Results 31 to 34 of 34
Thread: Είναι ομοφυλοφιλία;
-
25-10-2015, 13:11 #31
εγώ λέω νόου χόμο ας λόνγκ μπόλς ντοντ τατς
- 25-10-2015, 14:21 #32
αυτοι που το δειχνουν οτι ειναι γκει χωρις να προκαλουν η να το κανουν επιτηδες μπορουν να ζησουν κανονικα χωρις να αντιμετωπισουν κ πολα προβληματα
υπαρχει ομως ενα ποσοστο που δεν ειναι ορατοι πουθενα οτι ειναι γκει κ αν δε βρεθει καπιος να μηλισουν εστω κ με οτι τροπο μπορουν μπορει να τα παιξουν ψυχολογικα κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα απο ολα το να μη μπορεις να συνενοηθεις με κανενα.
26-10-2015, 00:07 #33
αντε να σου πω εγω μια σοβαρη κ υπευθυνη γνωμη.ποιο ειναι το ερωτημα?αν ειναι ομοφυλοφιλια?δηλαδη ο φιλος σου δε ξερει αν γουσταρει κ θα ξερω εγω?η ομοφυλοφιλια (περα απο τα κλασικα οτι δεν ειναι αρρωστια,ειναι επιλογη κ ειναι σεβαστη κτλ κτλ) ειναι θεληση.οχι η πραξη.αν κανεις σεξ με αλλον αντρα εισαι ομοσεξουαλικος μια φορα στη ζωη σου.αν επιθυμεις να κανεις σεξ με αντρες αντι για γυναικες τοτε εισαι ομοφυλοφιλος.
στη περιπτωση σου, το να αυνανιστεις με ενα φιλο δε λεει κατι.το να επιθυμεις το οργανο του φιλου περισοστερο απο μιας κοπελας σε κανει ομοφυλοφιλο.το να επιθυμεις κ τα δυο σε κανει αμφισεξουαλικο.τοσο απλα.
η επιθυμια ειναι λοιπον αυτη που κανει διαφορα κ οχι η πραξη.αν αμφιβαλλεις αναρωτησου...δηλαδη ενας που μια ζωη ηθελε γυναικες αν υποστει βιασμο απο αλλους αντρες ξαφνικα εγινε ομοφυλοφιλος κ θελει σεξ με αντρες κ ουτε να βλεπει τη γυναικα του?
η δικη μου γνωμη ειναι λοιπον αν τον ρωτησεις αν θελει να κανει κατι παραπανω με τον φιλο του κ κυριως να τον στηριξεις στην αποφαση.ετσι οπως το θετεις πιο πολυ τον βλεπω προβληματισμενο πως να αποδεχτει ο ιδιος κ κατοπιν ο κοσμος την ομοφυλοφιλια που ερχεται.γιατι μαλλον αρχισε να εχει κρυφους ποθους κ δε μπορει να το διαχειριστει επηρεασμενος απο τα προτυπα του πολλα βαρυ αρσενικου
26-10-2015, 11:29 #34
ωραία τοποθέτηση soking.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.