιζα γαλατακι με μπιμπερο.Pillow χεχε! καλα το καταλαβες δυστηχως ειμαι συχνος πελατης του κτηνιατρειου.Πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπε οτι ειναι απ'την αντιβιωση.Μου ειπε να δωσω πολυ νερακι και καθολου φαγητο για σημερα και μασαζ στην κοιλιτσα.Ε! λοιπον μετα το μασαζ το καημενο τα καταφερε! θα του αλλαξω την διατροφη του και σε δυο μερες τελειονουμε και την αντιβιωση.Σας ευχαριστω και της δυο για της απαντησεις!

Senior Member
    Οκ τέλος καλά όλα καλά. Πολύ χαίρομαι!

Banned
    Μια χαρά όντως, πάλι καλά. Να το χαίρεσαι το σκυλάκι σου!