Results 1 to 5 of 5
Thread: Με χώρισε και έχασα τα πάντα
-
04-03-2015, 15:00 #1
Με χώρισε και έχασα τα πάντα
Γεια σας ειμαι καινουρια εδω και ο λογος που γραφτηκα ειναι οτι εχω φτασει σε ενα αδιεξοδο και εχω απιστευτη αναγκη καποιες απο τις δικες σας συμβουλες πριν χασω τελειος το μυαλο.ειμαι 28 χρονων ειχα μια σχεση 8 χρονων ημουν ερωτευμενη και δυστηχως ακομα ειμαι η νομιζω δε ξερω τον αγάπησα με ολη τη δυναμη της καρδιας μου ποτε δεν ειχα νοιωσει ετσι ποτε ξανα η ζωη μου γυρναγε με βαση τη δικη του.δε μπορουσα καν να φανταστω οτι θα χωριζα απο αυτον τον ανθρωπο ηταν ο χειροτεροσ εφιαλτης μου και να που εγινε πραγματικοτητα.το σεπτεμβρη μου ειπε τελος και οι λογοι οτι τον πιεζω δεν ειναι πια ευτυχισμένος δε περναει καλα μαζι μου εδω και πολυ καιρο.εγω κατερευσα αρχισα και τον παρακαλουσα μερα νυχτα τηλεφωνα και μυνηματα σε παρακαλώ γυρνα πισω δωσε μας μια ευκαιρια ακομα δε μπορω χωρις εσενα αν δε σε χω δε θελω τη ζωή μου και πολλα ακομα τα πιστευα ομως ειμαι αδυναμη χωρις αυτον.μου ειπε οποία επανασταση και αν κανω δε θα βγαλω τιποτε και το μονο που κανω ειναι να τον απομακρυνω συνεχεια.εκανα τα παντα να τον φερω πισω μα ακαρπες οι προσπαθειες μου.ανακαλυψα οτι μιλουσε στο τηλ με μια κοπελα απο τη δουλεια του και ειδα στο κινητο του σαγαπω πολυ απο αυτην.αυτος μου ειπε οτι δε τρεχει τιποτα μαζι της απλα της αρεσει και τον βοηθαει να ξεπερασει καποια προβληματα που εχει και εγω το μονο που κανω ειναι να τον γεμιζω εννοιες.τωρα εμαθα οτι ειναι μαζι ξερει πως περναω είμαι σε αθλια κατασταση ολη μερα κλαιω δεν ευχαριστιεμαι τιποτε ουτε φιλους ουτε οικογενεια θελω ναμαι ξαπλωμένη και μονο να κλαω και να του στελνω να τον ρωτάω γιατι μου φερθηκε ετσι και γιατι δε μου εδωσε μια ευαιρια να τα διορθωσω ολα.δε ξερω αν ειναι εμμονη δε ξερω πια το μονο που θελω ειναι να γυρισει πισω μπορει ναναι εγωιστικο αλλα μεσα μου για καποιο λογο ακομα πιστευω..χθες παλι μαλωσαμε και μου ειπε με φοβατε πια και ειναι δικαίωμα του να κανει σχεση με οποια γουσταρει με μενα ξεκαθαριστηκε εγω το μονο που κανω ειναι να κλαιω και να του ριχνω ευθυνες για ολα αυτα που περναω φοβαμαι εχω καταθληψη ειμαι τρελη δε ξερω τον λατρευω αλλα νοιωθω οτι θελω να τον εκδικιθω γιατι εγω να υποφερω και αυτος να πηγαινει μπροστα.?πρεπει να σας πω αν και σας κουρασα οτι πριν 2 χρονια το ιδιο σκηνικο παλι με χωρισε τα εφτιαξε με αλλη και μου ελεγε οτι τελος σε σιχαθηκα δε σε θελω πια δε σε νοιωθω πια τελειωσαμε παρτο χαμπάρι κ μετα απο καιρο και απο διαφορα που ειχαν γινει τον παρακαλεσα να γυρισει και γυρισε και μου πε οτι το εκανε για να με ξεπερασει και τωρα πια μου δινει να πιω 4ο ιδιο ποτηρι σας παρακαλω εχω τρελαθει δεν εχω ορεξη για τιποτε το μονο που θελω ναμαι ξανα μαζι του του ειπα χθες μετα που τον εβρισα οτι θα βαλω τελος στη ζωη μου οπως πολλες φορες το εχω πει νοιωθω απελπισια νοιωθω μονη νοιωθω τοσο πονο μεσα μου που πραγματικά εχω αναγκη τη κουβεντα και τη συμβουλη σας.αυτος οταν τον ρωταω γιατι μου το κανει αυτο μου απανταει δε σου κανω τιποτα εσυ τα κανεις στον εαυτο σ δε σε θελω πια τελειωσε εγω δε μπορω ομως να συνεχισω χωρις αυτον πιστεψτεμε εχω προσπαθησει δεν εχω για τιποτα ορεξη ουτε να γυρισω να κοιταξω κανενα αλλον ουτε τιποτα.δε μπορω να δεχτω οτι αυτος ειναι με αποια και εγω διαλυομαι καθε μερα δε μπορω να το δεχτω ποσο τοσο γρηγορα πηγε παρακατω.ετσι θαναι η ζωη μου?επεσα στο κενο ειμαι στη κολαση και δε μπορω να βρω μια εξοδο να φυγω..το μονο που θελω ειναι αυτος και εκείνος πια δε θελει ουτε να με δει δε σηκωνει τα τηλεφωνα δεν απανταει με αγνοει.πραγματικα τελειωσε η ζωη μου εδω.αν μπορειτε να με βοηθεισετε σας παδακαλω α ρε το το εχω αναγκη μεγαλη.ευχαριστω παρα πολυ που με ακουσατε
- 07-05-2015, 21:43 #2
Τι νεα εχεις λιθρινι? θυμαμαι την ιστορια σου πολυ καλα. Εχεις καποιο νεο?
08-05-2015, 21:42 #3
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 31-05-2015 at 13:22.
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-05-2015, 18:06 #4
εγω δε θυμαμαι να απαντησα σε αυτο το θεμα παρακαλω να μ στειλετε σε προσωπικο μυνημα τι εγραψα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-06-2015, 21:45 #5
Λένε ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, οπότε τρέχεις πίσω από έναν άνθρωπο που δεν αξίζει. Μάλλον πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκολλήσεις από πάνω του. "δε μπορω να βρω μια εξοδο να φυγω" => Δε θες να βρεις την έξοδο, δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω.