Νιώθω τόσο μόνη μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Banned

delete

............
    Last edited by Deleted-member250416; 03-06-2015 at 16:24.

Senior Member
    γιατι δεν θελεις να μοιραστεις τις σκεψεις σου με τους γονεις σου?
    οχι απο την αποψη να τους "φορτωσεις" και τις δικιες σου ανησυχιες, αλλα σαν ευκαιρια να μοιραστειτε αυτα που σκεφτεστε σχετικα με το θεμα του αδερφου σου?.. σαν να κανεις δηλαδη εσυ την αρχη..
    επισης, οικονομικη δυνατοτητα για ψυχολογικη υποστηριξει εχεις?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Gsydyvjininubuf
    Last edited by Deleted-member250416; 03-06-2015 at 15:43.

Senior Member
    Είναι σκληρό να τα περνάς μόνη σου. Μια σκέψη είναι τα θερινά μαθήματα.
    Ξέρω πως υπάρχουν (μέσω δήμων ή σχολών) μέρη όπου παρακολουθείς δωρεάν μαθήματα πχ φωτογραφίας.
    Διάβαζε, γράφε αυτά που σου συμβαίνουν, δραστηριοποιήσου όπου μπορείς, όπου σ' αρέσει και να βγαίνεις έξω.
    Ολα καλά θα πάνε!

Senior Member
    Δεν είσαι μόνη σου έχεις την οικογένεια σου με ότι προβλήματα έχεις μέσα σε αυτήν. Σίγουρα αν θα τους μιλήσεις θα σε καταλάβουνε!

Banned
    ......

.
    ...
    Last edited by Deleted-member250416; 03-06-2015 at 15:43.

Banned
    djfjvuuiguufuf
    Last edited by Deleted-member250416; 03-06-2015 at 15:44.

Senior Member
    Κοίταξε, εσένα σου φαίνεται πως δεν θ' αλλάξει τίποτα. Δεν είναι έτσι! Αυτές τις ώρες που αντί να κοιμάσαι, θα κάνεις κάτι, είναι σημαντικές! Δε μένεις αδρανής, δε βυθίζεσαι στην απελπισία και στο άγχος! Κάνεις κάτι! Λίγο είναι;
    Ο φόβος κι οι ανησυχίες, θα φύγουν σιγά σιγά. Αφ' ης στιγμής το πρόβλημα του αδερφού θα διευθετηθεί, σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα αρχίσεις να συνέρχεσαι.
    Να μη νιώθεις σκατά! Πως είναι δυνατόν να, άντε μη πω, το σύμπαν κι εσύ να διαβάζεις και να προκόβεις στη σχολή; Μόλις εξομαλυνθούν τα οικογενειακά, θα ισορροπήσεις.
    Και η σχολή που τελειώνει να μη σου αρέσει, επιλέγεις κάτι άλλο.
    Αν δεν θέλεις να ανοιχτείς στους γονείς σου, να μη το κάνεις!! Κανείς δε γνωρίζει καλύτερα από σένα, αν αυτό θα λειτουργήσει ή όχι, ή πότε πρέπει να γίνει!
    Ακολούθησε το ένστικτο σου, τόσο με τους γονείς, όσο και με τους φίλους και χαμένη δεν θα 'σαι.
    Να λυπάσαι τον αδερφό σου. Να βοηθάς όμως και τον εαυτό σου! Εκεί να εστιάζεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Κοίταξε, εσένα σου φαίνεται πως δεν θ' αλλάξει τίποτα. Δεν είναι έτσι! Αυτές τις ώρες που αντί να κοιμάσαι, θα κάνεις κάτι, είναι σημαντικές! Δε μένεις αδρανής, δε βυθίζεσαι στην απελπισία και στο άγχος! Κάνεις κάτι! Λίγο είναι;
    Ο φόβος κι οι ανησυχίες, θα φύγουν σιγά σιγά. Αφ' ης στιγμής το πρόβλημα του αδερφού θα διευθετηθεί, σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα αρχίσεις να συνέρχεσαι.
    Να μη νιώθεις σκατά! Πως είναι δυνατόν να, άντε μη πω, το σύμπαν κι εσύ να διαβάζεις και να προκόβεις στη σχολή; Μόλις εξομαλυνθούν τα οικογενειακά, θα ισορροπήσεις.
    Και η σχολή που τελειώνει να μη σου αρέσει, επιλέγεις κάτι άλλο.
    Αν δεν θέλεις να ανοιχτείς στους γονείς σου, να μη το κάνεις!! Κανείς δε γνωρίζει καλύτερα από σένα, αν αυτό θα λειτουργήσει ή όχι, ή πότε πρέπει να γίνει!
    Ακολούθησε το ένστικτο σου, τόσο με τους γονείς, όσο και με τους φίλους και χαμένη δεν θα 'σαι.
    Να λυπάσαι τον αδερφό σου. Να βοηθάς όμως και τον εαυτό σου! Εκεί να εστιάζεις.
    Αχ σ' ευχαριστώ πολύ. Αλήθεια βοηθάς.

Banned
    μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει πως συσχετιζονται αυτα που γραφεις μεταξυ τους..
    ο μονος τροπος για το παλεψεις μονος ειναι να μιλας σε καπιους για αυτα που νιωθεις... εγω τουλαχιστον ΕΤΣΙ το παλεψα.τωρα αν πιστευεις οτι θα το παλεψεις μονη σου ΧΩΡΙΣ να εξωτερικευεις αυτα που σκεφτεσαι θα το δεις κ συ η ιδια οτι αργα η γρηγορα θα καταληξεις στο γραφειο καπιου ψυχολογου...
    εγω ξερεις εχω μαθει να ειμαι ορθολογιστης κ δυστυχως δε μπορω να προσποιηθω οτι καπιον τον καταλαβενω για να του πω αυτο που θελει να ακουσει...
    εγω σου λεω πως εχουν τα πραγματα γενικοτερα.
    ΜΕΧΡΙ στιγμης εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εξωτερικευεις αυτα που νιωθεις μια συνηθεια ειναι στην αρχη δυσανασχετεις κ μετα το συνηθιζεις....

Banned
    ..............
    Last edited by Deleted-member250416; 03-06-2015 at 15:44.

Senior Member
    Moonlight ειλικρινά σου εύχομαι τα πράγματα να φτιάξουν γρήγορα και να μπορέσεις να ισορροπήσεις. Ξέρω ότι δεν αντέχεις άλλες "συμβουλές" ή "προτάσεις" που φαντάζομαι ότι θα σου ακούγονται αστείες - ως και εκνευριστικές - με την κατάσταση που ζεις, αλλά εγώ στη θέση σου θα έφευγα τελείως από το σπίτι. Θα έπιανα μια οποιαδήποτε δουλειά και θα έφευγα. Εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά, απλά είπα να στο πω.

Banned
    Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Moonlight ειλικρινά σου εύχομαι τα πράγματα να φτιάξουν γρήγορα και να μπορέσεις να ισορροπήσεις. Ξέρω ότι δεν αντέχεις άλλες "συμβουλές" ή "προτάσεις" που φαντάζομαι ότι θα σου ακούγονται αστείες - ως και εκνευριστικές - με την κατάσταση που ζεις, αλλά εγώ στη θέση σου θα έφευγα τελείως από το σπίτι. Θα έπιανα μια οποιαδήποτε δουλειά και θα έφευγα. Εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά, απλά είπα να στο πω.
    Καλά έκανες και σ' ευχαριστώ! :) Δεν φταίτε εσείς. Τα λέτε με καλή πρόθεση, απλά όντως αν δεν το ζεις δεν μπορείς να ξέρεις. Και νιώθω κι' εγώ άσχημα γιατί μου λέτε τόσα και τα απορρίπτω. Σαν αυτό που λες π.χ με το να φύγω, να πάω που; Στην γιαγιά μου που με ρωτάνε συνεχώς για τον αδερφό μου και λέμε σε όλους ψέματα για την σοβαρότητα της κατάστασης; Στα ενοίκια χωρίς λεφτά; Να βρω δουλειά στην πόλη μου που έχουμε τόση ανεργία χωρίς πτυχίο κιόλας; Και με τόσο ακριβά ενοίκια ενώ έχω εδώ σπίτι; Πέρσυ όπως είπα, δεν έμενα στο πατρικό μου, και πάλι ήμουν χάλια όμως με την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι μου και τρελαινόμουν που δεν ήμουν εκεί για να ξέρω τι συμβαίνει γιατί ήμουν και ηλίθια και κλειστή και με το ζόρι ρωτούσα κάποια πράγματα για το τί συμβαίνει. Και κάπου εδώ θυμήθηκα το "η πόλις" του Καβάφη αν το γνωρίζεις. Ακόμη κι' αν αλλάξεις ήπειρο που λέει ο λόγος, τα πράγματα που σε βασανίζουν είναι μέσα σου. Απλά τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύεις σωματικά και δεν θα τα ζεις τόσο έντονα, γι' αυτό το λες;

Καταλαβαίνω πως θέλετε να με βοηθήσετε και ειλικρινά κάποια μηνύματα τα ξαναδιαβάζω γιατί κάποιοι είστε πολύ κατανοητικοί. Θέλω τουλάχιστον να βλέπω πως... "δεν είμαι μόνη μου", πως υπάρχει κατανόηση, πώς σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι και να ξεσπάω κι' εγώ γιατί ειλικρινά όταν τα γράφω και εισπράττω κατανόηση και μηνύματα αισιοδοξίας από ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, μου δίνουν κουράγιο και ελπίδα. Ό,τι θέλετε μπορείτε να μου λέτε, αν έχετε κάτι να πείτε. Εγώ το μόνο που δεν θέλω να βλέπω είναι την υποτίμηση της κατάστασης ή τυχών διαγνώσεις για την κατάσταση που ζούμε.

Senior Member
    Γεια σου Φεγγαροφωτο. Ο αδερφος σου καταρχας εχει προβλημα γιατι και αλκοολικος να μην ειναι αν πινει 3 μπρυες και φερεται ετσι συντομα θα εχετε προβληματα. Ποσο ετων ειναι? Μπορεις να του μιλησεις οταν ειναι ξεμεθυστος? Αν αυτος ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τοτε το μονο που εχετε να κανετε σαν οικογενεια ειναι προσπαθεια συνετισμου με δραστικα μετρα. Αν δεν δουλευει να μην του δινουν χρηματα μεχρι να καταλαβει οτι δεν βαδιζει καλα. Αν παλι ειναι οξυθυμος μια αναφορα στον εισαγγελεα καλου κακου ετσι ωστε αν συνεχισει να του κανουν οι δικοι σου ασφαλιστικα μετρα και να μην τολμησει να σας πειραξει δεν ειναι κακη ιδεα. Καταλαβαινω οτι ειναι μελος της οικογενειας σας αλλα αν δεν το καταλαβει αυτος δεν μπορει να κινδυνευει κοσμος επειδη ο τυπος ειναι στην φαση του. Να σκληρυνετε οσο χρειαστει για να μην χτυπατε το κεφαλι σας μετα.

Banned
    Τα οσα ζεις εσυ κι οι δικοι σου είναι ένα ακομα μαρτυριο που περναν οικογενειες που καποιο από τα παιδια τους εχει ψυχικα προβλήματα η καποια ασθενεια, διοτις ο αλκολισμος είναι ασθενεια .
    Το φορουμ αυτό κοπελια είναι μια γωνια να πεις το πονο σου! σαν γραφεις αυτά που σε βασανιζουν !σαν ανοίγεις την ψυχουλασου κι μεταφερεις εδώ τα οσα την μαυριζουν να ξερεις πως σου κανει καλο! ξελαφρωνεις , χτυπας το προβλημασου!! ο πιο καλος τροπος να κερδισεις την χαρα σου πισω είναι να χτυπας τα οσα σου την στερουν κατά μετωπα! ετσι όπως καμεις δλδη! σαν μηλας για αυτό που σε βασανιζει τοσο κι το πολεμας!
    Εισαι πολύ δυνατο κοριτσι! παρα την τοσο ευαισθητη ψυχη σου, παρα την ηρεμια σου βρηκες το θαρρος να γραψεις!! ξερεις το φορουμ αυτό κανανονικα αυτό τον σκοπο πρεπει ν εχει!οχι μονο για ερωτικες αποτυχιες! αφου δεν λεγετε φορουμ χυλοπυτας!Ετσι λοιπον καλα κανεις κι γραφεις εδώ! διοτις εδώ μπορούμε μεσα από την ανωνυμιαμας! μεσα από την αποφυγη της ντροπης αφου δεν εχουμε αμεση κι ζωντανη επαφη !μπορούμε να λεμε με πληρης αληθεια τα οσα μας βαρενουν την ψυχη!!
    Από μεριας μου πιστευω ότι εισαι μαγκακι!! εχω πολύ καιρο να διαβασω τετοιο μηνυμα! αν είναι αληθεια ολο αυτό εισαι τωτες ένα ηθικο κοριτσι! με αγαπη προς τους δικους σου ! με αλληλεγγυη προς τον αδελφοσου και με βοηθεια τα οσα περναν οι γονεις σου! ολο αυτό δειχνει ηρωικο χαρακτυρα κι να δεις που η ζωη σου θα ανταμιφσει αυτές τις αρετες σου!! το μονο που θελει εναι υπομονη!!
    Τέλος χωρις να θελω να σε φρικαρω ,αλλα από τα οσα περιγραφεις για τον αδελφοσου μαλον δεν είναι μοναχα οι 3 μπυρες ,φοβάμαι πως είναι πολύ παραπανω κι όχι μοναχα αλκοολ! σορρυ αν σε ξενερώνω αλλα από οσα εχω δει ως τωρα συνηθως ειτε πολύ παραπανω αλκοολ ειτε άλλες ουσιες κανον έναν ανθρωπο όπως μας περιγραφεις.

Page 1 of 3 123 LastLast