SOS!!! Ενδιαφέρομαι τι να κάνω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

SOS!!! Ενδιαφέρομαι τι να κάνω

Καλησπέρα σας και συγνώμη για τον επιθετικό τίτλο απλά χρειάζομαι άμεσα την βοηθεια σας

Με λένε Αντώνη και εδω και λίγω καιρό διαπίστοσα πως μου αρεσει μια κοπέλα η οποία είναι 23 χρονών (εγω 20) θέλω να την προσεγγίσω άλλα δεν ξέρω πως. Για αυτο μαζέυω πληρ απο γνωστους,και εδω ειναι που έχει μπερδευτεί η κατάσταση,ένας φίλος μου είπε πως είναι λιγο περίεργη καθως παίχτηκε μια ψηλοφάση με έναν γνωστό του και μετά απο 1 εβδομάδα δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Είπα οκ θα έτυχε αλλά πριν 3 μέρες μίλησα με εναν φίλο της ο οποίος μου τα μασουσε σε φάση ε και δεν ξέρω και δεν ενδιαφέρετε για να κάνει κάτι (οχι με εμένα,γενικά) κτλ και εκει μου αποκάληψε πως είναι παρθένα, με παραξένεψε πολύ 23 χρονών κοπέλα αρκετά εμφανίσημη ( ξανθία ψηλή με ωραίο σώμα) να είναι παρθένα στα 23!!! και οκ μπορεί να μην βρήκε αυτό που ψάχνει αλλά να μην ενδιαφέρετε κιόλας τι να πω.Απο τότε οι σκέψεις με βασανίζουν λέτε να είναι ομοφυλόφιλη ? και αν ναι πως μπορώ να το μάθω?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Banned
    Το να ξέρει αυτή ότι της αρέσεις εφόσον ρωτάς τον εναν και τον άλλον και να έβαλε το φίλο της να σ γειώσει με ευγενικό τρόπο γιατί δεν σ θέλει αποκλείεται δλδ?πρέπει να είναι λεσβία?

Ρε φιλαράκι 23 χρν είναι λες να θέλει να την προσεγγίσεις μέσω τρίτων? τι θα κάνεται σινικέσιο? τράβα εκεί που βγαίνει και μίλα της .....Επίσης αφού απ' ότι έχω καταλάβει έχεται κοινούς γνωστούς κανόνισε να βγείς μαζί της σε κοινή παρέα....και τα λόγια σ το 70 % πρέπει να προσεγγίζεις αυτά που λέει και να μπαίνεις στην συζήτηση... κυρίως στην δικιά της..τους άλλους δεν χρειάζεται να τους δίνεις και πολλή σημασία.....Αμα δεν καταφέρεις να αποσπάσεις την προσοχή της τότε δύσκολα τα πράγματα ,εάν καταφέρεις...ζήτα τηλ η φεισ πριν φύγεις και τα υπολοίπα θα τα βρεις....

Τώρα το ότι είναι παρθένα που το ξέρει ο φίλος της? δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήθελε να το μοιραστεί μαζί τ εάν έκανε κάτι?

Banned
    Γεια σου Αντώνη! Καταρχήν το ότι σου "αποκάλυψε" ο φίλος σου ότι είναι παρθένα δε σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει. Απλά μπορεί να έβγαλε το συμπέρασμα ο φίλος σου. Ή μπορεί να μην ήθελε να κάνει κάτι με το φίλο σου κι αυτός έτσι να έβγαλε αυτό το συμπέρασμα. Αυτό το ότι οι κοπέλες που είναι παρθένες κι έχουν ηλικία μεγαλύτερη των 20 είναι ομοφυλόφιλες όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά αν διαδοθεί μπορεί να τις διαλύσει την ψυχολογία. Το γνωρίζω για αρκετές κοπέλες. Μη νομίζεις ότι όλες χάνουν την παρθενιά τους στα 15 και στα 18. Η γυναίκα πρέπει να νιώσει έτοιμη για να κάνει έρωτα την πρώτη φορά. Επειδή η πρώτη φορά είναι κι αυτή που θα μείνει για πάντα και καμία δε θα 'θελε να θυμάται κάποιον περαστικό..

Κατά τη γνώμη μου μην κοιτάς να μάθεις αν είναι ομοφυλόφιλη. Χάνεις το χρόνο σου. Αν θες να την προσεγγίσεις μάθε σε ποια μέρη συχνάζει, (όχι απαραίτητα για διασκέδαση) και σύχναζε κι εσύ. Βρες κοινούς φίλους και προσπάθησε να είστε στην ίδια παρέα για να μιλήσετε μαζί. Εάν είσαι 20 κι είναι 23 είναι ο τρόπος με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να έχεις επιτυχία. Διαφορετικά αν προσπαθήσεις μέσα από φβ με το που θα μάθει την ηλικία σου πιστεύω θα κρατήσει απόσταση. Αλλά και πάλι σε τέτοια ηλικία ακόμη και μια μικρή διαφορά ηλικίας παίζει μεγάλο ρόλο. Άλλο να είναι 30 και να είσαι 27 κι άλλο 23 και 20.

Μην πιστεύεις πάντα ότι λένε οι φίλοι σου για κάποια κοπέλα. Ακόμη κι οι φίλοι μπορεί να είναι διαφορετικοί στον τρόπο προσέγγισης κι αυτό να έχει αντίκτυπο στο ενδιαφέρον που θα δείξει η κοπέλα. Καλή επιτυχία.

Banned
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Το να ξέρει αυτή ότι της αρέσεις εφόσον ρωτάς τον εναν και τον άλλον και να έβαλε το φίλο της να σ γειώσει με ευγενικό τρόπο γιατί δεν σ θέλει αποκλείεται δλδ?πρέπει να είναι λεσβία?

Ρε φιλαράκι 23 χρν είναι λες να θέλει να την προσεγγίσεις μέσω τρίτων? τι θα κάνεται σινικέσιο? τράβα εκεί που βγαίνει και μίλα της .....Επίσης αφού απ' ότι έχω καταλάβει έχεται κοινούς γνωστούς κανόνισε να βγείς μαζί της σε κοινή παρέα....και τα λόγια σ το 70 % πρέπει να προσεγγίζεις αυτά που λέει και να μπαίνεις στην συζήτηση... κυρίως στην δικιά της..τους άλλους δεν χρειάζεται να τους δίνεις και πολλή σημασία.....Αμα δεν καταφέρεις να αποσπάσεις την προσοχή της τότε δύσκολα τα πράγματα ,εάν καταφέρεις...ζήτα τηλ η φεισ πριν φύγεις και τα υπολοίπα θα τα βρεις....

Τώρα το ότι είναι παρθένα που το ξέρει ο φίλος της? δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήθελε να το μοιραστεί μαζί τ εάν έκανε κάτι?
    +++++++++1

Banned
    κ εμεις που να ξερουμε αν ειναι ομοφυλοφιλη τα χαρτια θα ριξουμε? ε αμα ειναι το πολυ πολυ να γνωρισεις κ καμια φιλη της :) αλλα αμα δεν ειναι θα σκεφτεσαι τι καθομουν κ σκεφτομουν τωρα...
    τι να σου πω τωρα φτιαξου σιδερωσε το μαλι ξυρισου σα να εχεις φυγει μολις απο το στεγνοκαθαριστηριο... ισως της τραβιξεις τη προσοχη..
    τωρα με πληροφοριες απο τριτους θα τη βγαλεις? κ συ που ξερεις αν αυτα που σου λενε ισχιουν η οχι? αυτη πχ μπορει να του το πε ειρωνικα οτι ειναι παρθενα κ να εχει 100 γκομενους ποιος ξερει τωρα?

Senior Member
    της εχεις μιλησει ποτε?αυτη η κοπελα ξερει οτι υπαρχεις?

Banned
    Τα έχουν πει όλα αλλά επειδή διαβάζω και πράγματα που δεν μπορώ να μην σχολιάσω, θα σου πω το εξής και κρίνεις μόνος σου. Είμαι 22, δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου σχέση, δεν έχω δώσει ποτέ φιλί, οι πιο κοντινοί μου φίλοι το γνωρίζουν, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ κόμπλεξ γι' αυτό, δεν το επιδιώκω και ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ πως δεν είμαι λεσβία. Αυτά :)

Junior Member
    Ρε παιδιά μην με αρπάζετε απλά αυτήν την κοπέλα την θέλω πολύ και για κάτι σοβαρό και όχι δεν θέλω συνοικέσιο (στο 2015 ζούμε) απλά να μάθω κάποιες πληροφορίες. Με την κοπέλα έχω τυπικές σχέσεις δλδ οποτε την βλέπω την χαιρετάω και με χαιρετάει απλά η προηγούμενη σχεση μου είχε άσχημο τέλος και πλέον έχω χάσει λίγο την αυτοπεποίθηση μου

Senior Member
    το θεμα δεν ειναι αν ειναι ομοφυλοφιλη, αλλα αν ενδιαφερεται για σενα..
    κι αν δεν ειναι, αλλα δεν σε θελει? ολες οι ετεροφυλοφιλες ειναι διαθεσιμες?

μην ακους κανεναν "φιλο". ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του, απ οσα λες.
    προσπαθησε να την προσσεγγισεις κι αν ενδιαφερθει, θα δεις τι συμβαινει.
    αν δεν την ενδιαφερεις, τι σε νοιαζει κι εσενα, τι ειναι και τι δεν ειναι?

Υπέρβαση... να βρεις το κουράγιο να πας να της μιλήσεις. Οσο το καθυστερεις η προσέγγιση θα σου φαινεται βουνό και μπορεί στο μεταξύ να προλάβουν άλλοι.
    Κι αν δεν βγει κατι με την πρωτη συζητηση (ήδη ξεθαρρεψες με την πρωτη συζητηση δλδ) θα επιδιώξεις συντομα να της ξαναμιλήσεις. Μαλλον δειξε της εξ αρχης ερωτικό ενδιαφερον για να μην σε βαλει στη λιστα με τα καλα παιδια και τους γνωστους.
    Το μέσω τριτων όσο κι αν φαινεται μη αντρίκιο, κάποιες φορές δουλεύει και μάλιστα αποτελεσματικά. Όμως ειναι ένδειξη φόβου και παραίτησης από την προσπάθεια και στο μεταξύ οι τριτοι πρεπει να ναι ατομα εμπιστοσύνης. Δοκίμασε να της μιλησεις με την πρωτη ευκαιρία και αφού το κανεις απλα θα διαπιστωσεις πόσο ευκολο ήταν. Κι αν ειναι εμφανίσιμος, σοβαρό άτομο και μετρημένος θα σκεφτει σοβαρα την πρόταση.
    γιάννης

Φίλε εγω θα σου πω το εξης:

Προετοίμασε τον εαυτο σου ψυχολογικά ΈΤΣΙ ώστε να μην απογοητευτείς σε περίπτωση που σε απορρίψει.

Να ξέρεις οτι αυτή η κοπέλα είναι καλή και σου αρέσει, μέχρι να έρθει η επόμενη. Μη το πάρεις στα σοβαρά λοιπόν γιατί δεν αξίζει.... : )

Senior Member
    εγω υποστηριζω πως το καλυτερο ειναι να της μιλησεις απο κοντα!
    αν παλι ντρεπεσαι-κομπλαρεις τοοσο πολυ γιατι δεν κανεις το δοκισμενο κολπο? γιατι δεν της μιλας μεσω φμπ?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    εξαρταται το πως θα την προσεγγισεις αναλογα με τον χαρακτηρα της.
    ειναι κλειστος χαρακτηρας να υποθεσω?

Junior Member
    Ειναι αρκετά κλειστη και γενικά ολοι οσοι την ξερουν μου λενε πως ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση.Οσο για εσάς που προτεινετε προσέγγιση μεσω fb να σας ενημερωσω πως δεν εχει. Υπαρχουν κοινοι γνωστοί που μπορουν να μας φέρουν κοντα αλλα αμα γίνουν "προξενητρες" υπαρχει ο κινδυνος να ξενερωσει η κοπέλα απο την αλλη και εγω για να τα κανω ολα μονος μου φοβάμαι

Banned
    δε το βρισκω καλη ιδεα να τη προσεγγισεις μεσω φβ πιο πολυ κανει για να ανεβαζεις εκθεσιακες φωτο κ εκθεσιακες ατακες εκει μεσα δυσκολα θα γνωρισεις την αναποδη πλευρα των αλλων εκτος αν πεσεις σε κανενα πολυ ηλικρινη που σπανιζει εκει μεσα κ αν δε κολησεις μαζι τους για τη χειροτερη πλευρα τους δεν υπαρχει προοπτικη για να αξιοποιησεις τη καλυτερη πλευρα τους εκτος κ αν μαντεψεις αυτο που δε βλεπεις που γινεται κ αυτο εκτος αν τον ξερεις καλα τον αλλον αλλα αυτο κ παλι προυποθετει να τον ξερεις κ εξω απο αυτο το εχουν φτιαξει ετσι οστε να εχει καπια χρησιμοτητα αν γνωριζεις αυτον που βλεπεις κ εξω απο αυτο οστοσο αυτο λιγοι το εχουν καταλαβει
    το τηλεφωνο καλυτερο ειναι γιατι εισαι σε αμεση επαφη με τον αλλο

Page 1 of 2 12 LastLast