Results 1 to 15 of 21
Thread: Έχετε απωθημένα από σχέσεις;
-
31-05-2015, 19:07 #1
Έχετε απωθημένα από σχέσεις;
Πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δε μιλάω για σεξουαλικά απωθημένα του τύπου "θέλω να το κάνω στην ύπαιθρο/σε ΜΜΜ/σε κοινή θέα" ή "δεν έχω κάνει ποτέ καρεκλατο/συντριβανατο/τρίο/κουαρτέτο".
Μιλάω για σχέσεις που τελείωσαν πρόωρα, πριν τις χορτασουμε, πριν κανουν τον κύκλο τους ή για σχέσεις που δεν ξεκίνησαν ποτέ όσο
και αν το προσπαθήσαμε. Σχέσεις που μας άφησαν την αίσθηση του ανολοκλήρωτου, ένα πόθο που ακόμα σιγοκαίει ή μια γεύση γλυκόπικρη στο στόμα...
Η πρώτη μου σχέση κόπηκε απότομα, δίχως να το περιμένω. Κι επειδή στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν σχέση από απόσταση, δεν πρόλαβα
να τη χαρώ. Ενα ίσως μεγαλύτερο απωθημένο, σε κάπως μεγαλύτερη ηλικία υπήρξε μια κοπέλα που συμπάθησα, με συμπάθησε, αλλά επέλεξα να τα φτιάξω με κάποια άλλη, μόνο και μόνο γιατί μου "έκατσε" ευκολότερα. Μιλάμε, της έχω πει πως ένιωσα για εκείνη. Εκείνο που δεν ξέρει ειναι ότι από καιρό σε καιρό ακόμα πιάνω τον εαυτό μου να τη σκέφτεται ...
- 31-05-2015, 19:52 #2
Εγω έχω ενα τέτοιο απωθημένο με κάποιον, γνωριστήκαμε πριν 5 χρόνια και για σχεδόν 3 χρόνια προσπαθούσαμε να γίνει κάτι(περισσότερο εγω προσπαθούσα).. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πει πως έχει βρει μια κοπέλα και οτι με εμένα δεν έγινε κάτι επειδή ήταν δύσκολο(δεν ήθελε οχι οτι ήταν δύσκολο)... Απο τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει πόο ομάλλον να ξαναειδωθούμε... Ξέκοψα εντελώς μαζί του, αλλά είναι φορές που τον σκέφτομαι συνεχώς και έντονα και αν είνα ικαλά και ευτυχισμένος...
Όμως πότε καταλαβαίνουμε οτι μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της;;
31-05-2015, 20:09 #3
καλωσ το περγαμοντο λοιπον κανε μια αρχη γτ εχω ορεξη να βαλω τραγουδακια
πετα καμια ατακα να το καψουμε το μαγαζι να κανουμε ενα παρτυ βρε αδερφεΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-05-2015, 20:10 #4
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-05-2015, 20:12 #5
31-05-2015, 20:13 #6
31-05-2015, 20:23 #7
31-05-2015, 20:34 #8
31-05-2015, 20:36 #9
31-05-2015, 20:39 #10
31-05-2015, 20:59 #11
θεωρω πως οταν εχεις απωθημενα απο καποιον παλαιο σου συντροφο καλο ειναι να τον προσεγγισεις ξανα ασχετως απο το χρονικο διαστημα που εχει περασει...
τουλαχιστον ετσι θα εχεις καθησυχαστει εν μερει απο την αποψη "ε τουλαχιστον προσπαθησα"- ακομη δηλαδη κι αν το ατομο δεν ανταποκριθει...
ενω αν δεν προσπαθησεις καθολου, αυτο πολυ πιθανον να σε τουρουφλισει περισσοτερο με σκεψεις του τυπου "τι θα γινοταν αν της-του μιλουσα" "μπορει κι αυτος-η να ηθελε" κλπ..
