To ημερολογιο του φόβου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 122
    Senior Member
    Παιδια ολα αυτα ειναι απο το ανχος μας.. ολος αυτος ο βασανισμος..
    καποια στιγμη θα περασουν το πιστευω.
    Aλλα δεν ειμαι σιγουρη αν θα φυγουν για παντα η θα ξαναερθουν.
    Eντωμεταξυ εχτες πηγα για ενα ποτο και σημερα νιωθω λιγο χαλια.
    Eχει καποια σχεση? Tο πρωι παλι φρικαρα με τον κοσμο εννοειται και το φως..
    Tι παραξενο μεχρι περσυ με ενοχλουσε οταν βραδιαζε...Tωρα το αντιθετο..
    ΘA MAΣ TPEΛANEI AYTO TO ANXOΣ?
    ουτε να ξερουμε τι μας ανχωνει δεν μπορουμε?

Bικυ ολα οκ με το U2U...

Γιωργο λεω να πας αφου ειναι τοσο σημαντικο..
    Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα? Tι σε τρομαζει?
    Tο πολυ πολυ αν δεν αντεχεις φευγεις..

Senior Member
    Γιώργο να πας να πας να πας. Οι πρώτες ώρες θα είναι δύσκολες αλλά μετά την πρώτη νίκη όλα θα πάνε καλά. Είναι το καλύτερο τεστ για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Κάτι δύσκολο και επαναλαμβανόμενο.
    Ντάλια μου ναι η συννεφιά ο χειρότερος εχθρός μου. Βαρύ κεφάλι κ συμπτώματα απτο πουθενά. Το παλεύω, τι να κάνω το χειμώνα μου γαμ...το
    hollyman μην αναλύεις τα συμπτώματα σου κ εγώ τώρα που γράφω ζαλίζομαι αλλά του δίνω να καταλάβει. To μυαλό μας γεννάει νέα συμπτώματα ή επαναλαμβάνει τα παλιά.Θα το σκίσω εγώ όμως όχι αυτό εμένα.Σου στέλνω σε λίγο u2u

Member
    βικυ και εγω να παω λέω αλλα τι θα γίνει την στιγμή που θα με ποιάσει ταχυπαλμία και ζαλάδα ??

Senior Member
    Γιώργο σκέψου πόσο ωραία θα νιώθεις μετά που θα ξέρεις ότι τα έχεις καταφέρει.Αφού είναι κάτι που το θέλεις πολύ πιστεύω αξίζει τον κόπο να πας.

Senior Member
    θα κανεις οτι κανεις και ολες τις αλλες φορες. Διαφορες τεχνικες... θα μετρας αναποδα απο το 50 και κατω κλπ...

Senior Member
    Θα σκεφτείς απλά ότι τίποτα απ\'αυτά που νιώθεις δε μπορεί να σε πειράξει. ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Θα πέσεις ψυχολογικά στην αρχή γιατι κατά πάσα πιθανότητα τα συμπτώματα θα έρθουν. Μην τα αφήσεις να σε καταβάλλουν. Περίμενέ τα κι όταν παρουσιαστούν πολέμησέ τα και γρήγορα θα δείς ότι θα μετριαστούν έως ότου εξαφανιστούν. Κ τότε η χαρά είναι τεράστια. Το χω ζήσει κ το ξέρω...Μην το αποφύγεις

Member
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δύναμη που μου δίνεται το πιο πιθανόν είναι να πάω . όταν με πείραν για το σεμινάριο της είπα της κοπέλας την καθαρή αλήθεια οτι έχω αυτο τον καιρό κρίση πανικού και μάλλον θα έρθει ο αδερφός μου στην θέση μου , και γέλασε και μου είπε οτι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με συμπάθησε περισσότερο γιατί της το είπα .

Senior Member
    Σήμερα διαβασα για την αποπροσωποιηση και οτι περιγραφει ειναι ακριβως οπως νιωθω
    Ειναι αποτελεσμα του υπερμετρου ανχους που βιωνουμε και ο οργανισμος αντιδρα ετσι..
    Ειναι οταν σου φαινονται ολα παραξενα, εξωπραγματικα τρομακτικα..
    Σαν να εισαι τοσο διαφορετικος αλλα με αρνητικό τροπο.. Να νιωθεις ξεκομμενος
    η αντιληψη σου να παιζει παιχνιδια.. Ενω βλεπεις τα παντα οπως οι αλλοι εσενα σου φαινονται παραξενα και τρομαζεις.. Αχ τι τραβαμε!!!
    Δυστηχως τα περισσοτερα αρθρα ειναι στα αγγλικα που ειναι λιγο κουραστικα για μενα.

Senior Member
    Καλημέρα...
    Χτες το βράδυ έκανα βελονισμό για τους πανικούς κ το άγχος. Με γιατρό βελονιστή. Για όλο το υπόλοιπο απόγευμα ένιωθα απίστευτη ηρεμία. Ηπια κ ένα ποτηράκι κρασί πριν κοιμηθώ..... Σαν πουλάκι κοιμήθηκα. Και τώρα καλούτσικα είμαι. Για να δούμε μπας κι είναι αυτή η λύση που μου ταιριάζει.

Μαργκο για πες λίγα για την αποπροσωποίηση. Αυτό το \'\'τόσο διαφορετικός\'\' πολλά μου λέει εμένα...

Member
    KAΛΗΜΕΡΑ !!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ??

Senior Member
    Kαλημερα σε όλους..
    Bικυ μου αποπροσωποιηση ειναι μια ενοχλητικη πολλες φορες διαρκης αισθηση οτι χανεις την εννοια της πραγματικοτητας σαν να ζεις μεσα σε ενα ονειρο.. Σαν να φοβασαι οτι απο στιγμη σε στιγμη θα χασεις εντελως το μυαλο σου..
    Kοιτας τον εαυτο σου και τον αισθανεσαι ξενο
    Σαν η ψυχη σου να ασφυκτια μεσα στο σωμα σου και να θελει να το σπασει να ελευθερωθει
    Nιωθεις να απεχεις απο το περιβαλλον εισαι μεσα σε μια συνεχομενη νοητικη θολουρα και νιωθεις σχεδον φρικιο... Kαθε μερα ευχομαι να περασουν ολα αυτα δεν ξερω πως να τα αντεξω πια.

Senior Member
    Εγώ αυτό που κάνω πολλές φόρες είναι να βάζω εγώ τον εαυτό μου σε μια άλλη κατάσταση. Δλδ όταν δεν περνάω καλά φαντάζομαι ότι βιώνω μια άλλη κατάσταση που μου αρέσει. Το επιδιώκω όμως.Και με βοηθά. Δεν έχω νιώσει αυτό που λέτε εσείς εξωπραγματικά για να είμαι ειλικρινής. Διαφορετική νιώθω γιατί όντως είμαι. Αλλά και ποιος δεν είναι??? Ρε γω...το μήπως αναλύουμε υπερβολικά ότι νιώθουμε κι ότι μας συμβαίνει??? Να μου πεις μπας και μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς

Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΒΑΡΥ Κ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ Κ ΝΙΟΘΩ ΟΝΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ Κ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

Senior Member
    Originally posted by hollyman
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΒΑΡΥ Κ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ Κ ΝΙΟΘΩ ΟΝΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ Κ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
    να πεις πάμε πάλι γερά με τσαμπουκά....κύκλος είναι η διάθεση και γυρίζει. Μην αφήνεις τα συμπτώματα να σε καταβάλλουν στο είπα ξανά. Και μόνο που αναρωτιέσαι τι έχεις σημαίνει ότι αφήνεις το φόβο να κάνει βήματα προς εσένα. Κανε εσύ προς αυτόν. Τότε μόνο μικραίνει

Junior Member
    Βικη μου απο τη μια χαιρομαι που δεν ειμαι μονη, που υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα. και εγω δεν μπορω να ζησω τη ζωη μου πια οπως πριν. ολα γινονται μηχανικα απο την οδηγηση μεχρι το φαι που τρωω. βεβαια για να πω την αληθεια πια δεν οδηγω. εχτες γραφτηκα για πρωτη φορα στο site και νιωθω καπως ανακουφισμενη. εχεις επισκεφτει ψυχολογο ? εγω σημερα εχω ραντεβου αλλα δεν επλιζω σε πολλα. απο την αλλη δεν πρεπει να σκεφτομαστε απαισιοδοξα. παντως η φραση σου ηταν καθοριστικη: μια θολουρα στην αντιληψη. αυτο ακριβως νιωθω και εγω.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast