Πολλοί με έχουνε απορρίψει στην ζωή μου! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    Και εγώ είμαι μόνη μου και έχει να με κοιτάξει άντρας κάτι χρόνια. Νομίζω ότι θα μείνω μόνη μου αιώνια!

Banned
    Τώρα το είδα. Σε καταλαβαίνω, αλλά σκέψου καλύτερα μόνη σου παρά με έναν μαλάκα. Αν νιώθεις διαφορετικά σκέψου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στη ζωή σου και ΒΓΑΛΤΟ, πχ εμένα υπήρχε περίοδος που δεν άντεχα μόνη μου, αλλά αυτό ήταν γιατί ήμουν ερωτευμένη με ένα μαλάκα και μου έκανε κακό, και ήθελα κάπου να ξεσπάσω, όχι σεξουαλικά εννοώ, συναισθηματικά, κάπου να πιαστώ.

Senior Member
    Εσάς σας έχουνε απορρίψει στην ζωή σας;

Senior Member
    Εννοείς στον ερωτικό τομέα ή γενικώς? Μου έχει συμβεί γενικώς και στον ερωτικό και στον επαγγελματικό και γενικώς. Στον επαγγελματικό γενικά ήμουν αρκετά συμπαθής και συνέβη μόνο μια φορά. Στον φιλικό μπορώ να πω έχει συμβεί αρκετές φορές , αλλά κι εγώ το έχω κάνει. Στον ερωτικό δεν είχα πολλές σχέσεις αλλά την πόρτα μου την έχω φάει μπορώ να σου πω πιο πολύ από όλους τους άλλους τομείς!!!!!!

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εσάς σας έχουνε απορρίψει στην ζωή σας;
    Ναι, με έχουν απολύσει πριν από πολλά χρόνια από δουλειά που δούλευα κάποιους μήνες, ως ανεπαρκή! Όχι οτι τεμπέλιαζα, αλλά κάποια πράγματα δεν τα κατάφερνα όπως τα ήθελε το αφεντικό μάλλον. Δούλευα σε έναν εμπορικό αντιπρόσωπο. Αυτός είχε διώξει και άλλους υπαλλήλους πριν από μένα.
    Έφαγα μεγάλη φρίκη, ήταν ένα πλήγμα στην αυτοεκτίμησή μου. Σε καταλαβαίνω.

Και εγώ είμαι μόνη μου και έχει να με κοιτάξει άντρας κάτι χρόνια. Νομίζω ότι θα μείνω μόνη μου αιώνια!
    Έλα βρε δελφινάκι, μη σκέφτεσαι τόσο απαισιόδοξα!

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Τώρα το είδα. Σε καταλαβαίνω, αλλά σκέψου καλύτερα μόνη σου παρά με έναν μαλάκα. Αν νιώθεις διαφορετικά σκέψου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στη ζωή σου και ΒΓΑΛΤΟ, πχ εμένα υπήρχε περίοδος που δεν άντεχα μόνη μου, αλλά αυτό ήταν γιατί ήμουν ερωτευμένη με ένα μαλάκα και μου έκανε κακό, και ήθελα κάπου να ξεσπάσω, όχι σεξουαλικά εννοώ, συναισθηματικά, κάπου να πιαστώ.
    Τί εννοείς με τη λέξη μαλάκας ;

Member
    Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει εμένα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ναι, με έχουν απολύσει πριν από πολλά χρόνια από δουλειά που δούλευα κάποιους μήνες, ως ανεπαρκή! Όχι οτι τεμπέλιαζα, αλλά κάποια πράγματα δεν τα κατάφερνα όπως τα ήθελε το αφεντικό μάλλον. Δούλευα σε έναν εμπορικό αντιπρόσωπο. Αυτός είχε διώξει και άλλους υπαλλήλους πριν από μένα.
    Έφαγα μεγάλη φρίκη, ήταν ένα πλήγμα στην αυτοεκτίμησή μου. Σε καταλαβαίνω.
    απλα με τισ δουλειεσ επειδη εχω αλλαξει πολλεσ δε σημαινει οτι εισαι ανεπαρκησ σημαινει οτι δεν κανεισ τι δουλεια οπωσ την θελει αυτοσ
    που κι αυτοσ εχει δικιο γτ εμαθε οτι ετσι γινεται σωστα η δουλεια και συ εχεισ δικιο που λεσ οτι γινεται κ αλλιωσ η δουλεια τωρα απο το να κατσει να σκεφτει αν εχεισ δικιο η οχι σε απολυει και τελειωνει υποθεση εγω εχω αλλαξει καμια 6-7 δουλειεσ παντα μπινελικι ακουω
    δεν ακουω και κανενα ευχαριστω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    απλα με τισ δουλειεσ επειδη εχω αλλαξει πολλεσ δε σημαινει οτι εισαι ανεπαρκησ σημαινει οτι δεν κανεισ τι δουλεια οπωσ την θελει αυτοσ
    που κι αυτοσ εχει δικιο γτ εμαθε οτι ετσι γινεται σωστα η δουλεια και συ εχεισ δικιο που λεσ οτι γινεται κ αλλιωσ η δουλεια τωρα απο το να κατσει να σκεφτει αν εχεισ δικιο η οχι σε απολυει και τελειωνει υποθεση εγω εχω αλλαξει καμια 6-7 δουλειεσ παντα μπινελικι ακουω
    δεν ακουω και κανενα ευχαριστω
    Ναι, έχεις δίκιο, εννοούσα ανεπαρκής για τον συγκεκριμένο εργοδότη. Το ξέρω οτι πολλοί εργοδότες έχουν παραξενιές και ο συγκεκριμένος είχε απολύσει άλλους δώδεκα στη δική μου θέση πριν από μένα (σε διάστημα 5 ετών!). Όπως και να το κάνεις όμως, σου στοιχίζει στην αυτοπεποίθηση και στην αυτοεκτίμησή σου. Το ευχαριστώ δε, είναι σπάνιο να το ακούσεις, όχι μόνο από αχαριστία αλλά και επειδή έχουμε πάψει και σαν λαός τα τελευταία χρόνια να είμαστε ευγενικοί και να το δείχνουμε στους άλλους. Το θεωρούμε περιττή τυπικότητα ενώ δεν είναι καθόλου έτσι, είναι ο πιό ανθρώπινος τρόπος συμπεριφοράς.
    Και βέβαια, από την πείρα μου σε διάφορες δουλειές και όπως σωστά αναφέρεις κι εσύ, ο άλλος θέλει να κάνεις την δουλειά του όπως σου λέει αυτός και όχι όπως νομίζεις εσύ κι ας είναι καλύτερο αυτό που εσύ προτείνεις. Καρατσεκαρισμένο! που έλεγε και η Μαλβίνα...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345