Έξυνπος ή χαζός; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: είναι πιο έξυπνος κάποιος που έχει καταφέρει να βρει δουλειά και να παντρευτεί ;

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Ναι

4 22.22%
  • 'Οχι

14 77.78%
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Εγώ για να καταλάβετε ήμουνα ένα κορίτσι πολύ όμορφο που μου την πέφτανε όπου καθίσω και όπου σταθώ και τα τελευταία χρόνια δεν με πλησιάζει ούτε αρσενική γάτα. Είχα πάντα τυχερά και μου ζητούσανε να με παντρευτούνε και τώρα τζίφος. Δεν είναι χαζομάρα να μην εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες του παρελθόντος;

Ποιος σου έκανε τη ζημιά?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ποιος σου έκανε τη ζημιά?
    Οι γονείς μου συνήθως δεν θέλανε τους μελλοντικούς "γαμπρούς". Ο μπαμπάς μου πέταξε έναν με τις κλωτσιές από το σπίτι και τους άλλους τους κορόιδευε...

Banned
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 06-06-2015 at 12:06.

Banned
    Στο τελευταιο συμφωνούμε! Όμως η ελπίδα κτίζεται πάνω στα έργα μας! Ελπίζω σημαινει κανω ενέργειες, πράγματα χειροπιαστα δλδ, τα οποια μπορει να απαιτουν πολλή μόχθο αλλα και χρονο μεχρι να τα αποκτήσω, με τα οποία αυξανω τις πιθανότητες μου γι' αυτα που ελπίζω (ήτοι που ποθώ) να αποκτήσω. Κάποτε δεν ειναι θεμα πιθανοτητων αλλά επιλογών και σωστού προγραμματισμού. Αρα η προσπαθεια κι ο μοχθος και τα εργα τα χειροπιαστα πρεπει να κινουνται και γυρω απ αυτους τους δυο τους αξονες. Αλλιως μας εμεινε ο κόπος!
    Το ότι δεν βρεθηκες σε καταλληλη δουλεια μπορει σ' αυτα που προειπα να οφειλεται (έστω σε καποιο σημαντικό βαθμό) κι οχι σ' αυτο που μπορει να πιστευεις ήτοι, αλλοι ειχαν τις γνωριμιες και τα μεσα. Το ίδιο και στις λαθος επιλογες συντροφων διοτι προφανως δεν ζεις σε ξερονησι ή κανα χωριουδάκι αλλά σε πολη οπου και σ αυτον τον τομεα οι επιλογες ειναι παμπολλες. Αρα σε πολύ υψηλό βαθμό ειτε μας αρεσει ειτε όχι (και πρωτα ο ομιλών) η ευθυνη βαραινει εμάς!
    Ιωάννη νομίζω πως στην ουσία συμφωνούμε... Δεν είπα πως εμείς δεν έχουμε ευθύνες, είπα πως είναι άδικο να φορτωνόμαστε ΟΛΕΣ τις ευθύνες -και να πιστεύουμε πως επειδή δεν καταφέραμε αυτό και το άλλο, είμαστε χαζοί- ειδικά όταν έχουμε προσπαθήσει πολύ για κάτι. Μπορεί εσύ να το βλέπεις ως λάθος ενέργεια και ότι χρειάζεται και ο σωστός προγραμματισμός αλλά και οι καλές επιλογές μας -και έχει βάση αυτό που λες- αλλά εγώ λέω πως ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν εξαρτώνται όλα από σένα. Ναι σε κάποιες περιπτώσεις παίζουν τον καταλυτικό ρόλο αυτά που περιγράφεις αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και για τους άλλους. Για σένα η τάδε επιλογή μπορεί να φαίνεται η καλύτερη και η σωστότερη, η τάδε χρονική περίοδος το ίδιο αλλά το "αφεντικό" να έχει άλλη γνώμη... Δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που κάποιος κάθεται και τα περιμένει όλα στο πιάτο... Επίσης, όπου κι' αν ζεις δεν μπορείς να επιδιώκεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ να βρεις άντρα και ούτε είναι εύκολο να βρεις κάποιον που να ταιριάζετε πραγματικά για να προχωρήσετε. Άρα και πάλι δεν εξαρτάται μόνο από σένα. Επιπλέον γι' αυτό το θέμα πιστεύω πως όσο πιο πολύ το κυνηγάς και είσαι απελπισμένος, καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο...

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Οι γονείς μου συνήθως δεν θέλανε τους μελλοντικούς "γαμπρούς". Ο μπαμπάς μου πέταξε έναν με τις κλωτσιές από το σπίτι και τους άλλους τους κορόιδευε...
    Γιατί τον πέταξε με τις κλωτσιές; Και τον άλλον γιατί τον κορόιδευε;
    Και τελικά πιστεύεις ότι ο πατέρας σου είχε δίκιο που τους απέρριπτε ή έκανε λάθος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Και τελικά πιστεύεις ότι ο πατέρας σου είχε δίκιο που τους απέρριπτε ή έκανε λάθος;
    Ο πατέρας μου έκανε λάθος και με επηρέαζε πολύ απλά με αγαπούσε πολύ και δεν ήθελε να με αποχωριστεί νομίζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post

Σε καθε περιπτωση οι γονεις ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ανακατευονται στα προσωπικα των παιδιων . Αυτοι δεν κανουν για γονεις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Περγαμοντο... View Post
    ... Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν λέει το αυτονόητο, πως όσο παραμένεις αγχωμένη δεν θα συμβεί τίποτα στην ζωή σου... Ακόμα και 10 άνδρες να σε πλησιάσουν, αν έχεις την αύρα της απελπισμένης για γάμο, θα φύγουν... Σου έχει κολλήσει ο γάμος, και ας είναι με τον οποιονδήποτε.. Αυτήν την εντύπωση μου βγάζεις, αν κάνω λάθος σου ζητώ συγνώμη...
    Επίσης..
    Σωστο , αμα κυνηγας κατι εμμονιακα , ποτε δεν σουρχεται . Και ο αλλος ' οσμιζεται ' την απελπισια , οσο και να νομιζεις οτι την κρυβεις ( δεν λεω μονο για σενα Ολγα ) . Γενικα το λεω , και τοχω συναντησει προσφατως .

Τώρα εσύ τι κάνεις?
    Ρωταω επειδή σε άλλα ποστ είπες πως έχεις βάλει πολλά κιλά, είσαι απεριποίητη και όλη μέρα στο σπίτι!
    Αυτοί που σε ηθελαν, σου μιλησαν δηλαδή για παντριες και τέτοια?

Ο πατέρας σου είναι μοναχικός τύπος ή αυστηρών αρχών? Ρωταω για να καταλάβω γιατί τους εδιωχνε. Εκτός κι αν του επαιρνες αλητακια τα οποία σε ειχαν για το σεξ, οπότε πρωτα από αγαπη σε σένα κι έπειτα από σοφία τους εδιωχνε.
    γιάννης

Moonlight, συμφωνούμε νομίζω. Όσο κυνηγάμε κάτι (ιδίως σχέση) και μάλιστα απελπισμένα αυτό, (δλδ το κατάλληλο πρόσωπο) δεν μας προκύπτει ποτέ, κυρίως όμως μπλέκουμε με πολύ λάθος άτομα κοντά στα οποία μας κρατάει η απελπισία και η ανασφάλεια ότι δεν θα προκύψει κάτι άλλο. Επίσης, το ύφος μας αυτό απομακρύνει τους καταλληλους επειδή τους δώσαμε λάθος εντύπωση.

Και κάτι άλλο, είτε για δουλειά, είτε για σχέση, είτε για σπουδές μιλάμε, δυστυχώς βρήκαμε τις δυνάμεις να τα κυνηγήσουμε ετεροχρονισμένα! Δηλαδή αφού ήδη ο καταλληλος καιρός για τέτοια πέρασε και τα περιθώρια στενεψαν!
    γιάννης

Senior Member
    Τώρα εσύ τι κάνεις?
    Ρωταω επειδή σε άλλα ποστ είπες πως έχεις βάλει πολλά κιλά, είσαι απεριποίητη και όλη μέρα στο σπίτι!
    Αυτοί που σε ηθελαν, σου μιλησαν δηλαδή για παντριες και τέτοια?

Ο πατέρας σου είναι μοναχικός τύπος ή αυστηρών αρχών? Ρωταω για να καταλάβω γιατί τους εδιωχνε. Εκτός κι αν του επαιρνες αλητακια τα οποία σε ειχαν για το σεξ, οπότε πρωτα από αγαπη σε σένα κι έπειτα από σοφία τους εδιωχνε.
    Τώρα εγώ έχω αφήσει τον εαυτό μου και έχω πάρει κιλά και είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι γιατί δεν δουλεύω. Κάποιοι από αυτούς που με ήθελαν μου είπανε και για παντρειές.

Ο μπαμπάς μου είναι μια χαρά απλά ήθελε το καλύτερο για μένα από αγάπη τους έδιωχνε παρόλο που με ήθελαν για παντρειά.

Τώρα εγώ έχω αφήσει τον εαυτό μου και έχω πάρει κιλά και είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι γιατί δεν δουλεύω. Κάποιοι από αυτούς που με ήθελαν μου είπανε και για παντρειές.

Ο μπαμπάς μου είναι μια χαρά απλά ήθελε το καλύτερο για μένα από αγάπη τους έδιωχνε παρόλο που με ήθελαν για παντρειά.
    Βγαίνεις καμιά βόλτα έξω; Το περπάτημα κάνει καλό και εκτός οτι θα σε βοηθήσει σωματικά, θα σου φτιάξει και τη διάθεση. Τώρα θα κάνει και ωραίες μέρες, θα είναι ωραία να βγεις καμιά βολτίτσα. Εγώ πηγαίνω και μόνη μου όταν δεν βρίσκω παρέα.

Senior Member
    einai θεμα ψημενου η αψητου δεν εχει καμια σχεση με την εξυπναδα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Και γιατί δεν επιδιωκεις να επανασυνδεθείς με κάποιον από αυτούς τον οποίο γουστάρεις κι ο οποίος είναι και καλό παιδί?
    γιάννης

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast