To ημερολογιο του φόβου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 122
    Member
    ρε holllyman μα αυτα που λες ολοι τα πεναμε η τα εχουμε περασει , για μενα πηγαινε βρες ενα ψυχολογο και βαλε τα δυνατα σου για να επανελθεις και μην συμβιβαζεσαι με αυτο εγω καθε μερα κανω κατι που φοβαμαι να το κανω τωρα δλδ μπαινω σε τρενο , παιζω μπαλα , παω για ποτακι , φλερτάρω προσπαθω να μπω στις παλιές μου συνήθειες και είναι πολύ δυσκολο ,αλλα δεν ξερω τελευταια ειμαι πολυ καλυτερα . δοκιμασε να επανελθεις μνην φοβάσαι

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους.
    Γιώργο σε χαίρομαι πραγματικά. Κ ζηλεύω-με την καλή έννοια - τη δύναμη κ την αυτοπεποίθησή σου. Εγώ πάλι έχω μεγάλες νίκες και αμέσως μετά μικρές ήττες. Όταν δλδ καταφέρνω να ξεπεράσω ένα μεγάλο εμπόδιο έρχονται τα συμπτώματα πάλι σε εμποδιάκια που θεωρούσα ότι έχω ξεπεράσει. Δεν πειράζει, αν γλυτώσεις απ΄το τσουνάμι τι σημασία έχουν τα απόνερα??? Hollyman ο Γιώργος μπορεί να έχει δίκιο. Δεν κάνει κακό η επίσκεψη σ\'ένα ψυχόλόγο. Όλα όσα σκέφτεσαι κ φοβάσαι είναι μέρος του προβλήματος. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ απ\'τους πανικούς. Βρες τρόπο να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου κ αμφισβήτησε τις αρνητικές.Margo μου μην αγχώνεσαι κ σκέψου το εξής απλό.... εαν είχες οποιδηποτε πρόβλημα τρέλας ή σχιζοφρένειας, οποισδήποτε γιατρός θα στο είχε διαγνώσει αμέσως. Έχουν τελείως διαφορετικά συμπτώματα και ενδείξεις από την κατάθλιψη κ τους πανικούς. Φιλιά κ κουράγιο

Senior Member
    Παιδια εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πρεπει να βγει αυτη η αισιοδοξια απο μεσα απο τον καθενα. Πρεπει να περασει ο κυκλος... ισως να βαρεθεις να ζεις μεσα σε αυτην την μιζερια και το απιστευτο ανχος και να ξεκολλησεις. Φυσικα αυτο ειναι κατι που το παλευουμε καθημερινα.. Kαι ερχετα καποια στιγμη που το καταφερνεις..
    Bικυ μου διαβασα και εγω μεσα απο το net διαφορα για αλλες διαταραχες και ομολογουμενως δεν μου κολανε πουθενα με οτι εχω. Aπλα περασα ενα μαλλον ασχημο σαβ/κο.. Yπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!!!!

Member
    παιδια αυτο το π,σ,κ, εκανα πολλά πράγματα που με ευχαριστούν αλλά κανω ένα λάθος χωρις να το θέλω αναρωτιέμαι συνέχεια αν είμαι καλά .

Senior Member
    έλα μου ντε. Εκει είναι το άτιμο το θέμα. Εντάξει τα συμπτώματα, οι κρισεις, οι αμφισβητήσεις λίγο πολύ όλα τα καταφέρνουμε. Πώς ορίζεις τη ρημάδα τη σκέψη σου??? Πότε φτάνεις στο σημείο ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ\'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Πώς γίνεται να μην είσαι διαρκώς κριτής του εαυτού σου???. Είμαι καλά, τα κατάφερα? Αύριο θα τα καταφέρω ξανά? Σήμερα με τον κ..καιρο είνα κ το κεφάλι βαρυ κ η διάθεση πιο χάλια.... πάλι θα αρχίσω δυνατά το μονόλογο......Καλά κουράγια σε όλους....είμαστε πολύ καλύτερα από πολλούς σας λέω......

Senior Member
    Γιωργο και εγω το κανω αυτο συνεχεια δυστηχως πρεπει να ξεκολησουμεεεεεεεεεε.....
    Aκομα και οταν αισθανομαι καλα σκεφτομαι \"μηπως ειναι ολα παραξενα και απλα δεν το εχεις σκεφτει ?\" κι εκει ειναι που θελω να μου ριξω μια μπουνια να σκασω...

Senior Member
    Εχω παρατηρήσει ότι τις πιο πολλές αρνητικές σκέψεις τις κάνω όταν νιώθω καλά σωματικά,δηλαδή όταν δεν έχω αυτά τα ψυχοσωματικά και είμαι ήρεμη.Δεν ξέρω γιατί.Κανονικά τότε θα έπρεπε να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα αλλά αντίθετα εγώ τα βλέπω όλα μαύρα.

Senior Member
    Ντάλια μου αυτό που σου συμβαίνει έχει μια βάση. Την ώρα που αντιμετωπίζεις τα ψυχοσωματικά σου η προσοχή σου είναι στραμμένη στο να τα πολεμήσεις. Οι σκέψεις έρχονται συνήθως σε κατάσταση ηρεμίας και καταλήγουν ανάλογα με το πως τις αντιμετωπίζεις. Ετσι τουλάχιστον το βιώνω εγώ. Ας πούμε όταν είμαι ήρεμη με πιάνουν έντονα υπαρξιακά και δως του πάλι αμφισβήτηση.

Senior Member
    Ναι δίκιο έχεις.Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει.Και μερικές φορές αυτά τα έντονα υπαρξιακά μου φαίνονται πολύ χειρότερα από τις σκέψεις που μπορεί να κάνω όταν έχω τα συμπτώματα.Ασε που όταν ξεκινάνε αυτές οι σκέψεις δεν σταματάνε με τίποτα.Οσο και να προσπαθώ να πάρω το μυαλό μου απο κει δεν τα καταφέρνω.Μέχρι που από την πολύ στεναχώρια με πιάνει πάλι κάποιο σύμπτωμα και έτσι μου αποσπά αυτό την προσοχή.

Senior Member
    Ετσι ακριβώς. Και με τα υπαρξιακά τι μπορείς να κάνεις? Τι να αμφισβητήσεις? Αφού όλα είναι καθορισμένα από τη φύση. Εμένα τότε με βοηθά να σκέφτομαι ότι θα ζήσω όσο ζήσω προσπαθώντας να ζήσω όμορφα. Το λέω κ το ξαναλέω μέσα μου μέχρι που ξεχνιέμαι κι ασχολούμαι με κάτι άλλο. Δοκίμασέ το και κάνε το χαμογελώντας, επανέλαβέ το πολλές φορές μέχρι να κουραστείς. Εμένα με πιάνουν τα γέλια στο τέλος απ\'τις επαναλήψεις

Senior Member
    Ειναι απιστευτο το ποσο ιδιες σκεψεις κανουμε ολοι παιδια τελικα...
    Ενας φιλος μου ειπε \"αφου δεν βγαζεις ακρη με τα υπαρξιακα ετσι και αλλιως τι τα σκεφτεσαι?\"
    Εχει δικιο βεβαια αλλα ελα που δεν γινεται να φυγει το μυαλο..
    Μαλλον εχουμε αναγκη να βασανιζομαστε τελικα απο κατι...τι να πω..

Senior Member
    Βίκυ μου μακάρι να μπορούσα να το σκεφτώ αυτό που λες αλλά επειδή μέχρι τώρα όλα χάλια μου πάνε μου είναι δύσκολο να κάνω σκέψεις του στυλ \"θα προσπαθώ να ζω όσο πιο όμορφα γίνεται\".Αντίθετα σκέφτομαι ότι αφού όλα είναι τόσο χάλια δεν έχει νόημα που ζω,ότι δεν έχω να περιμένω τίποτα και άλλα τέτοια ωραία..

Member
    νταλια μην λες χαζομαρες .. ερωτεψου καποιον .. βαλε ενα στοχο δλδ πες θα μαζεψω λεφτα και τον Ιουνιο θα παω διακοπές και θα τα γ.... όλα συγνώμη κιόλας . εγω πήρα κουμπαρά σήμερα κάνε και συ το ίδιο θα νιώσεις τέλεια !!!

Senior Member
    Dalia φανταζομαι δεν ηταν παντα ολα τοσο ασχημα... Δεν εχεις να θυμασαι μια καλη περιοδο στη ζωη σου που θα ηθελες να εισαι και παλι οπως ησουν?

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    .....σκέφτομαι ότι αφού όλα είναι τόσο χάλια δεν έχει νόημα που ζω,ότι δεν έχω να περιμένω τίποτα και άλλα τέτοια ωραία..
    (Βρε συ Dalia, θάθελα τόσο -μα τόσο- να σου πω κάτι ν΄αλλάξουν λίγο αυτές οι μαύρες σου σκέψεις αλλά....
    το μόνο που βρίσκω να πω είναι το .... : \"πόσο σε νιώθω\" !!!
    Ξέρω δεν είναι καθόλου αρκετό αυτό αλλα ... είναι το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή ... Έτσι για να δηλώσω \"παρουσία\" δίπλα σου ....
    Κουράγιο μωρέ ! .... -Κουράγιο ΜΑΣ !)

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast