Είναι ομοφυλοφιλία; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Οταν αυτοι οι νεαροι μπορουν να κανουν και αλλα πραγματα και να απολαμβανουν τον ερωτα φυσικα και το συγκεκριμενο γεγονος δεν λεει τιποτε ...οταν ομως μονο ετσι μπορουν να εκφραζονται σεξουαλικα σαφως και ειναι σημαδι οτι υπαρχει μεσα τους κατι αλλο..... το ομοφυλοφιλικο δεν ειναι κατι ξεκαθαρο και δεν ειναι μονο η πραξη οπως δηλωθηκε απο φιλο εδω μπορει να ειναι και παρεκλιση δεν θα πουμε ομως εμεις σε κανεναν αν με το να ειναι ομοφυλοφιλος κανει κατι ηθικο η οχι η αν αυτο απο μονο του σημαινει υγεια η οχι αυτο ας το αναζητησει μεσα του αν το θελει η αν νοιωθει οκ ας κανει τη ζωη του ........ ο καταναγκαστικος αυνανισμος κατε με ειναι το προβλημα οταν υπαρχει ενα γενικοτερο συναισθημα μοναχικοτητας και μη επικοινωνιας με τους αλλους και κατεπεκταση το ανιθετο φυλο ...μην απομωνονουμε καποια πραγματα γιατι αυτο απο μονο του δεν ειναι καθολου επιστημονικο..... φανταστειτε και καποιον που εχει πλουσια σεξουαλικη ζωη αλλα ακομη χρειαζεται να αυνανιζεται ας πουμε .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    Οταν αυτοι οι νεαροι μπορουν να κανουν και αλλα πραγματα και να απολαμβανουν τον ερωτα φυσικα και το συγκεκριμενο γεγονος δεν λεει τιποτε ...οταν ομως μονο ετσι μπορουν να εκφραζονται σεξουαλικα σαφως και ειναι σημαδι οτι υπαρχει μεσα τους κατι αλλο..... το ομοφυλοφιλικο δεν ειναι κατι ξεκαθαρο και δεν ειναι μονο η πραξη οπως δηλωθηκε απο φιλο εδω μπορει να ειναι και παρεκλιση δεν θα πουμε ομως εμεις σε κανεναν αν με το να ειναι ομοφυλοφιλος κανει κατι ηθικο η οχι η αν αυτο απο μονο του σημαινει υγεια η οχι αυτο ας το αναζητησει μεσα του αν το θελει η αν νοιωθει οκ ας κανει τη ζωη του ........ ο καταναγκαστικος αυνανισμος κατε με ειναι το προβλημα οταν υπαρχει ενα γενικοτερο συναισθημα μοναχικοτητας και μη επικοινωνιας με τους αλλους και κατεπεκταση το ανιθετο φυλο ...μην απομωνονουμε καποια πραγματα γιατι αυτο απο μονο του δεν ειναι καθολου επιστημονικο..... φανταστειτε και καποιον που εχει πλουσια σεξουαλικη ζωη αλλα ακομη χρειαζεται να αυνανιζεται ας πουμε .......
    Γενικότερα συμφωνώ, διαφώνω όμως κάθετα με δύο σημεία: 1) Ο όρος "παρέκκλιση" είναι αρνητικός και δεν ταιριάζει εν προκειμένω. 2) Το σεξ και ο αυνανισμός δεν αλληλοαποκλείονται, μπορούν άνετα να συνυπάρχουν, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι για τη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων.

Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    Δεν είναι άσχετη νομίζω. Δεν είναι το πρόβλημα αν αυτό που κάνουν είναι ομοφυλοφιλία ή όχι. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια. Το πρόβλημα είναι ότι κάθονται κι αυνανίζονται βλέποντας τσόντες. Το θεωρώ αφύσικο αυτό. Ας πάνε έξω να κάνουν κάποιο άθλημα (ποδήλατο, τρέξιμο κλπ) αντί να βλέπουν τσόντες αυνανίζοντας. Αυτό θα μπορούσε να του πει γιατί αυτό ρώτησε: "Τι μπορώ να του πω". Δεν κράζω, συζήτηση κάνουμε.
    Συγνώμη αλλα κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Εγω προσωπικά αυτό που λες στην αρχή της δευτερης σειράς του σχολίου σου που παρέθεσα το κάνω κάθε μέρα... και πάλι εκτιμώ τις νορμαλ κοπέλες και αν μπορούσα να κάνω σχέση με μια τέτοια θα έκανα και όχι με κάποιο σούπερ μοντέλο... το να βλέπεις πορνό και να "αυνανίζεσαι" είναι υγιεία αρκεί να μη σου καταστρέφει τις προτιμήσεις αλλά αυτό γίνεται στη μειοψηφία, και όχι στην πλειοψηφία...

Όταν λες να προτιμησουμε να κανουμε καποιο άθλημα, είναι σαν να λες οτι προσπαθουμε να καταπιέσουμε τις σεξουαλικες ορμες της ημέρας κανωντας κατι άλλο, οπως οι άνθρωποι στο Μεσαιωνα..

Senior Member
    Foufouto η πορνογραφία είτε είναι 5 λεπτά είτε μία ώρα είτε 10 ώρες την ημέρα κάνει τον άνθρωπο να επιθυμεί αυτό που βλέπει στην ταινία. Έτσι βλέπει μία κοπέλα σαν κι αυτές που δουλεύουνε μοντέλα και μετά δυσκολεύεται να εκτιμήσει μία γυναίκα που δεν είναι η απόλυτη. Αυτό τον κάνει να μην εκτιμά τη σύντροφό του γι αυτό που είναι. Έτσι τουλάχιστο οι άντρες που βλέπουν έχουν ακραίες απαιτήσεις και μόνο τότε μπορεί να λειτουργήσει η ντοπαμινική νευροδιαβίβαση. Αλλά ποιες γυναίκες είναι σαν κι αυτές που δείχνουν οι τσόντες ή στις διαφημίσεις με τα μοντέλα; Να μην αναλύσω πώς τα 5 λεπτά φέρνουν 10 και τα 10 100 και πάει λέγοντας. Αν δεν το ξέρεις διάβασέ το να δεις γιατί συμβαίνει αυτό, σα ναρκωτικό είναι. Άσε που βλάπτει το πώς τα αγόρια βλέπουν τα κορίτσια. Και μετά τις μιλάνε όλο για πρόστυχα...
    Αυθαίρετες ανακρίβειες!
    Και η μαλακία τυφλώνει, να συμπληρώσω!

1η απορία: είσαι άντρας ή γυναίκα;
    2η απορία: δεν έχεις δει ποτέ πορνό;
    3η απορία: ποια η γνώμη σου για το σεξ; Πριν το γάμο επιτρέπεται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Γενικότερα συμφωνώ, διαφώνω όμως κάθετα με δύο σημεία: 1) Ο όρος "παρέκκλιση" είναι αρνητικός και δεν ταιριάζει εν προκειμένω. 2) Το σεξ και ο αυνανισμός δεν αλληλοαποκλείονται, μπορούν άνετα να συνυπάρχουν, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι για τη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων.
    αρνητικο και θετικο δεν υπαρχει αρνητικη και θετικη φυσιολογια αυτα ειναι συμπεριφορικα κατασκευασματα ...... οσο για τον αυνανισμο ναι καλιστα μπορει να συνυπαρξει ομως ηθελα να δειξω οτι τελικα μπορει και το σεξ με μια κοπελα και ο αυνανισμος να αποτελει αδειασμα εντασης ...και οχι συναισθημα πραγματικη επαφη με τις αισθησεις μας ..ενα σηκωμενο πεος ολη την ωρα δεν σημαινει πολλες φορες ερωτικο ατομο.....αλλα ολα αυτα για τον καθενα ειναι μοναδικα και επειδη μιλαμε για βοιωμα του καθενος αρνητικο και θετικο ειναι ουσιαστικοποιησης της αγνοιας μας τιποτε παραπανω

Banned
    Σελτζούκε ας κάνω λάθος. Νομίζω ότι αυτο που κάνεις υποκαθιστά μια υγιή σχέση που θα μπορούσες να έχεις. Εάν έχεις (υγιή, και πάλι το κάνεις δε βλέπω το λόγο. Είναι διαφορετικές οι ορμόνες που εκκρίνονται στην αυτοϊκανοποίηση και διαφορετικές στον έρωτα. Μια διαφορά 4 φορές παραπάνω σε συγκεκριμένη ορμόνη ειδικά που είναι και δείκτης ικανοποίησης στον έρωτα.

Δεν προσπαθείς να καταπιέσεις τις ορμόνες της ημέρας με ένα άθλημα που θα έκανες. Τις ορμόνες της ημέρας τις καταπιέζεις με το να το ρίχνεις στην πορνογραφία. Κι ο αυνανισμός θα 'πρεπε να συμβαίνει όταν κατ' ανάγκη δε μπορούμε να έχουμε διαθέσιμη τη σύντροφό μας (απόσταση, προχωρημένη εγκυμοσύνη, μετά την εγκυμοσύνη, ασθένεια κλπ) ή κατά την εφηβεία που εξερευνούμε το σώμα. Όχι να γίνεται συνήθεια μπροστά σε μια οθόνη και να το θεωρείς υγεία!! Ήθελα να 'ξερα αν το πιστεύεις αυτο που λες. Το να κάθονται αυτοί οι δύο άνθρωποι μπροστά σε μια οθόνη και να αυνανίζονται υποκαθιστά μια υγιή σχέση που θα μπορούσαν να είχαν ο καθένας ξεχωριστά με κοπέλα. Εκτός αυτού η πορνογραφία επηρεάζει και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Βασικά δε μπορώ να κάτσω τώρα να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Το δηλώνω από πριν. Ακόμη κι αν μου λέτε ότι λέω αυθαίρετες ανακρίβειες.

Και για να απαντήσω και στον marian_m 1η απορία: άντρας, έχει σημασία όμως; 2η: έχω δει 3η: όπως η γνώμη όλων των ανθρώπων

Σελτζούκε ας κάνω λάθος. Νομίζω ότι αυτο που κάνεις υποκαθιστά μια υγιή σχέση που θα μπορούσες να έχεις. Εάν έχεις (υγιή, και πάλι το κάνεις δε βλέπω το λόγο. Είναι διαφορετικές οι ορμόνες που εκκρίνονται στην αυτοϊκανοποίηση και διαφορετικές στον έρωτα. Μια διαφορά 4 φορές παραπάνω σε συγκεκριμένη ορμόνη ειδικά που είναι και δείκτης ικανοποίησης στον έρωτα.

Δεν προσπαθείς να καταπιέσεις τις ορμόνες της ημέρας με ένα άθλημα που θα έκανες. Τις ορμόνες της ημέρας τις καταπιέζεις με το να το ρίχνεις στην πορνογραφία. Κι ο αυνανισμός θα 'πρεπε να συμβαίνει όταν κατ' ανάγκη δε μπορούμε να έχουμε διαθέσιμη τη σύντροφό μας (απόσταση, προχωρημένη εγκυμοσύνη, μετά την εγκυμοσύνη, ασθένεια κλπ) ή κατά την εφηβεία που εξερευνούμε το σώμα. Όχι να γίνεται συνήθεια μπροστά σε μια οθόνη και να το θεωρείς υγεία!! Ήθελα να 'ξερα αν το πιστεύεις αυτο που λες. Το να κάθονται αυτοί οι δύο άνθρωποι μπροστά σε μια οθόνη και να αυνανίζονται υποκαθιστά μια υγιή σχέση που θα μπορούσαν να είχαν ο καθένας ξεχωριστά με κοπέλα. Εκτός αυτού η πορνογραφία επηρεάζει και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Βασικά δε μπορώ να κάτσω τώρα να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Το δηλώνω από πριν. Ακόμη κι αν μου λέτε ότι λέω αυθαίρετες ανακρίβειες.

Και για να απαντήσω και στον marian_m 1η απορία: άντρας, έχει σημασία όμως; 2η: έχω δει 3η: όπως η γνώμη όλων των ανθρώπων

Λες πολύ σωστά οτι "Κι ο αυνανισμός θα 'πρεπε να συμβαίνει όταν κατ' ανάγκη δε μπορούμε να έχουμε διαθέσιμη τη σύντροφό μας"

Εγώ αυτό ακριβώς κάνω. Επειδη δεν έχω σύντροφο και κάθε μέρα νιώθω μια "ανάγκη", το ρίχνω στη πορνογραφία. Ούτε είμαι εθισμένος, ούτε έχω διαστρεβλώσει τα γούστα μου για τις Γυναίκες.

Όσον αφορά τους συγκεκριμένους Άνδρες που "αυνανιζει" ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε καν πως βρίσκουν το θάρρος να το κάνουν....

Η πορνογραφια να συμπληρώσω δεν υποκαθιστά μια σχέση. Δηλαδή δεν είναι ή πορνογραφία ή σχέση. Απλά συμπληρώνει την ανάγκη που έχεις για σέξ οταν δεν έχεις κοπέλα. Τόσο απλά.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχ!
    ρε σελτζουκε..
    δεν ειπε "ο ενας του αλλου", τοτε δεν νομιζω να ειχε απορια αν αυτο ειναι ομοφυλοφιλια.. ειπε ειναι στον ιδιο χωρο και βλεπουν μαζι το πορνο.

Senior Member

Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια γνώμη για το σεξ! Μα καθόλου. Απλά υπεκφεύγεις.
    Νομίζω δε, ότι αυτά που γράφεις δεν είναι καν δικές σου απόψεις, αλλά τα έχεις αντιγράψει από δω και από κει, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνουν.
    Οπότε, είναι φυσικό ότι με το που στριμώχνεσαι, την κάνεις.

υ.γ. Πάντως πράγματι, αυτά τα νέα μέλη, ακόμη και με τα προφανή μπερδεύονται. Και νόμιζα ότι είχα επιλέξει πολύ ξεκάθαρο νικ (ως προς το φύλο μου!)
    Last edited by marian_m; 28-05-2015 at 13:08.

Banned
    Σελτζούκε δεν είπα αυτό. Είπα όταν δε γίνεται να έχουμε διαθέσιμη τη σύντροφό μας. Αυτό που λες εσύ είναι ότι δεν έχεις σύντροφο. Είναι διαφορετικό. Επίσης το ότι έχει κάποιος μια αρνητική συνήθεια δε σημαίνει ότι το καταλαβαίνει κιόλας. Αντίθετα μπορεί να θεωρεί ότι είναι και θετικό.

Marian_m συγνώμη, λάθος μου, έχεις δίκιο, έπρεπε να το είχα διευκρινίσει. Όπως η γνώμη των περισσότερων ανθρώπων. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν θετική γνώμη σε αυτό που ανέφερες. Παλαιότερα (πριν δεκαετίες) ίσχυε το αντίθετο. Λάθος όμως νομίζεις, δεν αντέγραψα απολύτως τίποτα. Απορώ γιατί έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, ειλικρινά.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχαχαχ!
    ρε σελτζουκε..
    δεν ειπε "ο ενας του αλλου", τοτε δεν νομιζω να ειχε απορια αν αυτο ειναι ομοφυλοφιλια.. ειπε ειναι στον ιδιο χωρο και βλεπουν μαζι το πορνο.

Α Ναί μπερδεύτηκα.
    Άνθρωποι είμαστε, φαντασία έχουμε.

Σελτζούκε δεν είπα αυτό. Είπα όταν δε γίνεται να έχουμε διαθέσιμη τη σύντροφό μας. Αυτό που λες εσύ είναι ότι δεν έχεις σύντροφο. Είναι διαφορετικό. Επίσης το ότι έχει κάποιος μια αρνητική συνήθεια δε σημαίνει ότι το καταλαβαίνει κιόλας. Αντίθετα μπορεί να θεωρεί ότι είναι και θετικό.

Marian_m συγνώμη, λάθος μου, έχεις δίκιο, έπρεπε να το είχα διευκρινίσει. Όπως η γνώμη των περισσότερων ανθρώπων. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν θετική γνώμη σε αυτό που ανέφερες. Παλαιότερα (πριν δεκαετίες) ίσχυε το αντίθετο. Λάθος όμως νομίζεις, δεν αντέγραψα απολύτως τίποτα. Απορώ γιατί έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, ειλικρινά.

Οκ jpsunshine φαντάζομαι δε μπορώ να σε πείσω οτι δεν είναι ανθυγιεινό ο καθημερινος "αυνανισμός" με τη βοήθεα της πορνογραφίας.
    Απο εδώ και πέρα θα αυνανίζομαι σκεπτόμενος τη Γεωργία απο το γυμναστήριο. Αυτό φαντάζομαι είναι πιο υγιεινό....

Πολύ μεγάλη συζήτηση άνοιξε! Με έχετε καλύψει πλήρως.....και τους άλλους 2 σίγουρα!

Banned
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Οκ jpsunshine φαντάζομαι δε μπορώ να σε πείσω οτι δεν είναι ανθυγιεινό ο καθημερινος "αυνανισμός" με τη βοήθεα της πορνογραφίας.
    Απο εδώ και πέρα θα αυνανίζομαι σκεπτόμενος τη Γεωργία απο το γυμναστήριο. Αυτό φαντάζομαι είναι πιο υγιεινό....
    Κάνε αυτό που λες κι αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δε θα αυτοϊκανοποιείσαι καν. Και πιθανόν η Γεωργία ή κάποια άλλη κοπέλα να βρεθεί στο δρόμο σου και να με θυμηθείς.

Κάνε αυτό που λες κι αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δε θα αυτοϊκανοποιείσαι καν. Και πιθανόν η Γεωργία ή κάποια άλλη κοπέλα να βρεθεί στο δρόμο σου και να με θυμηθείς.

Γιατί δεν θα αυτοικανοποιούμε κάν?
    Νομίζω οτι αυτό ισχύει μόνο αν δεν βρω ποτέ στην υπόλοιπη ζωή μου μια Γυναίκα. Τότε ναι εννοείται οτι σε κάποιο σημείο η ανάγκη για αληθινό ΄σεξ δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί απο εναν απλο "αυνανισμό".

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast