Πολλοί με έχουνε απορρίψει στην ζωή μου! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    του εκανες τα μουτρα- κρεας
    ο πιο ευκολος τροπος να σε ξεχασει αμεσα ενας ανδρας και να ειναι και πολυ ευχαριστημενος απο τον εαυτο του, ειναι να του κατσεις ευκολα και να του φυγει η περιεργεια...
    για να του μεινεις αξεχαστη, πρεπει να σε ερωτευτει.
    παντα αυτη που παει με δεσμευμενο, ειναι η χαμενη.

οσο για την δουλεια, εγω θα σου προτεινα να ψαξεις για καποιο διαστημα μια πιο απλη δουλεια απο αυτην που σπουδασες που εχει μεγαλη ευθυνη και μπορει να σε αγχωνει, γι αυτο δεν τα καταφερνεις.
    πχ. σουπερ μαρκετ, πωλητρια, κλπ. το σκεφτηκες?
    Μπορεί και να με ερωτεύτηκε που ξέρεις γιατί να με κολλάει ενώ τα είχε με την άλλη και τόσο έντονα;
    Το ξέρω που είμαι εγώ η χαμένη που πήγα με ένα δεσμευμένο, το κατάλαβα στην πορεία. Τελικά έπρεπε να τον δείρω η να κάνω κάτι χειρότερο να τον γδύσω και να του πάρω τα ρούχα και να φύγω.

Τώρα όσον αφορά την δουλειά, το σκέφτηκα να ασχοληθώ με κάτι πιο εύκολο ναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τελικά έπρεπε να τον δείρω η να κάνω κάτι χειρότερο να τον γδύσω και να του πάρω τα ρούχα και να φύγω.
    χαχαχαχαχαχ οτι εκανε ο κουρκουλος στην λασκαρη στον κατηφορο
    ντολφιν κλαιωωω λεμε χαχαχχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    χαχαχαχαχαχ οτι εκανε ο κουρκουλος στην λασκαρη στον κατηφορο
    ντολφιν κλαιωωω λεμε χαχαχχαχαχα
    εμα το θέλουνε κάτι τέτοιοι τύποι

Senior Member
    ντολφιν νομιζω πως θελεις τα παντα να περιστρεφοντε γυρω απο σενα, μιλας για πραγματα που εκανες στο παρελθον (εκλεψες γκομενο φιλης σου, εβρισες κοσμο στην εκκλησια, κατηγορεις κοσμο σε φιλες σου) τα οποια δεν υποδεικνυουν εναν καλο χαρακτηρα. καταλαβαινεις οτι ειναι ασχημα πραγματα και αντι να σκεφτεις πως πρεπει να διορθωσεις τον χαρακτηρα σου, απορεις γιατι δεν γινεσαι αποδεκτη σε ενα κοινωνικο συνολο. δεν ξερω αν αυτη σου η συμπεριφορα οφειλεται στην ψυχολογικη διαταραχη που εχεις η εισαι ετσι σαν ανθρωπος.
    οπως ειπαν και παραπανω, ασε το παρελθον και κοιτα το παρον σου, δες πως μπορεις να βελτιωσεις τον χαρακτηρα σου και κατα συνεπεια την ζωη σου.

και προς Θεου,,, μην ανοιγεις ενα σκασμο threads για το ιδιο θεμα..!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Μπορεί και να με ερωτεύτηκε που ξέρεις γιατί να με κολλάει ενώ τα είχε με την άλλη και τόσο έντονα;
    Το ξέρω που είμαι εγώ η χαμένη που πήγα με ένα δεσμευμένο, το κατάλαβα στην πορεία. Τελικά έπρεπε να τον δείρω η να κάνω κάτι χειρότερο να τον γδύσω και να του πάρω τα ρούχα και να φύγω.

Τώρα όσον αφορά την δουλειά, το σκέφτηκα να ασχοληθώ με κάτι πιο εύκολο ναι!
    αν σε ερωτευοταν θα εκανε σχεση μαζι σου δελφινι, δεν θα σε πηδουσε και θα εφευγε, οπως κανουν οσοι κοροιδευουν τις αφελεις.
    φυσικα και ησουν η χαμενη, ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!
    περασαν 20 χρονια. ξεκολλα!!!

Senior Member
    ντολφιν νομιζω πως θελεις τα παντα να περιστρεφοντε γυρω απο σενα, μιλας για πραγματα που εκανες στο παρελθον (εκλεψες γκομενο φιλης σου, εβρισες κοσμο στην εκκλησια, κατηγορεις κοσμο σε φιλες σου) τα οποια δεν υποδεικνυουν εναν καλο χαρακτηρα. καταλαβαινεις οτι ειναι ασχημα πραγματα και αντι να σκεφτεις πως πρεπει να διορθωσεις τον χαρακτηρα σου, απορεις γιατι δεν γινεσαι αποδεκτη σε ενα κοινωνικο συνολο. δεν ξερω αν αυτη σου η συμπεριφορα οφειλεται στην ψυχολογικη διαταραχη που εχεις η εισαι ετσι σαν ανθρωπος.
    οπως ειπαν και παραπανω, ασε το παρελθον και κοιτα το παρον σου, δες πως μπορεις να βελτιωσεις τον χαρακτηρα σου και κατα συνεπεια την ζωη σου.

καλα τα λες διακο, αλλα αν σταματησει το ολγακι να κανει τα ιδια θεματα, θα λυθουν και τα προβληματα του...

Senior Member
    καλα τα λες διακο,
    διακο?????

Senior Member
    διακο?????
    υποκοριστικο του deus

Senior Member
    υποκοριστικο του deus
    χαχαχαχαχχαχαχααχαχχαα

Senior Member
    αν σε ερωτευοταν θα εκανε σχεση μαζι σου δελφινι, δεν θα σε πηδουσε και θα εφευγε, οπως κανουν οσοι κοροιδευουν τις αφελεις.
    φυσικα και ησουν η χαμενη, ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!
    περασαν 20 χρονια. ξεκολλα!!!
    Δεν με πήδηξε και με άφησε! Ήθελε να το ξανακάνουμε για να κάνουμε σχέση.....αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο ....εγώ τον πήδηξα και τον άφησα στην ουσία....

αλλά γενικώς δεν μου άρεσε όλο το σκηνικό γιατί τα είχε με την φίλη μου τεσπά για αυτό τον λόγο το σκέφτομαι που και που ακόμη και μετά από 20 χρόνια

Senior Member
    Όχι σαν άνθρωπος δεν είμαι έτσι! Εκείνο το διάστημα και λόγο της διαταραχής αντιδρούσα έτσι τώρα δεν τα κάνω αυτά!

Senior Member
    Δεν είναι ίδιο θέμα εδώ μιλάω για την απόρριψη....

