κολλημα με κοπελα που αδιαφορει..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Junior Member

κολλημα με κοπελα που αδιαφορει..

Καλησπερα παιδια ονομαζομαι κωστας και ειμαι 22 ετων.Να σας πω λιγα πραγματα για μενα πρωτα και μετα να μπω στο θεμα.Πηγαινω σε ψυχολογο απο τα 16 μου και απο την αρχη μου ειχε διαγνωσει μια ελαφριας μορφης καταθληψη αλλα μου προτεινε να προσπαθησουμε να την αντιμετωπισουμε χωρις φαρμακα μιας και δεν την θεωρησε τοσο βαριας μορφης..Περσι ειχα τασεις εντονες και εφτασα σε σημειο να κανω και ερωτησεις ποσο κοστιζει ενα πιστολι που θα μπορεσω να βρω και τα λοιπα..Γενικα ειμαι μοναχικος..δεν εχω κουραγιο να πω πολλα οτι θελετε να σας πω ρωτηστε με..Παω στο θεμα που με απασχολει τωρα.Πριν 2 χρονια ειχα κατι σαν ελευθερη σχεση με μια κοπελα η οποια δεν ηταν και πολυ σωστη ηθελε να βρισκεται και με αλλους γιαυτο και δεν καναμε σοβαρη σχεση..ΣΕ καποια φαση ανακαλυψα οτι μου ελεγε παρα πολλα ψεματα και διακοψαμε και δεν μιλουσαμε καθολου τοσο καιρο ,πριν λιγες μερες ξαναμιλησαμε γιατι βρεθηκαμε σε μια κοινη παρεα και αρχισα παλι να κολαω οπως και εδειχνε και αυτη.Εκει που πηγαιναν ολα καλα χθες μου ζηταει να παω να την δω πηγαινω ηταν μεθυσμενη και ισα που καταλαβε ποιος ειμαι.Σημερα που ξυπνησα μου στελνει μνμ και μου λεει καλυτερα να διακοψουμε και να μιλαμε φιλικα και τις εκανα λιγες ερωτησεις και απεφευγε να απαντησει και μετα δεν μου απαντουσε καθολου..να σημειωσω οτι στο διαστημα 2 χρονων που δεν μιλουσαμε εχω παρει γυρω στα 10 κιλα τα οποια παλευω να ξεφορτοθω γιατι αλλαξαν σημαντικα την εμφανιση μου προς το κακο.Θελω βοηθεια ειμαι τοσο μονος που δεν μπορω να αντιμετωπισω αυτην την συμπεριφορα μονος μου..μην με παρεξηγησετε και σεις αισθανομαι τοσο αδυναμος πνευματικα..δεν εχω κουραγιο να σκευτω τι αλλο πρεπει να σας πω..ρωτηστε με οτι θελετε.Ευχαριστω και μονο που διαβασατε το προβλημα μου

Senior Member
    τα κιλα πως μπηκαν στο θεμα σου?
    αναρωτιεσαι μηπως σε απεριψε λογω κιλων?
    σκεψου τοτε πως σου φεροταν πριν τα κιλα..

μα κι εσυ, ηταν στραβο το κλημα, το φαγε κι ο γαιδαρος... δεν σου φταναν τα χαλια σας, πηγες να την βρεις, μεθυσμενη?
    αν ηθελες μονο να πηδηξεις, καλη επιλογη, αλλα εσυ θελεις σχεση.

δεν εχω καμια απορια.η
    γνωμη μου ειναι να απομακρυνθεις.
    η ιστορια ειχε φανει εξ αρχης οτι δεν τραβαει, τωρα που ειναι και ξαναζεσταμενη, ποσω μαλλον.. ΜΑΚΡΙΑ!

Junior Member
    απλα επειδη δεν αισθανομαι καλα με τα κιλα που πηρα πιστευω οτι την επηρεασε και αυτο σιγουρα..πριν τα κιλα πριν δυο χρονια δηλαδη ετρεχε απο πισω μου και ηταν εκεινη που τοτε ηθελε σχεση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by likos33 View Post
    απλα επειδη δεν αισθανομαι καλα με τα κιλα που πηρα πιστευω οτι την επηρεασε και αυτο σιγουρα..πριν τα κιλα πριν δυο χρονια δηλαδη ετρεχε απο πισω μου και ηταν εκεινη που τοτε ηθελε σχεση..
    κι οταν σε κερατωνε, τι εφταιγε? τα κιλα που θα εβαζες στο μελλον?

Junior Member
    εγραψα ελευθερη σχεση..οχι σοβαρη...και εγραψα μονος μου οτι δεν ειναι σωστη η κοπελα απλως επειδη ειμαι αδυναμος ψυχολογικα δεθηκα με μια τετοια κοπελα και ζηταω βοηθεια

Senior Member
    εγραψα ελευθερη σχεση..οχι σοβαρη...και εγραψα μονος μου οτι δεν ειναι σωστη η κοπελα απλως επειδη ειμαι αδυναμος ψυχολογικα δεθηκα με μια τετοια κοπελα και ζηταω βοηθεια
    ελευθερη ηταν εξαιτιας της ομως.
    εσυ ηθελες κανονικη σχεση.
    δεν σε κατακρινει κανεις που εισαι αδυναμος.
    εγω σου λεω τι να κανεις για να σωσεις την ηρεμια σου και την ισορροπια σου.
    με αυτην την κοπελα δεν εχετε ιδια αισθηματα. πως να στο πω.
    για να εισαι καλα, πρεπει να βρεις κατι αλλο. να απομακρυνθεις και να μην την πολυσκεφτεσαι κιολας.
    τα κιλα, χανονται.
    τα μυαλα, δεν βρισκονται...

Junior Member
    αυτο θελω να καταφερω και γω..ξερεις ποσο θα ηθελα να ημουν δυνατος πνευματικα και να μην με ενοιαζε καθολου?πως θα το καταφερω ομως αυτο?

Senior Member
    αυτο θελω να καταφερω και γω..ξερεις ποσο θα ηθελα να ημουν δυνατος πνευματικα και να μην με ενοιαζε καθολου?πως θα το καταφερω ομως αυτο?
    με το να βρεις τροπους να περναει ο καιρος.
    κοινωνικοποιησου με φιλους, πηγαινε γυμναστηριο, κανε κανενα μεταπτυχιακο, φλερταρε με καμια αλλη, καπως ετσι.. αν ενδιαφερθεις για καποια αλλη, θα ξεκολησει αυτοματως το μυαλο σου. αστην να βρει ελευθερες σχεσεις κι αν αρχισει να τρεχει εκεινη πισω σου, μην παραξενευτεις καθολου;)

Junior Member
    γυμναστηριο πηγαινω..με αλλη πως να φλερταρω οταν η ψυχολογια μου ειναι κατω απο το μηδεν>?

Senior Member
    γυμναστηριο πηγαινω..με αλλη πως να φλερταρω οταν η ψυχολογια μου ειναι κατω απο το μηδεν>?
    μην ασχολεισαι μαζι της, σβηστην απο παντου, ακομα και το τηλ της.
    σιγα σιγα θα την βρεις την ορεξη για αλλη.

Banned
    [
    εμενα παντως δε μου μιαζουν πολα τα 10 κιλα εκτος αν εισουν ευσωμος κ απο πριν αλλα μηπως υπερβαλεις?

ενταξυ μπορει να ταν μεθυσμενη γιατι κολησες σε αυτο? θα ετυχε μαλον...

Junior Member
    δεν το λες υπερβολη οταν ο μισος πλυθησμος της χωρας μας και παραπανω εχει μαθει να κρινει τον αλλον απο το υψος-τα κιλα η οτιδηποτε αλλο..ο ρατσισμος σε ολο του το μεγαλειο..

Banned
    ρατσισμος ξερατσισμος οταν εισαι πραγματικα καλος σε κατι αυτο καπια μερα θα φανει οσα κ αν αντιμετωπισεις
    αρκει να εχεις πραγματικα θετικα στοιχεια αυτο πρεπει να σε απασχολει.. μονο αν δεν εχεις πρεπει να προβληματιστεις...

Junior Member
    ουτε θετικα στοιχεια πιστευω οτι εχω..ειμαι ενας ανθρωπος που δεν τον αγαπαει κανεις για τιποτα

Banned
    Πιστεύω ότι μόνος σου γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημά σου. Δε λύνεται εδώ μέσα όμως. Εκεί έξω θα λυθεί. Μάθε τα πάντα για διατροφή κι άσκηση και μόλις λύσεις την αιτία θα λυθούν και τα υπόλοιπα!

Page 1 of 3 123 LastLast