Results 46 to 60 of 61
Thread: έξοδοι
-
08-06-2015, 19:41 #46
Εσωτερική σήψη λυπάμαι γι'αυτά που περνάς. Ο γιατρός τι σου λέει, είναι φυσιολογικό να κάνεις συνέχεια εμετούς;
Χρήστο όντως στον κάθε οργανισμό λειτουργούν διαφορετικά τα φάρμακα, κάποιος που δεν τον πιάνει ένα φάρμακο ή έχει την "τάδε" παρενέργεια, μπορεί κάποιος άλλος να μην αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το εν λόγω φάρμακο και ούτω καθ' εξής.
- 08-06-2015, 20:10 #47
ο γιατρος μου ειπε να δω παθολογο αλλα και λεφτα δεν εχω και αν κλεισω στο νοσοομειο θα με δουν μετα απο κανενα τριμηνο
08-06-2015, 20:34 #48
σηψη δεν υπαρχει αλλο χαπι να παρεις εκτος του λεπονεξ? τα εχεις δοκιμασει ολα?
08-06-2015, 20:55 #49
@σουλ θα σου απαντησω στο αλλο γιατι χαλασαμε το θεμα του χρηστου.. χρηστο σορυ για το οφτοπικ
09-06-2015, 15:39 #50
10-06-2015, 00:32 #51
10-06-2015, 15:34 #52
Τα φάρμακα είναι βασικός πυλώνας σε μια πάθηση όπως η σχιζοφρένεια.Χωρίς αυτά πολύ δύσκολα επανέρχεται ο ασθενής.Η ψυχοθεραπεία είναι και αυτή βασικό κομμάτι όπως και η ψυχοεκπαίδευση να γνωρίσεις δηλαδή όσα περισσότερα γίνεται για την πάθησή σου.
Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση για την αντιμετώπιση της ψύχωσης ούτε θεραπεία.Καλό είναι όμως ο καθένας μας να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία σε εξατομικευμένο επίπεδο και αυτή που του ταιριάζει.Άλλος χρειάζεται περισσότερα φάρμακα,άλλος πιο εντατική ψυχοθεραπεία.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
11-06-2015, 00:52 #53
συνεχιζω φαρμακα πλεον σε δοση συντηρησης!ο ψυχιατρος μου θελει να με βλεπει καθε 15-20 μερες αλλιως ουτε θα πατουσα το ποδι μου επισκεφθηκα ψυχιατρο πρωτη φορα στα 18 μου το 2001!χαρις στα φαρμακα δεν εχω σκαμπανεβασματα στην διαθεση αλλα κυριως οι σκεψεις μου δεν ειναι παρανοικες.με τα φαρμακα κολυμπαω παω ορειβασια εμαθα γερμανικα βγαινω για καφε με 2-3 φιλους!δεν μου απαντησες ομως τι ασθενεια εχεις και που σε βοηθησε η ψυχοθεραπεια.
11-06-2015, 15:31 #54
και να σου πω για την δικη μου περιπτωση που εχει να κανει με καταθλιψη η να σου πω οντως οτι μπορω να ειμαι πολυ καλητερα τωρα και να μπορω να συνεχιζω να εκπαιδευομαι κτλ αθλητισμο θα σε βοηθουσε να βγαλεις καποιο συμπερασμα?δεν υποστηριζω καμια ψυχοθεραπεια αν και εχω καταληξει στην πρωτογενη μεθοδο η οποια ομως δεν ειναι μια θεωρια που δεν εξελισσεται και δεν πανακεια για καθε ατομο ξεχωριστα και καθε προβλημα ...χαιρομαι που μπορεις φιλε και βελτιωνεσαι με οσα ανεφερες και χαιρο μαι που ειπες συντηρω γιατι ειναι αλλο το θεραπεια και αλλο η συντηρηση που ειναι ομως και αυτη απαραιτητη ....και παλι θα συμφωνησω οτι πολλες μεθοδοι ψυχοθεραπειας δεν καταφερνουν οτι με τη βοηθεια των φαρμακων καταφερες αλλα στο επιπεδο της λειτουργικοτητας οχι της αιτιας που ξεκινησε το δικο σου προβλημα και πολλων αλλων www.primaltherapy.com διανασε οποτε μπορεσεις και σε ενδιαφερει αυτα...
11-06-2015, 15:41 #55
@πραι ενδιαφερον το σαιτ αλλα δε βλεπω πουθενα να αναφερεται η ψυχωση εκτος και αν καταλαβα λαθος τοτε σορυ
11-06-2015, 15:49 #56
αναφερεται σε πολλα βιβλια που εχει εκδοσει ο janov οπως το βιβλιο Sex and the Subconscious
11-06-2015, 17:27 #57
Υπαρχουνε περιπου 200 ειδη ψυχοθεραπειας διαφορετικης προσεγγισης και φιλοσοφιας ολες εχουν ενα κοινο σκοπο την καλυτερη ποιοτητα ζωης του ασθενη!ολες εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα,θα τις χωριζα σε τρεις γραμμες σε αυτες που ασχολουνται με το γιατι, οπου κερδιζεις ενα υψηλο βαθμο αυτογνωσιας αλλα ειναι χρονοβορες και αντιοικονομικες.σε αυτες που ασχολουνται με το πως,οπου πολλοι ψυχοθεραπευτες λενε οτι μετα απο πεντε συνεδριες εισαι ικανος στο πως θα αντιμετωπισεις την δυσλειτποργικη κατασταση αλλα δεν εχεις καθολου αυτογνωσια και σε αυτες που ασχολουνται με το τωρα,οπου αντιμετωπιζουν τον ασθενη πως ειναι στην παρουσα στιγμη οπου κερδιζεις καποια αυτογνωσια αλλα ενδομυχα αναπτυσεις μια αισθηση ζω το τωρα και δεν με νοιαζει τιποτα(σταρχιδισμος).ειναι ενας τυπος οπου χεζεται πανω του και κανει μια δεκαετια την ψυχοθεραπεια της πρωτης γραμμης τον ρωταει ο φιλος του πως τα πας χεζεσαι ακομα και λεει ο θεραπευομενος ναι αλλα τωρα ξερω το γιατι.τον ξανασυνανταει τωρα κανει την ψυχοθεραπεια της δευτερης γραμμης του λεει πως τα πας? λεει 0ο θεραπευομενος μια χαρα. τερμα δηλαδη δεν χεζεσαι? του λεει ο φιλος του. χεζομαι αλλα τωρα φοραω λαστιχενια βρακια και μετα κανει την ψυχοθεραπεια της τριτης γραμμης του λεει ο φιλος του πως ταπας?μια χαρα απανταει ο θεραπευομενος.δηλαδη το ξεπερασες το προβλημα και απανταει ο αλλος ακομα χεζομαι πανω μου αλλα πλεον δεν με νοιαζει!
11-06-2015, 18:23 #58
παντως , οπως εχω ξαναγραψει, στη σημερινη ηλεκτρονικη εποχη για να γινεις καλα πρεπει να περιορισεις
το computer, τα κινητα, την τηλεοραση και γενικα ολα τα ΜΜΕ.
Η αρρωστεια ειναι οτι βυθιζομαστε στη φαντασια μας, μας απασχολουν οι ιδεες μας και δεν ενδιαφερομαστε για το εξωτερικο μας περιβαλλον ουτε αλληλεπιδρουμε αρκετα με αυτο.
Για να γινουμε πιο εξωστρεφεις πρεπει να περιορισουμε ολα αυτα που προανεφερα.
Θα δειτε δραματικες αλλαγες οταν το κανετε.
Στη σημερινη εποχη πολλοι ειναι απλως εθισμενοι στο ιντερνετ και το computer κλπ.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
11-06-2015, 19:34 #59
12-06-2015, 00:51 #60
Σωστος ο μαους. Οντως η φαντασια ειναι ενα θεμα.Μην εχοντας τιποτα να κανω, βυθιζομαι αρκετες φορες σ αυτο το παιχνιδι της φαντασιοπληξιας με συμμαχο την μουσικη, και την αλλη μερα ειμαι συνηθως σκατα, σαν να εχω ναυτια.
Tα προηγουμενα τα σβησα γιατι μιλουσαν τα γιαγκερμαιστερ και οι μπυρες λολ...Last edited by σακης; 12-06-2015 at 08:40.
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....