Banned
    Καλησπέρα Όλγα μου! Έχω διαβάσει δύο θέματα δικά σου, αυτό και το άλλο στην θεματική ενότητα "Διαταραχές πρόσληψης τροφής". Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω να αισθανθείς καλύτερα, μιας κι εγώ τα ίδια με σένα τραβάω! Δεν έχω παντρευτεί, έχω ψυχική διαταραχή παρόμοια με τη δικιά σου, και άλλα πολλά! Ένα ακόμα από αυτά είναι το "πρόβλημα" στην επικοινωνία και στις σχέσεις γενικότερα, κάτι που δεν με βοηθάει να κοινωνικοποιηθώ παρόλο ότι είμαι πολύ κοινωνικό άτομο. Νιώθω περιθωριοποιημένη όπως ίσως κι εσύ. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι υπάρχει πολύς μισανθρωπισμός, αλλά και αυτοί ακόμα που δεν μισούν τους συνανθρώπους τους, (αν υπάρχουν τέτοιοι) με κάνουν χειρότερα αντι για καλύτερα με τις συμβουλές τους. Θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα, και θα 'θελα κι εγώ να 'χα φίλους, να είχα αγόρι και ζωή γενικότερα! Πιστεύω αυτό σου λείπει, όπως και μένα, δεν υπάρχει ένας νορμάλ άνθρωπος να συνεννοηθείς σαν φίλος, και ένα αγόρι για σωστή σχέση! Οι περισσότεροι απατάνε, άλλοι δεν θέλουν καν σχέση, άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι, και πάει λέγοντας. Καταλαβαίνω τη δυστυχία σου γιατί έχω κι εγώ πολλή. Μακάρι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω να σου πω όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν το πιστεύω ούτε εγώ για τον εαυτό μου, δεν μου έχει μείνει τίποτα. Πάντως εγώ πιστεύω γι'αυτό τα γράφεις όλα αυτά, επειδή δεν έχεις άνθρωπο να συνεννοηθείς και να σε καταλάβει, όπως κι εγώ, το πιο εύκολο για όλους είναι να κατηγορούνε. Εύχομαι να βρούμε και οι δυο έναν άνθρωπο (για σχέση) ή και παραπάνω (για φιλία) να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, αν και το έχω πάρει απόφαση πως μια ζωή θα είμαι μόνη μου και δυστυχισμένη.......
    Last edited by Deleted240217a; 02-06-2015 at 16:01.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Καλησπέρα Όλγα μου! Έχω διαβάσει δύο θέματα δικά σου, αυτό και το άλλο στην θεματική ενότητα "Διαταραχές πρόσληψης τροφής". Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω να αισθανθείς καλύτερα, μιας κι εγώ τα ίδια με σένα τραβάω! Δεν έχω παντρευτεί, έχω ψυχική διαταραχή παρόμοια με τη δικιά σου, και άλλα πολλά! Ένα ακόμα από αυτά είναι το "πρόβλημα" στην επικοινωνία και στις σχέσεις γενικότερα, κάτι που δεν με βοηθάει να κοινωνικοποιηθώ παρόλο ότι είμαι πολύ κοινωνικό άτομο. Νιώθω περιθωριοποιημένη όπως ίσως κι εσύ. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι υπάρχει πολύς μισανθρωπισμός, αλλά και αυτοί ακόμα που δεν μισούν τους συνανθρώπους τους, (αν υπάρχουν τέτοιοι) με κάνουν χειρότερα αντι για καλύτερα με τις συμβουλές τους. Θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα, και θα 'θελα κι εγώ να 'χα φίλους, να είχα αγόρι και ζωή γενικότερα! Πιστεύω αυτό σου λείπει, όπως και μένα, δεν υπάρχει ένας νορμάλ άνθρωπος να συνεννοηθείς σαν φίλος, και ένα αγόρι για σωστή σχέση! Οι περισσότεροι απατάνε, άλλοι δεν θέλουν καν σχέση, άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι, και πάει λέγοντας. Καταλαβαίνω τη δυστυχία σου γιατί έχω κι εγώ πολλή. Μακάρι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω να σου πω όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν το πιστεύω ούτε εγώ για τον εαυτό μου, δεν μου έχει μείνει τίποτα. Πάντως εγώ πιστεύω γι'αυτό τα γράφεις όλα αυτά, επειδή δεν έχεις άνθρωπο να συνεννοηθείς και να σε καταλάβει, όπως κι εγώ, το πιο εύκολο για όλους είναι να κατηγορούνε. Εύχομαι να βρούμε και οι δυο έναν άνθρωπο (για σχέση) ή και παραπάνω (για φιλία) να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, αν και το έχω πάρει απόφαση πως μια ζωή θα είμαι μόνη μου και δυστυχισμένη.......
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Banned
    Να 'σαι καλά, σε νιώθω να ξέρεις και δεν είσαι μόνη σου!!!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast