OXI ΠΙΑ ΣΤΗ ΦΟΒΙΑ!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Πάντως παιδιά εγώ νομίζω τελικά ότι αυτή η πρωτογενή ψυχοθεραπεία που λέει ο primal έχει βάση! Απλά σκέφτομαι πως ο συγκεκριμένος θεραπευτής θα καταφέρει να σε βάλει στην διαδικασία της αναβίωσης? Και μιλάμε για μνήμες από την κοιλιά της μάνας σου!! Θα μπορέσεις να θυμηθείς???? Εγώ πχ έχω μια τάση από μόνη μου να ανακαλώ μνήμες αλλά προσπαθώ να θυμηθώ πράγματα και δεν τα καταφέρνω πολύ καλά. Πάντως εγώ φοβάμαι το θάνατο, αυτό είναι σίγουρο! Και ρε παιδιά θυμάμαι έντονα, τώρα θα σας πω κάτι μακάβριο όταν πέθανε μια νεαρή κοπέλα τη φιλαρμονική και πόσο άσχημα ένοιωθα όταν την άκουγα. Ελπίζω να μην σας τρόμαξα και ελπίζω να μην είναι κανείς ομοιοπαθής εδώ και τον κάνω να θυμηθεί άσχημα πράγματα... μπρρρ ανατρίχιασα και μόνο που το ξαναέφερα στο προσκήνιο!

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Πάντως παιδιά εγώ νομίζω τελικά ότι αυτή η πρωτογενή ψυχοθεραπεία που λέει ο primal έχει βάση! Απλά σκέφτομαι πως ο συγκεκριμένος θεραπευτής θα καταφέρει να σε βάλει στην διαδικασία της αναβίωσης? Και μιλάμε για μνήμες από την κοιλιά της μάνας σου!! Θα μπορέσεις να θυμηθείς???? Εγώ πχ έχω μια τάση από μόνη μου να ανακαλώ μνήμες αλλά προσπαθώ να θυμηθώ πράγματα και δεν τα καταφέρνω πολύ καλά. Πάντως εγώ φοβάμαι το θάνατο, αυτό είναι σίγουρο! Και ρε παιδιά θυμάμαι έντονα, τώρα θα σας πω κάτι μακάβριο όταν πέθανε μια νεαρή κοπέλα τη φιλαρμονική και πόσο άσχημα ένοιωθα όταν την άκουγα. Ελπίζω να μην σας τρόμαξα και ελπίζω να μην είναι κανείς ομοιοπαθής εδώ και τον κάνω να θυμηθεί άσχημα πράγματα... μπρρρ ανατρίχιασα και μόνο που το ξαναέφερα στο προσκήνιο!
    Η μέθοδος ψυχοθεραπείας από μόνη της δεν αρκεί. Ειναι κυρίως ζήτημα ατόμου αν η μέθοδος που του συστήνεται θα πετύχει στο ατομο του, θέλησης δλδ, ψυχικού σθένους και δεκτικότητας στην αλλαγή. Γι αυτό η έντονη αμφισβητηση μου, όχι ως προς την επιστημονικοτητα της μεθοδου αλλά, ως προς το αν θα πετυχει στο καθε συγκεκριμενο ατομο. Για μενα εκει ειναι η ουσία. Γι αυτο η τοση συζητηση μου με την Primal.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η μέθοδος ψυχοθεραπείας από μόνη της δεν αρκεί. Ειναι κυρίως ζήτημα ατόμου αν η μέθοδος που του συστήνεται θα πετύχει στο ατομο του, θέλησης δλδ, ψυχικού σθένους και δεκτικότητας στην αλλαγή. Γι αυτό η έντονη αμφισβητηση μου, όχι ως προς την επιστημονικοτητα της μεθοδου αλλά, ως προς το αν θα πετυχει στο καθε συγκεκριμενο ατομο. Για μενα εκει ειναι η ουσία. Γι αυτο η τοση συζητηση μου με την Primal.
    καλημερα ιωαννη να σου συστηθω κιολας δημητρη με λενε αρα τον primal ...xaxa οσο γιαυτο που γραφεις ποιο πανω παντα πρωταρχικο σε οτι αφορα την αλλαγη και ποσο μαλιστα στον ψυχισμο μας εχει να κανει η θεληση η δικη μας επιθυμια για κατι τετοιο αλλα και ακομη το επιπεδο του πονου που χρειαζεται να βοιωθει οτως μπορουν στην πορεια να αποτελεσουν καθοριστικο παραγοντα για την συνεχιση της θεραπειας ..και οι αλλαγες που αυτο ολο συμβαινει να δημιουργει στον κοινωνικο μας περιγυρο ..συγγενεις φιλους εργασια κτλ.....ειναι αρκετοι οι λογοι που καποιος δε θα δοκιμασει η στην πορεια δε θα συνεχισει....και υπαρχουν αναλυτικα πολλες περιπτωσεις οπως εχω διαβασει εκει οπου γυρισαν ατομα στην θεραπεια αφου την ειχαν εγκαταλειψη για καποια χρονια οσο για την επιστημονικοτητα παντα υπαρχουν επιστημονες που ειναι εξαιρετικοι ο καθενας στην εξειδικευση του που φυσικα δεν δουλευουν για να αποδειξουν κατι η για να τεκμηριωσουν καμια primal απλα μεσα απο ασθενη δημιουργηθηκε σιγα σιγα μια τεχνικη αποκτησε θεωρια και εξελισεται μεσα απο αυτους και μια αμφιδρομη σχεση με ανακαλυψεις σε διαφορα πειραματα ενισχυουν την προσπαθεια αυτη πιστευω οτι σε 10 σε 20 και παραπανω χρωνια μπορει να υπαρχουν νεα στοιχεια αρκει να ειμαστε στο σωστο δρομο αυτο εχει μεγαλητερη για μενα σημασια ....ο σωστος τροπος που ολο θα βελτιωνεται για να οδηγειτε ο καθενας μας σωστα εκει που χρειαζεται να φτασει

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234