σκεψεις δηλαδη που περα απο το συναισθηματικο απωθημενο θα εντεινουν περισσοτερο την συγχυση και αμφιθυμια σου...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
31-05-2015, 21:22 #12
για δεσ καιρο που διαλεξα να γινω απλοσ οταν ολοι γινανε πολυπλοκοι
01-06-2015, 16:12 #13
01-06-2015, 18:19 #14
Οι σχέσεις. Έχει φτάσει -με τον τρόπο που τα έχει ο καθένας στο μυαλό του- να είναι το δυσκολότερο πράγμα στη ζωή μας. Υπάρχει ένα σημείο που θα ήθελα να σου πω και δεν ξέρω αν το έχεις δει. Υπάρχει η ανάγκη μας να έχουμε σχέσεις. Όλων των ειδών. Και βλέπουμε ένα άτομο και φτιάχουμε μια εικόνα του στο μυαλό μας και νομίζουμε ότι θα είναι έτσι. Η εικόνα όμως που φτιάχνουμε πολλές φορές δεν είναι η πραγματική. Έτσι, νομίζουμε ότι αυτό που είδαμε είναι κάτι καλό, ενώ στην ουσία να μην είναι. Συνήθως από αυτό το απλό ξεκινά το να έχουμε απωθημένα.
Βλέπω ότι η προσέγγισή σου στο θέμα σχέσεις είναι ειλικρινής. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει μια ίδια ειλικρινή προσέγγιση. Π.χ. κάποιος λέει, δεν υπάρχουν ανιδιοτελείς σχέσεις, και ξεκινώντας από αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ποτέ μια ειλικρινή σχέση. Γίνεται να υπάρξει καλή σχέση αν υπάρχει η ιδιοτέλεια, μυστικότητα ή πονηριά, αν αρχίζω και σκέφτομαι τι κερδίζω, τι χάνω? Ο περισσότερος κόσμος σκέφτεται έτσι. Μια καλή σχέση θα ξεκίναγε με το γεγονός "θέλω απλά να είμαι μαζί με τον άλλο και να κάνουμε κάποια πράγματα μαζί".
> Ενα ίσως μεγαλύτερο απωθημένο, σε κάπως μεγαλύτερη ηλικία υπήρξε μια κοπέλα
> που συμπάθησα, με συμπάθησε, αλλά επέλεξα να τα φτιάξω με κάποια άλλη, μόνο
> και μόνο γιατί μου "έκατσε" ευκολότερα.
Μετά θέλουμε μια σχέση που να τα έχει όλα, όλα σε ένα. Γίνεται να υπάρχει καλή σχέση με άτομο του αντίθετου φύλλου και να μην υπάρχει ερωτική διάθεση? Γιατί όταν βρίσκουμε ένα άτομο του αντίθετου φύλλου που μας αρέσει, ξεκινά και η ερωτική διάθεση? Σε ένα βαθμό φαίνεται φυσιολογικό και αυτόματο, αλλά η διάθεσή μας να το αποκτήσουμε είναι που χαλάει και τη σχέση. Γιατί να μην μπορείς να έχεις μια καλή σχέση με αυτή την κοπέλα που ανέφερες χωρίς όμως σεξουαλική σχέση? Μου έρχεται στο μυαλό μια πρόταση που διάβασα: "Βλέπετε την ομορφιά, και έρχεται η αγάπη, και τότε θέλετε να γίνει κτήμα σας, και τότε η αγάπη έχει φύγει από το παράθυρο".
Ήθελα λοιπόν δύο πράγματα να σου πω. Το πρώτο είναι η "εικόνα". Ξέρεις πόσες φορές είχα άλλη εικόνα από αυτό που είναι?
Το δεύτερο, είναι ο τρόπος και το τι ζητάμε (δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε εσένα αλλά κύρια στο άλλο άτομο). Θα έπρεπε να είναι όπως τα μικρά παιδιά που απλά θέλουν να κάνουν κάτι μαζί, χωρίς απαραίτητα κάποιο ιδιαίτερο λόγο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σκοπό.
Όλα αυτά που σου έγραψα μην τα θεωρήσεις εξυπνάδες δικές μου. Κάποιος άλλος μου τα έδειξε εμένα. Δυστυχώς δεν ήμουνα τόσο έξυπνος να τα βρω μόνος μου. Μόνο κάποια λίγα από αυτά.
01-06-2015, 18:49 #15
θα σ βαλω ενα τραγουδι που εχει γραφτει για βετερανουσ
το τραγουδι το λενε τιτανιουμ το τιτανιο εχει τη δυνατοτητα να μην σπαει αλλα να λυγιζει
και ειναι πολυ ανθεκτικο το χρησιμοποιουνε λιγο γτ ειναι ακριβο κυριωσ σε γυαλια ηλιου και τετοια χαζα
ενημερωσου λιγο για το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερονhttps://www.youtube.com/watch?v=fz4MzJTeL0cΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))